Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
padobranac
Početnik
Početnik

Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne, 25. - 27. ožujka

Post Postao/la padobranac »

dmarijon je napisao/la:Ako Petrov do kraja ostane ispred webbera i alonsa... eeeeeeeeeee, ne kapa dolje, nego naklon do poda!!! :)
jel webber i alonso moraju još jednom u box?

edit: da idu u box. ako sve bude ok i petrov više ne bude morao u box eto podija

edit 2: kolko vidim weberu ne radi kers
Zadnja izmjena: padobranac, dana/u 27 ožu 2011, 09:14, ukupno mijenjano 2 puta.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

U Renaultu su potvrdili da je NIckov bolid oštecen negdje, ali i dalje ce pushati kako kazu.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

ček kaj nije vetel na svim promjenama imao žute gume?
kaj više ne moraju dvije različite komponente????
edit:
čini se da sam krivo vidio zbog lošeg sunca...
Zadnja izmjena: darky, dana/u 27 ožu 2011, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

svi cmizdre na gume a Perez samo 1 u boxu bio i vozi odlična vremena
Mclaren se sjebo s hamijem umjesto da je za vettelom išo u box oni ostali vani i popušili 6 sec
Michael is faster than you!!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Jedini pravi zabavljači Gumbek i Rubihito. Nove grafike su fora. Nakon 11 godina prvi put morao gledati prijenos Formule 1 na netu (happy sam što uopće imam način na koji mogu pratiti). Šta više reći.

Sve u svemu ok, ali valjda će iduća utrka biti bolja.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Dobra utrka,dosta pretjecanja.
DRS mi se cini kao odlicna stvar,dobro funkcionira za sad :D
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Igor18 je napisao/la:svi cmizdre na gume a Perez samo 1 u boxu bio i vozi odlična vremena
Mclaren se sjebo s hamijem umjesto da je za vettelom išo u box oni ostali vani i popušili 6 sec
I to je meni najviše odzvonilo, od svih novosti! Mislim da su se preračunali oni koji su išli na 3 puta. Da je i Ferrari fino mogao na 2 puta
Samo neka se trkaju.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Jako dobra utrka. DRS ok novotarija, na stazama sa dužim pravcima bi trebao još više doći do izražaja. Evo već na sljedecoj utrci u maleziji...
Inače junaci dana Petrov i Perez, svaka čast. Od Petrova stvarno nisam očekivao da će ikad biti na podiju, al evo prevario sam se. =D>
slika
kevin
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la kevin »

šta reći,za prvu utrku čist solidno to je tek početak,a MSC je definitivno spreman za penziju :!:
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

utrka vrlo dobra..

vettel u 3 zavoja napravi 2 sekundi prednosti lol.. standardno pole to win..
dobio je buuuu od australaca kada je primao pehar.. il one pijate sto god vec..

massa odlican start i pocetak utrke, dao naznake zivota, al se pokazao da je za +urac.. button sa drive thru ima solidnu utrku= poziciju, a massa koji nije imao problema jedva u bodovima.. ma..

mercedesima grozan dan.. rubinjo ubojit hehe..

petrov - svaka cast i njemu i renolu, heidfeld - aj jos je prerano, necemo puno kritizirat..

lewis standardno odlican, steta za ostecenje, siguran sam da bi zadao malo brige vettlu..

webber katastrofa..

perez - wtf.. 1 stop? pol utrke na sotficama.. ludilo.. jako mi drago za sauber.. odlican rezultat..

rbr bez kersa, ostali izgleda ne koriste bas stalno.. al i talva je staza..
drs.. a sta ja znam.. nije to vise bas utrkivanje u smislu preticanja napravljenog boljom voznjom.. al je interesantno ajd.. bit ce zanimljivo vidjet na velikim ravnicama koliko ce bit brzi sa svim tim cudima - slip + kers + drs.. nekakvih 100 ks je to kao..

sve u svemu.. dobar pocetak..
rFactor F1 HR server Info
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

kevin je napisao/la:šta reći,za prvu utrku čist solidno to je tek početak,a MSC je definitivno spreman za penziju :!:
da, stvarno je.. dobil je samo 2-3 pozicije na startu i onda budala pusti da se algersuari zaleti u njega i potrga mu bolid :roll: 8)
ivan mesar
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ivan mesar »

