Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- tomidix
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Re: Fernando Alonso
Ja bih rekao da je ovo bio pametan potez.. Umjesto da napravi nekakav potez ocajnika i naguzi buttona i eventualno jos nekog ispred covjek je shvatio da je 20 krugova davao sve od sebe i uspio se "samo" pribliziti.. Falilo je jos krugova za eventualno nesto ozbiljnije, a kako je sam rekao, ima je umalo bliski susret sa zidom u posljednjem zavoju (sto se nije vidjelo na prijenosu) znaci vukao je i vise od maksimuma, odluciti da nema sanse u zadnja 2 kruga je sasvim normalno.. Narocito sto mu ta 2 boda vise ili manje nista ne znace u zivotu... Kao ni Ferrariju...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Vidim na ovom forumu imamo insidera koji je u dobrim odnosima bio s Enzom
Dežurni pljuvači se javljaju čim čuju riječ kojom bi mogli lječiti svoje komplekse(ne toliko na ovom forumu koliko na konkurentskim forumima).I to najviše se javljaju navijači vozača koji već drugu sezoni gubi od vozača kojeg posprdno zovu Britney,očito je 2006 bila bolna za te iste
Inače što se tiče Alonsove utrke bila je solidna,mislim da bi možda i više napravio da je 1. stint otišao ranije u boks.Zadnji stint je vozio fantastično a ova staza se pokazala iza Monaca najtežom za pretjecat unatoč DRS-u
Dežurni pljuvači se javljaju čim čuju riječ kojom bi mogli lječiti svoje komplekse(ne toliko na ovom forumu koliko na konkurentskim forumima).I to najviše se javljaju navijači vozača koji već drugu sezoni gubi od vozača kojeg posprdno zovu Britney,očito je 2006 bila bolna za te iste
Inače što se tiče Alonsove utrke bila je solidna,mislim da bi možda i više napravio da je 1. stint otišao ranije u boks.Zadnji stint je vozio fantastično a ova staza se pokazala iza Monaca najtežom za pretjecat unatoč DRS-u
...put u raj nije posut ružama...
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Nikakve frustracije.. Da Schoo ganja nekog 20 krugova i onda veli da odustaje i njega bi u 3 pikse marmelade poslal.
A ko navijacu Ferrarija mi je ta izjava bila katastrofa ko god bil za volanom. Jasnije?
A ko navijacu Ferrarija mi je ta izjava bila katastrofa ko god bil za volanom. Jasnije?
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Veteran
Ako si navijač Ferraria(a u rubrici navijam za ti to ne piše),kako to da nisi u ove 2 godine nikad pohvalio Alonsa za dobru vožnju a imao si razloga mnogo puta ga pohvaliti.Ako si navijač Ferraria onda bi pohvalio i danas Alonsa koji je 2.vozača ferraria ostavio 10-ak sekundi iza sebe u jednom stintu
Nego čekaš razlog samo da ga napadneš,kao što se i na ovom forumu može viditi pretražimo li povijest tvojih postova gdje se u ovoj temi samo javiš da kritiziraš(a pratim ja i druge forume doduše pasivno gdje se lako može viditi kako su ti "konstruktivni postovi" o Alonsu).Tako da ti ta priča da si navijač Ferraria baš ne drži vodu
Nego čekaš razlog samo da ga napadneš,kao što se i na ovom forumu može viditi pretražimo li povijest tvojih postova gdje se u ovoj temi samo javiš da kritiziraš(a pratim ja i druge forume doduše pasivno gdje se lako može viditi kako su ti "konstruktivni postovi" o Alonsu).Tako da ti ta priča da si navijač Ferraria baš ne drži vodu
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Ma ti si siva eminencija hrvatskog weba. Kaj me briga kaj ti vjerujes ja sam svoje rekel i ovo mu danas nije trebalo.. Da mi je drag nije. Svatko ko voli F1 mora bar potajno navijati za Ferrari i u tom svjetlu Massa je moj izbor.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Kako nisi dodi skontao, on je to rekao radi diverzije (može govoriti da je mislio, u tom trenutku je htjeo zabuniti Buttona),
Button je malo ohladio i otpustio gas, a Alonso istim tempom,
naravno da nije odustao... Takvi vozači ne odustaju...
ja mislim da su danas na utrci bile odlične 3 osobe, Vettel, Hamilton i Alonso,
Vettel je odlično prešao te dominirao cijelom utrkom,
Hamilton je uspio zadržati Webbera iza sebe u očito sporijem autu
I ALONSO, on je u inferiornom autu nasprem Red Bulla i McM, uspio doći te izvršiti, iako mali,
ipak pritisak na Buttona... Baš je dobra bila utrka (inače nisam navijač Ferrarija ali se mora priznati da je Alonso vozio dobru utrku...)
Button je malo ohladio i otpustio gas, a Alonso istim tempom,
naravno da nije odustao... Takvi vozači ne odustaju...
ja mislim da su danas na utrci bile odlične 3 osobe, Vettel, Hamilton i Alonso,
Vettel je odlično prešao te dominirao cijelom utrkom,
Hamilton je uspio zadržati Webbera iza sebe u očito sporijem autu
I ALONSO, on je u inferiornom autu nasprem Red Bulla i McM, uspio doći te izvršiti, iako mali,
ipak pritisak na Buttona... Baš je dobra bila utrka (inače nisam navijač Ferrarija ali se mora priznati da je Alonso vozio dobru utrku...)
-
- Veteran
Zanimljivo mi je da "navijač" Ferraria kritizira jednog vozača zbog rečenice da odustaje i ako je taj vozač stigao prednost od 7,8 sekundi i borio se do zadnja 2 kruga(pa čak i dalje) iako je jasno vidljivo bilo da su mu gume kraju i da je nekoliko puta morao lovit bolid,dok se 2. vozača ne kritizira koji je davno odustao od utrke i ostao za 1. vozačem 10-ak sekundi u samo 15-ak krugova.Toliko o objektivnosti

