Ajd da završimo... Je li za tebe Kroos odigrao dobro ovo SP? Koju bi mu ocjenu dao od 1-10?Scuderia je napisao/la: Za mene je Khedira odigrao puno bolje nego Kroos na svjetskom. No, njega se ne spominje, tj. spominje se, ali za odlazak u Englesku.![]()
Khediru se itekako spominje. A vrlo vjerojatno neće nikuda.

Pa ni Luka Modrić nema 15 asistencija i 20 golova pa je svejedno jedan od najboljih i najvažnijih igrača Reala. Nije sve u golovima, pogotovo kod veznjaka.Scuderia je napisao/la: Halo,ej, da ima placu jednaku kao Müller i Lahm, na temelju cega ? Sto je u Bundesu asistirao 4 puta ?Hijerarhija se mora znati, a i predstave na terenu moraju dati sliku o pojacanoj bankovnoj svoti. To nisam ja izmislio, vec " drugovi " kapitalisti. Koliko je to dobro, moze se vidjeti svaki dan, hoces nogomet, hoces obican svijet.

Druga stvar, da ne valja, nebi skupio 51 nastup za Bayern lani (Isto kao i Muller i čak 1 više od Lahma, usporedbe radi).
Halo, kako jedan Gotze zaslužuje najveću plaću u klubu? Po čemu to ide?
Međutim, taj Bayern je pun nelogičnosti pa se ne čudim. Bek igra zadnjeg veznog, vezni igra stopera, najbolji strijelac otjeran iz kluba usw.
A šta bi trebao uzeti za ozbiljno? Bild možda?Scuderia je napisao/la: I to ti uzimas za ozbiljno ?

Scuderia je napisao/la: Sto u ironicnom prijevodu znaci : Real mi ponudio vise novaca, i eto, dosao sam.![]()