Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso
kakav strasan potez na pocetku trke. Mislim da je to najbolji potez . Vidi se ko ima big cojones . Svaka čast!! steta zbog sporosti bolida , al definitivno 4. mjesto u poretku vozaca i 30 bodova ako se ne varam bolji od hamiltona u sporijem bolidu. Bravo majstore !!

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Fantastičnodamjan.cule je napisao/la:kakav potez Nandooo!!

...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
upravo to svaka mu cast.... definitivno mislim da je alonso vozac br 1. ove sezone... sa ovakvim ferrarijem cuda je radio....damjan.cule je napisao/la:kakav potez Nandooo!!
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Ali to nebi bilo izvedivo da drugi vozači nisu fer u tim situacijama. Da Schumacher nije vidio da nema šanse u 130R 2005., da Button danas nije prikočio ranije kad je vidio da je izgubljeno, da Alonso isto tako nije popustio Webberu u Eau Rouge...danas bi pričali o sudarima, a ne o pretjecanjima.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da je Button glumio Sennu, ono ne bi prošlo. Ali Alonso na stazi nije pizdun i nitko (s pravom) ne ide đonom na njega. Fino pretjecanje i konstantno pokazuje da je vrhunski vozač!damjan.cule je napisao/la:Ali to nebi bilo izvedivo da drugi vozači nisu fer u tim situacijama. Da Schumacher nije vidio da nema šanse u 130R 2005., da Button danas nije prikočio ranije kad je vidio da je izgubljeno, da Alonso isto tako nije popustio Webberu u Eau Rouge...danas bi pričali o sudarima, a ne o pretjecanjima.

-
- Veteran
Za takva pretjecanja treba imati itekako hrabrosti pa i treba biti djelomično luddamjan.cule je napisao/la:Ali to nebi bilo izvedivo da drugi vozači nisu fer u tim situacijama. Da Schumacher nije vidio da nema šanse u 130R 2005., da Button danas nije prikočio ranije kad je vidio da je izgubljeno, da Alonso isto tako nije popustio Webberu u Eau Rouge...danas bi pričali o sudarima, a ne o pretjecanjima.

Po meni ovo i Webberovo pretjecanje u Eao Rougeu najbolja 2 pretjecanja sezone
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
ne zato sto je moj ali mi je bilo dobro i ono pretjecanje hamiltona nad alonsom s vanjske strane u njemackoj... nije toliko dobro kao ova dva sto navodis ali na trece mjesto ga ubrajamChuck Norris je napisao/la:Za takva pretjecanja treba imati itekako hrabrosti pa i treba biti djelomično luddamjan.cule je napisao/la:Ali to nebi bilo izvedivo da drugi vozači nisu fer u tim situacijama. Da Schumacher nije vidio da nema šanse u 130R 2005., da Button danas nije prikočio ranije kad je vidio da je izgubljeno, da Alonso isto tako nije popustio Webberu u Eau Rouge...danas bi pričali o sudarima, a ne o pretjecanjima.![]()
Po meni ovo i Webberovo pretjecanje u Eao Rougeu najbolja 2 pretjecanja sezone

McLaren u <3
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
slažem se + hamiltonovo pretjecanje alonsa s vanjske u njemačkojChuck Norris je napisao/la: Po meni ovo i Webberovo pretjecanje u Eao Rougeu najbolja 2 pretjecanja sezone

Edit: @McLewis- evo, u isto vrijeme smo isto pretjecanje spomenuli.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Samo da Alonso vozi i sljedeće sezone ovako
i ja prezadovaoljan ali da bi osvoji titulu mora imati dobar bolid.
Jer u osvajanju titule bolid učestvuje sa oko 90% a vozač sa oko 10%.

