Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Felipe Massa »

Cestitke Portugalu ,danas strasna igra ...Prejak mi je Ronaldov go :D ,nije imao pojma gdje se lopta nalazi...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Potpuni raspad systema kod Francuza.
KLIK
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Scuderia je napisao/la:Potpuni raspad systema kod Francuza.
KLIK
Ne mogu reći da mi ih je žao,dapače :biggrin:

Danas ćemo dobiti prva 2 para osmine finala.Argentinci idu na 2.(najvjerovatnije) iz skupine A,a nekako mi miriše da bi to mogao biti Meksiko jer ako oni završe s urugvajom X onda je Urugvaj 1. a oni 2.
Samo se nadam da se francuzi neće provući
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:
Ne mogu reći da mi ih je žao,dapače :biggrin:

Danas ćemo dobiti prva 2 para osmine finala.Argentinci idu na 2.(najvjerovatnije) iz skupine A,a nekako mi miriše da bi to mogao biti Meksiko jer ako oni završe s urugvajom X onda je Urugvaj 1. a oni 2.
Samo se nadam da se francuzi neće provući
Ni meni ih nije zao, no samo kad se sjetim one repke iz 98-me, 2000-te, bili su strah i trepet svakome, a sada predmet sprdnje.
Sto se tice danas.... mislim da ce to Urugvaj i Paragvaj " prijateljski " rijesti. Ono, nece se previse "ubijat", lagano ce tekmu privesti kraju, i svakom od njih dobro. :D ( osim Francuzima naravno)

U kakvom je stanju Francuska repka, ne bi me cudilo da izgube od JAR-a. :|
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:
Ni meni ih nije zao, no samo kad se sjetim one repke iz 98-me, 2000-te, bili su strah i trepet svakome, a sada predmet sprdnje.
Sto se tice danas.... mislim da ce to Urugvaj i Paragvaj " prijateljski " rijesti. Ono, nece se previse "ubijat", lagano ce tekmu privesti kraju, i svakom od njih dobro. :D ( osim Francuzima naravno)

Valjda Meksiko :biggrin:
Pa i ja se nadam da će tako biti samo nisam siguran koliko to Meksiku odgovara jer sigurno bi voljeli izbjeći Argentinu

A uonoj drugoj skupini bi volio da Nigerija prođe ako ne ona onda Korea samo ne Grci
Scuderia
Moderator
Moderator

Valjda Meksiko :biggrin:
Pa i ja se nadam da će tako biti samo nisam siguran koliko to Meksiku odgovara jer sigurno bi voljeli izbjeći Argentinu

A uonoj drugoj skupini bi volio da Nigerija prođe ako ne ona onda Korea samo ne Grci
Da, Meksiko.

Napravio gresku. #-o
Vise bih volio da Republika Koreja prodje jer su (po meni) vise " ratoborniji " od Nigerije. :) Grci nemaju sanse, ne znam na koju foru oni se nadaju da ce pobiijediti Argentinu ili odigrat remi s njima.... :?

Pa zavrsit ce gore nego Narodna Demokratska Republika Koreja.( :( )
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la: Grci nemaju sanse, ne znam na koju foru oni se nadaju da ce pobiijediti Argentinu ili odigrat remi s njima.... :?

Pa zavrsit ce gore nego Narodna Demokratska Republika Koreja.( :( )
Argentinci vrlo lako mogu zaigrati sa rezervnim sastavom odnosno odmarati glavne igrače jer Argentina i sa minimalnim porazom bi najvjerovatnije bila 1. u skupini
Scuderia
Moderator
Moderator

Argentinci vrlo lako mogu zaigrati sa rezervnim sastavom odnosno odmarati glavne igrače jer Argentina i sa minimalnim porazom bi najvjerovatnije bila 1. u skupini

Da, mogu, no i rezervna postava je po meni 120% jaca nego prva postava Grcke. Grci ce se vjerovatno fokusirati na bunker ( nista novo), obranu, te ce se nadati pobijedi Nigerije protiv Republike Koreje....

Valjda nece Grci proci, ono sto su oni prezentirali do sada na SP-u je po meni jako lose. <-blaga rijec->
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: Argentinci vrlo lako mogu zaigrati sa rezervnim sastavom odnosno odmarati glavne igrače jer Argentina i sa minimalnim porazom bi najvjerovatnije bila 1. u skupini
Igrat će Milito umjesto Higuaina, Aguero umjesto Messija i Palermo umjesto Teveza...
Puno slabije. :lol: :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Sam sebe cu citirati....
Scuderia je napisao/la:

Francuska 0-2 JAR ( poluvrijeme) JAR ima igraca vise.

