Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
The Best
Navijam za: Nikoga

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la The Best »

Kenny je napisao/la: Kako će se drugačije čut kad bolid nije na stazi? :roll:

i na djelu gdje je alonso izletio ima pun qurac kiše na stazi
Šta ti pišeš?Daj pogledaj dobro i pozorno slušaj snimku.Prvo,na početku klipa prelazi preko pasice što se u takvim uvjetima ne radi.Drugo, to isto mjesto je prošao Hamilton prije njega.Treće,tu gubi naslov svojom pogreškom kao i Hamilton tjedan dana poslije u Kini.

@sennacher odličan post =D>
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dobro ali ide mu u prilog da je ipak slabiju vidljivost imao od Hamiltona zbog vodenog oblaka koji je ostavljao Hamilton. A svi zaboravljaju kakvu je utrku imao Kubica te 2006. u Mađarskoj.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

The Best je napisao/la:Vidiš složija bi se s tobon da se po kiši vidi tko ima muda i tko je pravi vozač.Zato smatran da Alonso ne ulazi u taj krug.Kad već spominješ Monzu 2008., jesi zaboravija da je Hamilton najviše napredova nakon loših kvalifikacija i da se nisu promjenili uslovi na stazi,zbog čega je mora još jednon u boks,odnija bi pobjedu.Ferrari je 2008. ima najbolji bolid,ali isti taj Massa je bija glavna zvijezda u Silverstonu 2008.Pita san se jel ja to gledan umjetničko klizanje ili formulu.U Fuji-ju je Hamilton proša ''kobni zavoj'' par sekundi pri Alonsa,a bit će da tad nije bilo vode na stazi,po ovon tvojen mišljenu.Prema tome omogućija je Alonsu da ima još manje vode na tom mistu.Mislin i kad se pogleda snimka,da je tu Alonso u jednon trenutku da ipak malo previše gasa i da je zato završija u ogradi.Ono što želin reć je,da se Alonso od njegovih navijača previše diže u nebesa kao odličan vozač po kiši,a triba realno sagledati stvari i bez obzira koliko ti netko drag i koliko si zaluđen s njim triba reć da ima boljih.Ja vas razumin u neku ruku kao najvijače,ali ne smatran to objektivnim postovima.
I dalje smo ostali fulane poante.
Ukoliko je netko bolji po kiši od nekog, čovjek bi očekivao da će redovno, svaku utrku to pokazati ali nije tako.
Da, još onda kad je aktualna bila utrka u Fujiju sam rekao da je Alonso napravio grešku. Ali poanta toga što sam napisao je da je u pitanju bila jedna sitnica. 40-ak krugova prije toga je pratio čovjeka za kojeg tvrdiš da je bolji u tim uvjetima. Dakle to je onda ogroman uspjeh za nekog slabijeg kao Alonso? :)

Ako vožnja u prvih par krugova u Mađarskoj nije po tebi pokazivanje muda onda ne bih znao što je. Još uvijek volim pogledati svo to guranje u lošim uvjetima na stazi kad nije samo bitno da ti napraviš grešku, već se moraš malo fali moliti Bogu da ti netko ne uništi utrku svojom nepažnjom. A boriš se za naslov prvaka...

Da Alonso se ponekad od strane nekih diže previše u nebesa kao uostalom što vrijedi za svakog vozača. Jedino Hamiltona i dizalice dižu u nebesa kad i on napravi grešku u zavoju gdje su lošiji vozači netom prije njega prošli. :biggrin:

Npr, Malezija 2009 je bila dobra prilika da vidimo ko ima muda. I ispalo na kraju da Kimi ima najveća, otkantao sve i ode čovjek na sladoled :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
anteprimorac
Navijam za: Alonso

