Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Fernando Alonso
Ili jednostavno Massi dat zadatak da "rješava Vettela". Ak se kvalificira blizu njega odma u 1. zavoju u "pokušaju pretjecanja" pogodi Vettela.. ili ak niš drugo onda pričekat pa kad ga zaobilazi za cijeli krug.. kak je Coulthard pričekal Schumachera XD
Michael is faster than you!!
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Izgleda da su ovdje neki dosta toga naučili od Briatorea.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ma gle nekoć se tako radilo, platiš nekome da smeta konkurenciji
znači alonso ode do nekog iz HRT i plati mu da smeta hamiltonu, hamilton pak ode do virgina i potplati vozače da smetaju alonsu
vetel ode do tora rosa i ovi onda smetaju svima
PS: ovo je hipotetska izjava ja za ovo nemam nikakvih dokaza, ali nije nemoguće da se i stvarno događa
znači alonso ode do nekog iz HRT i plati mu da smeta hamiltonu, hamilton pak ode do virgina i potplati vozače da smetaju alonsu
vetel ode do tora rosa i ovi onda smetaju svima
PS: ovo je hipotetska izjava ja za ovo nemam nikakvih dokaza, ali nije nemoguće da se i stvarno događa
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 50388.html
Alonso najavljuje next aerodynmic package tek u Silverstonu,hmmmmmm,zar nisu rekli da dolazi u Kanadi???
Alonso najavljuje next aerodynmic package tek u Silverstonu,hmmmmmm,zar nisu rekli da dolazi u Kanadi???
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
u kanadi ce donijet novi difuzor i podnicu, a u silverstonu ce bit aerodinamcni dijelovi na kojem rade Fry i Tombazis
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 31 svi 2011, 17:18, ukupno mijenjano 2 puta.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
silverston,kanada,brazil ..... svejedno nece nista novo doneti u poredku
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Zato sto tek u Silvrstonu dolazi aerodinamika do izrazaja.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ja mislim da ce od Silverstonea tek dolazit novi potpuno novi dijelovi na kojem rade Tombazis i Fry, bez Coste.Alonso Fernando je napisao/la:Zato sto tek u Silvrstonu dolazi aerodinamika do izrazaja.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- -ferrari-F1-
- Početnik
bolje se ti brini sta ce mercedes napravit, a prosle godine smo vidjeli da je ferrari profunkcionirao tek u njemackojIgor18 je napisao/la:do silverstone, prvenstvo će već biti gotovo
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- kowalski
- Rezervni vozač
Što se tiče Ferrarija i Alonsa, prvenstvo je gotovo.
Naravno, pod uvjetom da se FIA ne umiješa.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Onda je gotovo i za sve ostale, jer Hamilton recimo ima tek 16 bodova vise, sto je mizerna prednost. Smatram da su takve generalne izjave nepotrebne, jer se ima jos dosta voziti i nikad se ne zna sta ce se sve desavati. Naravno da je Vettel veliki favorit i da ce ako nastavi bez greske da vozi, i ako ga njegov auto bude slusao, osvojiti titulu. No kljucne dvije rijeci u recenici su "ako", tako da ne treba nesto zakljucivati prije nego je stvarno gotovo. Ferrari ima dovoljno vremena do Engleske da sredi auto, hoce li uspjeti, to je druga prica. U Valenciji i u Montrealu ce se Alonso sigurno boriti za postolje/pobjedu.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- ostoja
Pa baš kod ferarija mogu zahvaliti što im je tamo 2003-04 neznam tačno kada prekinut pobijednički niz zahvaljujući fiji i novim pravilima,Nisu oni nešto profitirali na njihovim odlukama nikad.kowalski je napisao/la:Što se tiče Ferrarija i Alonsa, prvenstvo je gotovo.