utrka jako dobra sa dosta pretecanja ,mislim da ce DRS jos vise pokazati na stazama sa vecim ravnicama ...alonso solidno trudio se je, jako los start button ga zatvorio u prvom zavoj ali solidno o massi necu ni da kometiram jedno start dobar ,,petrov odlican iznenadenje nisam ocekivao to od njega a perez svima pokazao kako se cuvaju gume ...a MSC peh ...ali najbolje od svega pokusaj barrichella u da pretekne roseberga neprocijenjivo hehehe
slika
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ne padam u delirij zbog uzbudljive trke, ali mi je super jer je napokon počelo. Vettel, Hamilton, Alonso - očekivano, palac gore. Šteta za Buttona da je sve onako ispalo. Pohvale Petrovu i Perezu. Momak s nula iskustva dođe u F1, odveze trku s jednim zaustavljanjem u boks i završi 7 - svaka čast. Mercedes - bad luck. Šta je danas bilo s Webberom?! "Alonso is faster then you" završio kao 9., jako blijedo. Barrichello - kad starci prolupaju :D
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Prvo arigatou gozaimasu svim vozacima na odanoj pocasti za Japan -jako lijepa gesta, to se cijeni.

Dalje utrka nelosa, uglavnom ih mogu vecinu pohvaliti jer su voznje bile dobre, drago mi je za Sauber, Reno se cini jak (bravo rus), McL isto. Pokude bi jedino mogle ici na racun Webbera koji kao da je u drugoj momcadi i Rubinjo kojem onaj zavoj ocito ima neku transcendentalnu privlacnost koja ga posve obuzme...

Ali mogla bi biti ovo sezona borbi za druga mjesta nadalje (ako se tu ne uplete naravno nasa CIA (citaj FIA) da malo poremeti planove Red Bullu).
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

bit će napeta borba za 2. mjesto u ukupnom poredku :D
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma biti će borbe i za 1. mjesto bez brige.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Dobro otvaranje sezone!

Bravo za Vetella, auto i on su druga klasa, ali možda ne ostanu tako daleko. Doduše, toliko brzine bez kersa, hm.
Lewis dobar, čak i sa problemima. Jenson je imao zanimljivu utrku, iako je moglo biti još bolje bez DT kazne.
Petrov odnikuda, paf, na podiju, Renault očito jak. Šteta za Nicka, nadam se da će biti bolje.
Alonso također ok, bio sam se uplašio da zaostaju više, ali tek je početak sezone, vidjet ćemo, još se slažu stvari. Massa, naravno, razočaranje...
Super rezultat za Sauber, bravo za Pereza, a i Kamuia.

Utrka mi je bila čisto ok, nije bila za drijemež, bilo je zanimljivo. Pokretno krilo mi je ok, bit će zanimljivije u Maleziji sa većom ravnicom.
slika
ferrari-fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ferrari-fan »

Vrlo dobra trka. Cestitke Red Bullu, Vettelu i njihovim navijacima.
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

gringo73 je napisao/la:Ne padam u delirij zbog uzbudljive trke, ali mi je super jer je napokon počelo. Vettel, Hamilton, Alonso - očekivano, palac gore. Šteta za Buttona da je sve onako ispalo. Pohvale Petrovu i Perezu. Momak s nula iskustva dođe u F1, odveze trku s jednim zaustavljanjem u boks i završi 7 - svaka čast. Mercedes - bad luck. Šta je danas bilo s Webberom?! "Alonso is faster then you" završio kao 9., jako blijedo. Barrichello - kad starci prolupaju :D
Slično mislimo o utrci. a Webber - Horner je rekao nakon utrke da je Webbo puno više trošio gume i da im još nije jasno zašto ... isto tako i za KERS - probali su u petak, nije im se svidjelo pa su ga maknuli skroz. Naveo je razlog da je u pitanju "kompliciran sistem koji nije još najbolje implementiran, a Newy ne trpi nešta što mu narušava dizajn." ... i sad bih se trebao pitati: Pa zašto onda trpi Webbera? :D ... ali nebi bilo fer. Webbo je OK vozač kad bolid radi dobro.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

zvjerko je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Ne padam u delirij zbog uzbudljive trke, ali mi je super jer je napokon počelo. Vettel, Hamilton, Alonso - očekivano, palac gore. Šteta za Buttona da je sve onako ispalo. Pohvale Petrovu i Perezu. Momak s nula iskustva dođe u F1, odveze trku s jednim zaustavljanjem u boks i završi 7 - svaka čast. Mercedes - bad luck. Šta je danas bilo s Webberom?! "Alonso is faster then you" završio kao 9., jako blijedo. Barrichello - kad starci prolupaju :D
Slično mislimo o utrci. a Webber - Horner je rekao nakon utrke da je Webbo puno više trošio gume i da im još nije jasno zašto ... isto tako i za KERS - probali su u petak, nije im se svidjelo pa su ga maknuli skroz. Naveo je razlog da je u pitanju "kompliciran sistem koji nije još najbolje implementiran, a Newy ne trpi nešta što mu narušava dizajn."

