Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Fernando Alonso
Nisam siguran da bi uspio zadržati Hamiltona i Webbera iza sebe. Button je recimo imao krugove na starim softicama po 2 sekunde sporije od Masse na novim. Mislim da bi bio još sporiji na tako istrošenim gumama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Majstor je majstor. Svaka čast danas za vožnju. Samo da mu Ferrari dadne od početka sezone konkurentan bolid RBR ne bi imao šanse.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dani
- Legenda
Upravo to. Ali to već traje par sezona, kao i kod McLarena. Uvijek kada stignu red Bull ili Brawna prije, uslijedi promjena pravila.One and only je napisao/la:Majstor je majstor. Svaka čast danas za vožnju. Samo da mu Ferrari dadne od početka sezone konkurentan bolid RBR ne bi imao šanse.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ako bernie zeli dobar show treba naci 24 alonsa i hamiltona da voze formulu... to su vozači..... svaka čast nandu dobor je vozio danas......
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Znači 48 bolida na gridu? Kolega pa ipak je to malo previše. 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
kad su Lewis i Alonso razguzili BedBull još se Alonso i provozao na njihov račun, fino fino 

- ostoja
- Navijam za: McLaren
Hehehe,još da ubaci Alonsovu staru da vozi,i Hamiltonovog taju bio bi to pravi spektakl.A jes ti predlog.Jednu utrku odvezu bez karambola i ono odma treba samo oni da voze,o majko mila koje provale.McLewis je napisao/la:ako bernie zeli dobar show treba naci 24 alonsa i hamiltona da voze formulu... to su vozači..... svaka čast nandu dobor je vozio danas......

- Dani
- Legenda
Zamisli da su javili Webberu " Mark pregazi Alonsa, prebrz je zadnje 2 utrke".

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Rofl.
Salu na stranu, jako dobra utrka za Alonsa danas, drago mi je da i on i Hamilton (pa cak i Webber) polako stiscu malog Vettela, moglo bi biti svasta do kraja sezone.
Salu na stranu, jako dobra utrka za Alonsa danas, drago mi je da i on i Hamilton (pa cak i Webber) polako stiscu malog Vettela, moglo bi biti svasta do kraja sezone.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Odlicna trka za Nanda.
Steta kod drugog izlaska iz boxeva sto nije uspio odvoziti prvi zavoj kako treba vjerujem da bi borba do kraja bila jos napetija (izmedu njega i Lewisa naravno
)
Steta kod drugog izlaska iz boxeva sto nije uspio odvoziti prvi zavoj kako treba vjerujem da bi borba do kraja bila jos napetija (izmedu njega i Lewisa naravno

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Da danas je po prvi put Vettel posle trke izjavil da trebaju dograditi bolid i to neke znači 

Darkness rises when silence dies
- Dani
- Legenda
Rekao je on to i nakon Silverstonea.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
mozda i jesu al je on ignoriraoDani je napisao/la:Zamisli da su javili Webberu " Mark pregazi Alonsa, prebrz je zadnje 2 utrke".