Post Postao/la anteprimorac »

sennacher je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Ja sam navijac Kimija i on je imao iste gume i dobar bolid pa nazalost nije uspio 2005.
Kimi je valjda uz Mansella najveći baksuz u F1 u posljednjih 30 godina. Puno je puta odlično vozio, a onda bi se nešto pokvarilo. Najbolji primjer ono pucanje prednjeg ovjesa u zadnjem krugu, a pobijedio je nakon toga - Alonso.
Alonso je sušta suprotnost - i kad mu nije išlo najbolje sreća bi mu se osmjehnula - kvarovi onih ispred njega, ili sudari, ili safety car. Sa svoja dva naslova izvukao je maksimum u dosadašnjoj karijeri, kao što najčešće izvuče maksimum u svakoj utrci. Osim ako izuzmemo prošlu sezonu kad je stvarno na jadan način u posljednjoj utrci propustio praktično dobivenu titulu. Ta situacija najbolje pokazuje da je on daleko od savršenstva - dok se naglašava kako je prao Schumija nitko ne spominje kako tada nije mogao oprati Petrova (za naslov!)
Alonso je definitivno jedan od najboljih vozača danas, ali nije bez mana. Meni ide na živce njegov cvilež kad ne ide dobro, a onda u pravilu okrivljuje ekipu. Godine u Renaultu su bile više-manje uspješne, pa nije valjalo u McM-u, sad opet nije dobro u Ferrariju. Možda zaboravlja da je i vozač dio ekipe koji sudjeluje u razvoju bolida i slaganju setupa gdje bi se mogao ugledati na Schumachera. I dok ga se neprestano uspoređuje s njim oni nisu ravnopravni u kritikama oko nekih manje lijepih stvari - Schumiju se pamti svaki prljavi potez, mnogo manje Alonsove muljaže poput one s Piquetovim izlijetanjem, bezobrazno mahanje Petrovu nakon zadnje utrke prošle godine ili činjenica da on jednostavno ne trpi konkurenciju drugog vozača u ekipi (vjerojatno mu je svanulo kad se razbio Kubica na kojeg pikira Ferrari).
1. Aj se upitaj tko najviše razgovara s ekipom tokom trke, treninga, kvalifikacija, ... i imaš još one slike iz Kine gdje pokazuju kako Alonso objašnjava neke stvari mehaničarima itd.
2. Ja ne znam kakav si ti čovjek ali mislim da on takav nije. Ne poznam čovjeka koji bi želio da mu prijatelj doživi nesreću kako bi njemu bilo bolje.

Vi svi zaboravljate da je ovo sport.
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

da ne quotam post iznad
The Best je napisao/la:@sennacher odličan post =D>
da odličan post s previše gluposti i negativnih komentara

Alonsu se ne pamte prljavi postupci jer ih jednostavno nije imao (osim mađarskog boksa), a najbolji primjer je upravo Piquet Jr. čiji potez se stavlja FA na teret iako on s tim nije imao ništa, istina zbog toga je na kraju pobijedio.
Ali ne vjerovatno su se FA i P.Jr. skupa sa FB-om prije utrke dogovorili na kojim će se pozicijama voziti i onda u kritičnom trenutku će se ovaj drugi zaletiti u ogradu. 100% su nakon toga zapečatili svoj dogovor u stilu Pata & Mata.
slika

A mahanje ruke je takav prljav potez da ga jednostavno treba banat iz F1 jer to je neoprostiva prljavština koju si nikad prije nijedan drugi vozač nije dopustio. Fuj Alonso, fuj.

No slažem se da Alonso ima mana, no treba se reči i da su ga ekipe, koje se u prošlom postu spominje kao brižne i od FA ugnjetavane, koštale još 2 naslova. Nakraju treba biti pošten pa ću dodati da je i on imao glupih pogrešaka npr. iznad linkan Fuji iz '07. koji uz događanja unutar McL iz tih dana mu svakako nije trebao (izgubio ključne bodove).
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

homersimpson je napisao/la:da ne quotam post iznad
The Best je napisao/la:@sennacher odličan post =D>
da odličan post s previše gluposti i negativnih komentara

Alonsu se ne pamte prljavi postupci jer ih jednostavno nije imao (osim mađarskog boksa), a najbolji primjer je upravo Piquet Jr. čiji potez se stavlja FA na teret iako on s tim nije imao ništa, istina zbog toga je na kraju pobijedio.
Ali ne vjerovatno su se FA i P.Jr. skupa sa FB-om prije utrke dogovorili na kojim će se pozicijama voziti i onda u kritičnom trenutku će se ovaj drugi zaletiti u ogradu. 100% su nakon toga zapečatili svoj dogovor u stilu Pata & Mata.
slika

A mahanje ruke je takav prljav potez da ga jednostavno treba banat iz F1 jer to je neoprostiva prljavština koju si nikad prije nijedan drugi vozač nije dopustio. Fuj Alonso, fuj.