- kowalski
- Rezervni vozač
Vjerojatno._dreamer_ je napisao/la:Onda je gotovo i za sve ostale, jer Hamilton recimo ima tek 16 bodova vise, sto je mizerna prednost. Smatram da su takve generalne izjave nepotrebne, jer se ima jos dosta voziti i nikad se ne zna sta ce se sve desavati. Naravno da je Vettel veliki favorit i da ce ako nastavi bez greske da vozi, i ako ga njegov auto bude slusao, osvojiti titulu. No kljucne dvije rijeci u recenici su "ako", tako da ne treba nesto zakljucivati prije nego je stvarno gotovo. Ferrari ima dovoljno vremena do Engleske da sredi auto, hoce li uspjeti, to je druga prica. U Valenciji i u Montrealu ce se Alonso sigurno boriti za postolje/pobjedu.
Još koja pobjeda i Vettel si može priuštiti 3-4 mjesta sve do kraja sezone.
Ne treba smetnuti s uma da ga više ni Mark ne ugrožava..
Dalje, imaju pretplatu na prvi startni red svaku utrku..
Ne vidim tko ih (osim FIA-e) može zaustaviti.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- kowalski
- Rezervni vozač
Pa Ferrari je tada dominirao, cilj FIA-e je unazaditi momčad koja dominira.ostoja je napisao/la:Pa baš kod ferarija mogu zahvaliti što im je tamo 2003-04 neznam tačno kada prekinut pobijednički niz zahvaljujući fiji i novim pravilima,Nisu oni nešto profitirali na njihovim odlukama nikad.kowalski je napisao/la:Što se tiče Ferrarija i Alonsa, prvenstvo je gotovo.
Trenutno, to je RBR.
EDIT:
Profitirao je Ferrari kroz povijest, itekako.
Prvo mi pada na pamet zabrana upotrebe berilija kod McM-a.
-
- Veteran
I arrived in Maranello late this morning and in the afternoon, I was involved in some PR activities. I also got the chance to meet two of our young FDA drivers, Raffaele Marciello and Brandon Maisano, who were at Fiorano for a Formula 3 test. Then, I headed off for Parma where tonight I am playing in the “Partita del Cuore” (game of the heart) a three-way football tournament which is raising funds for the Telethon charity.
Over twenty four hours have passed since the end of the Monaco Grand Prix and I certainly haven’t changed my mind. Yesterday we had a real chance of taking our first win of the season and the interruption following the accident with Petrov and Alguersuari robbed us of the chance of trying to the very end. In the second part of the race, after the pit stop, I tried to save the tyres specifically to be prepared for the closing laps, when I hoped I’d be able to make the most of it if Sebastian had any difficulties with his tyres, given he’d been on the same set for many laps. Unfortunately, that plan went out the window, but you have to accept it, because we know that situations like the one we saw in Monaco yesterday happen quite often.
Immediately after the race, I said the fight for the title was getting ever more difficult, not to say impossible. Sure, if Vettel ends up winning a race in which we felt there was a chance of victory, then you get a feeling of disappointment, but that does not mean will not continue working hard at the track and back home on developing the car. Clearly the gap in the championship is widening all the time: we can do the maths, but neither myself nor the team are used to throwing in the towel. Already today, I’ve been talking to the engineers about the new parts we will have in Montreal, but above all, of the steps forward we must take for Silverstone, when we will back at a track which requires a lot of aerodynamic downforce. That’s where we will really see how our season is going to pan out. Up until then, we want to and we must believe in ourselves.
I am pleased to hear that Sergio Perez has already left the Monaco hospital this afternoon. He had a truly horrible accident and the fact he came out of it almost unscathed is a clear indication of the progress made in terms of Formula 1 car safety. You can never do away with the risks completely, but they can be significantly reduced for the drivers and for all those who work at the track
...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
Ne vidim kakve veze mercedes ima s tim..-ferrari-F1- je napisao/la:bolje se ti brini sta ce mercedes napravit, a prosle godine smo vidjeli da je ferrari profunkcionirao tek u njemackojIgor18 je napisao/la:do silverstone, prvenstvo će već biti gotovo
a kaj ferrari svake godine misli profunkcionirat sredinom sezone...
prošle godine u priliku da se bore za prvenstvo došli su zbog gluposti i kvarova red bullova, i zbog međusobnog izbijanja bodova Webbera i Vettela..
