[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2qlxYnh-seo#t=48[/youtube]
Sve su žrtve jednake, ali se naježim i ostane grč u želucu kada vidim ovu djecu od 10-15 godina.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ozil i Bale igraju skroz razlicite pozicije.Schumy.d je napisao/la: Uopće se ne slažem s tobom.
Prva stvar, Bale je već sada pokazao da je bolje pojačanje od Ozila. I uopće ne smatram da je imao lošu sezonu, čak dapače, uklopio se odlično s obzirom na ozljedu na početku i manjak priprema s Realom.
19 golova i 15 asistencija u 38 utakmica je po meni odlična brojka. Više asistencija od njega u klubu ima samo Di Maria koji igra fantastičnu sezonu.
A i Reusa Borussia nema šanse da proda za manje od recimo 70-ak milijuna.![]()
A šta se tiče Reusa, ni ja ne znam kud bi s njim, ali ako je našao mjesto za Di Mariu pored Ronalda i Balea u prvih 11, vjerujem da može i za Reusa. Tko zna, možda CR-a preseli u vrh napada.
Iako, slažem se da bi Realu puno bitnije pojačanje bio napadač, tipa Suarez, Aguero, Cavani ili Falcao.
Btw., čestitke Liverpoolu na pobjedi, baš navijam da osvoje Premiership. Po meni najugodnije iznenađenje ove sezone u nogometnom svijetu.
Ferrari-BiH je napisao/la:Bale kaznjen....
preticao na punoj liniji
Kako misliš?Toon je napisao/la:bar se ne treba puno pričati o sucu koji je imao svoje greške no nije bitno utjecao na sam rezultat...
Napravit faul...Alonso-champ je napisao/la: Sta je radijo i mislio onaj koji je trcao pored njega??
da je to mislio,to bi i ucinio,odnio bi i njega i loptu u tri.....Schumy.d je napisao/la:Napravit faul...Alonso-champ je napisao/la: Sta je radijo i mislio onaj koji je trcao pored njega??
Bi, bi...Alonso-champ je napisao/la: da je to mislio,to bi i ucinio,odnio bi i njega i loptu u tri.....
Eto, dobijete utakmicu i normalno da ti nije bitno suđenje...nije odlučivao utakmicu i to je najbitnijte...a imao je nekoliko lošijih odluka na obije strane...Schumy.d je napisao/la: Kako misliš?
Po meni odlično suđenje i da je takvo svaki put, bilo bi super!
Toon je napisao/la:Eto, dobijete utakmicu i normalno da ti nije bitno suđenje...nije odlučivao utakmicu i to je najbitnijte...a imao je nekoliko lošijih odluka na obije strane...
Pa svatko normalan će reći da je ovo suđenje bilo odlično.Toon je napisao/la:Eto, dobijete utakmicu i normalno da ti nije bitno suđenje...nije odlučivao utakmicu i to je najbitnijte...a imao je nekoliko lošijih odluka na obije strane...Schumy.d je napisao/la: Kako misliš?
Po meni odlično suđenje i da je takvo svaki put, bilo bi super!