KLIK
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bas zalosno....covjek nije ni docekao igre...R.I.P.
Bas mi je zao
Zašto ne otvoriš temu, kada misliš da je potrebna?almeida je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/jakov-fak-os ... ru/158991/
prva medalja na zoi![]()
![]()
srića pa ima tema za olimpijadu,al nema veze![]()
svaka ćast jakove,u tom sportu postat osvajać medalje,svaka ćast
Čestitke ciboni dobili su već izgubljenu utakmicuSchumy.d je napisao/la:Cibona pobijedila Zadar u polufinalu kupa!!
![]()
![]()
![]()
Oslabljena Cibona je pobijedila Zadar 81:71 nakon produžetaka i izborila finale Kupa Krešimira Ćosića.
Šteta da te dvije repke ne mogu igrati u finalu.Chuck Norris je napisao/la: Sinoć strašna hokejaška večer,pravi užitak je bilo gledati utakmice posebno Kanada-Usa 3-5,neočekivan rasplet u skupinama je doveo do toga da se dva najveća favorita Kanada i Rusija sastaju već u 1/4 finalu(naravno ako Kanađani prođu Njemce),i bit će to strašna utakmica,dvoboj Oveckhin vs Crosby
Ali kako ga je Oveckhin sinoć brutalno otresao,odbio se od njega kao od zidaSchumy.d je napisao/la:Jagr još uvijek igra fenomenalno.
A pogledaj ovo, 2 cimera iz Ruske reprezentacije. Malkin i Ovechkin, brutalnoChuck Norris je napisao/la:Ali kako ga je Oveckhin sinoć brutalno otresao,odbio se od njega kao od zida
Ja mislim da bi to mogli bit Česi (ako prođu).Chuck Norris je napisao/la:Repreztentacija koja me je se dojmila je slovačka i mislim da bi mogli bit iznenađenje turnira
Kanađani odigrali uvjerljivo najbolju tekmu na turniru. Žao mi je da su Rusi ispali, ali šta je tu je. Mislim da su Kanađani dobro ikoristili publiku za svoju oštrinu. Suci su im dosta oštrih cross-checkinga progledali, pogotovo u prvoj trećini, a Rusi su se bojali da ne dobiju isključenje neko pa nisu išli tako oštro.Chuck Norris je napisao/la: Fantastična utakmica Kanađana igrali su kao u transu,Rusi su bili nemoćni i izgubljeni,doživjeli su pravi šok u prvih 10 min primili 3 gola.
Posebno mi je drago što je Finska prošla i nadam se njihovom finalu s Kanadom
Istina da su suci dopustili grubu igru,u prvih par minuta bilo je tako grubih nasrtaja na Oveckhina da mi ga je bilo žao jer ga nisu nimalo zaštitili.Nabokov katastrofalan ali sve u svemu Kanađani su sinoć pokazali,da se poslužim Mamićevim rječnikomSchumy.d je napisao/la: Kanađani odigrali uvjerljivo najbolju tekmu na turniru. Žao mi je da su Rusi ispali, ali šta je tu je. Mislim da su Kanađani dobro ikoristili publiku za svoju oštrinu. Suci su im dosta oštrih cross-checkinga progledali, pogotovo u prvoj trećini, a Rusi su se bojali da ne dobiju isključenje neko pa nisu išli tako oštro.
Nabokov bio jako slab i to je po meni presudilo tekmu. Pokazala se i moja tvrdnja da je Luongo bolji od Broudeura točnom.![]()
Ja bih volio vidjeti finale Finska-Slovačka!!
Čak sam i ja pogledala ove dvije tekmeChuck Norris je napisao/la:SAD-Švicarska 2-0
Kanada-Rusija 7-3
Pretekao si me...Chuck Norris je napisao/la:Medveščak dobio u Grazu 3-2 i smanjio ukupni rezultat na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji