Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Mansell
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne, 25. - 27. ožujka
Red Bull je najstabilniji i najmirniji u zavojima. Uopce ne trebaju vozaci raditi sa volanom ko alonso npr.. Takav auto je onda ujedno i blazi prema gumama sto opet ide na ruku rb-a. Pobjednik trke se vec zna a tko ce bit drugi to cemo vidjet dal ce bit Hamilton ili Webber. Razocaran sam ujedno i nastupom Mercedesa bolje receno Schumija jer me negativno iznenadilo kad nije usao u prvih 10. Neznam vidjet cemo kak ce se dalje rasplitat sezona. Bilo kako bilo sutra nas ocekuje jedna zanimljiva utrka.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
moram priznati ferrari je podbacio ocekivao sam da bude blize red bullu a ispada da ih je i mclaren presao ali nista nije izgubljeno sutra u utrki cemo sve vidjeti dobar i petrov ali sta bi kubica napravio da je na nickovom mjestu i sauber nije los sigurno prva ekipa iza ovih najjaci
-
- Legenda
Da pojasnim: ne mislim da bi ferari mogao konkurirati red bullu u utrci. referirao sam se na dvoboj ferari - mclaren.
u svakom slučaju, biti će zanimljivo (pa čak i ako red bull odjuri naprijed)
u svakom slučaju, biti će zanimljivo (pa čak i ako red bull odjuri naprijed)
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Mislim da nije RB TOLIKO ispred McLarena. Sigurno je nešto, ali baš 0.8 po krugu, sumnjam. Vettel je jednostavno odradio fantastičan posao.
Mislim da su za ovu utrku kvale ionako nebitne pošto se tradicionalno svodi na ''preživljavanje'' tj. 7 vozača završi utrku
.
McLaren - najveće iznenađenje po meni, meni naravno ugodno.
Ferrari kao da je malo podbacio.
Ali u stvari, tresla se brda, rodio se miš. U biti se niš značajno nije promijenilo u odnosu na lani. Jedino su možda Ferrari i McLaren izmjenili mjesta. Za sad.
I toliko o Schumacherovoj renesansi.
Mislim da su za ovu utrku kvale ionako nebitne pošto se tradicionalno svodi na ''preživljavanje'' tj. 7 vozača završi utrku

McLaren - najveće iznenađenje po meni, meni naravno ugodno.
Ferrari kao da je malo podbacio.
Ali u stvari, tresla se brda, rodio se miš. U biti se niš značajno nije promijenilo u odnosu na lani. Jedino su možda Ferrari i McLaren izmjenili mjesta. Za sad.
I toliko o Schumacherovoj renesansi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
seb ludjak.. ja mislio leti van u zadnjim zavojima, a ono rampage..
opcenito su velike razlike u vremenima.. nis cudno.. ipak je start i svi se traze..
ovo s gumama je bilo cudno..
schumi odmah na soft, alonso takodjer jako rano na soft.. sve setove ce ispucat i jos ce im falit. to je super..
necu nikog kudit jer je prerano.. ni massu, ni schumija, mozda jedino heidfelda.. precudno..
bilo kako bilo.. sutra ce bit il neka cudna utrka (taktike, oprezno kruzenje, kopiranje drugih, neuspjele taktike) ili totalni kaos
ah da.. najveca pohvala sutilu na spasavanju bolida
opcenito su velike razlike u vremenima.. nis cudno.. ipak je start i svi se traze..
schumi odmah na soft, alonso takodjer jako rano na soft.. sve setove ce ispucat i jos ce im falit. to je super..
necu nikog kudit jer je prerano.. ni massu, ni schumija, mozda jedino heidfelda.. precudno..
bilo kako bilo.. sutra ce bit il neka cudna utrka (taktike, oprezno kruzenje, kopiranje drugih, neuspjele taktike) ili totalni kaos

ah da.. najveca pohvala sutilu na spasavanju bolida

Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 26 ožu 2011, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Koliko sam ja uspio vidjeti, i shvatiti njemacke komentatore, bio je upao u promet, te nije mogao napraviti dobar krug.Armanini je napisao/la:seb ludjak.. ja mislio leti van u zadnjim zavojima, a ono rampage..

