Ostali sportovi...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-Massa
Re: Ostali sportovi...
Stvar je ova da se igralo u Beogradu navijači nebi dopustili da se koš prizna...Tekme Cibone ipak neprati toliko vjerna publika kao Partizana...Koliko god ovo čudno zvuči i koliko god čete se svađati radi moje izjave to je jednostavno tako...Suci u Areni nisu imali pritisak na svoja leđa od strane publike...Da se igralo u Beogradu, i da je situacija obratna sucima nebi ni palo napamet ovako nešto pustiti....
1982 UCV 1919
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Upravo tako,sinoć su i rukovodstvo kluba i publika slabo reagirali trebali su puno veći pritisak napravit nakon postignutog košaDr. DJ je napisao/la:Stvar je ova da se igralo u Beogradu navijači nebi dopustili da se koš prizna...Tekme Cibone ipak neprati toliko vjerna publika kao Partizana...Koliko god ovo čudno zvuči i koliko god čete se svađati radi moje izjave to je jednostavno tako...Suci u Areni nisu imali pritisak na svoja leđa od strane publike...Da se igralo u Beogradu, i da je situacija obratna sucima nebi ni palo napamet ovako nešto pustiti....
...put u raj nije posut ružama...
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Chuck Norris je napisao/la:Upravo tako,sinoć su i rukovodstvo kluba i publika slabo reagirali trebali su puno veći pritisak napravit nakon postignutog košaDr. DJ je napisao/la:Stvar je ova da se igralo u Beogradu navijači nebi dopustili da se koš prizna...Tekme Cibone ipak neprati toliko vjerna publika kao Partizana...Koliko god ovo čudno zvuči i koliko god čete se svađati radi moje izjave to je jednostavno tako...Suci u Areni nisu imali pritisak na svoja leđa od strane publike...Da se igralo u Beogradu, i da je situacija obratna sucima nebi ni palo napamet ovako nešto pustiti....
Ma dajte ljudi pa to je bilo presmiješno...Kao da se radilo o nekom nedosuđenom faulu pri razlici od dvadeset koševa....Pa Grobari bi dvoranu zapalili za poraz od Cibone radi sudaca...
1982 UCV 1919
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ali ljudi o čemu toliko drame , pa iskreno kolika je bila šansa da će ta lopta uć , žao mi je cibone ,ali zar nam se to nije dogodilo u nogometu sa Turskom ... zaboravite malo tko je tko i pogledajte koš , ma kolika je bila šansa da uđe ?!?!?!
... Forza Massa ...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
KOŠ JE POSTIGNUT NA NEREGULARAN NAČIN!!!
Sve ostalo je nebitno.
Sve ostalo je nebitno.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ne sporim način postizanja koša no iskreno nikako ne mogu shvatiti mentalitete naših igrača koji prije kraja utakmice slave pobjedu...sinoć u Dnevniku su nas "podsjetili" na par tih bolnih poraza u zadnjim minutama i sekundama...da su igrači Cibone čuvali igrače Partizana nikad ne bi uspjeli uputiti šut u tako kratkom vremenu no oni su slavili pobjedu iako još nije bio kraj utakmice...glupo...Schumy.d je napisao/la:KOŠ JE POSTIGNUT NA NEREGULARAN NAČIN!!!
Sve ostalo je nebitno.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Ali nije stvar toliko u tome, nego suci nisu smjeli dopustiti nastavak igranja. Da su suci napravili ono šta su trebali, danas bi Cibona bila prvak NLB lige.Toon Army je napisao/la: Ne sporim način postizanja koša no iskreno nikako ne mogu shvatiti mentalitete naših igrača koji prije kraja utakmice slave pobjedu...sinoć u Dnevniku su nas "podsjetili" na par tih bolnih poraza u zadnjim minutama i sekundama...da su igrači Cibone čuvali igrače Partizana nikad ne bi uspjeli uputiti šut u tako kratkom vremenu no oni su slavili pobjedu iako još nije bio kraj utakmice...glupo...
- Ferrari-BiH
- Veteran
A otkud ti znas da kecman opet ne bi zabio?Schumy.d je napisao/la:Ali nije stvar toliko u tome, nego suci nisu smjeli dopustiti nastavak igranja. Da su suci napravili ono šta su trebali, danas bi Cibona bila prvak NLB lige.Toon Army je napisao/la: Ne sporim način postizanja koša no iskreno nikako ne mogu shvatiti mentalitete naših igrača koji prije kraja utakmice slave pobjedu...sinoć u Dnevniku su nas "podsjetili" na par tih bolnih poraza u zadnjim minutama i sekundama...da su igrači Cibone čuvali igrače Partizana nikad ne bi uspjeli uputiti šut u tako kratkom vremenu no oni su slavili pobjedu iako još nije bio kraj utakmice...glupo...
Mozda bi ga igraci Cibone opet zaboravili i ostavili samog....
Ja se slazem da su suci pogrijesili, ali ne mora to automatski znaciti da covjek ne bi pogodio onaj kos....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da ni LeBron James ili Bryant nebi zabili za 0,6 s tricu sa igračem na leđima.Ferrari-BiH je napisao/la: A otkud ti znas da kecman opet ne bi zabio?
Ja se slazem da su suci pogrijesili, ali ne mora to automatski znaciti da covjek ne bi pogodio onaj kos....

