Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma kakve 3-4, sljedeće godine je naslov njegov.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

nikolaa je napisao/la:Lewis Hamilton,iako ja navijam za Kimija,po meni vrlo,vrlo talentovan vozac.Upao je u jako dobru ekipu poput McLarena i borio se za titulu.
Znaci,malo srece,malo talenta i uspjeh je tu.
Svidja mi se njegova doza agresivnosti.Ipak njegov nacin voznje je ekstreman prema bolidu.Sjetite se samo VN Kine kada su mu se gume delaminirale,a kod Kimija i Alonsa u odnosu na njegove izgledale kao nove,s tim da su vozili vise krugova od njega.Trebao bi malo prilagoditi svoj nacin voznje gumama i bolidu.
Sve u svemu,decko je sjajan.Osvojio bi naslov da nije bilo onog iNcidenta u Kini.Ali,boze moj,ima on jos najmanje 10-15 godina voznje u F1,a siguran sam da ce osvojiti naslov za 3-4 godine.
=D>

neće mu trebat toliko dugo, moje mišljenje je godina ili dvije...
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Evo meni je zapelo za oko malo usporedbe između Lewisa Hamiltona i J. Villeneuva u svojim rookie sezonama, i rekao bih da su prilično jednako impresivni u debiju. Onako, grubo govoreći po rezultatima:

Hamilton:
17 nastupa - 4 pobjede - 5 drugih mjesta - 3 treća mjesta - jednom odustao

Villeneuve:
16 nastupa - 4 pobjede - 5 drugih mjesta - 2 treća mjesta - triput odustao

Ne sjećam se baš te Villeneuve rookie sezone (naime onda sam bio "opterećen" Alesijem) ali ovako gledajući rezultate da li je realno za reći da je Lewis najbolji rookie koji je nastupio u F1? Po meni su ovako oba jako slično odvozili tu prvu sezonu. Makar je Lewis imao mogu mislim slobodno reći jaču tj bližu konkurenciju a i mlađi je ušao u F1.

Ali ovaj podatak kod Villeneuva mi je impresivan
First F1 race in Melbourne, First championship points in Melbourne, First pole in Melbourne, First fastest race-lap in Melbourne
dakle sve na prvoj utrci, s time da mu je manje utrka trebalo da pobijedi.

Evo što mislite o tome?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

p@rtibrejker je napisao/la: Ali ovaj podatak kod Villeneuva mi je impresivan
First F1 race in Melbourne, First championship points in Melbourne, First pole in Melbourne, First fastest race-lap in Melbourne
dakle sve na prvoj utrci, s time da mu je manje utrka trebalo da pobijedi.

Evo što mislite o tome?
Tu treba dodati da je i vodio vise od pola trke, a onda je zbog tehnickog problema (ne sjecam se tocno kojeg...nije ni bitno) morao usporiti i time prepustio Hillu pobjedu.

Slazem se. Ima tu puno paralela izmedu prve sezone Villeneuvea i Hamiltona.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Villeneuve prezime u F1 je zakon. Jacques je lik za pet.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Lucky je napisao/la:Sve to stoji što si napisao.

Ali treba uzeti u obzir da te 1986. Williams bio daleko najbolji bolid na gridu bez konkurencije.
Od 16 utrka imali su 12.pobjeda.
Damon Hill -osam
J. Villeneuve-četiri

Shumi je zahvaljući svojoj umješnosti došao do tri pobjede a Panis do one jedne u Monte Carlu(čudne utrke).

Koliko je izjednačane ova sezona govori da su tri vozača ostvarili po četiri pobjede a Kimi dvije više.
Isto tako Ferrari i McLaren su se konstantno izmenjivali u pobjedama i nije bilo onakvih serija da neki vozač ostvari po tri pobjede za redom.

Tako da kad realno usporedim spomenutu dvojicu(jer sam bio navijač Villeneuva) mislim da je ipak teže do toga došao Lewis.

No to je moje mišljenje a drugi se sa tim ne trebaju složiti.
Lapsus - 1996. ;)

Williams je bio stvarno jak te sezone, daleko od drugih, zato napisah da je imao jaču konkurenciju. Baš fino što si navijao/navijaš za obojicu pa ih lakše možeš usporediti jer si ih oba pratio.