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
i meni se učinilo da je nick u brzom krugu imao virgin i mislim hrt koje je moral prestizat..
a da, sutil ima potez dana
već sam ga vidio u dijelovima 
a da, sutil ima potez dana

Michael is faster than you!!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Pozdrav svima.
Kao i ostali, očekujem sutrašnju utrku pa ćemo svi biti malo pametniji.
Makar se i meni čini da je RB neka druga liga za sve.
Utrka je duga i nepredvidljiva.
Mislim da nas očekuje dobra utrka / sezona.
* a u prognozama će za prvi put biti porpuno subjektivno, go P@rKingGP
Kao i ostali, očekujem sutrašnju utrku pa ćemo svi biti malo pametniji.
Makar se i meni čini da je RB neka druga liga za sve.
Utrka je duga i nepredvidljiva.
Mislim da nas očekuje dobra utrka / sezona.
* a u prognozama će za prvi put biti porpuno subjektivno, go P@rKingGP
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
To vrijedi i za Heidfelda. Da, možda su ga u zadnjem krugu zablokirali virgin i hrt, al imao je 20 minuta u Q1 kao i svi ostali, a i napravio je 10 krugova (od toga 3,4 mjerena), ništa manje od ostalih, tako da je barem jedan morao ubost. Ovako, 1.7 sec sporiji od Petrova koji i nije neka klasa, katastrofa.Lord of the Ring je napisao/la:Evo jedne za Rubensa

- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
A možda je Petrov baš sad u formi jer ovo je odlična pozicija odmah iza RB-a, McM-a i Ferrarija, a sjetimo se i što je na zadnjoj utrci prošle godine napravio AlonsuK1M1 je napisao/la: ... sporiji od Petrova koji i nije neka klasa, katastrofa.btw. cijeli vikend je sporiji od petrova, u 3. treningu također skoro sekundu....
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Moram priznat da generalno ništa senzacionalno, Vettel je opet u svom elementu u kvalama,
(mislim da ce ove godine situacija biti vrlo slična prošloj po pitanju kvala cca 12-14 pole-a za RBR predviđam!), ali Mcm malo ipak bolje nego sam očekivao, Ferrari ipak malo dalje nego što su bile procjene, bar po pitanju kvalifikacijske brzine. Ostali, ništa nova, ništa nova. Nadam se samo da sa KERSOM i onim klap-klap krilom,
ce biti zanimjivo u samoj utrci i da ce biti borbe na stazi za pozicije, a ne da se svi samo gledaju kad ce tko i kolko puta u boks!
EDIT:
(mislim da ce ove godine situacija biti vrlo slična prošloj po pitanju kvala cca 12-14 pole-a za RBR predviđam!), ali Mcm malo ipak bolje nego sam očekivao, Ferrari ipak malo dalje nego što su bile procjene, bar po pitanju kvalifikacijske brzine. Ostali, ništa nova, ništa nova. Nadam se samo da sa KERSOM i onim klap-klap krilom,
ce biti zanimjivo u samoj utrci i da ce biti borbe na stazi za pozicije, a ne da se svi samo gledaju kad ce tko i kolko puta u boks!

EDIT:
Bit ce dobro ako ga Petrov skine na startu, pa mu Alonso bude mahal ostatak utrke!A možda je Petrov baš sad u formi jer ovo je odlična pozicija odmah iza RB-a, McM-a i Ferrarija, a sjetimo se i što je na zadnjoj utrci prošle godine napravio Alonsu"