#-o jos se razmisljam da odem u kladionicu uplatit` stotku na JAR..... :zid:
Zasto nisam?

Lijenost !!!! :k.o: :x:
Lud sam !!! :<<

EDIT:
Cestitke JAR-u na zasluzenoj pobijedi protiv Francuza. =D> One vuvuzele su bile ne dvanaesti, vec dvadeseti igrac JAR-a. Ali kada su Francuzi zabili pocasni i jedini gol na prvenstvu, utihnule su.

JAR je mozda i mogao proci dalje, u drugom dijelu su imali 3-4 lijepe prilike, tko zna sta bi bilo, da je jedna od njih usla u gol. Ovako su se dostojno oprostili od SP-a.

Kod Francuza, jedini koji je bio raspolozen za igru bio je Ribery, koji je ujedno bio asistent za gol. Henry opet igra rukom u jednoj situaciji, obrana je plivala....

Kako bi Nijemac rekao... Auf Wiedersehen Frankreich. :biggrin: 8)
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

A neznam vise sta da kazem nakon utakmice.Kao navijac Francuske tesko mi ovo pada,mada sam ocekivao nesto slabije predstave.No,ni u ludilu nisam ocekivao ovakvu bezidejnost,tromost cijeli ekipe i njihovom odbijanju treniranja.E sad lako je okriviti Domenecha i te price "ki bi da bi".Nevjerujem da bi se ista promijenilo u igri dolaskom Nasrija i Benzeme,stoga paljba po njemu da je on kriv za sve,e to vec nije istina.Je,priznajem,malo je cudan izbornik sa cudnim metodama,ali ima karizmu i mislim da je to dovoljno.(nije ni Ciro bog zna kakav izbornik pa je doveo Hrvatsku do treceg mjesta).Stovise,ja sam zadovoljan sa Domenechom ipak je bio u finalu prije cetiri godine i moze biti ponosan sto je napravio.

Nadam se da ce Argentina odigrati slabo i da puste Grcku u drugi krug :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:A neznam vise sta da kazem nakon utakmice.Kao navijac Francuske tesko mi ovo pada,mada sam ocekivao nesto slabije predstave.No,ni u ludilu nisam ocekivao ovakvu bezidejnost,tromost cijeli ekipe i njihovom odbijanju treniranja.E sad lako je okriviti Domenecha i te price "ki bi da bi".Nevjerujem da bi se ista promijenilo u igri dolaskom Nasrija i Benzeme,stoga paljba po njemu da je on kriv za sve,e to vec nije istina.Je,priznajem,malo je cudan izbornik sa cudnim metodama,ali ima karizmu i mislim da je to dovoljno.(nije ni Ciro bog zna kakav izbornik pa je doveo Hrvatsku do treceg mjesta).Stovise,ja sam zadovoljan sa Domenechom ipak je bio u finalu prije cetiri godine i moze biti ponosan sto je napravio.

Nego kog ćeš okriviti nego Domeneca s tim igračima koji ima u repki bi morao doć barem do 1/4 finala,to su svi igrači koji igraju za Barcu,Arsenal,Manchester,Real.

I nije stvar u zvanju Benzeme ili Nasria, nego oni nemaju igru,a to sigurno nije do igrača, nego Domeneca
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Bara993 je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:A neznam vise sta da kazem nakon utakmice.Kao navijac Francuske tesko mi ovo pada,mada sam ocekivao nesto slabije predstave.No,ni u ludilu nisam ocekivao ovakvu bezidejnost,tromost cijeli ekipe i njihovom odbijanju treniranja.E sad lako je okriviti Domenecha i te price "ki bi da bi".Nevjerujem da bi se ista promijenilo u igri dolaskom Nasrija i Benzeme,stoga paljba po njemu da je on kriv za sve,e to vec nije istina.Je,priznajem,malo je cudan izbornik sa cudnim metodama,ali ima karizmu i mislim da je to dovoljno.(nije ni Ciro bog zna kakav izbornik pa je doveo Hrvatsku do treceg mjesta).Stovise,ja sam zadovoljan sa Domenechom ipak je bio u finalu prije cetiri godine i moze biti ponosan sto je napravio.