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Malom se gaće tresu, em ima sreće, em ima najbrže mehaničare, em ima vanzemaljca Newya a opet nikako da pobjedi zadnje dvije utrke. Jedva cekam Mađarsku da ga ostatak ekipe još malo ugrozi.
- McLewis
- Veteran
eh bas se madjarske bojim, to je red bullova staza....Ricxpa je napisao/la:Malom se gaće tresu, em ima sreće, em ima najbrže mehaničare, em ima vanzemaljca Newya a opet nikako da pobjedi zadnje dvije utrke. Jedva cekam Mađarsku da ga ostatak ekipe još malo ugrozi.
McLaren u <3
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Da ali sad je i Ferrari jak u aerodinamici tako da se još ništa ne zna a vidjeli smo da nisu koristili novo prednje krilo iz razloga što je bilo hladno i ne bi imali nekakve velike koristi od njega, sve ćemo znati u petak ili u subotu najkasnije.McLewis je napisao/la:eh bas se madjarske bojim, to je red bullova staza....Ricxpa je napisao/la:Malom se gaće tresu, em ima sreće, em ima najbrže mehaničare, em ima vanzemaljca Newya a opet nikako da pobjedi zadnje dvije utrke. Jedva cekam Mađarsku da ga ostatak ekipe još malo ugrozi.
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da će se u Ferrariju malo vjetar promjeniti u idućoj sezoni. Već sada se mnogo toga promjenilo dolaskom Pat Fry-a. Shvatili su da moraju ići agresivnije u razvoj i više ulagati u aerodinamiku. Kad se samo sjetim Barcelone i onda uporedim to sa zadnje dvije utrke onda se vidi da su to dva potpuno različita auta. Mislim da su i užasno birokratski tvrdi Talijani skontali da se mora ići agresivno. Jer biti drugi/treći je isto kao i biti zadnji kada si Ferrari. Godine Schumachera i ostatka ekipe su malo razmazile momčad. Schumacher je praktički s evolucijom jednog bolida uzeo 5 naslova. Sada se pravila stalno mijenjaju baš da se više ne bi moglo tako dominirati. U razvoj se mora ići agresivno ako hoćeš da pobjediš. Nije Newey vanzemaljac, niti RBR ima bolje inžinjere od Ferrarija ili McM-a. Samo imaju više muda.Dani je napisao/la:Upravo to. Ali to već traje par sezona, kao i kod McLarena. Uvijek kada stignu red Bull ili Brawna prije, uslijedi promjena pravila.One and only je napisao/la:Majstor je majstor. Svaka čast danas za vožnju. Samo da mu Ferrari dadne od početka sezone konkurentan bolid RBR ne bi imao šanse.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ferrariju je glavni problem zagrijavanje guma. Ništa drugo.Trebaju obrnut strategiju u tom pogledu totalno.
Avanti FER, Avanti!!!
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
danas odlican alonso moglo je i bolje ali i 2 mjesto je dobro jos da ga lewis nije prestigo nakon boksova bilo bi drukcije ,,a zastavljanje webbera neprocjenjivo skoro se jos i toro roso zabio unjega 

- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
I ja sam to primijetio,Fernando i Felipe ulažu puno više truda da zagriju i drže te gume na optimalnoj temperaturi nego drugi.The Greatest je napisao/la:Ferrariju je glavni problem zagrijavanje guma. Ništa drugo.Trebaju obrnut strategiju u tom pogledu totalno.
Kažu da temperatura guma ovisi o aerodinamici,Ferrari se značajno popravio u tom segmentu no još nisu dostigli razinu RBR(Mclaren ima neke druge vrline),to se najviše vidi po formi Ferrarija na tvrdim gumama,Massa se više muči no tu najviše kaskaju za RBR,pogledajte Webbera po meni lošijeg vozača od Masse a kamoli Alonsa no gotovo uvijek je brži od njih na tvrdim gumama pogotovo kad je hladno.
- Centurion
- Test vozač
xD ajde ima pravo da se sad momčadi trebaju ujediniti i pokušati spustiti Vettela po mjestima,
ali malo je nerealno očekivati da će to raditi kako bi on dobio prvenstvo,
sigurno će i Hamilton, i svi koji su u toj grupici ići na osvajanje prvenstva...
da barem od sada svaka utrka bude ovakva, doza adrenalina sve do samog kraja
ali malo je nerealno očekivati da će to raditi kako bi on dobio prvenstvo,
sigurno će i Hamilton, i svi koji su u toj grupici ići na osvajanje prvenstva...
da barem od sada svaka utrka bude ovakva, doza adrenalina sve do samog kraja

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Jako dobra trka za Fernanda danas, ne briljantna i vanserijska kao ona u Silveru ali jako dobra, šteta za onaj drugi izlazak iz boksa, ta mala greškica ga je stajala pobjede možda, ali ni ovako nije loše, bitno je da su se Ferrariji puno popravili u zadnje vrijeme i da sad konačno možemo čekati utrku i nadati se pobjedama.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- McLewis
- Veteran
evo sada malo gledam nekakve statistike i vidim da je po broju bodova alonso 2 na all time listi.... prvi je schumacher sa 1473 a alonso je 514 bodova iza sa 959... po ovom sistemu bodovanja i schumacherovim performansama alonso ce kroz par godina skinut schumia hahahhahaha
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Jel se računaju bodovi 10,6,4,3,2,1 ili neki drugi sistem?
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,