No slažem se da Alonso ima mana, no treba se reči i da su ga ekipe, koje se u prošlom postu spominje kao brižne i od FA ugnjetavane, koštale još 2 naslova. Nakraju treba biti pošten pa ću dodati da je i on imao glupih pogrešaka npr. iznad linkan Fuji iz '07. koji uz događanja unutar McL iz tih dana mu svakako nije trebao (izgubio ključne bodove).
ovome sae kaze odlican post,a ne ovim glupostima od ove dvojice,slazem se u potpunosti :da: :da:
Alonsista hasta la muerte..
The Best

Post Postao/la The Best »

p@rtibrejker je napisao/la: I dalje smo ostali fulane poante.
Ukoliko je netko bolji po kiši od nekog, čovjek bi očekivao da će redovno, svaku utrku to pokazati ali nije tako.
Da, još onda kad je aktualna bila utrka u Fujiju sam rekao da je Alonso napravio grešku. Ali poanta toga što sam napisao je da je u pitanju bila jedna sitnica. 40-ak krugova prije toga je pratio čovjeka za kojeg tvrdiš da je bolji u tim uvjetima. Dakle to je onda ogroman uspjeh za nekog slabijeg kao Alonso? :)

Ako vožnja u prvih par krugova u Mađarskoj nije po tebi pokazivanje muda onda ne bih znao što je. Još uvijek volim pogledati svo to guranje u lošim uvjetima na stazi kad nije samo bitno da ti napraviš grešku, već se moraš malo fali moliti Bogu da ti netko ne uništi utrku svojom nepažnjom. A boriš se za naslov prvaka...

Da Alonso se ponekad od strane nekih diže previše u nebesa kao uostalom što vrijedi za svakog vozača. Jedino Hamiltona i dizalice dižu u nebesa kad i on napravi grešku u zavoju gdje su lošiji vozači netom prije njega prošli. :biggrin:

Npr, Malezija 2009 je bila dobra prilika da vidimo ko ima muda. I ispalo na kraju da Kimi ima najveća, otkantao sve i ode čovjek na sladoled :lol:
Nije ti neka usporedba Hamilton kojem je ta 2007. bila prva u formuli 1.Ili je?Timski kolega mu je iskusni dvostruki svjetski prvak,nedodirljivi Fernando Alonso koji je pobjedio Schumahera.Krajnji rezultat je?Istina, Hamilton je bio dva puta u pijesku,istina vraćali su ga dizalicom.Sve se to mora proći,pogotovo ako se uzme u obzir da mu je ta utrka u Njemačkoj prva kišna.Koliko znam u trenutku kad je Hamilton izletio nije bio usamljen u tom pijesku.Malo ih je više bilo,zar ne?Drugo, da nije bilo nesreće na kvalama vjerovatno bi bio tu negdje ispred Alonsa u kvalama,a samim time bi imao i bolje uvjete na stazi u tom prvom zavoju koji su Massa i Alonso prošli prije pravog potoka.
Ne,nije me impresionirala vožnja Alonsa u Mađarskoj,zato što sam vidio i boljih.Tebe očito je,a koliko sam uspio poloviti čitajući postove, ti si navijač Alonsa.Ne čudi me onda tvoja naježenost tim potezima.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

