Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
Mene je iznenadilo to što je Alonso na početku utrke zaostajao dosta za Vettelom dok je Massa bez problema pratio Alonsa i mislim da je u tom trenutku mogao brže voziti od Alonsa, tako je bar izgledalo.
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso

- Alonso The Best
- Navijam za: Fernando Alonso-Ferrari
A,šteta,baš je u Montrealu imao ogromnu šansu za pobjedu,ali Vettel i Button opet brži i bolji.Šteta
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Ma on jednostavno nema sreće sa ovim debilima iz Ferraria jer mu skoro svaku utrku upropaste sa krivim odlukama iz boksa, super je odvezao kvale i onda opet useru i zovu i njega i massu u isto vrijeme u boks da bi nakon par krugova počela ona jaka kiša na koju su opet oni iz boksa upozorili. Stvarno mi ništa nije jasno, nešto ne štima u taktci i možda bi bilo dobro da dođe Flavio jer Alonso nije imao s tim problema dok je bio u Renaultu. Valjda će doći bolja vremena i za nas.Alonso The Best je napisao/la:A,šteta,baš je u Montrealu imao ogromnu šansu za pobjedu,ali Vettel i Button opet brži i bolji.Šteta
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma kakav Flavio,jedina taktika koju je on ikad napravio je singapur 2008., inače je za to bio odgovoran Pat Symonds. Briatore je cirkusant i nije potreban Ferrariju uopće, meni je žalosno da se on igdje i spominje u kontekstu bilo kakvog dolaska u Ferrari
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Cirkusant ili ne, meni osobno se cini kao veci autoritet nego Stefano koji zbilja iz utrke u utrku dokazuje da je nesposoban.vidc je napisao/la:ma kakav Flavio,jedina taktika koju je on ikad napravio je singapur 2008., inače je za to bio odgovoran Pat Symonds. Briatore je cirkusant i nije potreban Ferrariju uopće, meni je žalosno da se on igdje i spominje u kontekstu bilo kakvog dolaska u Ferrari
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
E baš sam to i mislio reći ako ništa drugo veći je autoritet i njegova riječ ima težinu.Ricxpa je napisao/la:Cirkusant ili ne, meni osobno se cini kao veci autoritet nego Stefano koji zbilja iz utrke u utrku dokazuje da je nesposoban.vidc je napisao/la:ma kakav Flavio,jedina taktika koju je on ikad napravio je singapur 2008., inače je za to bio odgovoran Pat Symonds. Briatore je cirkusant i nije potreban Ferrariju uopće, meni je žalosno da se on igdje i spominje u kontekstu bilo kakvog dolaska u Ferrari
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
-
- Veteran
vidc je napisao/la:ma kakav Flavio,jedina taktika koju je on ikad napravio je singapur 2008., inače je za to bio odgovoran Pat Symonds. Briatore je cirkusant i nije potreban Ferrariju uopće, meni je žalosno da se on igdje i spominje u kontekstu bilo kakvog dolaska u Ferrari
i meni bi bilo zao,da sam na tvom mjestu

edit:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92495
idemo majstore

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
In a few days, the European Grand Prix weekend gets underway. It’s the second race of the season held in Spain and it is an important one for Scuderia Ferrari Marlboro and for me, as it presents another opportunity for me to race in front of my fans. To tell the truth, I’ve never been that lucky in this race since it’s been held on the Valencia street circuit, especially last year when, despite having a very competitive car, I finished down in eighth place. However, everyone remembers what happened with the appearance of the Safety Car and there’s no point going over it again. I always believe that luck and bad luck balance out by the end of the season and maybe this unwritten rule also applies to race tracks. If that’s the case, I would be more than happy if last year’s misfortune was paid back now! In fact, it seems that in general so far this season, luck has not come our way: in the race in Montreal, not one damned thing went right.
I know that our fans are eagerly awaiting our first win of the season and I can assure you that the same goes for us. At the last two races, we showed we were clearly capable of winning and, especially in Monaco, we came pretty close, although I believe that even in Canada I could have fought for it all the way to the end, given what we had seen in qualifying. Now we go to a track with reasonably similar characteristics to Montreal and there is no obvious reason why we should not be competitive here too. The 150º Italia will be pretty much in the same configuration seen at the last race and the major new element will be the race debut of the Pirelli Medium compound tyre, running alongside the Soft. Over the winter, I got the chance to test this tyre, but now it will be a completely different ball game, given that the difference in temperature compared to February and March will be of the order of 20 degrees and because the Valencia track characteristics definitely cannot be compared to those of Jerez and Barcelona, nor to the permanent track at Cheste, around twenty kilometres from the city centre. In Montreal, we were able to assess these tyres during the two free practice sessions on Friday, but it’s one thing to do a few laps on a track that is not necessarily that well adapted to this type of tyre and quite another to evaluate it in depth with an eye on qualifying and the race.
I feel special ties to the city of Valencia as it has become something of a symbolic place in the history of my relationship with Ferrari. It was in fact in Cheste that I made my first public appearance after having signed my first contract with Scuderia Ferrari Marlboro, at the 2009 Ferrari Days event and it was also at this track that I had my first official drive of a Formula 1 Ferrari, on 3 February last year. Well, maybe that means it’s time to add another “first” to this story…And actually, I have already won the European Grand Prix twice before, when the race was run at the Nurburgring: as the saying goes, “never two without three…”
...put u raj nije posut ružama...
- Piquet20
- Svjetski prvak
Flavio je zaduzen za menadzment (a ne za taktiku), i upravo je u tome podrucju Ferrari najslabiji (Domenicali). Po meni bi im odlicno dosao, ali u Ferrariju trebaju rjesenje ODMAH, a ne za godinu i pol.vidc je napisao/la:ma kakav Flavio,jedina taktika koju je on ikad napravio je singapur 2008., inače je za to bio odgovoran Pat Symonds. Briatore je cirkusant i nije potreban Ferrariju uopće, meni je žalosno da se on igdje i spominje u kontekstu bilo kakvog dolaska u Ferrari

