schuey je napisao/la:
nikada! nemam razlogaal možeš ti stavit mene na par sati pa rećdojmove,bar mojih postova ima posvuda po forumu
aj stavit cu te na 5.min da vidim kako je.

EDIT: Ne mogu se moderatori stavljati

schuey je napisao/la:
nikada! nemam razlogaal možeš ti stavit mene na par sati pa rećdojmove,bar mojih postova ima posvuda po forumu
Ante sexy je napisao/la:Kog ste to vraga sa forumom napravilii što be bi bilo logičnije da su avatari sa ljeve strane
znači svi su prisiljeni čitat moje postove,jea bejb (kak bi red reko)Scuderia je napisao/la:
aj stavit cu te na 5.min da vidim kako je.
EDIT: Ne mogu se moderatori stavljatiTak da jedino u prijatelje te mogu stavit
di se to stavlja ?Scuderia je napisao/la:Ante sexy je napisao/la:Kog ste to vraga sa forumom napravilii što be bi bilo logičnije da su avatari sa ljeve strane
stavi da ti bude subsilver i nece biti problema
Idi na Profil/ Postavke-> Postavke i tamo ces naci stil foruma.Ante sexy je napisao/la:
di se to stavlja ?
i kog vraga mi je slika nestala iz potpisa
eto to sam uspješno obavija al ova jebena slika mi se nece vratiScuderia je napisao/la:Idi na Profil/ Postavke-> Postavke i tamo ces naci stil foruma.Ante sexy je napisao/la:
di se to stavlja ?
i kog vraga mi je slika nestala iz potpisa
Probaj ju ponovno izbrisati pa vratit.Ante sexy je napisao/la:
eto to sam uspješno obavija al ova jebena slika mi se nece vrati
Ma nije velik ista je ko i jucer osim ako se nije minjalo pravilo od jucer47 je napisao/la:možda je prevelika...javi se saletu, možda on riješi prob.
I pazi kako se izražavaš
evo me,znači ja kad stavim nekog,vidim taj post ako ga netko vitira,inače ne,ako taj netko otvori temu,ja vidim da ju je on otvorio i nju,al bez njegovog posta kako uvodnog tako i ostalih. Profil možeš uvijek vidjet ali ne sve postove izlistatScuderia je napisao/la:mislim da su ostala ista pravila za slike
10. Slike u potpisu ne smiju biti veće od 550x150 pixela radi preglednosti i bržeg učitavanja foruma.
schuey je napisao/la:
evo me,znači ja kad stavim nekog,vidim taj post ako ga netko vitira,inače ne,ako taj netko otvori temu,ja vidim da ju je on otvorio i nju,al bez njegovog posta kako uvodnog tako i ostalih. Profil možeš uvijek vidjet ali ne sve postove izlistati to je to,zar ne?
a sad sam te stavio na frend listu,da se ne osječaš zanemareno
Upravo to mi se i sviđa najviše, samo kad bi boja podloge svakog drugog posta bila intenzivnija (što više ponovim prije dosadim pa čekam reakciju, a željena je: malo izraženija razlika boja susjednih postova - i ne jako željena: daj si mira! Tako je kako je)sale je napisao/la: Inače, dizajn ovog foruma je osmišljen vrlo pametno. Prebacivanjem avatara i informacija o autoru na lijevu stranu, čitatelj više koncentracije posvećuje postu, a ne samom autoru![]()