Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Formula 1 team - Ferrari
Jos smo treci u konstruktorima. Ali sada je ta prednost minimalna.
3. Ferrari 67
4. McLaren 65
a jos su dvije utrke pred nama. Bit ce gusto.
3. Ferrari 67
4. McLaren 65
a jos su dvije utrke pred nama. Bit ce gusto.

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Da bit ce gusto.Da oce Fisico da osvoji koji bod i mozda bi i ostali 3.Ali ovako za McLaren ce Lewis sigurno osvajati bodove ,dok ce i Heiki osvojiti na ove dve zadnje utrke po neki bod.Dok za nas samo Kimi osvaja bodove.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Scuderia
- Moderator
Eh... nakon onoga u boksu, protiv Kovalainena.... sumnjam.Felipe Massa je napisao/la:Da bit ce gusto.Da oce Fisico da osvoji koji bod i mozda bi i ostali 3.Ali ovako za McLaren ce Lewis sigurno osvajati bodove ,dok ce i Heiki osvojiti na ove dve zadnje utrke po neki bod.Dok za nas samo Kimi osvaja bodove.

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Kako je išlo do sada sigurno gubimo to treće mjesto, ali to ionako nije vrijedno da se bore do zadnje trke, bolje je što su se okrenuli sljedećoj sezoni.
-
- Mlada nada
Dobar je bio Kimi i Ferrari danas, sa 8. na 4. mjesto. Kimi je jako dobro danas vozio kad se pogleda kakvu je kantu vozio, još je dobro i prošao. Samo da oni budu 3. u konstruktorskom poretku i to je dobro 

-
- Navijam za: Alonso
Kimi je skroz OK vozio drugu polovicu sezone ako ga McLaren bude htio mogao bi on pomrsiti račune Hamiltonu iduće godine.
Nediljko Matijaš
- Ferrari-BiH
- Veteran
Zar nije sa 5. ???Lorenzo cro je napisao/la:Dobar je bio Kimi i Ferrari danas, sa 8. na 4. mjesto. Kimi je jako dobro danas vozio kad se pogleda kakvu je kantu vozio, još je dobro i prošao. Samo da oni budu 3. u konstruktorskom poretku i to je dobro
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Mlada nada
A da, imaš pravo, moja greška, isprikeFerrari-BiH je napisao/la:Zar nije sa 5. ???Lorenzo cro je napisao/la:Dobar je bio Kimi i Ferrari danas, sa 8. na 4. mjesto. Kimi je jako dobro danas vozio kad se pogleda kakvu je kantu vozio, još je dobro i prošao. Samo da oni budu 3. u konstruktorskom poretku i to je dobro
-
- Navijam za: Msc
Da li VN Brazila odgovara Ferrariju za ovu sezonu posto samo bjezimo 2 boda Mclarenu???
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ima sporih zavoja tako da odgovara i Ferrariju i McLarenu. Dodaj još i zadnji brzi zavoj i ravninu prije cilja gdje će biti važan KERS i igrati će jedni i drugi važnu ulogu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
A što misliš dali im odgovara Abu Dhabi?Dani je napisao/la:Ima sporih zavoja tako da odgovara i Ferrariju i McLarenu. Dodaj još i zadnji brzi zavoj i ravninu prije cilja gdje će biti važan KERS i igrati će jedni i drugi važnu ulogu.
A Ferrari je tradicionalno najbolji na VN Brazila, tamo se uvjek postižu dobri rezultati..
Samo što me to uvjek podsjeća na prošlogodišnju utrku..
-
- Svjetski prvak
Vise odgovara Ferrariju jer su dobili zadnje 3 utrke na toj stazi.I C E je napisao/la:Da li VN Brazila odgovara Ferrariju za ovu sezonu posto samo bjezimo 2 boda Mclarenu???

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Pa kakve to ima veze???Felipe Massa je napisao/la:Vise odgovara Ferrariju jer su dobili zadnje 3 utrke na toj stazi.I C E je napisao/la:Da li VN Brazila odgovara Ferrariju za ovu sezonu posto samo bjezimo 2 boda Mclarenu???
Ono su bili:
F2006, F2007, F2008 a ovo je F60! Bolidi nisu slični, tj. isti!
- Scuderia
- Moderator
Kimi govori da ce biti tesko zadrzati trece mjesto u poretku konstruktora.
KLIK
U pravu je, bit ce jako jako tesko.
5/6 ili 7/8 iduce sezone....
KLIK
U pravu je, bit ce jako jako tesko.
5/6 ili 7/8 iduce sezone....

