Ferrari bio prosječan?matrix_23 je napisao/la:Sanel smiješan si. Ako je alonso odveo renault od prosječne momčadi do vrha, šta je onda Schumacher napravio od Ferraria? Spominješ zabijanje Schumachera u Hilla, koliko ja znam i Senna se zabio u Prosta pa došao do naslova, toga se ne sjećaš ili? Možda se ne sjećaš da se i Hill zabio dva put u Schumachera?
Svaka čast Rosbergu, brži je od Schumia, ali vidjet ću i njega i tog tvog alonsa hoće bit u stanju utrkivati se u F1 sa 42 godine. Kad već sprdaš Schumachera, dobar je Alonso bio 2009, odličan rekao bi...

Btw, Senna je vratio Prostu istom mjerom jer je to ovaj učinio godinu prije, dakle bio je izazvan što i nije neko bog zna kakvoopravdanje aleto. A i naveo sam Schumija jer je netko uspoređivao njega i Alonsa, a ne Sennu (ili nekog drugog) i Alonsa.
I ne, ne sjećam se da se Hill ikada namjerno zabio u Scumija da mu oduzme naslov, prosvjetli me malo.
I da budemo na čisto, ne sprdam se uopće sa Schumijem, sa ikonom ovog sporta, fantastičan je vozač, bio, ali ništa bolji od Alonsa i Hamiltona primjerice. I iskreno, ne želim ni gledati vozače sa 42 godine kako se utrkuju, pa tako ni Alonsa što ne znači da možda nebi bio bolji od Schumachera. Pa evo, Rubens i on su generacija skoro, pa Rubens uopće nije lošiji od njega, dapače.