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Moje misljenje je to da Alonso nije trebao reci da odustaje, trebao je odustati ali bez komentara... to je to
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
MA mozete vi pjuvat po njemu kolko god ocete cinjenice govoro svoje: da je nakon 16 utrka ispred jednog puno jaceg mclarena i redbulla a da negovorim uopce kolko je ispred Masse! Nadam se da ce ostat do kraja treci u poretku to bio bio vrhunski uspijeh!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Dodi_napalm je napisao/la: Svatko ko voli F1 mora bar potajno navijati za Ferrari

...a sada malo ozbiljnije...da izjava mu nije možda baš najspretnija no jbga izrećena i snimljena...mislim da ne bi trebalo "preozbiljno" promatrati sve ovo...vjerojatno se nakupilo frustracija i treba to razumijeti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
Ko misli da je Alonso sa I give up mislio ozbiljno,samo ovo 

Alonsista hasta la muerte..
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Rosberga su zvali Britney zbog one frizure koju je imao,duga plava kosa a ne zbog njegovih vozačkih sposobnosti ako si to mislio.Chuck Norris je napisao/la:Vidim na ovom forumu imamo insidera koji je u dobrim odnosima bio s Enzom
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
šteta,baš sam navijao da uzme sve trojicu ispred jer je odlično vozio zadnji stint...malo je i mene iznenadilo ono "i give up", ali i to je ljudski
- F1NAC
- Moderator
Da je išao pritiskat do kraja (na limit) ostao bi bez goriva, ne razumijem zasto ga razapinjetevidc je napisao/la:šteta,baš sam navijao da uzme sve trojicu ispred jer je odlično vozio zadnji stint...malo je i mene iznenadilo ono "i give up", ali i to je ljudski
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 17 lis 2011, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Pa ne znam sta si ocekivao,da nisi mozda:Ne nisam,mislio sam samo,da Jenson popusti???
- vidc
- Veteran
otkud sad ta informacija????F1NAC je napisao/la:Da je išao pritiskat do kraja (na limit) ostao bi bez goriva, ne razumijem zasto ga razapinjetevidc je napisao/la:šteta,baš sam navijao da uzme sve trojicu ispred jer je odlično vozio zadnji stint...malo je i mene iznenadilo ono "i give up", ali i to je ljudski
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Okej, I give up.Alonso-champ je napisao/la: Pa ne znam sta si ocekivao,da nisi mozda:Ne nisam,mislio sam samo,da Jenson popusti???

