Pa koji bi Alonsu bio cilj da stiti Hamiltona, i kaze da nije kriv, a u biti misli da je Hamiton kriv? Ako je rekao da je sve bilo regularno, onda je i bilo.The Greatest je napisao/la:A ne znam šta drugo očekuješ da kaže.gringo73 je napisao/la:Zanimljivo kako je Alonso na BBC-u opisao situaciju s Hamiltonom: "Dotakli smo se i to je to." Očekujem da će više forumaša bolje opisati šta mu se dogodilo.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arienrhod
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda Alonsa i vidca
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: alonsa
da dobro pustanje gasatomidix je napisao/la:Kocenje sigurno nisi cuo...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Dobra utrka Alonsa, meni je drago vidjeti da daje sve od sebe, a siguran sam da ce kako se sezona bude odmicala, tako i on prikljuciti samom vrhu poredka.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Pitanje kolika je krivica Alonsa na startu, mislim da je i on bio iznenađen lošim startom od strane Webbera a kasnije su oba Ferrari-ja ušla unutra u zavoj a spoljašnja strana je ostala otvorena i to su iskoristila oba Renoa.Chuck Norris je napisao/la:Ono što veseli da Ferrari ipak nije tako loš.
Ono što zamjeram Alonsu je loš start,utrku odlično vozio i da je DRS radio prešao bi kao od šale Lewisa.Alonso je bio preagresivan(koji paradoks oni koji ga ne vole tvrde upravo suprotno) u onom dvoboju,bez obzira je li Lewis abgasao(ako je glup potez)mogao je biti strpljiviji ali na taj dvoboj mu nemam prigovora,DRS mu nije radio i htio je rješiti Lewisa što prije
Inače u onom naguravanju izmeđe Alonsa i Masse samo sam gledao da li će i kad doći do kontakta.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kako je i coulthard rekao da iz kabine ne vide prednje krilo toliko i da se mozda alonso tu precijenio

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
odlicna trka za fernanda, unistena sa onim dodirom lewisa, ali po mome nitko nije kriv, desava se...
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Opet očajan start za Alonsa, mogao bi to malo počet vježbati, ako se ne varam i dalje su dozvoljena testiranja na pravcu do 100km/h jer ovo stvarno postaje frustrirajuće, svaki put izgubi 2-3 mjesta na startu.
Što se tiče trke standardno odlična vožnja i vrhunski race pace, čak bih rekao jedini vozač koji ide iznad granice bolida konstantno. Šteta za onaj sudar zbog kojeg mu ništa ne zamjeram, da je uspio proći bez dodira možda bi pala i borba sa Buttonom za drugo mjesto.
Ono što je ohrabrujuće je da u utrci malo zaostaju za McLarenom i malo više za RBR-om, ali kao što rekoh, ponekad svojom vrhunskom vožnjom uspije malo nadoknaditi pa je sve to podnošljivo, a i bit će mnogo zabavnije kad pobjedi sa takvim bolidom
Isto pozitivno je što je jedino Vettel odmakao bodovno, ali s obzirom da znamo kako isti zna biti živčan i sklon greškama kad je napeto još se tu svata može desiti u prvenstvu
Što se tiče trke standardno odlična vožnja i vrhunski race pace, čak bih rekao jedini vozač koji ide iznad granice bolida konstantno. Šteta za onaj sudar zbog kojeg mu ništa ne zamjeram, da je uspio proći bez dodira možda bi pala i borba sa Buttonom za drugo mjesto.
Ono što je ohrabrujuće je da u utrci malo zaostaju za McLarenom i malo više za RBR-om, ali kao što rekoh, ponekad svojom vrhunskom vožnjom uspije malo nadoknaditi pa je sve to podnošljivo, a i bit će mnogo zabavnije kad pobjedi sa takvim bolidom

Isto pozitivno je što je jedino Vettel odmakao bodovno, ali s obzirom da znamo kako isti zna biti živčan i sklon greškama kad je napeto još se tu svata može desiti u prvenstvu

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma ja bi rekao po krugovima da su u trci tu di i McM brzi su jos neka implementiraju to flexi krilo i pročačkaju sa zadnjim ovjesom i bit ce tip top sad treba cekat kinu i nakon toga tursku di dolaze upgradeovi da se vidi di su

