Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Michael Schumacher
ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju 

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ti ga bas volis ali tako nesto ne bi ni Ralf Schumaher napisao.vidc je napisao/la:ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
E ovde se kao dedin navijač ne mogu složiti s tobom. Villeneuve jeste kasno kočio, ali Schumacherova krivica je 100%. Da li je namjerno skrenuo u Villeneuvea ili ne nikad nećemo saznati. Ali Jacques je imao apex prvi, došao je skroz unutra i Schumacher je morao popustiti.Cuky je napisao/la:po meni ni Jerez nije potpuno Schumacherova krivica pošto bi Jacques vjerojatno produžio jako daleko da nije udario u Schumachera. Istina, trzaj Ferrarija prema Williamsu se vidi, no sumnjam da bi do kontakta uopće došlo da Jacques nije prekasno kočio. Mipljenja sam da je Schumacher u tom slučaju igrao na to da će cimnuti Villeneuvea kako bi se ovaj povukao, no kako je i Villeneuve prekasno kočio do kontakta je došlo. Kažem opet, da ga je htio izbaciti iz utrke gađao bi negdje drugdje, a ne bok bolida koji u tadašnje vrijeme nije bio tako skučen iznutra i sa čijim se oštećenjem moglo donekle normalno nastaviti utrka. Po meni su kaznu diskvalifikacije iz prvenstva tu najviše donijeli taj trzaj i sjećanje na 1994. u kojoj je procijenjeno da nije kriv.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- vidc
- Veteran
ne, ja sam samo objektivanAlonso Fernando je napisao/la:Ti ga bas volis ali tako nesto ne bi ni Ralf Schumaher napisao.vidc je napisao/la:ne znam zašto bi se mijenjalo schumachera kad čovjek vozi bolje od rosberga ovu sezonu? a manje ga plaćaju
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
vrhunac svega fan alonsa najaktivniji u ovoj temi. Pa sad pitam za što taj navija zapravo

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Pokusavamo vam otvoriti oci od zasljepljenosti.Na kraju ste dosli do zakljucka da Schumy nije pravio nikakva sranja ukarijeri pa cak niu Jerezu nije bila njegova greska.Milslim.....haloooo. 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
To su napravili i Kimi i Massa pa nije bila tolika buka oko togapospani gad je napisao/la: Nema HF. Sve je to dio pozitivnog prepucavanja ili razmjene stajališta.
Ima tome davno, još su bili dio F1, Jacques Villeneuve i Juan Pablo Montoya rekli su za Michaela da je odličan racer, ali kao čovjek, kao karakter, da je smeće. Prikrivenog i podlog karaktera.
Samo takva osoba može parkirati 2006.-e u Rascasse-u.... i reći da to nije htio učiniti, namjerno.pospani gad je napisao/la:Oni koji ga osobno poznaju kažu da je OK. Al' neka.
Za 97 je na kraju 1 karijere i prizno da je bilo namjerno, isto to je bilo i sa Sennom i prostom 89 i 90.pospani gad je napisao/la: Samo takva osoba može lupiti suparnike ( 1994. i 1997.- zna se koje utrke ), i ne osjećati krivicu, tj. glumiti nevinašce.
To nije nikako ljepo izgledalo, ali je Rubens imo dosta mjesta da se ne sudari, pogledaj da je i Alonso tako izguro Vettela sa staze, pa o tome nema toliko pričepospani gad je napisao/la: Hungaroring 2010. dokaz je da uvijek treba slugu, i tako gleda na ljude oko sebe, općenito. Mislim, već sam previše napisao o ovome, to se tu stalno spominje, i to su činjenice,.....

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
a gle. kak sad stvari stoje za 20 godina svi budu znali da je Schumy bil najveći dok za alonsa bude alonso who???? jel to onaj nogometaš?

pa pokušavaju na silu umanjit schumyevu vrijednost misleći valjda da bude alonso bolji.. nebude ekipa, nebude.. i dalje bude dvostruki prvak zahvaljujući gumama koji istina vozi dobro ovogodišnju kantu ali to je to... vozi i kimmi lotus odlično, ali kaj mu vredi

pa pokušavaju na silu umanjit schumyevu vrijednost misleći valjda da bude alonso bolji.. nebude ekipa, nebude.. i dalje bude dvostruki prvak zahvaljujući gumama koji istina vozi dobro ovogodišnju kantu ali to je to... vozi i kimmi lotus odlično, ali kaj mu vredi

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Test vozač
do odgovora je lako doći. Odite pitati ove površne gledatelje f1 i pitajte ih tko je mansel, senna, prost, lauda, fangio,hulme , clark,brabham i tu ti leži odgovor gdje će biti kimi , alonso, button, hamilton i ekipa za 25 godina

