Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

almeida je napisao/la:oče li biti za ovu trku kladara i dnf utrka pošto je lucky na odmoru dali če biti
ZA DFN neznam al kladara pretpostavljam oce jel je Pero Perilica tu.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

almeida je napisao/la:oče li biti za ovu trku kladara i dnf utrka pošto je lucky na odmoru dali če biti
ja bum otvorio DNF... no bumo vidili jel bu Lucky kasnije to prebacival il kaj,nije mi spominjal nikaj za ovu trku nego samo za prošlu,tak da ja mislim da bi trebao doć,no vidili bumo ;)

a kladaru vodi i dalje pero,u gradu je i tu nema promjena ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Nisam našla prikladnu temu , pa ću ovdje ali veliko HVALA za prvu zvjezdicu i status početnika baš me obradovalo :D neznam kome mogu zahvalit ;)
... Forza Massa ...
Rosby
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nicu Rosberga

Post Postao/la Rosby »

Ferrari4ever je napisao/la:Nisam našla prikladnu temu , pa ću ovdje ali veliko HVALA za prvu zvjezdicu i status početnika baš me obradovalo :D neznam kome mogu zahvalit ;)
Možeš zahvalit sebi, zato što si napisala 150 postova! :D
slika
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

jedan prijedlog...bilo bi dobro da se u jedan post ne stavlja više od 3 slike....sada je tema sa hungaroringa i učitava se stranica predugo....
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Rosby je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Nisam našla prikladnu temu , pa ću ovdje ali veliko HVALA za prvu zvjezdicu i status početnika baš me obradovalo :D neznam kome mogu zahvalit ;)
Možeš zahvalit sebi, zato što si napisala 150 postova! :D
Stvarno , nisam imala pojma . Nadam se samo da tih 150 nisu bili očajni - bar se trudim ne pisati samo da bi krcala količinu , iako sam čitala da se to radi zbog reputacije , ne kužim koja korist :?:
Ma nema veze , hvala na obavijesti i vidimo se na forumu ;)
... Forza Massa ...
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

piquet je napisao/la:jedan prijedlog...bilo bi dobro da se u jedan post ne stavlja više od 3 slike....sada je tema sa hungaroringa i učitava se stranica predugo....
Hm da se nadovežem na ovaj post...Zar nije dogovoreno da se slike stavljaju kao thumbail radi toga jer mnogi još uvijek koriste dial-up vezu :?:

A na bezbroj tema još uvijek nalazimo slike u izvornoj veličini...I to u nekim temama skoro svaki post...Primjer tema "Noviteti" u podforumu "Auto Moto" :?:
1982 UCV 1919
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Ma nije da se žalim...Nego zbilja zna biti iritantno kad ti po nekoliko minuta učitava stranicu...Jednostavno izgubim volju da je uopče i otvorim...

Inaće svaka čast na postovima...Zbilja su dobri kao i slike...Ali bilo bi bolje da su umanjene...
1982 UCV 1919
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mene zanima kaj smo to uveli senzuru riječi na forum jer sam upisivo post i slučajno kasnije vidim da je zbrisano par riječi,il je to odavno,makar prije nisam zamjetio?

evo riječi,kad sam išo provjerit jel slučajno na drugu riječ mi je isto ipravio
k*r*c p*čk*

p.s.uglavnom potez vrijedan hvale sale ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

schuey je napisao/la:mene zanima kaj smo to uveli senzuru riječi na forum jer sam upisivo post i slučajno kasnije vidim da je zbrisano par riječi,il je to odavno,makar prije nisam zamjetio?

evo riječi,kad sam išo provjerit jel slučajno na drugu riječ mi je isto ipravio
**rac **čka

p.s.uglavnom potez vrijedan hvale sale ;)

Mogu zamisliti Saletovu facu kad je upisivao sve pogrdne riječi :lol:
kakav potpis staviti???
SLR mclaren
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la SLR mclaren »

oprostite neznam je li to pitanje postavljeno ali može li mi neko reći kako staviti sliku u potpis!?
vamos rafa
jedan jedinstven nadal

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

SLR mclaren je napisao/la:oprostite neznam je li to pitanje postavljeno ali može li mi neko reći kako staviti sliku u potpis!?
Isto kao i u post! ;)
Samo pazi na veličinu slike! ;)
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

SLR mclaren je napisao/la:oprostite neznam je li to pitanje postavljeno ali može li mi neko reći kako staviti sliku u potpis!?
Dodaj u potpis:

