Da, za vjerovati je Buttonu kad kaže da RBR još ima rezerve za pokazat. To ćemo vjerojatno vidit u subotu. Sennamozart, DRS je slobodan za korištenje tijekom petka i subote (i kvale, naravno) ukoliko nije kiša. To korištenje po "cijeloj" stazi će biti korisno za kvale, ali ne i za trku. Tamo se točno zna gdje i kada. Jesmo li u top5? Vjerujem da jesmo.One and only je napisao/la:Kolko sam čitao da RBR nije koristio DRS tokom tog kruga. Za Ferrari sam vidio da nisu koristili baš čitav krug kasnije kad su radili stint s puno goriva. Vjerovatno race trim vježbali.senamozart je napisao/la:dva pitanja ako netko zna.
naime,mclaren je bio najbrži na drugim slo. treninzima.navodno,ta su vremena postizali kada su mogli neograničeno koristiti zadnje pomično krilo tijekom cijelog kruga.da li je to istina da su ga koristili kao i ostali i da li je to dozvoljeno koristiti tijekom cijelog kruga.
mada ne vjerujem da je mclaren zaista ovako brz volio bih da me netko razuvjeri kakvo je pravo stanje u mclarenu.jesu li blizu top 5 momčadi.gringo možda ti imaš neke bolje informacije.

I Hamilton i Button su poprilično zadovoljni ovim promjenama. Zadovoljni su i stanjem s gumama (manje više svi su pozitivniji). Baza je dobra, i sad je sve na sitnom dotjerivanju.