Nego kog ćeš okriviti nego Domeneca s tim igračima koji ima u repki bi morao doć barem do 1/4 finala,to su svi igrači koji igraju za Barcu,Arsenal,Manchester,Real.

I nije stvar u zvanju Benzeme ili Nasria, nego oni nemaju igru,a to sigurno nije do igrača, nego Domeneca

#-o Ajme komentara.A kog ce svi okriviti nego izbornika?

Francuska nema igru od SP 2002,i dogodila se situacija slicna kao i kod ovog puta.I ne pricat gluposti da je on krivac za sve jer mozda on igra umjesto njih? :lol:

24.7.2009-5.5.2013
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Bara993 je napisao/la:

#-o Ajme komentara.A kog ce svi okriviti nego izbornika?

Francuska nema igru od SP 2002,i dogodila se situacija slicna kao i kod ovog puta.I ne pricat gluposti da je on krivac za sve jer mozda on igra umjesto njih? :lol:
Neigra on ali bi trebao ove natjerat da igraju,jer nisam vidio neku veliku želju kod igrača.

To su sve vrsni igrači, Ribery, Geurcuff, Anelka, Gallas zato sumnjam da je do igrača ili do nečeg trećeg.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Odlaskom Zidana polako se raspada Francuska momcad jer gube vođu na terenu... To se i nama dogodilo ali samo po igri odlaskom Kovača... Kod njih je posljedica raspad sistema ali totalno... Dok im ne dodje neka čvrsta ruka na trenerskoj poziciji nista od toga...
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Neigra on ali bi trebao ove natjerat da igraju,jer nisam vidio neku veliku želju kod igrača.

To su sve vrsni igrači, Ribery, Geurcuff, Anelka, Gallas zato sumnjam da je do igrača ili do nečeg trećeg.
Sad zamisli da Engleska ispadne ili Italija.Hoce li onda opet izbornik biti kriv?

24.7.2009-5.5.2013
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:

Sad zamisli da Engleska ispadne ili Italija.Hoce li onda opet izbornik biti kriv?
Pa da,Engleska i Italija su u top 5 reprezentacija svijeta,oni moraju proć.Cappelo bi bio kriv, a Lippi vjerovatno isto, čovjek je pozvo sve dedeke u repku,na zadnjoj tekmi su 2 ili 3 igrača bila mlađa od 30,ali možda i nemaju kvalitetnih mladih igrača.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo za Argentinu =D> ,nije neka sjajna utakmica,ali bitna je pobjeda.Mrežu Grka načeo najpopularniji igrač na ovom forumu :biggrin:
Ponovo neće Messia gol al nema veze nadam se da će proraditi kad to bude potrebnije

U osmini finala im protivnik ponovo kao i na prošlome SP Meksiko.Trebala bi Argentina to dobiti ali neće biti nimalo lako Meksiko je odlična ekipa.

Zanimljiv podatak da iz ove dvije grupe nijedna europska reprezentacija nije prošla dalje
I da šteta za Nigeriju,mislim da je Afrikancima zadnja nada Gana iako su i njihove šanse male ili eventualno Alžir
Scuderia
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:Bravo za Argentinu =D> ,nije neka sjajna utakmica,ali bitna je pobjeda.Mrežu Grka načeo najpopularniji igrač na ovom forumu :biggrin:
Ponovo neće Messia gol al nema veze nadam se da će proraditi kad to bude potrebnije

U osmini finala im protivnik ponovo kao i na prošlome SP Meksiko.Trebala bi Argentina to dobiti ali neće biti nimalo lako Meksiko je odlična ekipa.

Zanimljiv podatak da iz ove dvije grupe nijedna europska reprezentacija nije prošla dalje
I da šteta za Nigeriju,mislim da je Afrikancima zadnja nada Gana iako su i njihove šanse male ili eventualno Alžir

