Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ricxpa »

SRV je napisao/la:Imao je i puno srece sa SC-om, taman kad je isao po treci set guma. Tu je dobio Buttona.
Koju si ti utrku gledao da mi je znati? #-o
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Treci set guma = drugi pit stop. Ocito je prvi set guma onaj na kojima starta. Visa matematika, a?
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

SRV je napisao/la:Treci set guma = drugi pit stop. Ocito je prvi set guma onaj na kojima starta. Visa matematika, a?
ne, al ozbiljno o cemu ti to???jesil vidio koliko je Alonsu trajao drugi pit-stop??
Alonsista hasta la muerte..
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:Alonso danas nekako mlak. Imao sreće da nije pogodio Šumija koji se zaustavio na "genijalnom" mjestu. Očekivao sam ipak pokušaj napada, nije to onaj Alonso iz Renaultovih dana.
cuj sad i ovoga:"nekako mlak",Boze dragi ponekad se pitam gdje se zavrsava ljudska zavist,ne mogu da vjerujem,dok ga drugi zovu "Street fighterom"a to su ljudi sa BBC-ja opet treci kazu da je bio "mlak",ccccc
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso rues Monaco red flags
"There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash."
=D> :thumbup: :biggrin:
Nadam se da će biti prilike za još koji duel između Alonsa i Vettela i da će Alonso ići do kraja, naravno ako Vettel prije u utrci ne pobjegne.
Nadam se da ovakav stav ima i dvojac iz McLarena, za Hamiltona sam siguran da ima. :biggrin:
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso rues Monaco red flags
"There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash."
=D> :thumbup: :biggrin:
Nadam se da će biti prilike za još koji duel između Alonsa i Vettela i da će Alonso ići do kraja, naravno ako Vettel prije u utrci ne pobjegne.
Nadam se da ovakav stav ima i dvojac iz McLarena, za Hamiltona sam siguran da ima. :biggrin:
Da, to je rekao za Monaco. Ali... ne vjerujem da bi išao na nož. Mislim, da upropasti i sebi i njemu utrku. Bilo je dosta situacija kada je puštao gdje bi drugi zatvarali.
Avanti FER, Avanti!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

The Greatest je napisao/la: Da, to je rekao za Monaco. Ali... ne vjerujem da bi išao na nož. Mislim, da upropasti i sebi i njemu utrku. Bilo je dosta situacija kada je puštao gdje bi drugi zatvarali.
Ja vjerujem da bi u poslednjim krugovima išao na sve ili ništa, u protivnom ako je imao namjeru "taksirat" onda je trebao otići u box po set novih guma kako bi "taksiranje" bilo sigurnije. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

I startanje se vraca u formu. U Barceloni i u Monacu bolje startati nije mogao.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dero je napisao/la:I startanje se vraca u formu. U Barceloni i u Monacu bolje startati nije mogao.
Od Barcelone koriste novo kvačilo, i vidimo da je to dalo rezultat i u Barceloni a i u Monaku. ;)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Dero je napisao/la:I startanje se vraca u formu. U Barceloni i u Monacu bolje startati nije mogao.
Od Barcelone koriste novo kvačilo, i vidimo da je to dalo rezultat i u Barceloni a i u Monaku. ;)

da govorili su prije Barcelone da je problem bio u kvačilu sada su to popravili. Još pitstop da ubrzaju i auto i via u lov na WDC
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Borba za WDC?

Možda 2012. Ovaj rezultat Ferrarija je plod specifičnosti Monaca.

Nema od njih ništa ove godine.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

prošle godine je isto zaostajao pa je bio glavni igrač na kraju u zadnjoj trci . Jest da su ove godine stvari drukčije ( ne kvari se RB) al valjda budu naši nesto skemijali
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

A čuj, Alo je lani kasnio 40-ak bodova 4-5 utrka prije kraja.

Sada kasni mnogo više, ali s trendom povećanja zaostatka.

Teško da itko može prismrditi RBR-u.

Bolid je toliko dobar da su uspjeli uzeti pobjede na dvije dijametralno suprotne staze (Barca i kneževina).