I ja mislim da je došao teže, u neku ruku; u neku drugu mi se čini da je došao ipak lakše no što na prvi pogled izgleda - ipak mu je bolid McLarena omogućavao da, ako nema većih problema, svaku utrku može završiti visoko u bodovima.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pospani gad je napisao/la:Villeneuve prezime u F1 je zakon. Jacques je lik za pet.
Slazem se.
Fale takve face...Villeneuve...Montoya...reci ce bez dlake na jeziku sta misle, a i na stazi su bili jedni od rijetkih koji su konkurirali Schumacheru...
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

p@rtibrejker je napisao/la:Evo meni je zapelo za oko malo usporedbe između Lewisa Hamiltona i J. Villeneuva u svojim rookie sezonama, i rekao bih da su prilično jednako impresivni u debiju. Onako, grubo govoreći po rezultatima:
Samo sto tu ima jedna stvar koja jako razlikuje Hamiltona od svih ostalih. A to su jako brizljivo osmisljeni medijski istupi. Meni se je nekako od gotovo samog pocetka ucinilo da se od Hamiltona radi brend u cemu se je, po meni, u potpunosti uspjelo. To me podsjeca na Beckhema. Iako je, recimo, Prosinecki bio daleko bolji igrac od Beckhema ovaj je postao sinonim za nogomet, svaki klinjo na svijetu zna za njega, sve vezano uz njega se prodaje, a tip i nije bas toliko dobar. Danas sam vidio na netu da je Hamilton izdao svoju biografiju!? u kojoj pise kako stedi vodu, ekoloski je osvjesten, svira gitaru, vjeran je svojoj curi.. blablabla. Onak, kad to gledas rekao bi da sam Isus Krist sjedi za volanom McM glavom i bradom. Izmedu ostalog, zato je meni drazi Kimi. Tip ode van s ferndovima, nacuga se, padne pijan s jahte, svada se sa zenom.. Ako nista drugo barem je zivotniji od savrsenog Hamiltona. Samo ta ista medijska strategija bi se vrlo lako Hamiltonu mogla obit o glavu.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dado je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Evo meni je zapelo za oko malo usporedbe između Lewisa Hamiltona i J. Villeneuva u svojim rookie sezonama, i rekao bih da su prilično jednako impresivni u debiju. Onako, grubo govoreći po rezultatima:
Samo sto tu ima jedna stvar koja jako razlikuje Hamiltona od svih ostalih. A to su jako brizljivo osmisljeni medijski istupi. Meni se je nekako od gotovo samog pocetka ucinilo da se od Hamiltona radi brend u cemu se je, po meni, u potpunosti uspjelo. To me podsjeca na Beckhema. Iako je, recimo, Prosinecki bio daleko bolji igrac od Beckhema ovaj je postao sinonim za nogomet, svaki klinjo na svijetu zna za njega, sve vezano uz njega se prodaje, a tip i nije bas toliko dobar. Danas sam vidio na netu da je Hamilton izdao svoju biografiju!? u kojoj pise kako stedi vodu, ekoloski je osvjesten, svira gitaru, vjeran je svojoj curi.. blablabla. Onak, kad to gledas rekao bi da sam Isus Krist sjedi za volanom McM glavom i bradom. Izmedu ostalog, zato je meni drazi Kimi. Tip ode van s ferndovima, nacuga se, padne pijan s jahte, svada se sa zenom.. Ako nista drugo barem je zivotniji od savrsenog Hamiltona. Samo ta ista medijska strategija bi se vrlo lako Hamiltonu mogla obit o glavu.
Dobro si to rekao. I mislim da mu se vec pomalo i obija jer su pretjerali sa tom pricom o dobrom i savrsenom tipu...
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

dado je napisao/la:
napucal ju je..i već dobiva ponude za brak :lol:
"Seks bomba? Ne znam, ali otkad sam samac dobio sam tek dva ljubavna pisma i jednu bračnu ponudu. -piše na indexu
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Svaka čast Hamiju , jer je najtalentirani vozač kojeg sam vidio .
Iako navijam za kimija Hamilton mu je najveća opasnost . Ali kod toga držim i to da je Kimi sigurno najbrži.
ipak, još jednom svaka čast.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