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Istina je da Ferrari odlicno funkcionira u utrci... Ali tu je blizu i renault... A ni prvenstvo se ne moze uzeti startajuci svaku utrku s 5. mjesta...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Navijam za: ferrari
odlicna voznja, tak treba radi toga se gleda f1
- ostoja
- Navijam za: McLaren
Ko može reć da je odlična utrka,kad i Bulovi i McM imaju u prosjeku za 1.5-2 sec brže promjene guma,pa na 3 promjemne računajte koliko je Alonso gubio.Pa otkazivanje drs i tako sve neki propusti,hehehe ponovo spetljana ekipa.A aAlonso je kriv za udes,kako da nije kriv pa valjda on kao vrhunski vozač treba da reaguje i procijeni situaciju a ne ovako.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Alonso ko Montoya u najboljim danima kad je trgao spojlere prelazeći Schumia 
Zanimljivo u takvoj situaciji koliko bolid ispred pretišće downforce da takvi udarci ga ne pomaknu ni 1cm, a ni guma Hamiltonu nije pukla što je dobro za Pirelli. Ubuduće znamo ne isplati se bušit gume krilom jer ne pucaju
btw dobra forma Ferr i Alonsa u trci

Zanimljivo u takvoj situaciji koliko bolid ispred pretišće downforce da takvi udarci ga ne pomaknu ni 1cm, a ni guma Hamiltonu nije pukla što je dobro za Pirelli. Ubuduće znamo ne isplati se bušit gume krilom jer ne pucaju

btw dobra forma Ferr i Alonsa u trci

-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
Fernando je Kralj!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Kralj je dobio 20 sekundi kazne jer je kriv za incident. Po meni nepotrebna kazna!VajarZG11 je napisao/la:Fernando je Kralj!!!

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
izvor?gringo73 je napisao/la:Kralj je dobio 20 sekundi kazne jer je kriv za incident. Po meni nepotrebna kazna!VajarZG11 je napisao/la:Fernando je Kralj!!!
AKo je istina onda je stvarno bulšit...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90614" onclick="window.open(this.href);return false;47 je napisao/la:izvor?gringo73 je napisao/la:Kralj je dobio 20 sekundi kazne jer je kriv za incident. Po meni nepotrebna kazna!VajarZG11 je napisao/la:Fernando je Kralj!!!
AKo je istina onda je stvarno bulšit...
Bezvezna stvar.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
To je žalosno.......
Ko ce se vise upustati u pretjecanja kad FIA hebe di stigne
Ko ce se vise upustati u pretjecanja kad FIA hebe di stigne

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Sumnjiva mi vijest jer na stranici F1 ništa ne piše o tome. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ovo je zaista zalosno... Nigdje veze...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
"Alonso was given the penalty after he made contact with Hamilton during their fight"
Isuse Kriste ja ovo ne da nemogu vjerovat, meni se povraca kada ovo pročitam
Di da krenem nabrajat sva preticanja u kojima je došlo do kontakta a nije bilo kazne, ajd jos za LH zbog mjenjanje pravca ali ovo, NEČUVENO
Isuse Kriste ja ovo ne da nemogu vjerovat, meni se povraca kada ovo pročitam
Di da krenem nabrajat sva preticanja u kojima je došlo do kontakta a nije bilo kazne, ajd jos za LH zbog mjenjanje pravca ali ovo, NEČUVENO
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Službena stranica uvijek kasni s novostimaZweki je napisao/la:Sumnjiva mi vijest jer na stranici F1 ništa ne piše o tome.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Debilana i to žestoka što su sad i Alonsa kaznili, idiotizam! Ali mislim da neće izgubiti bodove jer je i Hamilton kažnjen, a prednost isperd Kobayashija je bila veća od tih 20 sec.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nevjerovatno debilna odluka.Pa sam je sebe kaznio s tim sudarom
...put u raj nije posut ružama...
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
To nije bitno, stvar je nekog načela, da se kažnjava trkaći incident, nešto što bi trebalo biti normalno u ovom sportu.King iCool je napisao/la:Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.
Službena prića je da se potiču preticanja i borbe, i onda FIA napravi ovako nešto.
Valja očekuju samo pretjecanje sa kersom i DRS-om na ravnici? pff, onda mogu slobodno gledati CART i NASCAR...