točno, samo ih u f1 ima malo manje ( onih koji to nisu )mmilo42 je napisao/la:f1 mozak je poseban mozak
Nemojmo generalizirati u svakoj profesiji ima varalica i onih koji to nisu .

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
točno, samo ih u f1 ima malo manje ( onih koji to nisu )mmilo42 je napisao/la:f1 mozak je poseban mozak
Nemojmo generalizirati u svakoj profesiji ima varalica i onih koji to nisu .
gringo73 je napisao/la:Transkript Piquetove izjave FIA-i.
E stvarno je budala...When I was asked to crash my car and cause a safety car incident in order to help the team, I accepted because I hoped that it could improve my position within the team at this critical time in the race season. At no point was I told by anyone that by agreeing to cause an incident, I would be guaranteed a renewal of my contract or any other advantage. However, in the context, I thought that it would be helpful in achieving this goal. I therefore agreed to cause the incident.
E ako je ovo boldano istina, onda ti dokazi moraju postojat negdje jer se team-radio snima ili?12. I intentionally caused the crash by letting go of control of the car just before the relevant corner. In order to make sure I would cause the incident during the correct lap, I asked my team several times via the radio to confirm the lap number, which I would not normally do.
Felipe Massa je napisao/la:Nije Alonso imao koristi za naslov u toj utrci ,ali je imao Hamilton.Jer prije tog incidenta Massa je uvjerljivo vozio.Ali ono sto se desilo u boksu se mozda i ne bi desilo da se utrka razvijala kako treba.Medjutim sad je kasno za to.Sve u svemu bolje nek se Renault pokupi i izadju iz F1 ...
aaaaa ,pa ne govorim ti to.Nego kako je ispalo.Naravno da Alonso nece Hamiltonu pomagati ali ispalo je tako...Nives_esdm je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Nije Alonso imao koristi za naslov u toj utrci ,ali je imao Hamilton.Jer prije tog incidenta Massa je uvjerljivo vozio.Ali ono sto se desilo u boksu se mozda i ne bi desilo da se utrka razvijala kako treba.Medjutim sad je kasno za to.Sve u svemu bolje nek se Renault pokupi i izadju iz F1 ...
baš će Alonso Hamiju pomagat...al dobro...šta je tu je...
nažalost...al da Piquet pomaže to bi mi bilo već priličnije....moguće je to, ne? nebi me čudilo...Felipe Massa je napisao/la:aaaaa ,pa ne govorim ti to.Nego kako je ispalo.Naravno da Alonso nece Hamiltonu pomagati ali ispalo je tako...Nives_esdm je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Nije Alonso imao koristi za naslov u toj utrci ,ali je imao Hamilton.Jer prije tog incidenta Massa je uvjerljivo vozio.Ali ono sto se desilo u boksu se mozda i ne bi desilo da se utrka razvijala kako treba.Medjutim sad je kasno za to.Sve u svemu bolje nek se Renault pokupi i izadju iz F1 ...
baš će Alonso Hamiju pomagat...al dobro...šta je tu je...
I ja isto tako, očekujem da nije namješteno.... čak i da je, Pat i Flav će se obraniti..... ali svaka eventualna kazna, po prosudbi i dokazima da je uistinu namješteno, mogla bi biti fakat preskupa za sam Renault, a onda tko zna.....uh....Silver_Neelsen je napisao/la:Da, niti meni nije jasno kako misliš da bi Massa dobio naslov? Naprotiv, Lewis bi na kraju imao 3 boda više ako se ne varam pošto je u toj utrci bio treći.
A što se tiče Piqueta, nije mi jasno zašto to sada plasira? Trebao je to reći prije godinu dana, a ne sada iz nekog jala zato jer je nogiran iz Renaulta to plasirati u javnost. Što se njega tiče, zacementirao si je, ako je uopće još i imao aspiracija, budućnost što se tiče natjecanja u F1.
Osobno mislim da nije namješteno, a opet, ako se pokaže kakva krivica, kolaps Reanulta u tom sportu.
Flav i Pat se isto pomalo ne slažu.....sunseeker je napisao/la:ovaj video sve govori........žao mi je što je piquet bio takva budala da pristane na to........
ajmo sad vidjeti kako će cijela priča završiti........ali ovo nebu dobro, briatore zna previše toga ( a i symonds ) i ak ih se pritisne........
ne znam....letit će perje na sve strane...
a koliko god uvaženi član foruma mislio da drugi nisu ljige i prevaranti.....možda bi se sad mogao iznenaditi......i to prilično neočekivano
doduše, moja projekcija je da će se ovo pokušati što bolje zataškati i da će se sve slomiti na malom piquetu,jer ovo više nije samo briatore.....
dokaz je jedno, a istina drugo. mene ne zanimaju dokazi jer će se oni ionako posložiti kako će odgovarati. mene je zanimala istina, a sad ju znam.pospani gad je napisao/la:
Flav i Pat se isto pomalo ne slažu.....
Video je OK. Pogledi govore više od riječi. Ali to ne može biti dokaz na sudu. U svakom slučaju frcati će perje na sve strane. Nelsinho će nagrabusiti, ali još će netko nadrljati. Bernie neće sigurno.