- Succum
- Navijam za: Williams
Schumy.d je napisao/la:KOŠ JE POSTIGNUT NA NEREGULARAN NAČIN!!!
Sve ostalo je nebitno.
Oprostite što se miješam,ali koš je postignut na neregularan naćin,ali u terenu je bilo što igraća,što pomoćnih trenera,što doktora,i ostalog osoblja Cibone.Kada neko strano tijelo(osim igraća),uđe na teren bez dopuštenja sudaca,to je automatski tehnićka,klupi Ciboni.Tehnićka znaći dva slobodnja bacanja i lopta sa strane.Koš je postignut na neregularan naćin,ali ako ćemo do kraja razumiti košarkaška pravila,onda budimo relani,i recimo da je tehnićka Ciboni bila realna tehnićka.Sada što bi bilo sa ton tehnićkon,dali bi igraći Partizana uspijeli pogoditi bacanja i izvesti loptu je već drugi par postola.

Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
- Ferrari-BiH
- Veteran
Kazem ti, otkud znas da ne bi ostao sam.Schumy.d je napisao/la:Mislim da ni LeBron James ili Bryant nebi zabili za 0,6 s tricu sa igračem na leđima.Ferrari-BiH je napisao/la: A otkud ti znas da kecman opet ne bi zabio?
A taj kos sto je zabio mu je zapisan cim se rodio

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Ferrari-BiH
- Veteran
Da je uvazena izbio bi rat...Scuderia je napisao/la:Zalba Cibone odbijena.
KLIK
Iskreno i ja bih volio da su Cibosi uzeli titulu, s obzirom na situaciju u klubu. Ali utakmica traje dok ne istekne vrijeme...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...da malo karikiram: stvar je u tome što su tadašnji čelni ljudi "izbacili" BBB sa utakmica cibone prije jedno petnaestak-dvadesetak godina jer im ne trebaju "huligani" koji pale baklje u dvorani...e pa trebali su im sada!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Jos mi jedna stvar na pamet pala!
Naime,kad je Bogdanovic pogodio tricu igraci Partizana nisu uopce izveli loptu u roku od pet sek,sigurno je proslo barem 8 sek
Naime,kad je Bogdanovic pogodio tricu igraci Partizana nisu uopce izveli loptu u roku od pet sek,sigurno je proslo barem 8 sek

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Toon Army je napisao/la:...da malo karikiram: stvar je u tome što su tadašnji čelni ljudi "izbacili" BBB sa utakmica cibone prije jedno petnaestak-dvadesetak godina jer im ne trebaju "huligani" koji pale baklje u dvorani...e pa trebali su im sada!!!
Točno tako...Sad su im pravi navijači trebali više nego išta...Oni bi bili ta prednost domačeg terena gdje sudac nemože da tako nešto dopusti...da nas tako ošteti...
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Meni je nepojmljivo da je očigledna greška sudaca prošla nekažnjeno.Scuderia je napisao/la:Zalba Cibone odbijena.
KLIK