- Dero
- Profesionalni vozač
Evo lista 10 najboljih Alonsovih utrka
Fernando Alonso’s greatest Grand Prix races
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...unaprijed se ispričavam svim navijačima ali jednostavno moram ovo izvaliti (i ostati živ)...Dero je napisao/la:Evo lista 10 najboljih Alonsovih utrka
...kako to da nema među tih deset i Singapore-a 2008

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I ja sam se točno to pital. Da nisi ti to izvalil ja bi. Ali baš fora da su japan 01.,Silverstone 06. ili Španjolska 06. na listi a singapur kad je saToon je napisao/la:...unaprijed se ispričavam svim navijačima ali jednostavno moram ovo izvaliti (i ostati živ)...Dero je napisao/la:Evo lista 10 najboljih Alonsovih utrka
...kako to da nema među tih deset i Singapore-a 2008?
16. na 1. mjesto došao nema...
- Ferrari-BiH
- Veteran
Jednostavno...to je Briatoreova utrka a ne Alonsova 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ferrari-BiH je napisao/la:Jednostavno...to je Briatoreova utrka a ne Alonsova

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ima on vise utrka na kontu nego sto ti mislisToon je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Jednostavno...to je Briatoreova utrka a ne Alonsova- znači ima playboy 100%-ni učinak - jedna trka jedna pobjeda - takve majka rijetko rađa

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
super vožnja danas, 2 mjesta gore
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
dobra utrka za alonsa, i jedini covjek koji je pretjecao sa DRS-om ove godine a da nije bilo turbojednostavno.... DRS mu samo pripomogao da se priblizi i to je to, za takve stvari bi i trebao samo sluzit...
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Odlična, briljantna vožnja danas. Očekujem pobjedu u Silverstoneu
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Nema šanse Alonso u Silvestoneu jer je aerodinamika kod Red Bull-a toliko dobra da će kompenzovati ovo pravilo oko ispušnih plinova. Mislim da je Fia ovo pravilo uvela prije Monako da bi McLaren i Ferrari mogli da ugroze Red Bull na tri protekle utrke ali na Silverstoneu nemaju šanse,jer je RB7 što se tiče aerodinamike možda i najbolji bolid u povjesti F1.Sanel je napisao/la:Odlična, briljantna vožnja danas. Očekujem pobjedu u Silverstoneu

Edit:
Čestitke Alonsu za izvrsnu vožnju.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Odlična vožnja Alonsa danas, više nije mogao pa čak da su mu dozvolili i zadnju izmjenu da vozi na soft. Bar se uspio ugurat između 

- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Odlična vožnja danas, promjenjiva sreća s taktikom, sasvim dovoljno govori zadovoljno lice Alonsa nakon utrke iako nije bio prvi, ali Webber mu ne može parirati dok je McLaren potpuno izostao danas.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Nebih se nužno složio s ovime, glavna prednost u aerodinamici rbr-a su baš ispušni plinovi koji su ubuduće zabranjeni, dok što se tiče motora rekao bih da malokaskaju za Ferrarijem tako da bi trebali biti izjednačeni po meni, ali Alonso je ta prevaga zbog koje kažem da tipujem na pobjedu u SilveruF2004_the_best_ever je napisao/la:Nema šanse Alonso u Silvestoneu jer je aerodinamika kod Red Bull-a toliko dobra da će kompenzovati ovo pravilo oko ispušnih plinova. Mislim da je Fia ovo pravilo uvela prije Monako da bi McLaren i Ferrari mogli da ugroze Red Bull na tri protekle utrke ali na Silverstoneu nemaju šanse,jer je RB7 što se tiče aerodinamike možda i najbolji bolid u povjesti F1.Sanel je napisao/la:Odlična, briljantna vožnja danas. Očekujem pobjedu u Silverstoneu
Edit:
Čestitke Alonsu za izvrsnu vožnju.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Veteran
Majstorska vožnja danas vidilo se da je tjerao Ferrari do maximuma,sa znatno lošijim bolidom od RB dobro se hrvao s njima čak je jednog i pobjedio dok za ovog drugog ipak nije bilo šanse
Sezona je gotova što se tiče ukupne pobjede ali ovaj današnji nastup daje nadu da ćemo vidjeti koju Alonsovu pobjedu ove godine
Sezona je gotova što se tiče ukupne pobjede ali ovaj današnji nastup daje nadu da ćemo vidjeti koju Alonsovu pobjedu ove godine
...put u raj nije posut ružama...
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Ja se nikako ne mogu složiti da je Ferrari danas bio "znatno lošiji bolid" od RedBulla. Da je tako, nema šanse da bi ga pretekao direktno na stazi u Valenciji, unatoč majstorstvu Alonsa za tako nešto itekako treba brzine u bolidu.