Hi. Res slike (začinjene pit babes-icama, i sitnim detaljima), Filmić (konferencija sa kvala)
~185MB +

>>>>>> DOWNLOAD 1 <<<<<<
>>>>>> DOWNLOAD 2<<<<<<

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
da,to sam i ja čito baš danas ujutro,no svakako sa tim prijelazom bi Ferrari bio nenadmašiv sigurno,pogotovo što bi imao dva velika kalibra vozača,ja se protivim tome,ali ipak je to vozač koji je za kladu bolji od Masse,za tim puno bolje,no ja nebih još isključio da Massa ostane kao vodonoša a kimi ode uz nemalu otpremninu,ionako mu je pun k svega... inače,kad se god počelo nekaj ovako često i javno nagađat tako rano,uvijek se obistinilo...tako da dan d ubrzo dolazi,plakat ću danima,al nema veze... uvijek vjeransunseeker je napisao/la:http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html
za one koji ne znaju njemački, ukratko, santander od sljedeće godine u ferrariju
ako je to točno, onda je vrlo izvjesno kamo će alonso....
ako ti je momčad na prvom mjestu onda nemaš brige, progutati ćeš nekako tog alonsa.....meni je na prvom mjestu vozač, tako da bi uistinu volio da alonso ode u ferrari (iako nikada nisam volio ferrari, osim testarosse i modene, ajd i 430 mi je dobarschuey je napisao/la: da,to sam i ja čito baš danas ujutro,no svakako sa tim prijelazom bi Ferrari bio nenadmašiv sigurno,pogotovo što bi imao dva velika kalibra vozača,ja se protivim tome,ali ipak je to vozač koji je za kladu bolji od Masse,za tim puno bolje,no ja nebih još isključio da Massa ostane kao vodonoša a kimi ode uz nemalu otpremninu,ionako mu je pun k svega... inače,kad se god počelo nekaj ovako često i javno nagađat tako rano,uvijek se obistinilo...tako da dan d ubrzo dolazi,plakat ću danima,al nema veze... uvijek vjeran
Mirniji dotok zraka na zadnje krilo. Zrak koji zaobilazi vozačevu kacigu pa pokrov motora postaje "nemiran" čim prođe standardni pokrov. Ovaj spriječava "nemire" (vrtloženja). To je neko moje razmišljanje!Lord of the Ring je napisao/la:n...U biti koje su prednosti tog tzv "anvil" tj "shark" krila-usmjeravanje zraka na zadnji spojler ili stabilizacija aerodinamike...meni bas njihova funkcija nije odmah uocljiva?!
Takav je i neki moj rezon jer moraju imati funkciju aerodinamike zadnjeg dijela bolida...bas me sad to sjetilo posto vozac (kaciga i njegov polozaj) narusava protok zraka je li zabranjeno citav kokpit staviti kako da kazem "pod kabinu" odnosno kao u borbenim zrakoplovina/jet fighterima-time bi se anulirao taj problem...zvjerko je napisao/la:Mirniji dotok zraka na zadnje krilo. Zrak koji zaobilazi vozačevu kacigu pa pokrov motora postaje "nemiran" čim prođe standardni pokrov. Ovaj spriječava "nemire" (vrtloženja). To je neko moje razmišljanje!Lord of the Ring je napisao/la:n...U biti koje su prednosti tog tzv "anvil" tj "shark" krila-usmjeravanje zraka na zadnji spojler ili stabilizacija aerodinamike...meni bas njihova funkcija nije odmah uocljiva?!
Mislim da pravilnik to ne dopušta općenito za konstrukcije bolida jednosjeda ali nisam siguran.Lord of the Ring je napisao/la:
Takav je i neki moj rezon jer moraju imati funkciju aerodinamike zadnjeg dijela bolida...bas me sad to sjetilo posto vozac (kaciga i njegov polozaj) narusava protok zraka je li zabranjeno citav kokpit staviti kako da kazem "pod kabinu" odnosno kao u borbenim zrakoplovina/jet fighterima-time bi se anulirao taj problem...
Ne kužim se u aerodinamiku ( zato guštam čitat zvjerka lipo čovik objasni ) , ali samo da dobro funkcionira , malo će trebat vremena da se naviknemo na izgled. Možda sad Ferrari " poleti " - kamo srećeWalter je napisao/la:Ferrari će u Mađarskoj koristiti krilo "morski pas"
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/07/ ... n-hungary/
Istina, navodno kroz zavoje mnogo pomaže jer zadnje krilo dobiva više zraka. To krilo je najbitinije za zavoje jer dotok zraka po ravnom i zavojima nije isti. Kroz zavoje prednje i zadnje krilo ne stvaraju potisak duž cijelog krila, nešto više od pola krila je prekriveno zrakom. Bolid ima manji potisak kroz zavoje nego po ravnom a trebalo bi bit obrnutozvjerko je napisao/la:Mirniji dotok zraka na zadnje krilo. Zrak koji zaobilazi vozačevu kacigu pa pokrov motora postaje "nemiran" čim prođe standardni pokrov. Ovaj spriječava "nemire" (vrtloženja). To je neko moje razmišljanje!Lord of the Ring je napisao/la:n...U biti koje su prednosti tog tzv "anvil" tj "shark" krila-usmjeravanje zraka na zadnji spojler ili stabilizacija aerodinamike...meni bas njihova funkcija nije odmah uocljiva?!
Gle mene, cura me pohvali a ja se pravim kilav! Evo klečim na kuruzi dok ovo pišem, dobro ajde zamišljam da klečim i isto se skrušeno osjećam!Ferrari4ever je napisao/la: Ne kužim se u aerodinamiku ( zato guštam čitat zvjerka lipo čovik objasni ) , ali samo da dobro funkcionira , malo će trebat vremena da se naviknemo na izgled. Možda sad Ferrari " poleti " - kamo sreće
ne dopušta,zato i izmišljaju kojekakve rupe iznad kacige kako bi to riješili,čak mislim da ima i određena visina onog malo uzvišenog djela ispred glavezvjerko je napisao/la:Mislim da pravilnik to ne dopušta općenito za konstrukcije bolida jednosjeda ali nisam siguran.Lord of the Ring je napisao/la:
Takav je i neki moj rezon jer moraju imati funkciju aerodinamike zadnjeg dijela bolida...bas me sad to sjetilo posto vozac (kaciga i njegov polozaj) narusava protok zraka je li zabranjeno citav kokpit staviti kako da kazem "pod kabinu" odnosno kao u borbenim zrakoplovina/jet fighterima-time bi se anulirao taj problem...
tu je FIA po meni nedorečena,jer ta fleksibilnost postoji u određenoj mjeri na svakom vanjskom djelu bolida,no pitanje je kad oni procjene da je "prefleksibilno". Na primjeru Renaula i zadnjeg krila je bilo zaista očito da je znatan pomak i mislim da je to malo manje gibljivo napravljeno nebi bili kažnjeni,dok s druge strane oni pravila izmišljaju u hodu isto kao i timovi načine da iste zaobiđuSchumy.d je napisao/la:Ali, meni se taj dio čini nelegalnim jer se par puta vidjelo da se taj dio kreće, sad ne znam koliko je to gibanje tolerantno??
Pusti ljepotu samo da je učinkovitoSchumy.d je napisao/la:Meni se ne sviđa niti jedno od ova 2 noviteta, najljepši mi je bio onaj stari!!