Koliko god " Svabe " bile potresene porazom protiv Srbije, mislim da ce pobijediti Ghanu. Trebao im je onaj poraz u neku ruku, jer su vec njemacki mediji nakon tekme (Njemacka-Australija) poceli govoriti kako su odigrali vrhunski te su prvi favoriti. Onaj ih je poraz malo spustio na zemlju ( ma da su za mene i dalje favoriti ovog prvenstva), te ce onakvi " bijesni" ici na Ghanu koja po meni nista nije pokazala na ovom SP-u. Srbe su jedva dobili, a protiv Australije odigrali nerijeseno....
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la: Koliko god " Svabe " bile potresene porazom protiv Srbije, mislim da ce pobijediti Ghanu. Trebao im je onaj poraz u neku ruku, jer su vec njemacki mediji nakon tekme (Njemacka-Australija) poceli govoriti kako su odigrali vrhunski te su prvi favoriti. Onaj ih je poraz malo spustio na zemlju ( ma da su za mene i dalje favoriti ovog prvenstva), te ce onakvi " bijesni" ici na Ghanu koja po meni nista nije pokazala na ovom SP-om. Srbe su jedva dobili, a protiv Australije odigrali nerijeseno....
Ne vidim baš u Njemcima materijal za favorite,za sutrašnju utakmicu da,ali za nešto veće čisto sumnjam.Jer ona utakmica protiv klokana nije nikakvo mjerilo.

Sutra bi volio da pobjede i Gana i Australija pa da oboji prođu ali mislim da je to nemoguće.Očekujem prolaz Srba sigurno a i Njemaca ali bit će im teško protiv Gane

Zamisli da je vrlo lako moguće da u osmini Englezi idu na Njemce a Srbi na Slovence :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Ne vidim baš u Njemcima materijal za favorite,za sutrašnju utakmicu da,ali za nešto veće čisto sumnjam.Jer ona utakmica protiv klokana nije nikakvo mjerilo.

Sutra bi volio da pobjede i Gana i Australija pa da oboji prođu ali mislim da je to nemoguće.Očekujem prolaz Srba sigurno a i Njemaca ali bit će im teško protiv Gane

Zamisli da je vrlo lako moguće da u osmini Englezi idu na Njemce a Srbi na Slovence :biggrin:
Naravno da nije mjerilo,ali ista ta Australija je uzela bod Ghani. ;) Ako je Australija mogla bod, onda Nijemci mogu sva tri. ;) :p Uostalom, vidjet cemo sve sutra.... HRT prenosi Engleze....
Chuck Norris je napisao/la:Zamisli da je vrlo lako moguće da u osmini Englezi idu na Njemce a Srbi na Slovence :biggrin:
Kud ces bolje....

Nijemci i Englezi su veliki prijatelji.... :D :D No, prvo Englezi moraju dobiti Slovence.
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Aj ti meni Bara objasni kako ce Domenech "natjerati igrace da igraju" kad oni ni sami neceju :-k
Krivi su svi.Najvise od igraca,stozera,izbornika,a i vidjeli smo bezobrazno ponasanje Evre prema kondicijskom treneru.Zato mi je glupo okrivljavati izbornika da je kriv za sve lose sto se dogada u Francuskol.

Nadam se da Italija i Engleska nece dozivjeti slicnu sudbinu.

24.7.2009-5.5.2013
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Aj ti meni Bara objasni kako ce Domenech "natjerati igrace da igraju" kad oni ni sami neceju :-k
Krivi su svi.Najvise od igraca,stozera,izbornika,a i vidjeli smo bezobrazno ponasanje Evre prema kondicijskom treneru.Zato mi je glupo okrivljavati izbornika da je kriv za sve lose sto se dogada u Francuskol.

Nadam se da Italija i Engleska nece dozivjeti slicnu sudbinu.
Pa neznam mora ih natjerat da ga slušaju, pa on je trener, to mu je zadatak. Vjerovatno je izgubio povjerenje igraca i sad su ga prestali slusati i respektirati.

Neznam baš da igrači "sami" ne žele igrati. Samo budala nebi htio za svoju zemlju igrati,ali možda i ima takvih, ko zna. :roll:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ako su bojkotirali trening onda mozes misliti kako zele igrati.A ustvari nije me vise briga za njih,razocarali su naciju sa takvim pristupom i sve je to vise tuzno pricati vise o tome.Nadam se da ce Blanc i IGRACI uspjeti vratiti stari sjaj,ako ne uspiju u tome,vjerovatno ce izbornik biti kriv :(

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ma krivi su ljudi koji su ostavili Domenecha na klupi nakon prošlog prvenstva. Već tad se vidjelo da se gubi i da nema neko znanje za voditi jednu reprezentaciju, a kamo li tek repku poput Francuske.
Odgovori