sennacher je napisao/la:
Kimi je valjda uz Mansella najveći baksuz u F1 u posljednjih 30 godina. Puno je puta odlično vozio, a onda bi se nešto pokvarilo. Najbolji primjer ono pucanje prednjeg ovjesa u zadnjem krugu, a pobijedio je nakon toga - Alonso.
Alonso je sušta suprotnost - i kad mu nije išlo najbolje sreća bi mu se osmjehnula - kvarovi onih ispred njega, ili sudari, ili safety car. Sa svoja dva naslova izvukao je maksimum u dosadašnjoj karijeri, kao što najčešće izvuče maksimum u svakoj utrci. Osim ako izuzmemo prošlu sezonu kad je stvarno na jadan način u posljednjoj utrci propustio praktično dobivenu titulu. Ta situacija najbolje pokazuje da je on daleko od savršenstva - dok se naglašava kako je prao Schumija nitko ne spominje kako tada nije mogao oprati Petrova (za naslov!)
Alonso je definitivno jedan od najboljih vozača danas, ali nije bez mana. Meni ide na živce njegov cvilež kad ne ide dobro, a onda u pravilu okrivljuje ekipu. Godine u Renaultu su bile više-manje uspješne, pa nije valjalo u McM-u, sad opet nije dobro u Ferrariju. Možda zaboravlja da je i vozač dio ekipe koji sudjeluje u razvoju bolida i slaganju setupa gdje bi se mogao ugledati na Schumachera. I dok ga se neprestano uspoređuje s njim oni nisu ravnopravni u kritikama oko nekih manje lijepih stvari - Schumiju se pamti svaki prljavi potez, mnogo manje Alonsove muljaže poput one s Piquetovim izlijetanjem, bezobrazno mahanje Petrovu nakon zadnje utrke prošle godine ili činjenica da on jednostavno ne trpi konkurenciju drugog vozača u ekipi (vjerojatno mu je svanulo kad se razbio Kubica na kojeg pikira Ferrari).
Zaista si objektivan nema šta :roll:
Kad je osvajao naslove imao je sreću a prošle godine je on jadan jer ga nije osvojio? :roll:
Spominješ da nije mogao preći Petrova.Šta hočeš reći da je Alonso loš vozač pa ga nije mogao preteći?Ili nije ti palo na pamet da je možda nešto drugo posrijedi?Zašto tu istu trku Hamilton nije mogao proći Kubicu

Ako ćemo govoriti o sreći i naslovima prije bi se moglo reći:
-da je Kimi sretno osvojio naslov zbog Lewisove gluposti
-Hamilton sretno u zadnjem zavoju dobio naslov
-a šta tek reći za vozača koji je tebi u rubrici navijam za-da je osvojio naslov u najdominantnijem bolidu od 2004 zahvaljujući grešci Ferrarijevog pitwalla u zadnoj utrci i ranom povlačenju Alonsa u boks

Po meni nijedan naslov nije plod sreće ali evo postavio sam stvari na način na koji ti gledaš Alonsove naslove dok druge gledaš drugačijim očima

A ovo što si napisao o Alonsovu radovanju Kubicinoj nesreći je tako jadno ali to samo govori o autoru posta
...put u raj nije posut ružama...
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Fernando može izvući iz bolida najviše moguće, pogotovo u idealnim uvjetima. Uvijek kad mu se ukaže prilika za prestizanje pokuša i to odradi majstorski.
sennacher je uspoređivao njega s Kimijem i tu je u pravu. Oni su velika suprotnost u načinu snalaženja i sreći. Kimiju se sreća osmjehnula samo kad je osvojio naslov jer su McLareni zakazali, a ovako je jedan od najvećih nesretnika F1.
Alonso s druge strane, uvijek kad ima lošiji bolid, nađe svoj put naprijed. Ne kažem da uvijek mulja nešto, ali nije to baš uvijek fer koliko bi moglo biti. Iskreno, F1 i bez njegovih probijanja i pokušaja nije ista. Isto kao što je Kimi otišao i Kubica ne vozi ove sezone i Montoya prije itd itd. Mislim da smo se već naviknuli da u F1 ne možeš biti skroz pošten i pobjeđivati. (Skoro) svaki svjetski prvak je uz sebe imao neku kontroverzu, bio kriv ili ne. Bilo bi pet puta manje postova na forumu da nije bilo podbadanja, izlijetanja, momčadskih odredbi, prstiju u zraku, svega. Alonso sve to ima i to ga čini potpunim vozačem F1 :D
Ne volim ga uopće i nije da ne uživam kad završi u ogradi, ali mislim da bi nas malo htjelo da ode.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Samo je jedan Regenmeister a to je Rudi Caracciola
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