-
- Veteran
A najjači mi je dio kad kažu da suci nisu vidjeli nikakve strane osobe na terenuSchumy.d je napisao/la:Meni je nepojmljivo da je očigledna greška sudaca prošla nekažnjeno.Scuderia je napisao/la:Zalba Cibone odbijena.
KLIK

I sigurno da se sa one udaljine ne može dati koš za 0,6 i zapisnički stol je također spavao tj osoba zadužena za vrijeme koji je prekasno pustio vrijeme.
Ova odluka je samo plod strahovitog pritiska Partizana na vodstvo NLB lige i sa njihovim prijetnjama da napuste ligu.Pa ja bi ih pustio nek idu ko ih...da ne kažem šta
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Iz koje ekipe su te osobe?? Partizana ili Cibone?Chuck Norris je napisao/la:A najjači mi je dio kad kažu da suci nisu vidjeli nikakve strane osobe na terenuSchumy.d je napisao/la:Meni je nepojmljivo da je očigledna greška sudaca prošla nekažnjeno.Scuderia je napisao/la:Zalba Cibone odbijena.
KLIK.Pa postoje li snimke pa pogledajte,nego su oni donijeli unaprijed odluku bez ikakvog razmatranja.
I sigurno da se sa one udaljine ne može dati koš za 0,6 i zapisnički stol je također spavao tj osoba zadužena za vrijeme koji je prekasno pustio vrijeme.
Ova odluka je samo plod strahovitog pritiska Partizana na vodstvo NLB lige i sa njihovim prijetnjama da napuste ligu.Pa ja bi ih pustio nek idu ko ih...da ne kažem šta
Ako je tako onda bi svako ulazio malo prije kraja i slavio pobijedu...... neide to tako....
PO meni bi trebalo kazniti Cibonu....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Schumy.d
- Legenda
Šta pričaš ti?Felipe Massa je napisao/la: Iz koje ekipe su te osobe?? Partizana ili Cibone?
Ako je tako onda bi svako ulazio malo prije kraja i slavio pobijedu...... neide to tako....
Utakmica se NIJE MOGLLA i NIJE SMJELA nastaviti. Sve ostalo možeš baciti u vodu.
-
- Veteran
Nije bitno iz koje ekipe su,oni ne smiju dopustiti nastavak akcije dok je neko na terenu.Zamislimo situaciju da je partizan probao postići koš pasom preko cijelog igrališta i da je lopta slučajno pogodila Rozića ili neko drugo strano lice.Šta bi tada suci napravili?????Felipe Massa je napisao/la: Iz koje ekipe su te osobe?? Partizana ili Cibone?
Ako će se suci držati strogo pravila onda je tehnička za pomoćnog trenera Mijatovića što znači 2 slobodna i lopta sa strane(u najmanju ruku produžetak za Cibonu ako oba pogode bacanja) jer je jedini on bio službena osoba Cibone.Ali to ulaženje pred kraj se svugdje dosad toleriralo i tada sudac mora uzeti loptu i čekati čist teren od stranih lica
-
- Svjetski prvak
Da se gledalo ko je usao,onda bi trebalo biti najmanje 5-6 tehnickih zbog ulazaka i samim tim puno slobodnih bacanja za Partizan.I mislim da bi uspjeli iz 6 slobodnih bacanja postici 3 kosa i + bi dobili napad.

-
- Veteran
Ajde nabroj koga si ti osim pmoćnog trenera vidio u terenu a da je službena osoba Cibone?????Da ti odmah pomognem Rozić nije bio u zapisnikuFelipe Massa je napisao/la:Da se gledalo ko je usao,onda bi trebalo biti najmanje 5-6 tehnickih zbog ulazaka i samim tim puno slobodnih bacanja za Partizan.I mislim da bi uspjeli iz 6 slobodnih bacanja postici 3 kosa i + bi dobili napad.
-
- Svjetski prvak
Ma neda mi se sad traziti,ali bilo ih je dosta.Osim toga igraci na klupi takodje ne mogu ulaziti na teren ,osim ako naravno nije izmjena.

-
- Veteran
Ne da ti se tražit zato što ih nemaFelipe Massa je napisao/la:Ma neda mi se sad traziti,ali bilo ih je dosta.Osim toga igraci na klupi takodje ne mogu ulaziti na teren ,osim ako naravno nije izmjena.