- McLewis
- Veteran
mislim da ti je omjer preostar.... alonso u ovakvom izdanju da vozi bolid 10% losiji od bikova bio bi ima itekako ravnopravan...F2004_the_best_ever je napisao/la:Samo da Alonso vozi i sljedeće sezone ovakoi ja prezadovaoljan ali da bi osvoji titulu mora imati dobar bolid.
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
Misilm da su jedine beštije od vozaca hamilton i alonso za izvuc maksimum od maksimuma iz bolida

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Kako sam bio ljut kad je Campeon namjestio hard gume,inace bez rijeci,ono preticanje oduzima dah...
Alonsista hasta la muerte..
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vidjeli smo to već prije 2 godine...
- Vuksa_KC
- Veteran
Ma ko se bu sjećal da je neko prestignul Barrichella.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Opet je pokazao kroz ovu sezonu da je vrhunski vozac i ako ne mozda cak i najbolji, nazalost za sve navijace Alonsa i Ferrarija ono sto nije vrhunsko jest bolid, vodstvo Ferrarija, u nekim utrkama box i pitwall. Kroz sezone smo vidjeli kako je izvodio cuda i u puno losijim bolidima, siguran sam da je sretan sto vozi za Ferrari i sto ce nastaviti voziti za Ferrari, nadam se samo konkurentnijem bolidu slijedece godine. Ovu sezonu me je opet ugodno iznenadio!
- darky
- Profesionalni vozač
hm, ne slažem se sa tobom Rixpa
za vozača koji je "izbacio" svjetskog prvaka iz kopkita da zauzme njegovo mjesto (jer taj "nije dovoljno dobar") i u dvije sezone nije osvojio naslov ovo je poražavajuće
mene sad uopće ne bi čudilo da za 2013 počne žicati mjesto u RB (NHF)
za vozača koji je "izbacio" svjetskog prvaka iz kopkita da zauzme njegovo mjesto (jer taj "nije dovoljno dobar") i u dvije sezone nije osvojio naslov ovo je poražavajuće
- Cuky
- Moderator
oprosti, ali ovo nemože biti poražavajuće. Svi znamo da je prošle godine naslov izgubio greškom vodstva ekipe kad su ga u krivo vrijeme pozvali u boks i onda je zapeo u gužvi. Iako je pokušavao nije išlo jer bolidi kakvi su zadnje 3 sezone i staza u Abu Dabiju to jednostavno nisu omogućili. Ove godine također nije njegovom greškom ostao bez naslova nego zbog toga što Ferrari nije napravio ono što su RB i u nekoj količini McLaren.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Jel ti pratiš formulu uopće? Pa nekonstruira vozač bolid već inženjeri, vozač može samo pripomoći, ali inženjeri su tu bog i batina. Ako doista misliš da je ove sezone mogao više onda mora da si pobrkao lončiće malo, aprošle sezone je bio jednako maestralan jer ni tada nije imao bolid ni približno dobar kao RBR već je samo njihovim neiskustvom, greškama i svojom nadnaravnom vožnjom upće i došao u priliku za naslov koji je na kraju po tko zna kolko puta te sezone zeznuoo pitwall.darky je napisao/la:hm, ne slažem se sa tobom Rixpa
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Istina, budimo realni prošle sezone Vettelu je naslov osvojio Petrov u kombinaciji sa Ferrarijevim pitwall-om.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
ove sezone je puuuuuno bolje vozio nego prošle. ne mogu se sjetit neke njegove pogreške, jednostavno je tjerao tog ferrarija koliko je mogao
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Koliko je Ferrarijev bolid dobar ove sezone pokazuje Massin bodovni konto. Darky je poprilično hejterski raspoložen prema Alonsu, ne znam iz kojih razloga.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
On je hejterski raspoložen prema Ferrari-ju i prema svemu onome što okružuje Ferrari- njegovim vozačima i navijačima.One and only je napisao/la:Koliko je Ferrarijev bolid dobar ove sezone pokazuje Massin bodovni konto. Darky je poprilično hejterski raspoložen prema Alonsu, ne znam iz kojih razloga.
Tako da on uvjek kontrira i nema svrhe sa njim polemisati kada je u pitanju Ferrari.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ja misam siguran jel uopce gledam isti sport ko neki ovdje? Alonso je po bodovima uz Vettela najvise ostavio svog momčadskog kolegu!I siguran sam da će vozit za Ferrari dok god ne osvoji još bar jedan naslov!