Kakvo uzbuđenje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Yup
It was announced that Abiteboul would leave the Renault / Alpine F1 team in early 2021 and become a Mecachrome motorsport advisor in May.
However, it became clear that Abiteboul was invited as a guest of Red Bull at the 2021 F1 final round Abu Dhabi GP, which surprised many people. Abiteboul spent a long time with Horner over the weekend. As a result of the negotiations, Abiteboul has basically agreed to represent the Red Bull Powertrains and manage non-technical aspects, according to a Red Bull source.
imas link neki za ovo?
https://pole-position.rs/red-bull-potvr ... biteboula/
Nevidim nikakav sluzbeni demantij iz RB.tanabe-san je napisao/la: 18 sij 2022, 15:38https://pole-position.rs/red-bull-potvr ... biteboula/
Taj sajt c/p vesti sa drugih sajtova. Tako da nisam trazio original ali sigurno ga ima. Nikad taj sajt nije izmisljao vesti, ako na to mislis.zonelsk je napisao/la: 18 sij 2022, 17:27Nevidim nikakav sluzbeni demantij iz RB.
Ne mislim, mada nista nebi bilo novo.tanabe-san je napisao/la: 18 sij 2022, 19:03Taj sajt c/p vesti sa drugih sajtova. Tako da nisam trazio original ali sigurno ga ima. Nikad taj sajt nije izmisljao vesti, ako na to mislis.
Napisao si da je RB to opovrgnuo.tanabe-san je napisao/la: 18 sij 2022, 20:58 Pa da nije bilo sluzbeno ali i ta prva vest je isto bila rumor (glasina).
Ja sam napisao sta sam procitao. Ti si ubacio "sluzbeno"zonelsk je napisao/la: 18 sij 2022, 21:02Napisao si da je RB to opovrgnuo.tanabe-san je napisao/la: 18 sij 2022, 20:58 Pa da nije bilo sluzbeno ali i ta prva vest je isto bila rumor (glasina).
Nije! RB nije napravio nista sluzbeno i napisao ni opovrgnuo.
Sve su naklapanja.
Zasto mislis da bi se trebao zvanicno oglasiti?zonelsk je napisao/la: 19 sij 2022, 01:04 Ja sam sam rekao da RB nije nista opovrgao. Stojim iza toga. A ti kako hoćeš...
Pa ja ne pricam o tome. Ne mislim da bi RB trebao napraviti nista. Niti opovrgnuti niti ne. Ako potpisu covjeka budu mozda stavili neki sluzbeno priopcenje, mozda nebudu.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 12:27Zasto mislis da bi se trebao zvanicno oglasiti?zonelsk je napisao/la: 19 sij 2022, 01:04 Ja sam sam rekao da RB nije nista opovrgao. Stojim iza toga. A ti kako hoćeš...
to ne stoji tj nije tocno.Red Bul demantovao ovo
Kak si to zakljucio??? pa u prvoj recenici sam napisao da to ne ocekujem.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 13:55 Ja iz ovoga zakljucujem da ti ocekujes da se Red Bul oficijalno oglasi. Ja ti kazem da za tim nema potrebe.
Novinari su videli Abitebula kako sedi u padoku sa Hornerom i Markom i napravili pricu oko toga. To je sve. Zasto bi se Red Bul bavio time.
Za mene je RB demantovo, ne oficijalno ali je demantovao.zonelsk je napisao/la: 19 sij 2022, 14:04Kak si to zakljucio??? pa u prvoj recenici sam napisao da to ne ocekujem.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 13:55 Ja iz ovoga zakljucujem da ti ocekujes da se Red Bul oficijalno oglasi. Ja ti kazem da za tim nema potrebe.
Novinari su videli Abitebula kako sedi u padoku sa Hornerom i Markom i napravili pricu oko toga. To je sve. Zasto bi se Red Bul bavio time.
Upravo suprotno, zato sam i pitao za source jer si ti napisao da je RB to demantiral.
Mislim da ti ne razumijes sto znaci tvoja recenica koju si napisao.
To je tvoje pravo, me mislim ti sporiti to.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 14:06Za mene je RB demantovo, ne oficijalno ali je demantovao.zonelsk je napisao/la: 19 sij 2022, 14:04Kak si to zakljucio??? pa u prvoj recenici sam napisao da to ne ocekujem.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 13:55 Ja iz ovoga zakljucujem da ti ocekujes da se Red Bul oficijalno oglasi. Ja ti kazem da za tim nema potrebe.
Upravo suprotno, zato sam i pitao za source jer si ti napisao da je RB to demantiral.
Mislim da ti ne razumijes sto znaci tvoja recenica koju si napisao.
Imas problema sa razumijevanjem. Ne ocekujem da se itko ikada osvrne sluzbeno na glasnine!! Jel ti jasan ovaj dio??tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 14:43 Sto koristis "nama" kad pricam samo sa tobom.
Pa kad bi svaka momcad svaki put izdavala sluzbena saopstenja na svaku rumor gde bi im bio kraj![]()
Sve sam ti napisao.tanabe-san je napisao/la: 19 sij 2022, 16:19 Ti uvek krivo shvatas i ubacujes neke tvoje "teze"
Evo citiraj mi gde sam ja upotrebio rec "sluzbeno"
Ja sam ti objasnio da "sluzbeno" nema potrebe reagirati na svaku rumor i da je onaj demant bas to demant.