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- Armanini
- Svjetski prvak
neznam bas kakve veze ima klap-klap krilo kad moras svejedno bit brzi..
al i ja mislim da bi moglo bit dosta borbe.. opcenito utrku ocekujem u rangu lanjske koja je bila super odlicna.. puno potencijalnih borbi, ovisno o race paceu mcma naspram ferrarija (gdje mislim da je ferrari bolji u utrci nego li mcm), ovisno o race pace mcma i rbra..
button koji se odlicno snalazi u odredjenim uvjetima, a posto je "velika" nepoznanica taktika, potrosnja guma kroz utrku, mogao bi bit veliki faktor, a upravo bi se mogla ponovit prosla utrka gdje je sjetimo se startao takodjer 4. ..
seb je nesto mudriji/opusteniji/rastereceniji, tako da ne vjerujem da ce bit nekih gluposti od strane njega.. iako vjerujem da nece pustat nogu s gasa..
alonso ce mislim ciljat postolje, odvozit vise manje sigurno i proracunato..
bit ce zanimljivo vidjet petrova, takodjer i probijanje heidfelda.. schumi sa gumama po odabiru, njemu je u biti odlicna pozicija..
massa mislim ostaje na mjestu kojem je, mozda progresira max 1..
bilo kako bilo.. -
TKO CE DOCEKAT?!!!
dizem se prije 7 - bbc uvodna traje nekih sat vremena, taman odlicno pripremi i nabrije..
al i ja mislim da bi moglo bit dosta borbe.. opcenito utrku ocekujem u rangu lanjske koja je bila super odlicna.. puno potencijalnih borbi, ovisno o race paceu mcma naspram ferrarija (gdje mislim da je ferrari bolji u utrci nego li mcm), ovisno o race pace mcma i rbra..
button koji se odlicno snalazi u odredjenim uvjetima, a posto je "velika" nepoznanica taktika, potrosnja guma kroz utrku, mogao bi bit veliki faktor, a upravo bi se mogla ponovit prosla utrka gdje je sjetimo se startao takodjer 4. ..
seb je nesto mudriji/opusteniji/rastereceniji, tako da ne vjerujem da ce bit nekih gluposti od strane njega.. iako vjerujem da nece pustat nogu s gasa..
alonso ce mislim ciljat postolje, odvozit vise manje sigurno i proracunato..
bit ce zanimljivo vidjet petrova, takodjer i probijanje heidfelda.. schumi sa gumama po odabiru, njemu je u biti odlicna pozicija..
massa mislim ostaje na mjestu kojem je, mozda progresira max 1..
bilo kako bilo.. -
TKO CE DOCEKAT?!!!
dizem se prije 7 - bbc uvodna traje nekih sat vremena, taman odlicno pripremi i nabrije..
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
No dobro, ovo su prvi odgovori koliko tko ima u novoj godini sirove brzine i tu se zasad zaista nije mnogo promijenilo u odnosu na prošlu sezonu. Ili možda je, jer prema ovome RB je povećao svoju razliku ispred ostalih barem prema ovim rezultatima. Vidjet ćemo kako će sve funkcionirati u utrci jer i prošle je godine Vettel na početku sezone gubio dobivene utrke. Valjda su u Red Bullu postali malo pametniji po pitanju timske strategije u utrci, a složio bih se i da je Vettel opasniji nego ikad jer se napunio samopouzdanjem i oslobodio pritiska s kojim se i nije najbolje nosio prošle sezone. Na trećoj poziciji sigurno je napaljen Weber jer ipak je to Australija.
Izjave prije sezone baš se i nisu pokazale točne, barem što se McM-a tiče nakon što su Button i Hamilton javno kukali da bolid ne ide nikako. Vidjet ćemo još što će biti s Mercedesom, ali Schumi se opet nije iskazao ni općenito, a ni u usporedbi s Rosbergom. Ferrari ni tu ni tamo, klasika osobito što se Masse tiče.
Osim na vrhu, mogla bi biti prilična gužva u sredini - Mercedes, Renault, Torro Rosso,, Sauber, Force India, Williams, možda im se kroz sezonu priključi barem malo i Lotus.
Da li će u utrci dosta toga skrojiti toliko prozivane gume? I ostaje nam vidjeti kako će se moći pretjecati ove sezone
Izjave prije sezone baš se i nisu pokazale točne, barem što se McM-a tiče nakon što su Button i Hamilton javno kukali da bolid ne ide nikako. Vidjet ćemo još što će biti s Mercedesom, ali Schumi se opet nije iskazao ni općenito, a ni u usporedbi s Rosbergom. Ferrari ni tu ni tamo, klasika osobito što se Masse tiče.
Osim na vrhu, mogla bi biti prilična gužva u sredini - Mercedes, Renault, Torro Rosso,, Sauber, Force India, Williams, možda im se kroz sezonu priključi barem malo i Lotus.
Da li će u utrci dosta toga skrojiti toliko prozivane gume? I ostaje nam vidjeti kako će se moći pretjecati ove sezone
- Igor18
- Veteran
Ma sutra bu Schumi odigral ulogu. Pod uvijetom da starta na tvrđim gumama.
Odma na startu skine TR i Sauber, Massa bu neko sranje napravil, ovaj vikend dosta puta se igral u pijesku i na ringišpilu tak da nebu dobro na startu
hladne gume, puno auta oko njega to računam da je out... Naprijed Weber-Hami i Vettel također bi moglo biti gužve iza njih Petrov bu na startu oderal Alonsa koji si je vjerovatno pripremil policijsku kuhaču da mu maše da stane sa strane
U svemu tome schumi na tvrdim gumama približil bu se vrhu i onda strategijskom genijalnošću Browna i uz nešto sreće eto ga naprijed 
I onda se ja probudim
Odma na startu skine TR i Sauber, Massa bu neko sranje napravil, ovaj vikend dosta puta se igral u pijesku i na ringišpilu tak da nebu dobro na startu

