Kad si već spomenuo boje (ajde, nisi jedinigringo73 je napisao/la:A boje - šaroliko carstvo.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kad si već spomenuo boje (ajde, nisi jedinigringo73 je napisao/la:A boje - šaroliko carstvo.
s obzirom da se ova slika nalazi i na headeru renaultovog sajta mislim da je to R29 prema kojem se ide... Možda ga čak i sutra vidimo.maminho_ je napisao/la:http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... iginal.jpg
vjerovatni izgled renaulta
ne trebaju biti širi,širina bolida je ostala ista kao i prošle godinemaminho_ je napisao/la:meni svi ovi bolidi izgledaju uzi,a kao trebali bi biti siri
http://www.f1fanatic.co.uk/2009/01/19/i ... d-to-look/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne,širina je ostala 180cmmaminho_ je napisao/la:kaj nisu siri 20 cm
domenico je napisao/la:Pozdrav svim poštovaocima Alonsa. Majko moja ovogodišnji bolidi su ružni ko najružnije vještice točno u ponoć i to bez mjesečine. A R29 je vrhunac neukusa u zadnjih 30 godina. Onaj tko ga je dizajnirao mora da je diplomu kupio u Doboju ili na tržnici Arizona. Da sam ja na mjestu Alonsa radije ne bi nastupio ovu sezonu nego se sramotio. Da bi bolid bio pobjednički on mora izgledati brz.
hahaha cacka da vidi sta ima
What he said,that button do?Felipe Massa je napisao/la:hahaha cacka da vidi sta ima
Nije photoshop, već je to R26 koji je 2007. bio izložen u Silverstone-u jer su slavili 30. godišnjicu u F1. Stari bolid pored je bolid sa kojim su došli prije 30 godina. Tako ili slično bi i izgledao da se ne moraju stavljati sponzorke boje.47 je napisao/la:ovaj photoshopani izgleda super, kao Renault u turbo eri...
[ http://www.product-reviews.net/wp-conte ... ndprix.jpg ]
e ovak bi trebao izgledati...sex!!
ma znam to, prva rečenica se odnosila na photoshop ovogodišnjeg bolidaZD1400RT je napisao/la:Nije photoshop, već je to R26 koji je 2007. bio izložen u Silverstone-u jer su slavili 30. godišnjicu u F1. Stari bolid pored je bolid sa kojim su došli prije 30 godina. Tako ili slično bi i izgledao da se ne moraju stavljati sponzorke boje.
Sa svim se slazem. Mislim da je i samim time odlaza u Ferrari 100%-tan jel nece moc iszrzat da se ekipa razvije bolid te ce vjerujem za sezonu dvije akd vec u Ferrari.domenico je napisao/la:Za mene, čak boje i njihov raspored nisu toliko bitne za novi izgled Renaulta. Veći mi je problem kad usporedim R29 sa novim Mclarenom. Tri su glavne zamjerke:
1. Kockasti nos Renaulta. To nema veze sa aerodinamikom !
2. Prednje krilo. Kao da je dizajner išao po Jakuševcu i skupljao stari limeni otpad.
3. Stražnje krilo. Vrijedi isto kao za točku 2.
McLaren puno bolje i dorađenije ima ova 3 detalja. Žao mi je Alonsa jer je on danas NAJBOLJI VOZAČ i ono što je on odvozio prošle sezone, naročito 2 polovicu, ne bi nijedan vozač. Hamilton je isto vrhunski vozač ali je isto ispod Alonsa. Talijani su Alonsa proglasili najboljim vozačem prošle sezone, a u novom F1 racingu (englesko izdanje) David Coulthard ga je bez imalo oklijevanja proglasio vodećim vozačem sadašnjice.
Englezi ne vide nikog osim Hamiltona, oni su inače veliki nacionalisti i F1 smatraju svojim izumom i vlasništvom. Kad je Schumi dominirao sa F1
isto tako su mu nalazili krcato mana (inače mrze Nijemce). Pozdrav svima.