ZA DFN neznam al kladara pretpostavljam oce jel je Pero Perilica tu.almeida je napisao/la:oče li biti za ovu trku kladara i dnf utrka pošto je lucky na odmoru dali če biti
Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ja bum otvorio DNF... no bumo vidili jel bu Lucky kasnije to prebacival il kaj,nije mi spominjal nikaj za ovu trku nego samo za prošlu,tak da ja mislim da bi trebao doć,no vidili bumoalmeida je napisao/la:oče li biti za ovu trku kladara i dnf utrka pošto je lucky na odmoru dali če biti

a kladaru vodi i dalje pero,u gradu je i tu nema promjena

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Stvarno , nisam imala pojma . Nadam se samo da tih 150 nisu bili očajni - bar se trudim ne pisati samo da bi krcala količinu , iako sam čitala da se to radi zbog reputacije , ne kužim koja koristRosby je napisao/la:Možeš zahvalit sebi, zato što si napisala 150 postova!Ferrari4ever je napisao/la:Nisam našla prikladnu temu , pa ću ovdje ali veliko HVALA za prvu zvjezdicu i status početnika baš me obradovaloneznam kome mogu zahvalit

Ma nema veze , hvala na obavijesti i vidimo se na forumu

... Forza Massa ...
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Hm da se nadovežem na ovaj post...Zar nije dogovoreno da se slike stavljaju kao thumbail radi toga jer mnogi još uvijek koriste dial-up vezupiquet je napisao/la:jedan prijedlog...bilo bi dobro da se u jedan post ne stavlja više od 3 slike....sada je tema sa hungaroringa i učitava se stranica predugo....

A na bezbroj tema još uvijek nalazimo slike u izvornoj veličini...I to u nekim temama skoro svaki post...Primjer tema "Noviteti" u podforumu "Auto Moto"

1982 UCV 1919
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
mene zanima kaj smo to uveli senzuru riječi na forum jer sam upisivo post i slučajno kasnije vidim da je zbrisano par riječi,il je to odavno,makar prije nisam zamjetio?
evo riječi,kad sam išo provjerit jel slučajno na drugu riječ mi je isto ipravio
k*r*c p*čk*
p.s.uglavnom potez vrijedan hvale sale
k*r*c p*čk*

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
schuey je napisao/la:mene zanima kaj smo to uveli senzuru riječi na forum jer sam upisivo post i slučajno kasnije vidim da je zbrisano par riječi,il je to odavno,makar prije nisam zamjetio?
**rac **čka
Mogu zamisliti Saletovu facu kad je upisivao sve pogrdne riječi

kakav potpis staviti???
- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Dodaj u potpis:SLR mclaren je napisao/la:oprostite neznam je li to pitanje postavljeno ali može li mi neko reći kako staviti sliku u potpis!?
Kod: Označi sve
[img]http://url_slike[/img]
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Evo, potvrđujemtex je napisao/la:ali neka sale to potvrdi, ja samo prenosim kaj nam je on rekao na skupu

Inače, trenutna situacija na forumu je daleko od idealne za njegov povratak...

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ne razmemsale je napisao/la:Evo, potvrđujemtex je napisao/la:ali neka sale to potvrdi, ja samo prenosim kaj nam je on rekao na skupu![]()
Inače, trenutna situacija na forumu je daleko od idealne za njegov povratak...

a i btw jedno pitanjce,jel se može u pp uvest opcije multi slanja,dakle ja recimo kad hoću poslat pozivnicu za recimo kviz moram svakom posebno slat,pa da se nekak uredi da kao mail ima opciju,npr. prima:sale;piquet20;Lucky;Senna;Tex i svima lijepo dođe ista poruka,nekaj mi govori da nije baš izvedivo zbog toga jer ostaje u outboxu dok se ne otvori,ali bila bi (barem meni) korisna stvar

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Administrator u svojim opcijama ima mogućnost slanja više poruka tj. mailova pa mislim da je ta mogućnost izvediva i zaista je, ali mislim da ne na ovom forumu odnosno ovoj inačici phpBB.
Bude se Sale oglasio u vezi toga, a valjda i u vezi dugo očekivane nove inačice.
Bude se Sale oglasio u vezi toga, a valjda i u vezi dugo očekivane nove inačice.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Slanje PP na više adresa odjednom nije moguće izvesti. Ja mogu poslati grupni e-mail svim registriranim članovima, ali to već spada pod spam jer ne zanima sve članove naš kviz. Osim toga, naš spam filter ne bi bio zadovoljan kada bi mu odjednom došlo 1600+ e-mailovaschuey je napisao/la:a i btw jedno pitanjce,jel se može u pp uvest opcije multi slanja,dakle ja recimo kad hoću poslat pozivnicu za recimo kviz moram svakom posebno slat,pa da se nekak uredi da kao mail ima opciju,npr. prima:sale;piquet20;Lucky;Senna;Tex i svima lijepo dođe ista poruka,nekaj mi govori da nije baš izvedivo zbog toga jer ostaje u outboxu dok se ne otvori,ali bila bi (barem meni) korisna stvar

Plan je bio da se forum ažurira na novu inačicu ovog tjedna (dakle između dvije utrke dok nema puno "prometa"), ali zbog incidenta na V.N. Belgije smo morali odgoditi naše planove. Sada smo u dosta nezahvalnoj situaciji jer nam obojici dolazi val drugih obaveza

- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Ta nova inačica bi trebala imati ignore listu? Ako se ne bude uskoro prebacilo hoće li se možda ubaciti igonre lista i na ovu našu inačicu? Vidio sam par "phpBB" foruma sa tom opcijomsale je napisao/la: Plan je bio da se forum ažurira na novu inačicu ovog tjedna (dakle između dvije utrke dok nema puno "prometa"), ali zbog incidenta na V.N. Belgije smo morali odgoditi naše planove. Sada smo u dosta nezahvalnoj situaciji jer nam obojici dolazi val drugih obaveza

.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
@ red_devil: da, phpBB3 po defaultu dolazi s ignore listomSchumy.d je napisao/la:A to znači???red_devil je napisao/la: Ta nova inačica bi trebala imati ignore listu? Ako se ne bude uskoro prebacilo hoće li se možda ubaciti igonre lista i na ovu našu inačicu? Vidio sam par "phpBB" foruma sa tom opcijom
@ Schumy.d: radi se o listi na koju možeš staviti osobe koje te smetaju. Ako staviš neku osobu na svoju ignore listu, više nećeš ni znati da je ona na forumu (PP i svi postovi od te osobe će, samo za tebe, biti sakriveni)

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:Pa to i nije loše!!sale je napisao/la: @ Schumy.d: radi se o listi na koju možeš staviti osobe koje te smetaju. Ako staviš neku osobu na svoju ignore listu, više nećeš ni znati da je ona na forumu (PP i svi postovi od te osobe će, samo za tebe, biti sakriveni)
Uh, ja već znam nekoliko ljudi koji bi bili na toj listi

kakav potpis staviti???