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Pa šumaher je jedini vozač valjda ikada koji ima više hejtera nego obožavatelja!Dodi_napalm je napisao/la:a gle. kak sad stvari stoje za 20 godina svi budu znali da je Schumy bil najveći dok za alonsa bude alonso who???? jel to onaj nogometaš?![]()
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Sramota Ja nikada nisam uzivotu koliko pratim F1 lupetao o nekom vozacu kad su sve to profesionalci koje mi samo gledamo jer nam se svidja njihov cirkus i utrke. Ovako o jednom kralju pisati koji ima 7 naslova to je van pameti i velika ljubomora jer ti isti sto pisu vjerovatno neznaju ni voziti skuter i nisu nikad bili na utrci
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Kenny
- Legenda
Čuli su oni za Prosta sigurno, sigurno neznaju puno o njemu, ali znaju ko je on. Odprilike ko i ti ko je Hulmespacedoc je napisao/la:do odgovora je lako doći. Odite pitati ove površne gledatelje f1 i pitajte ih tko je mansel, senna, prost, lauda, fangio,hulme , clark,brabham i tu ti leži odgovor gdje će biti kimi , alonso, button, hamilton i ekipa za 25 godina

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Podrška Schumacherovom ostanku
Lijepo je vidjeti ovo, stvarno bi mi teško palo da ponovno moram proživljavat njegov odlazak
Lijepo je vidjeti ovo, stvarno bi mi teško palo da ponovno moram proživljavat njegov odlazak

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- nando fan
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa stvarno nema smisla da covjek koji u Monacu odvozi pole ostane u f1, za takve je najbolje da se povuku jer pole los rezultat, zanemarivo u svakom slucaju.... ja da sam na njegovom mjestu bi se jos u subotu povukao...... koje ste vi kino....nando fan je napisao/la:Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
ako izuzmemo kvar na bolidu u bahreinu zbog kojeg nije mogao ući u Q2 u bahreinu, schumacher ima drugu najbolju prosječnu startnu poziciju, prvi je hamilton...
dakle, čovjek kada nema kvara na bolidu kvalifikacije vozi jako dobro. ako se tako nastavi u nastavku sezone, rezultati će svakako doći, u to sam siguran,samo treba par normalnih utrka.
dakle, čovjek kada nema kvara na bolidu kvalifikacije vozi jako dobro. ako se tako nastavi u nastavku sezone, rezultati će svakako doći, u to sam siguran,samo treba par normalnih utrka.
- F1NAC
- Moderator
Sumnjam da ce Mercedes drzat prikljucak s vodećima kako se prvenstvo bude blizilo kraju . Al lijepo je sigurno vidit Schumyja u fajtu za podij i jedva cekam da ga konacno vidim na podijuvidc je napisao/la:ako izuzmemo kvar na bolidu u bahreinu zbog kojeg nije mogao ući u Q2 u bahreinu, schumacher ima drugu najbolju prosječnu startnu poziciju, prvi je hamilton...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
U Kanadi ako ne bude problema nekih očekujem 1-2 Mercedesa. Ne bih predviđao kojim redoslijedom
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- nando fan
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Jedan pole ne znaci nista. On sedi na samo 2 boda...McLewis je napisao/la:pa stvarno nema smisla da covjek koji u Monacu odvozi pole ostane u f1, za takve je najbolje da se povuku jer pole los rezultat, zanemarivo u svakom slucaju.... ja da sam na njegovom mjestu bi se jos u subotu povukao...... koje ste vi kino....nando fan je napisao/la:Nema smisla ostajati ako ce imati ovakve rezultate.
-
- Test vozač
- Kenny
- Legenda
Zadnjih 5 stranica se raspravljate jel bolji Alonso, ili Schumacher 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Pa kad pogledaš malo po forumu.. svakih par mjeseci vrti se ista pjesma kad je Schumi u pitanju...Kenny je napisao/la:Zadnjih 5 stranica se raspravljate jel bolji Alonso, ili Schumacher
Znači "raspravlja" se tema koja je prožvakana pa sigurno 30 puta... al svejedno opet iznova se sve ide...

Kad dosadi onda se potegne Schumi ovo, Schumi ono... pa je star, pa malo se doda Senne i Alonsa, obavezno se spomene 97. ili 94. i tak..
Čudi me kak više ne dosadi stalno o istom pilit
Michael is faster than you!!
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
ovo sam pronašao na gp1 :

Sedmerostruki svjetski prvak u bolidu broj sedam kao sedmi pobjednik u sedmoj utrci? Zvuči kao numerološki ideal!

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Seventh Son Of A Seventh Son - the seventh, the chosen oneF1NAC je napisao/la:ovo sam pronašao na gp1 :
Sedmerostruki svjetski prvak u bolidu broj sedam kao sedmi pobjednik u sedmoj utrci? Zvuči kao numerološki ideal!
...ako je prema noveli Orsona Scota Carda i pjesmi jedne majušne engleske grupice - bacam lovu

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"