ma ja mislim da njega smeta kaj je Rubens rekorder u nečem u čem on nijeDomi je napisao/la:brojka 100 pobjeda ne čini se tako daleko

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ma ja mislim da njega smeta kaj je Rubens rekorder u nečem u čem on nijeDomi je napisao/la:brojka 100 pobjeda ne čini se tako daleko
Zna covjek o cemu prica.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mansell misli da Schumacher moze opet pobjedivati
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80629" onclick="window.open(this.href);return false;
ButtonScuderia je napisao/la:Zna covjek o cemu prica.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mansell misli da Schumacher moze opet pobjedivati
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80629" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Uostalom, tko to ne misli?
Ma opet su to neke naše insajderske informacije...Scuderia je napisao/la:Schumi dobio 'zeleno' svjetlo od doktora
KLIK
Zanimljivo, gledam po njem. portalima, nigdje nista ne pise o tome, a na nasem ima....
Stara je to vijest.domenico je napisao/la:Danas na teletextu tv programa RAIDUE ima izjava Luce di Montezemola dana francuskom dnevniku L'Equipe da je povratak Schumija gotova stvar. Čeka se samo objava medijima. Evo link pa tko razumije francuski:
http://www.lequipe.fr/Formule1/breves20 ... onfie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma prevedi odmah,nemoj me zafrkavat sa tim naci jezikom!!! brzo brzoBernardinac je napisao/la:Prebacite Schumachera u aktualnosti![]()
http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... glich.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vrlo kratko...schuey je napisao/la: ma prevedi odmah,nemoj me zafrkavat sa tim naci jezikom!!! brzo brzo
Po BILD-informacijama, Schumi je u u glavnoj bazi nove momcadi MGP u Brackleyu /Engleska potpisao novi F1 ugovor.Nach BILD-Informationen unterschrieb Schumi im Hauptquartier des neuen Mercedes-GP-Teams in Brackley (England) seinen neuen Formel-1-Vertrag. Laufzeit: ein Jahr. Gehalt: 7 Mio. Euro.
I to u za mene nikad bolje vrijeme. Otišao Michael, navijao sam za Kimija, i zavolio ga jako, možda i više nego Michaela (malo više), a sada otišao Kimi, a vratio se Michael. Prekrasno. Idem u frižider... Tamo će se naći jedna smeđa boca... Sa pićem koje sadrži vodu i hmelj... Zlatne je boje... I na njemu piše Bavaria!!! (bezalkoholna)Scuderia je napisao/la:vrlo kratko...schuey je napisao/la: ma prevedi odmah,nemoj me zafrkavat sa tim naci jezikom!!! brzo brzoPo BILD-informacijama, Schumi je u u glavnoj bazi nove momcadi MGP u Brackleyu /Engleska potpisao novi F1 ugovor.Nach BILD-Informationen unterschrieb Schumi im Hauptquartier des neuen Mercedes-GP-Teams in Brackley (England) seinen neuen Formel-1-Vertrag. Laufzeit: ein Jahr. Gehalt: 7 Mio. Euro.
1godina-7M€ placa.
![]()
Ja vec slavim...![]()
luka_kimi je napisao/la:I to u za mene nikad bolje vrijeme. Otišao Michael, navijao sam za Kimija, i zavolio ga jako, možda i više nego Michaela (malo više), a sada otišao Kimi, a vratio se Michael. Prekrasno. Idem u frižider... Tamo će se naći jedna smeđa boca... Sa pićem koje sadrži vodu i hmelj... Zlatne je boje... I na njemu piše Bavaria!!! (bezalkoholna)Scuderia je napisao/la:vrlo kratko...schuey je napisao/la: ma prevedi odmah,nemoj me zafrkavat sa tim naci jezikom!!! brzo brzoPo BILD-informacijama, Schumi je u u glavnoj bazi nove momcadi MGP u Brackleyu /Engleska potpisao novi F1 ugovor.Nach BILD-Informationen unterschrieb Schumi im Hauptquartier des neuen Mercedes-GP-Teams in Brackley (England) seinen neuen Formel-1-Vertrag. Laufzeit: ein Jahr. Gehalt: 7 Mio. Euro.
1godina-7M€ placa.
![]()
Ja vec slavim...![]()
![]()
![]()
Bernardinac je napisao/la:
Ja ću sebi nasut jednu domaću lozu. Nisam njegov fan ali,.....ovo treba zaliti za dobrobit naredne sezone![]()
Prost, rekli bi Njemci
Barrichello je mlađi samo dvije godine (tako neštoScuderia je napisao/la:Odmah se otvorila anketa, da li moze do osmog naslova
74% vjeruje da moze
26% da je njegovo vrijeme proslo.
Hahaha kako nekad "sitnice" uljepšaju životschuey je napisao/la:Bernardinac je napisao/la:
Ja ću sebi nasut jednu domaću lozu. Nisam njegov fan ali,.....ovo treba zaliti za dobrobit naredne sezone![]()
Prost, rekli bi Njemci
ja sam pivkana otvorio,ma ovo je najljepša čestitka za Božić,ko ga hebe kaj mi plaća nije sjela,firma se raspada,država u banani i recesija vlada-schumi je tu!