Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Barry »

mozes ti stimati koliko hoces, ako je ovo realan zaostatak nema tog setupa koji ce ga izbrisati. smanjiti malo mozda, puno nikako plus ova godina ne djeluje kao prosla gdje se dosta vrtilo oko ispuha, znaci napredak itekako tesko ostvariti. ako dodjes sa povelikim zaostatkom na prvu utrku ode to do kraja.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ak je to sve istina ona ce mclaren biti u problemima. Za pereza neznamo ali svi znamo ako setup nije pravi da je button los. Al ko zna mislim da slobodni treninzi i nisu neki pokazatelj forme bar ne prvi dva. U trecam i u qulif cemo vise znati.
Darkness rises when silence dies
Matt_77
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Matt_77 »

King iCool je napisao/la:Bolje bi im bilo da izvade 27-icu iz garaže i s njom voze.
stvarno bi mogli...možda se i stvarno već o tome razmišlja ako je ovo realnost...jer mislim da bi 27 s kraja prošle sezone sigurno bio bliže vodećima...pa nisu valjda napravili auto sporiji od lanjskog, a na predstavljnju rekli da je još tad bio brži od starog....opet se gube #-o , a ja se budala još nadam da će bit bolje....bojim se da je dmarijon u pravu i da postaju ko Williams, al neka me razuvjere ako mogu i nitko sretniji od mene...mora Dennis intervenirati, tj. trebao je još davno, ali i dalje ništa
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Matt_77 je napisao/la: ...pa nisu valjda napravili auto sporiji od lanjskog, a na predstavljnju rekli da je još tad bio brži od starog....opet se gube #-o , a ja se budala još nadam da će bit bolje....
Paaa, zapravo i JESU:
MP4-27:
FP1:
P1 But 1:27.560
P2 Ham 1:27.805

MP4-28:
FP2:
P11 But 1:28.294
P13 Per 1:28.566

Mogao je Checo i u Sauberu ostati. Nebi bio u ništa lošijoj, ako ne i boljoj momčadi... #-o
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Matt_77 je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Bolje bi im bilo da izvade 27-icu iz garaže i s njom voze.
stvarno bi mogli...možda se i stvarno već o tome razmišlja ako je ovo realnost...jer mislim da bi 27 s kraja prošle sezone sigurno bio bliže vodećima...pa nisu valjda napravili auto sporiji od lanjskog, a na predstavljnju rekli da je još tad bio brži od starog....opet se gube #-o , a ja se budala još nadam da će bit bolje....bojim se da je dmarijon u pravu i da postaju ko Williams, al neka me razuvjere ako mogu i nitko sretniji od mene...mora Dennis intervenirati, tj. trebao je još davno, ali i dalje ništa
Mjenjala su se pravila, tako da ništa od toga
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

F1Zone.net ‏@f1zone
Whitmarsh: "Our car appears to be lacking in grip and consistency, and is suffering from significant understeer and poor ride"
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Neka se Mclarenovci naoruzaju strpljenjem i jakim zivcima. Pocetak sezone ce vam biti po svemu sudeci bolan, kao sto je crvenima tesko bilo prosle god.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
karabaja

Post Postao/la karabaja »

Kenny je napisao/la:
Matt_77 je napisao/la:
Mjenjala su se pravila, tako da ništa od toga
Ne vjerujem da bi im bilo teško malo modificirati taj bolid za ova pravila, nema šanse da bi bio sporiji od ovoga...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Opetovano apeliram da se za bilo kakve tragedije i euforije pričeka barem do kraja kvalifikacija. Mada će iskusni vukovi progovoriti tek nakon nekoliko utrka. 8)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Nema razloga za brigu. Kao Ferrari prošle tako su i oni ove sezone dosta promijenili neke djelove na bolidu. Kod njih je čak i više primjetno s obzirom da su dosta podigli nos i prednji dio kokpita te promijenili konfiguraciju prednjeg ovjesa. Treba im dati koju utrku da se to sve posloži kako treba. Ja osobno očekujem dosta jak McLaren jednom kad se vratimo u Europu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ustvari nakon podosta razmisljanja odlucio sam da se necu brinuti... lotus djeluje jak, a lotusa vozi romain grosjean, tako da ce on ovih par utrka u kojima mclaren nece biti brz, pokrčiti prolaz prema naprijed na startu mclarenima hahahahahhah a poslije cemo slozit valjda auto hahahhah
McLaren u <3
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