Kod: Označi sve

[img]http://url_slike[/img]
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
SLR mclaren
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la SLR mclaren »

puno vam hvala sad ću probati
vamos rafa
jedan jedinstven nadal

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Dali će se Mladen ikad vratiti na forum i odgovoriti na koje pitanje :? ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

tex je napisao/la:ali neka sale to potvrdi, ja samo prenosim kaj nam je on rekao na skupu
Evo, potvrđujem ;)
Inače, trenutna situacija na forumu je daleko od idealne za njegov povratak...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sale je napisao/la:
tex je napisao/la:ali neka sale to potvrdi, ja samo prenosim kaj nam je on rekao na skupu
Evo, potvrđujem ;)
Inače, trenutna situacija na forumu je daleko od idealne za njegov povratak...
ne razmem :?:
a i btw jedno pitanjce,jel se može u pp uvest opcije multi slanja,dakle ja recimo kad hoću poslat pozivnicu za recimo kviz moram svakom posebno slat,pa da se nekak uredi da kao mail ima opciju,npr. prima:sale;piquet20;Lucky;Senna;Tex i svima lijepo dođe ista poruka,nekaj mi govori da nije baš izvedivo zbog toga jer ostaje u outboxu dok se ne otvori,ali bila bi (barem meni) korisna stvar ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Administrator u svojim opcijama ima mogućnost slanja više poruka tj. mailova pa mislim da je ta mogućnost izvediva i zaista je, ali mislim da ne na ovom forumu odnosno ovoj inačici phpBB.
Bude se Sale oglasio u vezi toga, a valjda i u vezi dugo očekivane nove inačice. :D
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:a i btw jedno pitanjce,jel se može u pp uvest opcije multi slanja,dakle ja recimo kad hoću poslat pozivnicu za recimo kviz moram svakom posebno slat,pa da se nekak uredi da kao mail ima opciju,npr. prima:sale;piquet20;Lucky;Senna;Tex i svima lijepo dođe ista poruka,nekaj mi govori da nije baš izvedivo zbog toga jer ostaje u outboxu dok se ne otvori,ali bila bi (barem meni) korisna stvar ;)
Slanje PP na više adresa odjednom nije moguće izvesti. Ja mogu poslati grupni e-mail svim registriranim članovima, ali to već spada pod spam jer ne zanima sve članove naš kviz. Osim toga, naš spam filter ne bi bio zadovoljan kada bi mu odjednom došlo 1600+ e-mailova ;)

Plan je bio da se forum ažurira na novu inačicu ovog tjedna (dakle između dvije utrke dok nema puno "prometa"), ali zbog incidenta na V.N. Belgije smo morali odgoditi naše planove. Sada smo u dosta nezahvalnoj situaciji jer nam obojici dolazi val drugih obaveza :?
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Nisam znao gdje da stavim pa ču ovdje...Ak sam fulo brišite...

Nisam primjetio u Prognozama kladionicu za VN Italije???
1982 UCV 1919
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

sale je napisao/la: Plan je bio da se forum ažurira na novu inačicu ovog tjedna (dakle između dvije utrke dok nema puno "prometa"), ali zbog incidenta na V.N. Belgije smo morali odgoditi naše planove. Sada smo u dosta nezahvalnoj situaciji jer nam obojici dolazi val drugih obaveza :?
Ta nova inačica bi trebala imati ignore listu? Ako se ne bude uskoro prebacilo hoće li se možda ubaciti igonre lista i na ovu našu inačicu? Vidio sam par "phpBB" foruma sa tom opcijom :)
.
Schumy.d
Legenda
Legenda

red_devil je napisao/la: Ta nova inačica bi trebala imati ignore listu? Ako se ne bude uskoro prebacilo hoće li se možda ubaciti igonre lista i na ovu našu inačicu? Vidio sam par "phpBB" foruma sa tom opcijom :)
A to znači??? :D
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Schumy.d je napisao/la:
red_devil je napisao/la: Ta nova inačica bi trebala imati ignore listu? Ako se ne bude uskoro prebacilo hoće li se možda ubaciti igonre lista i na ovu našu inačicu? Vidio sam par "phpBB" foruma sa tom opcijom :)
A to znači??? :D
@ red_devil: da, phpBB3 po defaultu dolazi s ignore listom

@ Schumy.d: radi se o listi na koju možeš staviti osobe koje te smetaju. Ako staviš neku osobu na svoju ignore listu, više nećeš ni znati da je ona na forumu (PP i svi postovi od te osobe će, samo za tebe, biti sakriveni) ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

sale je napisao/la: @ Schumy.d: radi se o listi na koju možeš staviti osobe koje te smetaju. Ako staviš neku osobu na svoju ignore listu, više nećeš ni znati da je ona na forumu (PP i svi postovi od te osobe će, samo za tebe, biti sakriveni) ;)
Pa to i nije loše!! :D
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Schumy.d je napisao/la:
sale je napisao/la: @ Schumy.d: radi se o listi na koju možeš staviti osobe koje te smetaju. Ako staviš neku osobu na svoju ignore listu, više nećeš ni znati da je ona na forumu (PP i svi postovi od te osobe će, samo za tebe, biti sakriveni) ;)
Pa to i nije loše!! :D

Uh, ja već znam nekoliko ljudi koji bi bili na toj listi :badgrin: Ajde Sale, riješi to... Mi vjerujemo u tebe. Ti to možeš. :D
kakav potpis staviti???
Odgovori