Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Re: Lewis Hamilton
da kakvo pretjecanje, da je na schumacherovom mjestu bio neki drugi vozač obojca bi završili u ogradi
Michael is faster than you!!
- Igor18
- Veteran
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Ako je Di resta dobio, mora onda i on. Ista stvar i ide mi na živce samo se nešt žali..
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Wurz upravo govori da je zasluzio kaznu za onaj prvi pokusaj obilazenja Masse drive trough... NO naravno, ne cudi me nista...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- ostoja
- Navijam za: McLaren
Koji biser,ovaj momak je stvarno slucaj za promatranje.Pa gjde se on zavlači tu ni Satto nije pokusao nikad da uradi.Definitivno najumisljeniji vozac danasnjice,cije procijene dovode u opasnost druge vozace.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Koja lakrdija... ako za ovo ne dobije kaznu, onda bezveze imaju te suce na stazi.
Pravila su jednaka za sve, a ako je Di Resta dobio kaznu, onda i on zaslužuje. Na koju foru je on mislio proć tamo, to ne zna ni on sam.
Pravila su jednaka za sve, a ako je Di Resta dobio kaznu, onda i on zaslužuje. Na koju foru je on mislio proć tamo, to ne zna ni on sam.

- Igor18
- Veteran
Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
Sramotno
- McLewis
- Veteran
po mome i jedan i drugi bzvz dobili kazne.....matrix_23 je napisao/la:Ako je Di resta dobio, mora onda i on. Ista stvar i ide mi na živce samo se nešt žali..
McLaren u <3
- McLewis
- Veteran
SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
McLaren u <3
- Caldor
- Profesionalni vozač
VI iz Ferrarija ste hrpa licemjernika. Navijali ste za Schumachera kad je radio i gore oteze a sad tu jer čovjek se bori i pokušava sad je on sileđija i neznam šta. Jedini zanimljivi vozač trenutno. Neka ga još par put kazne i nek se smiri pa ćemo gledati Vettelov one man show do kraja sezone.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ono sa Schumijem je bilo ok, u to nema diskusije. Fenomenalno preticanje, no to ne znaci da moze raditi po stazi sta hoce. Razumijem da je frustriran, no neke stvari ne mogu proci nekaznjeno.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Igor18
- Veteran
Sramotno je ono sa Massom kad je ko debil htio proć na silu i onda govori da je za to Massa krivMcLewis je napisao/la:SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
- ostoja
Pa jeste ti si u pravu,ali ako neizaziva nesrece.A ovo sad što je uradio masi,ubacuje se a vidi da je sa te strane i Weber i da je čak Masa i zakočio nebi mogao proći.Ništa drugo do umišljeni samoživac,koji je navikao da svi za njega rade i da mu je sve na tacni.Onako ući u krivinu,bolest,nema šta.McLewis je napisao/la:SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno

- Caldor
- Profesionalni vozač
O gle Toro Rosso štopa sad i Buttona. A ontopic pokušaj je pokušaj. Jednak kao i Shumacherov na Rosberga. Razlika je što se Rosberg pomaknuo. A Massa je skrneuo na njega. I btw. ugoržava druge vozača u zavoju od 20 km//h?
- ostoja
Hehehehe,pa najbolje nek pokrši sve ostale vozače,pa nek se onda on sam sa Vetelom utrkuje.I opet nebi mogao Vetela pobijediti jer Vetel je za razliku od njega kompletan vozač i nikad nije ovako nešto napravio.A najgore od svega,svaki put kad izazove udes odma se on žali na radio.Kao svi njega guraju i napadaju,čovjek je ugrožen.Adolescentik mali.Caldor je napisao/la:VI iz Ferrarija ste hrpa licemjernika. Navijali ste za Schumachera kad je radio i gore oteze a sad tu jer čovjek se bori i pokušava sad je on sileđija i neznam šta. Jedini zanimljivi vozač trenutno. Neka ga još par put kazne i nek se smiri pa ćemo gledati Vettelov one man show do kraja sezone.