The Best je napisao/la:Nije ti neka usporedba Hamilton kojem je ta 2007. bila prva u formuli 1.Ili je?Timski kolega mu je iskusni dvostruki svjetski prvak,nedodirljivi Fernando Alonso koji je pobjedio Schumahera.Krajnji rezultat je?Istina, Hamilton je bio dva puta u pijesku,istina vraćali su ga dizalicom.Sve se to mora proći,pogotovo ako se uzme u obzir da mu je ta utrka u Njemačkoj prva kišna.Koliko znam u trenutku kad je Hamilton izletio nije bio usamljen u tom pijesku.Malo ih je više bilo,zar ne?Drugo, da nije bilo nesreće na kvalama vjerovatno bi bio tu negdje ispred Alonsa u kvalama,a samim time bi imao i bolje uvjete na stazi u tom prvom zavoju koji su Massa i Alonso prošli prije pravog potoka.
Ne,nije me impresionirala vožnja Alonsa u Mađarskoj,zato što sam vidio i boljih.Tebe očito je,a koliko sam uspio poloviti čitajući postove, ti si navijač Alonsa.Ne čudi me onda tvoja naježenost tim potezima.
Apsolutno je nerelevantno za koga navijam. Svaka dobra vožnja mi je dobra bez obira tko vozio.
Nadao sam se da ćemo moći otići dalje od "hvalite me usta moja" a blatite drugoga.
Pogriješio sam, šta ćeš. :biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

fernando zasada dobra utrka,drži priključak s RB
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Bravo maestro, tako se vozi, pokazi tvornici pića tko je gazda u F1 :D
slika
l3n00x

Post Postao/la l3n00x »

odlična utrka danas,napon i postolje
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

l3n00x je napisao/la:odlična utrka danas,napon i postolje
Nadajmo se pobjedi za utrku-dvije :)
slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
l3n00x je napisao/la:odlična utrka danas,napon i postolje
Nadajmo se pobjedi za utrku-dvije :)
nego sta :D samo da ovo ne bude privremeni bljesak :D mada vremena po krugovima su bila odlicna :D samo kako ga prosisa webber onako lako nije mi jasno :/
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Red Bull je jednostavno suludo brz i to je odgovor na tvoje pitanje.
Avanti FER, Avanti!!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

The Greatest je napisao/la:Red Bull je jednostavno suludo brz i to je odgovor na tvoje pitanje.
Ma gade mi se više. Danas sam svim srcem navijo za Fernanda jer sam vidio da naši ne mogu ni prić RBR-u dok im se Alonso bar pokazao u retrovizoru tu i tamo.
Uglavnom, užasna sezona, znamo prvaka u 5. mjesecu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
l3n00x

Post Postao/la l3n00x »

red bull kad je prazan je dosta brži od ferarria no mislim da će i tom brzo doć kraj......
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo fernando odlična utrka,nažalost protiv RB se danas nije moglo
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Fernando je čudo =D> =D>
Alonsista hasta la muerte..
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

sennacher je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
Ja sam navijac Kimija i on je imao iste gume i dobar bolid pa nazalost nije uspio 2005.