party, ovo su dobri podaci koje je lijepo za vidjet. ja sam već jednom spomenuo da je jacques imao jako dobru rookie sezonu(a i još neko je isto to rekao),i ovako stvarno izgleda odlično,al ako pogledaš njegovu usporedbu sa hillom,tu je mala kvaka,hill je bio dvostruko bolji(dok je hami izjednačen sa najboljima)! no dobro,ovaj ga je nakon kaj se ufurao,odamah sljedeće godine pretekao al to je praktički sva njegova f1 karijera. nadam se da lewisu neće bit tako...osobno polažem velike vjere u malog :o
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:party, ovo su dobri podaci koje je lijepo za vidjet. ja sam već jednom spomenuo da je jacques imao jako dobru rookie sezonu(a i još neko je isto to rekao),i ovako stvarno izgleda odlično,al ako pogledaš njegovu usporedbu sa hillom,tu je mala kvaka,hill je bio dvostruko bolji(dok je hami izjednačen sa najboljima)! no dobro,ovaj ga je nakon kaj se ufurao,odamah sljedeće godine pretekao al to je praktički sva njegova f1 karijera. nadam se da lewisu neće bit tako...osobno polažem velike vjere u malog :o
isto je matematicki tek u zadnjoj utrci izgubio prvenstvo (istina, puno uvjerljivije)...
jacques-u je propala karijera jer je pokusao stvoriti svoju momcad i tu je izgubio najbolje godine..ali svejedno je ostvario vrhunske rezultate...
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

dado je napisao/la:
Ja ne shvaćam šta ste vi svi toliko navalili na Hamiltona. Nije mi jasno šta vam je čovjek skrivio. To šta je dobar čovjek ne mora biti gluma, nemoj gledati po sebi...
Koju god temu otvorim svaki post Hamilton ovo, Hamilton ono, pa daj ga se već jednom okanite. Ja i još neki ljudi na ovom forumu navijamo za Hamiltona, pa nismo otvorili temu Fernando Alonso ili Kimi Raikonnen i u njoj ispunili desetke stranica pljunjem, vrijeđanjem i izmišljanjem gluposti o tim vozačima...
Uostalom Mladen Jergović je potvrdio sve ovo o njemu, tj. da je stvarno čovjek na mjestu i da nema nikakve maske i BS-a...
Zadnja izmjena: Slash, dana/u 30 lis 2007, 16:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Keith je napisao/la:Ja ne shvaćam šta ste vi svi toliko navalili na Hamiltona. Nije mi jasno šta vam je čovjek skrivio. To šta je dobar čovjek ne mora biti gluma, nemoj gledati po sebi...
Koju god temu otvorim svaki post Hamilton ovo, Hamilton ono, pa daj ga se već jednom okanite. Ja i još neki ljudi na ovom forumu navijamo za Hamiltona, pa nismo otvorili temu Fernando Alonso ili Kimi Raikonnen i u njoj pljuvali po tim vozačima...
Uostalom Mladen Jergović je potvrdio sve ovo o njemu, tj. da je stvarno čovjek na mjestu i da nema nikakve maske i BS-a...
Ja nisam rekao ni da je dobar niti da nije jer ga ne poznajem...kao ni ti! Ali nemozes reci da nisu pretjerali sa stvaranjem te savrsene slike o njemu u javnosti.
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Keith je napisao/la: Ja ne shvaćam šta ste vi svi toliko navalili na Hamiltona. Nije mi jasno šta vam je čovjek skrivio. To šta je dobar čovjek ne mora biti gluma, nemoj gledati po sebi...
Meni se je oduvijek svidala ova jeftina obrnuta psihologija, iako ne znam zasto. Jergovic je iznio svoje misljenje sto apriori ne mora znacit da je on u pravu samo zato jer je to rekao Jergovic.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