- McLewis
- Veteran
Igor18 je napisao/la:Sramotno je ono sa Massom kad je ko debil htio proć na silu i onda govori da je za to Massa krivMcLewis je napisao/la:SAMO VI PLACITE DA JE F1 DOSADNA!!!!!! vi netrebate ni pratit onda f1 ako se sramotno ubacio ispred schumachera, koji k*r*c je na stazi neg da obilazi i prestize .... bljak....Igor18 je napisao/la:Prvo se bacio ispred Schumachera onako na silu, pa je na isti način htio pokraj Masse.. i onda na radiju govori da ga je ovaj pokušao izgurat..
Sramotno
pa massa je ostavio prostor lewis je pokusao i onda massa naglo skrene na njega.....
stiti odmah poziciju, zna se dobro da to kosta izlaska iz zavoja ali neka se brani..... i da wow izazvao udes pri 40kmh
naravno da je vettel kompletan kada ne napada tako....
McLaren u <3
- ostoja
Pa to što on nemože procijeniti prostor ni pri brzini od 20km/h je ogledalo njegopvog vozačkog umijeća.Aj ti kaži šta je Masa mogao uraditi da izbjegne kontakt.Jer po tebi Hamilton nije kriv,onda je kriv Masa.Šta je trebao uraditi pa da ne dođe do kontakta,čim su krenuli parkirat bolid i zaključat da ne izazove udes kad se supervozač odluči da ga prođe.Caldor je napisao/la:O gle Toro Rosso štopa sad i Buttona. A ontopic pokušaj je pokušaj. Jednak kao i Shumacherov na Rosberga. Razlika je što se Rosberg pomaknuo. A Massa je skrneuo na njega. I btw. ugoržava druge vozača u zavoju od 20 km//h?

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
- Igor18
- Veteran
Aj ti malo ohladi pa ćeš malo objektivnije gledat na stvar...
Sad još utrka traje pa nema smisla niš pisat..
Nije bitno jel sa 40 km/h ili sa 240 km/h... a i kakve veze sad Vettel ima... nit me on zanima nit je neko spomenuo jel kompletan il nije
Sad još utrka traje pa nema smisla niš pisat..
Nije bitno jel sa 40 km/h ili sa 240 km/h... a i kakve veze sad Vettel ima... nit me on zanima nit je neko spomenuo jel kompletan il nije
- McLewis
- Veteran
schumacher prosao i lewisa i nicu rosberga, gledaj malo detaljnije utrku pa ces vidjet, drugo massa nije bio na pola zavoja kad je skrenuo na lewisa....Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
McLaren u <3
- McLewis
- Veteran
jeste vi ćoravi ili niste vidjeli da je schumacher dva vozaca prosao tamo, dva vozaca koja su koretkno popustili da ne izazovu sudar u tom zavoju....ostoja je napisao/la: I to "izuzetno naglo" kako idiot Masa nije pokušao da prođe kroz zid nego izuzetno naglo smota na Hamiltona.Baš je kreten taj Masa koji tako izuzetno naglo mota u krivini.Hahahaha,dobar si momče,još malo pa ko tvoj idol,hehe.
McLaren u <3
- ostoja
U pravu si,a imao je mogućnost i da pravo nastavi ali Masa je kriv naglo je smotao na njega.Umalo da ga ubije.McLewis je napisao/la:schumacher prosao i lewisa i nicu rosberga, gledaj malo detaljnije utrku pa ces vidjet, drugo massa nije bio na pola zavoja kad je skrenuo na lewisa....Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.

- McLewis
- Veteran
znas onu da pametniji popusta???n zato se iskljucujem iz ove rasprave...ostoja je napisao/la:U pravu si,a imao je mogućnost i da pravo nastavi ali Masa je kriv naglo je smotao na njega.Umalo da ga ubije.McLewis je napisao/la:schumacher prosao i lewisa i nicu rosberga, gledaj malo detaljnije utrku pa ces vidjet, drugo massa nije bio na pola zavoja kad je skrenuo na lewisa....Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
McLaren u <3
- ostoja
Hahaha,u pravu si pametniji popušta u tvom svijetu u kome se u krivini treba pravo vozit i u kome su vozači koji motaju u krivini a ne idu pravo ludi ja neću da budem pametniji.Ti si pametniji i to duplo,hehe.