U predviđanjima sam napisao da McLaren vidim kao petu momčad nakon testiranja, i ispada da nisam puno fulao. Jedino mi nije drago da su ovi iz sredine (FI, Sauber) tu negdje, blizu nas.
Mislim da imamo problem kakav je imao Ferrari (i ferraristi) prošle godine. Očito treba proć nešto vremena da se shvati potpuno novi bolid, a tome nam nije išlo na ruku ni ono loše/hladno vrijeme na testiranjima. Nadam se da će bolid profunkcionirat prije nego bude kasno. A ako ne proradi kad se vratimo u Europu (mislim kao i Cuky), e onda će ovo bit jedna od bolnijih sezona.
slika
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Fali im gripa dosta. U kompleksu 11-12 moraju ići u 4. i Button dosta radi po mjenjaču. Reb Bull i Ferrari samo dereju u petoj.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Zašto se <mclaren uvijek stavlja u takvu situaciju da im treba vremena jer nešto ne štima? Zašto to nikad u zadnjih 5 godina nije bio slučaj kod limenki? Ja sam uvjeren da bi bolid bio puno bolji da su ga samo evoluirali, onog od prošle godine, a ne da idu experimentirat i onda sve zajebeju...
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

sada sam došao sa puta i malo sam pogledao današnje rezultate slobodnih treninga kao i neke natpise.
pa mi ne stojimo nikako dobro.katastrofa po ovome što je mclaren pokazao. :shock:
toplo se nadam da će se nešto drastično promijeniti jer ovo vodi prema dnu bez zaustavljanja.
samo eto tješi me činjenica kad sam ih u predviđanjima stavio na 5 poziciju a kako izgleda borit če se za Q3 a i to če biti čupavo.
a kako mi fali lewis kad sam vidio rezultate prvog treninga i rekao sam UH dobro stojimo a u nastavku mercedes GP.još se nikako ne mogu pomiriti sa tom činjenicom da ga nema u mclarenu. :(
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

jel se to meni cini ili se svakome vozacu koji dođe u McLaren skracuje kosa ? :biggrin: slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

pusti kosu, mi smo danas izgledali katastrofalno po onoj kisurini, spasili nas intermediji... bas smo sucks

Edit: citam sada da je moguce da cemo se vratit na mp4/27
Ali to je ono samo, pitali martina a on kaze da je to moguce ali da ce oni pokusati shvatiti ovaj auto!
McLaren u <3
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Otkrivena pozadina McLarenove brzine u Jerezu! “It was a part fitted incorrectly which caused us to run the car unrealistically low, that happened to play to the strengths of the car,” Whitmarsh confirmed. “It wouldn’t work on a bumpy circuit like this. That’s why the car at the moment is too peaky in its performance, and that’s something we’ve got to resolve. It was a set-up which on many tracks was not realistic.”
Pogrešno podešen ovjes prilikom sklapanja auta u tvornici. :roll: LINK
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da se Bruce i Ayrton okreću u grobu. Da se to dogodi Marussiji, ajde, ali McLarenu....
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

A najbolje od svega je što su u petak ipak pokušali replicirati taj setup iako su znali da nece funkcionirati...
Whitmarsh also noted that McLaren’s extreme problems on Friday in Australia were related to trying to run the in a low configuration once again.
LINK
tofa

Post Postao/la tofa »

Ovo je sramota poslati pereza na super softu na mokro, užas,a da ne govorim o 3 sekunde zaostatka oni su unazadili bolid zimus
Sve u svemu jako sam ljut
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Totalno pogubljeni. Mislim da se ne radi samo o teških par utrka, nego da cijelu ovu sezonu možemo otpisati.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Sporiji i od Force Indije! :<>
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

bili ste blizu lotusa :biggrin: onog drugog
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

sta urade cojece.... pereza mi upravo zao... prosle godine u sauberu startao 22. i zavrsi osmi a u mclarenu, startao 15 i zavrsi 11. koma...
McLaren u <3
Odgovori