Pa finu plaću imaš...Scuderia je napisao/la: On your current salary, it would take you 699 years to earn Pep Guardiola's annual wage.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa finu plaću imaš...Scuderia je napisao/la: On your current salary, it would take you 699 years to earn Pep Guardiola's annual wage.
Aha, voliš, voliš...samo se ti uvjeravaj i dalje....ako do dovoljno puta pomisliš možda i ima nade za tebe...Alonso-champ je napisao/la: Da se razumijemo,nisam sklon na "onu"stranu,jos uvijek volim zene
A što reći... Uništili su "nas" i sasvim zasluženo dobili ovom razlikom.Toon je napisao/la:Aha, voliš, voliš...samo se ti uvjeravaj i dalje....ako do dovoljno puta pomisliš možda i ima nade za tebe...Alonso-champ je napisao/la: Da se razumijemo,nisam sklon na "onu"stranu,jos uvijek volim zeneŠALA
A ovima koji navijaju za Real...gotovo da mi ih je i žao pa ih neću jako maltretirati...
Scuderia je napisao/la:Dokaz prave ljubavi.
Reus odbio prvi ugovor Zutih.
Pa svejedno... Većina to nebi napravila.Scuderia je napisao/la:Samo je maknuo klauzulu od 25 miljki, ode on na ljeto van, a Dortmund ce dobit dobre pare posto je jako klimavo za Europu. Mos mislit kako ce ostati do 19te.A pogotovo ako Dortmund kojim slucajem ispadne iz lige.
Pa voda već je u grlu, ne "do grla".Dani je napisao/la:Baš ti je neka utjeha. Tako sam se i ja zavaravao. Sad još ak prdnete u el clasicu, e onda je voda došla do grla.