dado je napisao/la:
Keith je napisao/la: Ja ne shvaćam šta ste vi svi toliko navalili na Hamiltona. Nije mi jasno šta vam je čovjek skrivio. To šta je dobar čovjek ne mora biti gluma, nemoj gledati po sebi...
Meni se je oduvijek svidala ova jeftina obrnuta psihologija, iako ne znam zasto. Jergovic je iznio svoje misljenje sto apriori ne mora znacit da je on u pravu samo zato jer je to rekao Jergovic.
Da, oprosti. Ti zacijelo bolje znaš od Mladena, makar je Mladen razgovarao s njim i već se godinama kreće u tim krugovima... Ali nema veze kaj će tebi neki Mladen Jergović nekaj priičat kad ti sve znaš najbolje, mislim da bi trebali otvorit podforum ''Pitajte dadu''
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Keith je napisao/la: Da, oprosti. Ti zacijelo bolje znaš od Mladena, makar je Mladen razgovarao s njim i već se godinama kreće u tim krugovima... Ali nema veze kaj će tebi neki Mladen Jergović nekaj priičat kad ti sve znaš najbolje, mislim da bi trebali otvorit podforum ''Pitajte dadu''
Kao sto rekoh, jeftina obrnuta psihologija.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ako ti smatraš da Mladen Jergović nije kompetentan stručnjak što se tiče Formule 1, objasni mi kako to da se i velika većina stranih stručnjaka slaže ili misli jednako kao i on. Ili je i to za tebe obrnuta psihologija i kako to da te već nisu pozvali da budeš jedan od suradnika na HTV-u, ako si ti takav znalac zašto je onda u studiju ''baš'' gospodin MLADEN JERGOVIĆ.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Keith je napisao/la:Ako ti smatraš da Mladen Jergović nije kompetentan stručnjak što se tiče Formule 1, objasni mi kako to da se i velika većina stranih stručnjaka slaže ili misli jednako kao i on. Ili je i to za tebe obrnuta psihologija i kako to da te već nisu pozvali da budeš jedan od suradnika na HTV-u, ako si ti takav znalac zašto je onda u studiju ''baš'' gospodin MLADEN JERGOVIĆ.
Meni uopce nije jasno o cemu ti uopce brijes cijelo vrijeme? Dodjes tu i pocnes mene optuzivat za licemjerstvo zbog uopce ne znam kojeg razloga. Spominjes pritom Jergovica, iako meni uopce nije jasno kakve on ima veze s ovim sto ti pises ovuda. Mozda bi bilo najbolje da se prvo pokusas dogovorit sam sa sobom sto uopce zelis reci prije nego sto to kazes.
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

dado je napisao/la:
Keith je napisao/la:Ako ti smatraš da Mladen Jergović nije kompetentan stručnjak što se tiče Formule 1, objasni mi kako to da se i velika većina stranih stručnjaka slaže ili misli jednako kao i on. Ili je i to za tebe obrnuta psihologija i kako to da te već nisu pozvali da budeš jedan od suradnika na HTV-u, ako si ti takav znalac zašto je onda u studiju ''baš'' gospodin MLADEN JERGOVIĆ.
Meni uopce nije jasno o cemu ti uopce brijes cijelo vrijeme? Dodjes tu i pocnes mene optuzivat za licemjerstvo zbog uopce ne znam kojeg razloga. Spominjes pritom Jergovica, iako meni uopce nije jasno kakve on ima veze s ovim sto ti pises ovuda. Mozda bi bilo najbolje da se prvo pokusas dogovorit sam sa sobom sto uopce zelis reci prije nego sto to kazes.
Mogao bi se i ti dogovorit sa sobom, ne misliš?
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