Nema razloga da ne nastave dominirati.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Ne treba umanjivati ničiji rezultat, a apsolutne čestitke zaslužuju sva trojica na podiju, odlična vožnja i taktičko nadmudrivanje. Svaki od njih trojice mogao je završiti na bilo kojem od prva 3 mjesta i nijedno ne bi bilo nezasluženo, svi ostali daleko iza.
Nikad nećemo saznati što bi bilo da nije bilo crvene zastave, možda bi Alonso (iako ja ne vjerujem) prošao naprijed, a možda bi i Button prošao Alonsa. U svakom slučaju bili su prije prekida gledajući prema brzini poredani totalno naopako, ali teško je proći u Monte Carlu, a razlike između tih bolida i vozača za tako nešto su vrlo male.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso poslije utrke:
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Nando nije za naslov napadal Petrova u Abu Dhabiu pa nebi ziher ni Vettela za Monaco.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Dodi_napalm je napisao/la:Nando nije za naslov napadal Petrova u Abu Dhabiu pa nebi ziher ni Vettela za Monaco.
Kako nije napadao, nekoliko puta je bio van staze i riskirao sudar u pokušaju da prođe. Kraj Petrova se nije dalo proći.
A jučer možda nebi pretjerivao ali bi stvarao pritisak i čekao priliku.
slika
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Dodi_napalm je napisao/la:Nando nije za naslov napadal Petrova u Abu Dhabiu pa nebi ziher ni Vettela za Monaco.
ti si izgleda bio u nekom drugom filmu kad pišeš ovakve gluposti jer tu utrku očito nisi gledao
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

u pravu si, pokušal je jednom...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

sennacher je napisao/la: Nikad nećemo saznati što bi bilo da nije bilo crvene zastave, možda bi Alonso (iako ja ne vjerujem) prošao naprijed, a možda bi i Button prošao Alonsa. U svakom slučaju bili su prije prekida gledajući prema brzini poredani totalno naopako, ali teško je proći u Monte Carlu, a razlike između tih bolida i vozača za tako nešto su vrlo male.
To nikad nećemo saznati ali šansa je postojala i bila je realna i velika.Gume imaju vijek trajanja tako da ko zna u kakvom bi stanju bile da se još nastavilo
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
sennacher je napisao/la: Nikad nećemo saznati što bi bilo da nije bilo crvene zastave, možda bi Alonso (iako ja ne vjerujem) prošao naprijed, a možda bi i Button prošao Alonsa. U svakom slučaju bili su prije prekida gledajući prema brzini poredani totalno naopako, ali teško je proći u Monte Carlu, a razlike između tih bolida i vozača za tako nešto su vrlo male.
To nikad nećemo saznati ali šansa je postojala i bila je realna i velika.Gume imaju vijek trajanja tako da ko zna u kakvom bi stanju bile da se još nastavilo
a tko bi znao u kakvom bi stanju bile vettelove gume,da li bi naglo pale ili bi nastavile pomalo padati u performansama.ako je u pitanju prvo onda bi ga vjerojatno pretekao,a da je u pitanju ovo drugo onda ga ne bi pretekao.činjenica je da je alonso opet kalkulirao i nije mu se isplatilo.trebao je odmah napasti čim je stigao do vettela a ne kao što on sam kaže čekati zadnjih 5 krugova kada bi vettelove gume MOŽDA skroz popustile.u svakom slučaju može biti sretan s drugim mjestom s obzirom na to da je ferrari spor
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Eh da bar nije bilo crvene zastave, baš me zanima dali bi Vettelove gume dozivjele onaj cliff
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

naravno da bi dozivjele cliff,to sto taj kowalski prica moze okacit macku o rep,sjecate se kad su javili Buttnu po team radiu da jos koji krug i ocekuju katastofu od Vettlovih guma,tako da cu vjerovati njima a nekima sa ovoga foruma,mislim da oni tamo ipak vise znaju ;)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

trebao je alonso u ime prvenstva slupati vetela i gotovo (u preticanju naravno), ovako sad vetel ima maltene osigurano prvenstvo (osim ako mu konačno ne počne crkavati auto)
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

darky je napisao/la:trebao je alonso u ime prvenstva slupati vetela i gotovo (u preticanju naravno), ovako sad vetel ima maltene osigurano prvenstvo (osim ako mu konačno ne počne crkavati auto)
trebali bi se alonso, massa, hamilton i button dogovoriti da se svako jednu utrku zabije u vettela i onda vettel sigurno nece bit svjetski prvak
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Odgovori