Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dmarijon
Legenda
Legenda

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la dmarijon »

Iza fetlja? :)
bit će zanimljivo, to sigurno. dosta ih je izjednačeno i teško je odrediti favorita, a to je uvijek dobro.
Samo neka se trkaju.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Momak ima odlične šanse za pole, iako bi nas rb iznova uvik "lipo" iznenadija u 3 p#$%# m....
samo naprid volija bi vidit da se kolju on i hamilton... ko i 2007
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

danas ce fernando odvest krug koji je oko sekundu brzi od drugoplasiranog i 3 minute prije kraja ce uc u boks i parkirat auto a ovi ce se ganjat za ostala mjesta :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Povlacim sve sto sam rekao, F2004, bio si u pravu, nazalost... No sve je to nebitno, nadam se da je mladi Perez izvan zivotne opasnosti.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Hladan tuš, tek četvrto mjesto i sekundu sporije vrijeme, loše, loše.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
spojler
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la spojler »

očito još jedna jako loša utrka
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Malo su vas sve ponjeli oni rezultati sa slobodnih treninga.
Gledajući cijelokupnu sezonu ovaj rezultat je vrlo dobar. Došao je na ispod sekunde id Red Bulla, i kvalificirao se an 4. mjesto koje je i po njegovim riječima nakon Barcelone njihova realnost.
Meni osobno, bilo je pomalo smiješno očekivati da će Alonso odnosno Ferrari potući Red Bull i glatko osvojiti prvo mjesto.. Bez obzira kaj je to Monaco, pa nisu ni oni pali s marsa, očekivanja su bila nerealna.
Još jednom se pokazuje da slobodne treninge treba gledati sa malom zadrškom. Tamo se ne jure vremena nego provode razne simulacije i testiranja..

Ja bi čestitao Alonsu na vrlo dobroj vožnji i dobrom startnom pozicijom.
Michael is faster than you!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ovaj zaostatak od gotovo 1s u kvalifikacijama mislim da nije realan, nažalost Alonso nije uspio odvest dobar krug, da je uspio odvest dobar krug borio bi se sa Buttonom i Webberom za poziciju a najveći gubitnik je Hamilton koji bi se vjerovatno plasirao na drugu poziciju na kvalifikacijama.
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Ma ne, neko ga je usporio 100%, on bi imao 1.10 krug.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Realno je bilo 2. mjesto. Mislim da to nije pretjerivanje. Isto tako, ovo ne mora uopće biti loše. Sjetimo se samo starta prošle utrke. Dobro, nije realno da će skočit na prvo, ali ako na startu uhvati jednog ili dvojicu, bit će gusto.
Samo neka se trkaju.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

unatoč neočekivano lošem plasmanu...mislim da imaju dobre šanse u utrci... po fp2 i massa i alonso su bili brži od rb-a i mcm-a na long runu
ali triba izać živ iz prvog zavoja...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Nije bilo realno drugo mjesto. Ferrari je brz na mekim gumama, ali ne toliko brz kao Red Bull ili Mclaren. Ja mislim da se bolje nije moglo. Niko tu nije kriv. Isto kao što Massa nije kriv što je "uštopao" Hamiltona.
Avanti FER, Avanti!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

7Times je napisao/la:Ma ne, neko ga je usporio 100%, on bi imao 1.10 krug.
Gdje sam je to napisao da bi Alonso vozio 1.10 i da bi osvojio pol :?: :roll:
Alonso se mogao boriti 3-5 mjesta, Alonso je bolje vrijeme odvezao na trećem slobodnom treningu nego u Q3. ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Fernando Alonso believes the grid for the Monaco Grand Prix does not represent to true pecking order, as he reckons Lewis Hamilton should have been on pole.

Several drivers were hindered by the stoppage caused by Sergio Perez's crash with over two minutes of the session remaining.

That meant their final runs were not fast enough, and drivers like Hamilton were unable to set a significant time.

Alonso, who qualified in fourth, reckons the Briton, seventh today, was favourite for pole.

"In qualifying I did not have as good a feeling from the car as I got in free practice and we need to work out exactly why," said Alonso.

"Today, McLaren were very quick and I think Hamilton was probably favourite to get pole. I don't think the result of Q3 represents the true order because the red flag mixed up plans for many of the drivers.

"For Hamilton it went badly, while everything was fine for Red Bull, with us at a halfway point: we should have done two runs of two timed laps each without refuelling and therefore, we did not get the most out of the tyres."

The Ferrari driver believes overtaking will be "pretty much impossible" at Monaco despite KERS and DRS, with the Spaniard expecting drivers to try to do just one stop in the race.

"I reckon that tomorrow, overtaking will be pretty much impossible, despite the KERS, DRS and whatever else," he said. "The start will be very important and our race pace is good, so I hope I can make up some places, also making the most of any unpredictable situations and of our strategy.