dado je napisao/la: Jergovic je iznio svoje misljenje sto apriori ne mora znacit da je on u pravu samo zato jer je to rekao Jergovic.
Evo, vidim da si malo zaboravljiv pa da te podsjetim o čemu ''brijem''. Dakle, od tud Mladen Jergović ako se pitaš zašto sam ga spominjao, da nebi u ovoj stvari ja ispao taj koji sam neuračunljiv.
Očito je, iz tvojih postova na ovom forumu sam to iščitao, da iz nekog razloga imaš nešto protiv Hamiltona, ja sam ga samo pokušao obraniti i iznijeti ti svoj stav. Spomenuo sam da se i gospodin Jergović slaže samnom.
Dakle, da zaključimo raspravu, ti stalno nešto insinuiraš protiv Hamiltona iako neznaš jeli to istina, ja sam te pokušao ''pobiti'' nekakvim suvislim argumentima. A ostali postovi uslijedili su iz ovog citata gore.
Nigdje te nisam optužio za licemjerstvo.
Radije se ti prvo dogovori sa sobom kao što kaže vulshok jer se iz tvojih postova vidi da si kontradiktoran. Spominješ Jergovića ti, a onda se poslije praviš od kud ja sad o Jergoviću...
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Keith je napisao/la: Očito je, iz tvojih postova na ovom forumu sam to iščitao, da iz nekog razloga imaš nešto protiv Hamiltona, ja sam ga samo pokušao obraniti i iznijeti ti svoj stav. Spomenuo sam da se i gospodin Jergović slaže samnom.
Ti si ocito vrlo inteligentan tip kada si to uspio iscictat. Ali ni tu prica ne prestaje jer se cak i Jergovic slaze s tobom. Ti nisi nikada u bilo kakvoj raspravi iznio niti jedan argument u korist Hamiltona jer ti ni uz najbolju volju to ne znas.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Lucky je napisao/la: Čovjek je izdao svoju biografiju i ono što piše ''vjerovatno'' je istina jer on možda tako i živi za razliku od Kimija koji ima drugačiji pristup i drugačiju filozofiju života.
To što Kimi pije,lumpuje,radi gluposti sigurno nije razlog da ga se napada niti to meni osobno smeta.To je njegov život,ne moj kao što nije ni Hamiltonov.
Mika je Finac(ako si bio u Finskoj onda znaš njihov način života) pa ne živi tako burno kao Kimi.

Zaključak:
Svatko ima svoju filozofiju života,nekima se to sviđa,nekima ne ali na osnovu toga ne može se donositi zaljučak ko je kakav jer nismo savršeni. ;)
Ma nije tu bit izdao ili ne izdao svoju biografiju. Radi se o tome da taj tip ima 22 god., odvozio je jednu sezonu u F1 (17) utrka i vec je napisao knjigu o svome zivotu ? :-) Ja sam tim postom htio reci da nije Hamilton se probudio jedno jutro i odlucio napisati knjigu o svome zivotu vec tu zasigurno postoji cijela ekipa ljudi koji se time bave. Ali ono sto je meni zanimljivo da je to postala karakteristika najvise engleskih sportasa, i da su njihovi brend menageri ili kako se to danas sve ne zove vrlo uspjesni u svome poslu. Ne mislim da je to slucajno, nego jednostavno su nasli tipa koji je potencijal da se moze tako prodat. I to je sve. Money makes a world around.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

dado je napisao/la:
Keith je napisao/la: Očito je, iz tvojih postova na ovom forumu sam to iščitao, da iz nekog razloga imaš nešto protiv Hamiltona, ja sam ga samo pokušao obraniti i iznijeti ti svoj stav. Spomenuo sam da se i gospodin Jergović slaže samnom.
Ti si ocito vrlo inteligentan tip kada si to uspio iscictat. Ali ni tu prica ne prestaje jer se cak i Jergovic slaze s tobom. Ti nisi nikada u bilo kakvoj raspravi iznio niti jedan argument u korist Hamiltona jer ti ni uz najbolju volju to ne znas.
Očito je ova rasprava uzaludna. Jer ako te zanima odi u Mladenov podforum pa pročitaj što je napisao o Hamiltonu, dakle imam vrlo dobre argumente. Očito nisi baš upućen. No, dobro neda mi se više raspravljat oko gluposti. Svađamo se ko mala djeca, ja nešto kažem, onda ti kažeš da nije, pa ja da je, pa ti da nije itd. bezveze.
Dakle, bolje da sada zaključimo raspravu sa zaključkom da ti uistinu nevoliš Hamiltona (priznaj) što me se zapravo i ne tiče. Hvala Bogu svatko ima pravo na svoje stavove i favorite, samo me malo iživcira kad ljudi s oproštenjem, seru po čovjeku za kojeg ja navijam. Ovdje ne mislim samo na tebe.
NHF
Odgovori