Ove sezone Red Bull se ne kvari, ne rade nikakve greške niti Webber uzima bodove Vettelu...
Jednom riječi Red Bull je perfektan!
Ferraiju bi najbolje bilo da se posvete idućoj sezoni i da u nju uđu kak treba odmah od 1. utrke a ne da počnu pokazivat znakove života tek od sredine sezone kad imaju duplo manje bodova od vodećeg.
Nije mi jasno kak jedna takva ekipa sa tolikim znanjem, iskustvom i resursima već treću sezonu zaredom ne uspjeva napravit konkurentan bolid.
Michael is faster than you!!
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
A jesi nasao primjer stvarno, ukidanje jedne od najkancerogenijih i najopasnijih tvari iz upotrebljavanja u formuli 1kowalski je napisao/la:
Pa Ferrari je tada dominirao, cilj FIA-e je unazaditi momčad koja dominira.
Trenutno, to je RBR.
EDIT:

- Schumy.d
- Legenda
Teoretske šanse još postoje, ali ja mislim da je prvenstvo već sada Vettelovo. Dečko vozi odlično, a teško da će konkurencija napraviti bolji auto od Red Bulla.
Alonso je daleko od titule jer Ferrari nije spreman za vrh. I Red Bull i Mclaren su dosta ispred.
Alonso je daleko od titule jer Ferrari nije spreman za vrh. I Red Bull i Mclaren su dosta ispred.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Zabrana Renaultu 2006. - koristenje sredisnjeg amortizera u nosu bolidaDero je napisao/la:A jesi nasao primjer stvarno, ukidanje jedne od najkancerogenijih i najopasnijih tvari iz upotrebljavanja u formuli 1kowalski je napisao/la:
Pa Ferrari je tada dominirao, cilj FIA-e je unazaditi momčad koja dominira.
Trenutno, to je RBR.
EDIT:
Smrzavanje specifikacija motora krajem 2006. Kada je Ferrari imao najjaci motor iako je razvoj trebao biti zamrznut sredinom sezone
dok je jos rs26 bio najjaci... Stvarno ima primjera kada su odluke isle na ruku Ferrariju
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Caldor
- Profesionalni vozač
I s tim da je Berilij bezopasan kad se obradi.
- Dero
- Profesionalni vozač
NIje problem u obradi i koristenju berilija nego je opasan kada se zapali i kada se stvori berilijev oksid kao plin u izgaranjuCaldor je napisao/la:I s tim da je Berilij bezopasan kad se obradi.
- Schumy.d
- Legenda
Zabrana Renaultu 2006. - koristenje sredisnjeg amortizera u nosu bolidatomidix je napisao/la: A jesi nasao primjer stvarno, ukidanje jedne od najkancerogenijih i najopasnijih tvari iz upotrebljavanja u formuli 1
Smrzavanje specifikacija motora krajem 2006. Kada je Ferrari imao najjaci motor iako je razvoj trebao biti zamrznut sredinom sezone
dok je jos rs26 bio najjaci... Stvarno ima primjera kada su odluke isle na ruku Ferrariju[/quote]
Pa smanjenje snage motora i zamrzavanje su napravljene da se smanji dominacija Ferrarija tada.

-
- Veteran
tomidix je napisao/la: Zabrana Renaultu 2006. - koristenje sredisnjeg amortizera u nosu bolida
dok je jos rs26 bio najjaci... Stvarno ima primjera kada su odluke isle na ruku Ferrariju
Zaboravio si spomenit i ovu odluku

...put u raj nije posut ružama...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Nije istina, zamrnut je razvoj radi smanjenja troskova koji su bili ogromni...Schumy.d je napisao/la:Pa smanjenje snage motora i zamrzavanje su napravljene da se smanji dominacija Ferrarija tada.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!