I onda se ja probudim

- Ferrari-BiH
- Veteran
Dobro je da jos i HRT-ovi nisu na postolje stigli onako sa tribinaIgor18 je napisao/la:Ma sutra bu Schumi odigral ulogu. Pod uvijetom da starta na tvrđim gumama.
Odma na startu skine TR i Sauber, Massa bu neko sranje napravil, ovaj vikend dosta puta se igral u pijesku i na ringišpilu tak da nebu dobro na startuhladne gume, puno auta oko njega to računam da je out... Naprijed Weber-Hami i Vettel također bi moglo biti gužve iza njih Petrov bu na startu oderal Alonsa koji si je vjerovatno pripremil policijsku kuhaču da mu maše da stane sa strane
U svemu tome schumi na tvrdim gumama približil bu se vrhu i onda strategijskom genijalnošću Browna i uz nešto sreće eto ga naprijed
I onda se ja probudim

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Armanini
- Svjetski prvak
od svih novina ove sezone, ovih 107% mi je najbolje leglo..
- Igor18
- Veteran
kaj znaš, možda ih puste da voze pa dođu do postolja haha, masovni sudar na startu i oni kak kasne 15 sekundi za vodećima taman do prvog zavoja stignu kad se svi polupajuFerrari-BiH je napisao/la:Dobro je da jos i HRT-ovi nisu na postolje stigli onako sa tribinaIgor18 je napisao/la:Ma sutra bu Schumi odigral ulogu. Pod uvijetom da starta na tvrđim gumama.
Odma na startu skine TR i Sauber, Massa bu neko sranje napravil, ovaj vikend dosta puta se igral u pijesku i na ringišpilu tak da nebu dobro na startuhladne gume, puno auta oko njega to računam da je out... Naprijed Weber-Hami i Vettel također bi moglo biti gužve iza njih Petrov bu na startu oderal Alonsa koji si je vjerovatno pripremil policijsku kuhaču da mu maše da stane sa strane
I onda se ja probudim

- spojler
- Početnik
najviše razočarali schumi i force indije,od masse nisam ni očekivao ništa bolje,pogotovo nakon šta je u Q1 imao 17.mjesto,ali se jedva(uz grešku na 4.zavoju) uspio spasiti
- Mika_bar
- Početnik
Pa trebalo bi doprinjeti tome da bude više preticanja što znači i više atraktivnosti, a i nemoraš baš biti brži, ako zaostaješ manje od 1 sek, možeš ga upotrijebiti za preticanje, na to sam mislio da ce biti više akcije, nadam se...neznam bas kakve veze ima klap-klap krilo kad moras svejedno bit brzi..
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Armanini
- Svjetski prvak
nemoras bas biti brzi?
a kako ces onda dostic ovog ispred sebe na sekundu razlike? sekunda ni nis i tesko se vozit unutar sekunde iza bolida..
al prozvakano vec previse puta, pa nemojmo vise
vidjet cemo kako ce to sve funkcionirat vrlo brzo..
a kako ces onda dostic ovog ispred sebe na sekundu razlike? sekunda ni nis i tesko se vozit unutar sekunde iza bolida..

- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
1. i 2. sektor vettel i hamilton ubijaju... ali u 3. je vettel brži za 0.4 od webbera, a 0.7 od ham i ostalih... strašno nešto..
start će bit zanimljiv, vettel je vozač za jedan krug, al majstori hamilton i alonso će izvuć nešto sigurno....
melbourne je uvijek bila super zanimljiva utrka... s novim gumama i kersom, boga pitaj šta će sutra bit...
start će bit zanimljiv, vettel je vozač za jedan krug, al majstori hamilton i alonso će izvuć nešto sigurno....
melbourne je uvijek bila super zanimljiva utrka... s novim gumama i kersom, boga pitaj šta će sutra bit...
- Mika_bar
- Početnik
Dobro , mada me nisi shvatio šta mislim, ne mislim na generalnu brzinu bolida, naravno da moraš biti brži da nekoga dostigneš, već sam mislio na trenutak kada to krilo dolazi u upotrebu, ne moraš imati brži bolid od onoga tko je ispred da biš ga pretekao, moraš samo biti unutar te 1 sekunde, eto to, znači da teoreski Sauber može preteći RBR.Armanini je napisao/la:nemoras bas biti brzi?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Armanini
- Svjetski prvak
neznam koju ti to formulu gledas gdje sporiji bolidi dostizu i prestizu brze 
ma naravno da te kuzim sto mislis, al nis od toga ne brini..

ma naravno da te kuzim sto mislis, al nis od toga ne brini..
- organ
- Navijam za: Nikoga
ELESSAR je napisao/la:1. i 2. sektor vettel i hamilton ubijaju... ali u 3. je vettel brži za 0.4 od webbera, a 0.7 od ham i ostalih... strašno nešto..
S kamere na vettelovog bolidu vidjelo se kako zadnje dvije krivine ima dosta kraće putanje, držanje bolida strava. Nadam se da će sutra biti dosta zabave