Koju si ti utrku gledao da mi je znati?SRV je napisao/la:Imao je i puno srece sa SC-om, taman kad je isao po treci set guma. Tu je dobio Buttona.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Koju si ti utrku gledao da mi je znati?SRV je napisao/la:Imao je i puno srece sa SC-om, taman kad je isao po treci set guma. Tu je dobio Buttona.
ne, al ozbiljno o cemu ti to???jesil vidio koliko je Alonsu trajao drugi pit-stop??SRV je napisao/la:Treci set guma = drugi pit stop. Ocito je prvi set guma onaj na kojima starta. Visa matematika, a?
cuj sad i ovoga:"nekako mlak",Boze dragi ponekad se pitam gdje se zavrsava ljudska zavist,ne mogu da vjerujem,dok ga drugi zovu "Street fighterom"a to su ljudi sa BBC-ja opet treci kazu da je bio "mlak",cccccDani je napisao/la:Alonso danas nekako mlak. Imao sreće da nije pogodio Šumija koji se zaustavio na "genijalnom" mjestu. Očekivao sam ipak pokušaj napada, nije to onaj Alonso iz Renaultovih dana.
"There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash."
Da, to je rekao za Monaco. Ali... ne vjerujem da bi išao na nož. Mislim, da upropasti i sebi i njemu utrku. Bilo je dosta situacija kada je puštao gdje bi drugi zatvarali.F2004_the_best_ever je napisao/la:Alonso rues Monaco red flags"There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race and if we crash, we crash."![]()
![]()
![]()
Nadam se da će biti prilike za još koji duel između Alonsa i Vettela i da će Alonso ići do kraja, naravno ako Vettel prije u utrci ne pobjegne.
Nadam se da ovakav stav ima i dvojac iz McLarena, za Hamiltona sam siguran da ima.
Ja vjerujem da bi u poslednjim krugovima išao na sve ili ništa, u protivnom ako je imao namjeru "taksirat" onda je trebao otići u box po set novih guma kako bi "taksiranje" bilo sigurnije.The Greatest je napisao/la: Da, to je rekao za Monaco. Ali... ne vjerujem da bi išao na nož. Mislim, da upropasti i sebi i njemu utrku. Bilo je dosta situacija kada je puštao gdje bi drugi zatvarali.
Od Barcelone koriste novo kvačilo, i vidimo da je to dalo rezultat i u Barceloni a i u Monaku.Dero je napisao/la:I startanje se vraca u formu. U Barceloni i u Monacu bolje startati nije mogao.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Od Barcelone koriste novo kvačilo, i vidimo da je to dalo rezultat i u Barceloni a i u Monaku.Dero je napisao/la:I startanje se vraca u formu. U Barceloni i u Monacu bolje startati nije mogao.
Kako nije napadao, nekoliko puta je bio van staze i riskirao sudar u pokušaju da prođe. Kraj Petrova se nije dalo proći.Dodi_napalm je napisao/la:Nando nije za naslov napadal Petrova u Abu Dhabiu pa nebi ziher ni Vettela za Monaco.
ti si izgleda bio u nekom drugom filmu kad pišeš ovakve gluposti jer tu utrku očito nisi gledaoDodi_napalm je napisao/la:Nando nije za naslov napadal Petrova u Abu Dhabiu pa nebi ziher ni Vettela za Monaco.
To nikad nećemo saznati ali šansa je postojala i bila je realna i velika.Gume imaju vijek trajanja tako da ko zna u kakvom bi stanju bile da se još nastavilosennacher je napisao/la: Nikad nećemo saznati što bi bilo da nije bilo crvene zastave, možda bi Alonso (iako ja ne vjerujem) prošao naprijed, a možda bi i Button prošao Alonsa. U svakom slučaju bili su prije prekida gledajući prema brzini poredani totalno naopako, ali teško je proći u Monte Carlu, a razlike između tih bolida i vozača za tako nešto su vrlo male.
a tko bi znao u kakvom bi stanju bile vettelove gume,da li bi naglo pale ili bi nastavile pomalo padati u performansama.ako je u pitanju prvo onda bi ga vjerojatno pretekao,a da je u pitanju ovo drugo onda ga ne bi pretekao.činjenica je da je alonso opet kalkulirao i nije mu se isplatilo.trebao je odmah napasti čim je stigao do vettela a ne kao što on sam kaže čekati zadnjih 5 krugova kada bi vettelove gume MOŽDA skroz popustile.u svakom slučaju može biti sretan s drugim mjestom s obzirom na to da je ferrari sporChuck Norris je napisao/la:To nikad nećemo saznati ali šansa je postojala i bila je realna i velika.Gume imaju vijek trajanja tako da ko zna u kakvom bi stanju bile da se još nastavilosennacher je napisao/la: Nikad nećemo saznati što bi bilo da nije bilo crvene zastave, možda bi Alonso (iako ja ne vjerujem) prošao naprijed, a možda bi i Button prošao Alonsa. U svakom slučaju bili su prije prekida gledajući prema brzini poredani totalno naopako, ali teško je proći u Monte Carlu, a razlike između tih bolida i vozača za tako nešto su vrlo male.
trebali bi se alonso, massa, hamilton i button dogovoriti da se svako jednu utrku zabije u vettela i onda vettel sigurno nece bit svjetski prvakdarky je napisao/la:trebao je alonso u ime prvenstva slupati vetela i gotovo (u preticanju naravno), ovako sad vetel ima maltene osigurano prvenstvo (osim ako mu konačno ne počne crkavati auto)