Sjedi na podu u sobi za vaganje i bulji u live timing ekran, moš si mislit misli kad vidi sekundu zaostatkaF2004_the_best_ever je napisao/la:Nisam to vidio, šta je uradioDero je napisao/la:Poza Alonsa pred ekranom Live timinga nakon kvala.... neprocijenjivo ^^![]()
Alonso je izvukao 110% iz bolida a i čini mi se pored toga je pokušao da što više sačuva gume
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dero
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Sjedio i pomalo izgledao depresivno :SF2004_the_best_ever je napisao/la:Nisam to vidio, šta je uradioDero je napisao/la:Poza Alonsa pred ekranom Live timinga nakon kvala.... neprocijenjivo ^^![]()
Alonso je izvukao 110% iz bolida a i čini mi se pored toga je pokušao da što više sačuva gume
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Dero
- Profesionalni vozač
Pa ako pogledas u Ferrariju, Massa ima 0.4 zaostatka za FA stoga očito da u bolidu ima jos tih par desetinki...kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
Samo što je problem sto ocito Massa ima maximum mogucnosti koji su manji od maximuma mogucnosti bolida

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Nije isto izvući max iz Red Bull-a,McLarena u odnosu na Ferrari.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
Pogledaj vožnje sa on board kamere i sve će ti biti jasno.

-
- Rezervni vozač
Naravno, ali kad dođe Alonso u Ferrari i kad "posloži"ekipu ma biti će to liudnica. Sutra u utrci samo kiša u suradnji sa srečom može Alonsu i Ferrariju donjeti nešto dobro.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa max iz bolida je max iz bolida koji god da je i kakav god da jeF2004_the_best_ever je napisao/la:Nije isto izvući max iz Red Bull-a,McLarena u odnosu na Ferrari.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
mozda malkice drugaciji setap a mozda je negde promasio apex (nisam odgledao masin brzi krug)?Dero je napisao/la:Pa ako pogledas u Ferrariju, Massa ima 0.4 zaostatka za FA stoga očito da u bolidu ima jos tih par desetinki...kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
Samo što je problem sto ocito Massa ima maximum mogucnosti koji su manji od maximuma mogucnosti bolida
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ajde,ajde tako loš taj Ferrari nije. Vi ste razočarani jer nisu u prvom redu ali 0.8sec nije tako divlje. Kad čitam ove komentare ispada kao da se Ferrari bori sa HRT-om za ulazak u 107%.F2004_the_best_ever je napisao/la:Nije isto izvući max iz Red Bull-a,McLarena u odnosu na Ferrari.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
- l3n00x
- Navijam za: alonso
ferrari je ferrari i svi očekuju borba za sam vrh ,tako da ovih 0,9 izgleda i je loše.
-
- Rezervni vozač
Nije loš ali je Alonso doveden kao spasitelj akad tamo lagani prdac. Jako je loša ekipa u Ferrariju počevši od onog Domenicallia, kada se ekipa promijeni onda će Ferrari zajedno sa Alonsom krenuti naprijed.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa dosta su promijenili osoblja. Možda nisu trebali. Samo šefa. I dovesto Glocka ili Sutila za drugog vozača.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dero
- Profesionalni vozač
Pa znam da je tebi fora gledati Ferrari u borbi sa Renaultom ali nama nije^^King iCool je napisao/la: Ajde,ajde tako loš taj Ferrari nije. Vi ste razočarani jer nisu u prvom redu ali 0.8sec nije tako divlje. Kad čitam ove komentare ispada kao da se Ferrari bori sa HRT-om za ulazak u 107%.
A ništa sutra se nadati pravom race paceu Alonsa, jedino pozitivno je što nema Petrova pored njega da mu nabija komplekse

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Aj dobro, ima i u tome nešto.Dero je napisao/la:Pa znam da je tebi fora gledati Ferrari u borbi sa Renaultom ali nama nije^^King iCool je napisao/la: Ajde,ajde tako loš taj Ferrari nije. Vi ste razočarani jer nisu u prvom redu ali 0.8sec nije tako divlje. Kad čitam ove komentare ispada kao da se Ferrari bori sa HRT-om za ulazak u 107%.
A ništa sutra se nadati pravom race paceu Alonsa, jedino pozitivno je što nema Petrova pored njega da mu nabija komplekse

Ali ko ima je kriv sami su se nakon Barcelone staljalji u ulogu favorita a sad stvari malo drugačije izgledaju. Ali ja svejedno mislim da ferrari i alfonso nisu bez šanse dugoročno gledano. Mislim da se mogu uplesti u utrku za prvaka ako do 7-8 utrke pronađu još malo brzine...
- Dani
- Legenda
Čekaj Dero start, možda se opet Rus probije ispred. Šala naravno. E kad bi se Alonso ubacio ispred Webbera.

- darky
- Profesionalni vozač
alonoso ima sa desne strane heifilda i petrova iza njega, a oba će ga preteći na startuDani je napisao/la:Čekaj Dero start, možda se opet Rus probije ispred. Šala naravno. E kad bi se Alonso ubacio ispred Webbera.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Alonso zaostaje tačno 0.932 s.King iCool je napisao/la:e]
Ajde,ajde tako loš taj Ferrari nije. Vi ste razočarani jer nisu u prvom redu ali 0.8sec nije tako divlje. Kad čitam ove komentare ispada kao da se Ferrari bori sa HRT-om za ulazak u 107%.

Naravno da tebi kao Mclarenovom navijaču to vjerovatno odgovara.

A ovaj zaostatak je veliki, zašto

Jer misliš da Red Bull i McLaren neće više unapređivat svoje bolide.

Ako u Ferrari-ju ne budu zabili glavu u pijesak kao noj mislim da mogu iz ove sezone dosta toga dobiti za budućnost.

- Dani
- Legenda
A kad sam govorio kod prezentacija bolida da izgleda previše jednostavno svi su me poljuvali. I nos bi trebali malo spustiti kao mcm i rb. kao da je previsok.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Iza Alonsa je Massa a pored Masse je Petrov.darky je napisao/la:alonoso ima sa desne strane heifilda i petrova iza njega, a oba će ga preteći na startuDani je napisao/la:Čekaj Dero start, možda se opet Rus probije ispred. Šala naravno. E kad bi se Alonso ubacio ispred Webbera.

- Mika_bar
- Početnik
Vec ce se Petrov ubaciti ispred Fernanda, ovo bi mogla postati sezona obilježene dvobojem Alonso - Petrov!A ništa sutra se nadati pravom race paceu Alonsa, jedino pozitivno je što nema Petrova pored njega da mu nabija komplekse

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Slika sve govori

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Dero
- Profesionalni vozač
"To be fifth, starting from the clean side, with the race in front of us.. I think if we finish the race we will be on the podium."
Alonso concedes Ferrari not fast enough
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
GOOOOOOOOO!!! Fernando!!!
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
ma bolje mu je da suti i da se dokaze djelima sutraDero je napisao/la:"To be fifth, starting from the clean side, with the race in front of us.. I think if we finish the race we will be on the podium."