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hm...pa sta nije na team radiju dobio poruku da moze pritiskati do kraja?F1NAC je napisao/la: Da je išao pritiskat do kraja (na limit) ostao bi bez goriva, ne razumijem zasto ga razapinjete

- Armanini
- Svjetski prvak
webber je pokusavao skinut lewisa 15 krugova, button se vozio iza dvojca koji se bori, priblizio se, nije ni jednom pokusao..
alonso je dostigao, imao je jedan izgledni pokusaj, 3 kruga prije kraja, pokusao je priblizit se sto je vise moguce buttonu i tu se malo prejebao, malo se zaletio na kocenju, malo je previse trail brakeao pa je imao 5 korekcija volanom na izlazu gdje naravno nije mogao stisnut gas i tu je propustio priliku..
istina, bila su jos 2 kruga, stvarno nema smisla vozit ko manijak cijeli stint za *urac, nikako nije racerski..
ali.. obzirom da prosle godine nije cijelu utrku pokusavao, a bila je za naslov, onda me sigurno nece cudit sto nece stisnut za podij..
stvar je u tome sto vecini njih zaboli za bodove, i mjesta u poretku.. alonsu je tako svejedno oce li bit 3. 4. ili 2. u na kraju sezone.. a takodjer i lewisu.. a i zbog primanja koje imaju, sigurne i ogromne ugovore, jos manje ih zaboli za novcanu vrijednost bodova..
alonso je dostigao, imao je jedan izgledni pokusaj, 3 kruga prije kraja, pokusao je priblizit se sto je vise moguce buttonu i tu se malo prejebao, malo se zaletio na kocenju, malo je previse trail brakeao pa je imao 5 korekcija volanom na izlazu gdje naravno nije mogao stisnut gas i tu je propustio priliku..
istina, bila su jos 2 kruga, stvarno nema smisla vozit ko manijak cijeli stint za *urac, nikako nije racerski..
ali.. obzirom da prosle godine nije cijelu utrku pokusavao, a bila je za naslov, onda me sigurno nece cudit sto nece stisnut za podij..
stvar je u tome sto vecini njih zaboli za bodove, i mjesta u poretku.. alonsu je tako svejedno oce li bit 3. 4. ili 2. u na kraju sezone.. a takodjer i lewisu.. a i zbog primanja koje imaju, sigurne i ogromne ugovore, jos manje ih zaboli za novcanu vrijednost bodova..
- Cuky
- Moderator
Armanini je napisao/la:obzirom da prosle godine nije cijelu utrku pokusavao, a bila je za naslov, onda me sigurno nece cudit sto nece stisnut za podij..
jel ovo misliš na zadnju utrku prošle sezone?? Ako da onda nismo gledali istu, jer je on itekako pokušavao ali prolaza nije bilo. Petrov ga je uvijek usporavao prije pravaca tako da ovaj ne može zaletit se i proć..
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
-
- Veteran
Zasto je Alonso parkirao bolid odma cim je presao cilj?? Pitanje za milion dolara

- f.alonso
- Navijam za: alonso
Potrebno je da ostane litar goriva zbog kontrole FIA,a vjerovatno su bili blizu te granice.
-
Moram priznati da sam ostao neugodno iznenađen tog trenutka kad su putili taj snimak za vrijeme utrke, nisam mislio da bi on to rekao pa da ga sutra bace u HRT i da ga Liuzi pere ko malu bebu...Vjerojatno postoji neki opravdani problemčić za koji su tim i on znali ali opet nije mi bilo dobro sročeno s njegove strane 
Sve u svemu dobra utrka, nadam se da če se to testiranje novih dijelova več sada dobro isplatit tako da ovo više nikad ni ne pomisli reč.

Sve u svemu dobra utrka, nadam se da če se to testiranje novih dijelova več sada dobro isplatit tako da ovo više nikad ni ne pomisli reč.