"I expect some drivers will try for two stops and maybe others will risk doing only one. The car is handling better than a week ago at the Catalunya circuit: the balance is fine and the super softs are working well."

Team-mate Felipe Massa qualified in sixth and the Brazilian admitted he was not thrilled with the result.

"Starting sixth is not brilliant at Monaco but here you need to use your head in the race: we will have to concentrate throughout as anything can happen," he said.

"The start will be very important, but so too will be staying calm and cool-headed, lap after lap, because any mistake can cost you dear. Tyre degradation is less than we have seen before, so I don't think there will be so many pitstops."
Michael is faster than you!!
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Jeste,ali su drugi skrivali svoja vremena u q3,pa i Massa je bio na 3 mjestu u q3,a evo završio kao sestoplasirani...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

pa ova vremena uopste nisu realna pa i sam Fernando je rekao da je mogao brze,zasto mu nebi vjerovali,ali ajde nema veze,neka samo dobro starta i pazi prve krivine i nadajmo se da ce sve biti O.K. ;)
Alonsista hasta la muerte..
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Navodno ni Vettel nije odvezao savršeni krug, bila je poneka greška.
Ljudi moji, ako ovako nastavite mogli bi ovu temu preimenovati u Chuck Norris.
Za Alonsa je 4. mjesto odlično, da nije Hamilton zezno kvale bio bi još jedno niže. I sasvim je realno da bi to 4. mjesto mogao zadržati, možda opet zezne Webbera na startu, ali ne vjerujem da će ga zadržati iza sebe kroz utrku. Ako do toga ne dođe mogla bi to za Nanda biti prilično mirna utrka, teško da će ga Schumacher ugroziti,a Hamilton je dosta daleko, mada nikad se ne zna.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sennacher je napisao/la:Navodno ni Vettel nije odvezao savršeni krug, bila je poneka greška.
Ljudi moji, ako ovako nastavite mogli bi ovu temu preimenovati u Chuck Norris.
Za Alonsa je 4. mjesto odlično, da nije Hamilton zezno kvale bio bi još jedno niže. I sasvim je realno da bi to 4. mjesto mogao zadržati, možda opet zezne Webbera na startu, ali ne vjerujem da će ga zadržati iza sebe kroz utrku. Ako do toga ne dođe mogla bi to za Nanda biti prilično mirna utrka, teško da će ga Schumacher ugroziti,a Hamilton je dosta daleko, mada nikad se ne zna.
Najveći gubitnici juče na kvalifikacijama su bili Hamilton i Alonso.
Neka mi neko objasni kako to da je Alonso odvezao bolje vrijeme na trećem slobodnom treningu nego u Q3. :?:
Neko logično razmišljanje je da Alonso nije pritiskao na trećem slobodnom treningu do kraja ( sigurno je imao na umu ono što mu se desilo prošle godine na trećem slobodnom treningu), bilo je vjerovanto još malo prostora da se i bolid ubrza a i staza je sigurno brža u Q3 nego na 3 slobodnom treningu.
Schumacher itekako može da upropasti Alonsu utrku, i kakvu takvu nadu za dobar rezultat, ono što najbolje Schumacher radi od kako se vratio je to da starta, a Alonso loše starta, a i prednost je na strani onih bolida koji se nalaze na neparnoj strani, tako će Alonso imati dosta problema da zadrži svoju poziciju, ako Alonso izgubi poziciju od Schumachera onda je gotova sa njegovom nadom za dobar rezultat, jer će Schumacher voziti 0.5-1s sporije od ovih ispred njega. ;)
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Bravo Fernando, odlično odveženo!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sanel je napisao/la:Bravo Fernando, odlično odveženo!
Tako je,ali ostaje žal jer da je nije bilo SC bilo je moguće doći do 1.mjesta
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Svaka čast, majstorski odvezao. Start odličan i malo je falilo do pobjede, ali i s ovim mjestom moramo bit prezadovoljni.
Ovako voze pravi majstori.
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

Steta sto je bio SC pred kraj utrke, vjerujem da bi pobjedio u slucaju da ga nije bilo. Ali, sve u svemu odlican start i odlicna voznja!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Vettel je relativno mirno kontrolirao utrku i alonso nije imao nikakve šanse da ga prođe dokraja, čak štoviše mislim da je bio u opasnosti od Buttona
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

Domi je napisao/la:Vettel je relativno mirno kontrolirao utrku i alonso nije imao nikakve šanse da ga prođe dokraja, čak štoviše mislim da je bio u opasnosti od Buttona
A vettelove gume?
Memphis

Post Postao/la Memphis »

dobra utrka, pohvalno nadam se da neće više sliaziti sa trona
Odgovori