A jesi čudan svaka ti čast. Naravno da je Kimi imao nesreće više od ostalih i tu uopće nema dvojbe i naravno da nakon njegove nesreće netko mora pobijediti, zato što je to bio Alonso ne znači da je Alonso srećković nego da je bio bolji od ostalih koji su završili. Na kraju krajeva Kimiju se sreća osmjehnula pri osvajanju jedinog naslova tako da je sve relativno. Kimiju se također sreća osmjehnula jer je odmah dobio odličan bolid preskočivši nekoliko stepenica na putu do F1, Alonso je morao sve da mukotrpno prolazi od same nule, zato je meni njegov uspjeh joši veći i značajniji.
Alonso je svoja dva naslovaosvojio pošteno da poštenije ne može bit, a još je dvaput bio drugi u poretku sa bodom zaostatka, zar to nije peh?
Nije mogao preći Petrova? Da, nije, uglavnom zbog stazešugave gdje skoro nitko nikoga nije uspio preći, a. Inače vidim zaboravio si da je prošle sezone Ferrari bio sporiji i od RBR-a i McM, a ipak je bio tako blizu.
Što setiče boravka po ekipama, situacija iz McM je jasna, kolege se nisu trpile, u Ferrariju je očajno stanje već jedno 3-4 godine odpromjene vodstva ekipe, a ne zbog vozača. Zapravo je usporedba sa Massom odličan pokazatelj koliko Alonso izvlači iz bolida i koliko je moćan. Dok su svi Massini suvozači bili neštobolji od njega u utrkama, Alonso ga redovito gazi iz utrke u utrku. Dakle za stanje u Ferrariju nije kriv Alonso nego ekipa i inžinjeri. A i suradnja vozača sa ekipom u vezi nepretka i usporedba Alonsa saSchumijem je smiješna. Da ne govorimo da je Alonso odveo Renault od prosječne ekipe na vrh i da ne spominjemo današnjeg Schumachera kojeg Rosberg pere redovito i blati njegov kultni status. Da je Schumi tolko dobar do sada bi barem prilagodio sebibolid tolko da bude brži od Rosberga, a ne da semora boriti za ulazak u zadnje kvalifikacije dok mu kolega vodi borbe za postolja.
Reci mi ijednu muljažu Alonsa gdje je stvarno on učestvovao a dato nije Mađarska gdje je bio isprovociran? Nema je, mahanje rukom nije incident, već standard na trkalištu, primjerice i danas smo to isto vidjeli od navedenog petrova prema timskom kolegi Heidfeldu. A da krenemo nabrajati Schumijeve? Evo samo na brzinu ću sesjetiti udaranje Hilla kojeg je tako spriječio da mu oduzme naslov prvaka, isto takav pokušaj, na sreću neuspješan, udaranja Villeneuve-a, a ono sramotno prošlogodišnje guranje Rubensa u zid da i ne spominjem.

I da, po svemu prikazanom u zadnjih 6-7 godina Alonso je najbolji vozač na gridu, Alonso i omraženi Hamilton. Možeš nekoga voljeti ili mrziti, ali objektivan uvijek treba biti.

Btw, odlična vožnja Alonsa danas, kao što Mladen reče junačka utrka. Nadajmo se da ovo nije samo bljesak Ferrarija i da će se popraviti u kvalifikacijama pa da ne gubi vrijeme za Vettelom dok obiđe ove ostale.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Sanel smiješan si. Ako je alonso odveo renault od prosječne momčadi do vrha, šta je onda Schumacher napravio od Ferraria? Spominješ zabijanje Schumachera u Hilla, koliko ja znam i Senna se zabio u Prosta pa došao do naslova, toga se ne sjećaš ili? Možda se ne sjećaš da se i Hill zabio dva put u Schumachera?
Svaka čast Rosbergu, brži je od Schumia, ali vidjet ću i njega i tog tvog alonsa hoće bit u stanju utrkivati se u F1 sa 42 godine. Kad već sprdaš Schumachera, dobar je Alonso bio 2009, odličan rekao bi...
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Dobro je Alonso odvozio ovu utrku. Nekako sam i predviđao da bi danas mogeo biti dobar. Dobro je slijedio bikove, prestigao Webbera...Uglavnom, jako dobra utrka. Vidi se da se i Ferrari ubacuje u vrh.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Chuck Norris
Veteran
Veteran

matrix_23 je napisao/la:Sanel smiješan si. Ako je alonso odveo renault od prosječne momčadi do vrha, šta je onda Schumacher napravio od Ferraria? Spominješ zabijanje Schumachera u Hilla, koliko ja znam i Senna se zabio u Prosta pa došao do naslova, toga se ne sjećaš ili? Možda se ne sjećaš da se i Hill zabio dva put u Schumachera?
Svaka čast Rosbergu, brži je od Schumia, ali vidjet ću i njega i tog tvog alonsa hoće bit u stanju utrkivati se u F1 sa 42 godine. Kad već sprdaš Schumachera, dobar je Alonso bio 2009, odličan rekao bi...
Ferrari bio prosječna momčad prije dolaska Schumachera? #-o
Odgovori