vozača, naprimjer, koji mu pokvari aerodinamiku :D
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

zizi je napisao/la:
vozača, naprimjer, koji mu pokvari aerodinamiku :D
Pa neka ga gurne dublje u bolid ... :biggrin:

... a bas sam radio edit posta.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

Armanini je napisao/la:utrka vrlo dobra..

vettel u 3 zavoja napravi 2 sekundi prednosti lol.. standardno pole to win..
dobio je buuuu od australaca kada je primao pehar.. il one pijate sto god vec..

massa odlican start i pocetak utrke, dao naznake zivota, al se pokazao da je za +urac.. button sa drive thru ima solidnu utrku= poziciju, a massa koji nije imao problema jedva u bodovima.. ma..

mercedesima grozan dan.. rubinjo ubojit hehe..

petrov - svaka cast i njemu i renolu, heidfeld - aj jos je prerano, necemo puno kritizirat..

lewis standardno odlican, steta za ostecenje, siguran sam da bi zadao malo brige vettlu..

webber katastrofa..

perez - wtf.. 1 stop? pol utrke na sotficama
.. ludilo.. jako mi drago za sauber.. odlican rezultat..

rbr bez kersa, ostali izgleda ne koriste bas stalno.. al i talva je staza..
drs.. a sta ja znam.. nije to vise bas utrkivanje u smislu preticanja napravljenog boljom voznjom.. al je interesantno ajd.. bit ce zanimljivo vidjet na velikim ravnicama koliko ce bit brzi sa svim tim cudima - slip + kers + drs.. nekakvih 100 ks je to kao..

sve u svemu.. dobar pocetak..
i više. mijenjao je gume u 23 krugu. znači 35 krugova
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Da zanimljivo kako je Perez odradio trku sa jednim boxom, a toliko je bilo plača oko guma, al mislim da ce uglavnom biti strategije 2-3 boxa, ovi brži će si naravno moći priuštiti jedan box više ako bude trebalo jer će biti daleko naprijed. Inače trka OK, nadao sam se više akcije, ali osim Button-Massa ništa spektakularno, a to krilo izgleda da će biti od koristi samo na jaaako dugačkim pravcima. Inače Ferrari nakon svih najava kako su jaki itd, ipak zaostaje previše da bi za početak bili ozbiljni konkurenti RB-Vettelu, McM dobar , šteta što prvi box nisu odradili odmah za Vettelom, tu su bili izgubili 5-6 sek u 2 kruga što je Lewis ostao duže, poslje ono izljetanje i s oštećenim bolidom bilo je bitno doć do cilja, ali realno Seb danas neuhvatljiv. Petrov svaka čast, mali je pravi i opet skino skalp Fernandu, Webber blijed, imam osjećaj da će ove sezone biti daleko od lanjskih rezultata, ipak je on samo nr.2! Rubens & MSC time to say goodbye!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Utrka za mene ok. S ovim pravilima lovljeni vozač se stvarno teško brani, na nekim stazama neće biti moguće se obranit nikako. S gumama su malo zakomplicirali, top momčadi očito nisu htjele previše riskirat pa su jedni druge pratili po gume.
Hrabra vožnja Buttona samo mi nije jasno zašto se pravio 'englez' kad je presjeko Massu. Mogao je i sam pretpostavit da će dobit kaznu. Iako bi ga prošli Massa i Alosno velike su šanse da bi vratio obje pozicije jer izgubio je na ovaj način 15tak sekudni kroz boks + vožnja za sporijim prometom. Zadovoljan sam početkom sezone! :D
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Trka ok, ali ništa posbno, nažalost niko od "mojih" nije završio trku. Perez odlično iznenađenje, odlično za Sauber da su oba vozača u bodovima, Petrov napokon odvozio dobru trku, nije ga se vidjelo puno, ali je odličan rezultat, šteta da neam Kubice mislim da bi bioi on jako dobar. Buttona nekužim, jel on očekivao da neće dobit kaznu za ono prestizanje, trebao je odma pustit Massu i prestigao bi ga za koji krug. Webber i Massa užas, bezveze mi je ono kažnjavanje Rubensa, jel želimo prestizanja, ili ne? :roll: za Vettelaimam osjećaj da je mogao puno više ostavit ostatak ekipe, ali je mirno kontroliro trku.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Zaključano