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Mislim da će ih McLaren prestići te na kraju završiti 3.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Po mom mišljenju treće mjesto je već odavno izgubljeno, McLaren trenutno ima bolji bolid a i Kovalainen će vjerovatno osvojiti koji bod, dok za Ferrari bodove osvaja samo Kimi, McLaren bi vjerovatno sada već osigurao treće mjesto da je Hamilton završio utrke u Nürburgring, Spa i Monza. Ako je gubitak trećeg mjesta kod konstruktora žrtva koja se mora podnijeti da bi sledeće godine Ferrari imao brz, konkurentan i pouzdan bolid ja sam za. Ukoliko i sledeće godine opet podbace, prvi koji mora da ode u tom slučaju iz Ferrarija je Domenikali.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/286699214/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Italy2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

http://rapidshare.com/files/286704284/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Singapore2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
http://www.autosport.com/news/report.php/id/79306" onclick="window.open(this.href);return false;
Luca Marmorini zamenjuje Gillesa Simona coveka koji je zaduzen za motore, mislim da je ovo jako bitna odluka, kao prvo Luca se bas nesto nije proslavio poslednjih 10 godina u Toyoti, on je bio poznat po jakom ferrarijevom V12 motoru iz sredine 90tih, a zatim je za Toyotu razvijao V12 motor a onda su presli svi na V10 motore, tako da je taj Toyotin V12 motor postao muzejski eksponat.
Mada glavni covek je ipak Paolo Martinelli koji je zasluzan za koliko vec 40+ trka bez otkazivanja motora Schumachera, koji je dobio masnu konsultantsku funkciju posle 2006, Simon mu je bio prvi covek 15 godina i njegov naslednik nakon 2006.
Luca Marmorini zamenjuje Gillesa Simona coveka koji je zaduzen za motore, mislim da je ovo jako bitna odluka, kao prvo Luca se bas nesto nije proslavio poslednjih 10 godina u Toyoti, on je bio poznat po jakom ferrarijevom V12 motoru iz sredine 90tih, a zatim je za Toyotu razvijao V12 motor a onda su presli svi na V10 motore, tako da je taj Toyotin V12 motor postao muzejski eksponat.
Mada glavni covek je ipak Paolo Martinelli koji je zasluzan za koliko vec 40+ trka bez otkazivanja motora Schumachera, koji je dobio masnu konsultantsku funkciju posle 2006, Simon mu je bio prvi covek 15 godina i njegov naslednik nakon 2006.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Malo sam razmišljao i mislim da je Ferrari donio vrlo dobru odluku što je odlučio da Alonso za njih vozi već sljedeće sezone. To će ih poštedjeti određene neugodne situacije u kojoj su se mogli zateći na kraju sljedeće godine (s postavom Raikkonen - Massa).
Moje razmišljanje temelji se isključivo na pretpostavkama, premda sasvim mogućim.
Situacija je sljedeća:
1. S obzirom da je ove godine rad na bolidu za sljedeću sezonu započet vrlo rano i činjenice da Ferrari unazad zadnjih nekoliko sezona nije imao loš bolid dvije godine za redom, moguće je s određenom sigurnošću tvrditi kako će sljedeće sezone Ferrari imati bolid koji će njihovim vozačima pružiti priliku da se bore za naslov prvaka.
2. Nije nemoguće zamisliti da sljedeće sezone, u takvom Ferrariju, Raikkonen osvoji još jedan naslov.
Ukoliko bi se ove dvije pretpostavke pokazale ispravnima, prilično je nevjerojatno zamisliti kako Ferrari ne bi produžio Raikkonenu ugovor za vjerojatno još par sezona i našao se u prilično nezgodnoj situaciji s obzirom da s Alonsom ima potpisan predugovor za 2011. godinu.
Postava Alonso - Raikkonen bila bi nezgodna zbog nekoliko razloga, među kojima ne treba zanemariti ekonomski faktor (oba vozača imala bi veoma visoke plaće).
Kako sada stvari stoje, Ferrari će s postavom Alonso - Massa imati jednake šanse za osvajanje naslova sljedeće sezone kao što bi imao i s postavom Raikkonen - Massa s obzirom da razlika u kvaliteti između Alonsa i Raikkonena nije velika.
Unatoč znatnoj odšteti koju je Ferrari morao platiti Raikkonenu za prijevremeni prekid ugovora, mislim da će kroz par sezona (vjerojatno tri) uštedjeti priličnu svotu novca na plaćama vozača. Čak i ukoliko sljedeće sezone Massa osvoji naslov (uz postavu Alonso - Massa), količina novca koju će Ferrari morati dati za tu postavu za 2011. sezonu bit će značajno manja nego za postavu Alonso - Raikkonen.
Naravno, ovo sve pada u vodu ukoliko bi sljedeće godine Massa osvojio naslov (uz trenutnu postavu Ferrarija, Raikkonen - Massa).
Moje razmišljanje temelji se isključivo na pretpostavkama, premda sasvim mogućim.
Situacija je sljedeća:
1. S obzirom da je ove godine rad na bolidu za sljedeću sezonu započet vrlo rano i činjenice da Ferrari unazad zadnjih nekoliko sezona nije imao loš bolid dvije godine za redom, moguće je s određenom sigurnošću tvrditi kako će sljedeće sezone Ferrari imati bolid koji će njihovim vozačima pružiti priliku da se bore za naslov prvaka.
2. Nije nemoguće zamisliti da sljedeće sezone, u takvom Ferrariju, Raikkonen osvoji još jedan naslov.
Ukoliko bi se ove dvije pretpostavke pokazale ispravnima, prilično je nevjerojatno zamisliti kako Ferrari ne bi produžio Raikkonenu ugovor za vjerojatno još par sezona i našao se u prilično nezgodnoj situaciji s obzirom da s Alonsom ima potpisan predugovor za 2011. godinu.
Postava Alonso - Raikkonen bila bi nezgodna zbog nekoliko razloga, među kojima ne treba zanemariti ekonomski faktor (oba vozača imala bi veoma visoke plaće).
Kako sada stvari stoje, Ferrari će s postavom Alonso - Massa imati jednake šanse za osvajanje naslova sljedeće sezone kao što bi imao i s postavom Raikkonen - Massa s obzirom da razlika u kvaliteti između Alonsa i Raikkonena nije velika.
Unatoč znatnoj odšteti koju je Ferrari morao platiti Raikkonenu za prijevremeni prekid ugovora, mislim da će kroz par sezona (vjerojatno tri) uštedjeti priličnu svotu novca na plaćama vozača. Čak i ukoliko sljedeće sezone Massa osvoji naslov (uz postavu Alonso - Massa), količina novca koju će Ferrari morati dati za tu postavu za 2011. sezonu bit će značajno manja nego za postavu Alonso - Raikkonen.
Naravno, ovo sve pada u vodu ukoliko bi sljedeće godine Massa osvojio naslov (uz trenutnu postavu Ferrarija, Raikkonen - Massa).
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Svi mi ovdje komentrišemo najeksponiranije ljude tj. vozače, ali ja bih htijo znati šta je sa ljudima koji rade u sjeni tj. sa inženjerima, dizajnerima, mehaničarima, kakva je trenutno tamo situacija, naravno mene kao navijača Ferrarija zanima Ferrarijev tim. Molio bih kolege koje su upućenije u ta dešavanja kao recimo kolega Nikolaa, da mi odgovore na sledeća pitanja:
1. Znam da je Ferrari otpustio svog šefa aerodinamike Johna Ileya, i na njegovo mjesto postavio Nikolaos Tombazis, da li je to privremeno ili trajno rešenje, da li je Ferrari u međuvremenu angažovao novog čovjeka koji će mjenjati Ileya ili ne. Da li je Rory Byrne još radi kao konsultant u Ferrariju, znam da su on i Tombazis prestavljali Ferrari, kada se raspravljalo o legalnosti dabldeker difuzora.
2. Dokle se stiglo sa bolidom za 2010 god., pročitao sam da je za njegov izgled potpisuje slavni arhitekt Renzo Piano, zna li ko o tome nešto više, Montezemolo je izjavio nedavno da je bolid za sledeću sezonu već na polovini testiranja.
3. Već se uveliko piše o tome da će Alonso dovesti 20 inženjera i mehaničara sa sobom, iako su sve to demantovali i Alonso i Domenikali. Ja mislim da će on sigurno u Ferari dovesti 2-3 nova čovjeka, šta vi mislite?
4. Ko će biti Alonsov trkaći inženjer, čisto sumnjam da će to biti dosadašnji Kimijev Andrea Stella. Da li će će to biti možda bivši Šumijev trkaći inženjer Chris Dyer, koji je zamijnio Lucu Baldisserri na mjestu menadžera tima na utrkama, ja mislim da će Alonso dovesti novog čovjeka da mu bude trkaći inženjer šta vi mislite?
5. Šta je sa Lucom Baldisserri, koji više ne ide sa ekipom na utrke, koji je vraćen u fabriku, pričalo se da će na kraju sezone otići u Brawn, ima li kakvih novosti po tom pitanju?
6. Gilles Simona koji je bio na čelu odjela za motore i elektoniku je zamjenjen, a umjesto njega doveden Marmorini iz Toyote, šta mislite je li to dobar ili loš potez? Ja mislim da je to loš potez, jedino da su vratili Martinelija iz Fiata to bi bilo OK, jer ne cijenim baš nešto puno Marmorinija kao vrsnog stručnjaka, a Ferrari ima velikih problema sa motorom i trebaće vremena da se on uhoda sa ekipom i da počne da rade a vremena je sve manje a i po mom mišljenju nije bolji stručnjak od Gilles Simona , ali vrijeme je pred nama pa ćemo vidjet da li je to bio dobar potez Ferrarija. Po mom mišljenju zašto Ferrari ima loš motor u odnosu na Mercedes je taj što je jedan broj inženjera koji su radili na razvoju motora prebačen da se bavi KERS-om, npr. Thierry Baritaud, iskusni inženjer u razvoju motora, koji je bio rukovodilac odjela za dinamiku fluida i performanse motora, dobio je zadatak da se bavi isključivo razvojem KERS sistema. Po nekim procjenama Ferarijev motor troši 15% više goriva od Mercedesa, mislim da je to pruveličano, šta mislite hoće li Ferrari uspjeti poboljšati kvalitet svoga motora, jer sledeće sezone to će biti veoma važan faktor, ako želite pobjediti na utrkama?
1. Znam da je Ferrari otpustio svog šefa aerodinamike Johna Ileya, i na njegovo mjesto postavio Nikolaos Tombazis, da li je to privremeno ili trajno rešenje, da li je Ferrari u međuvremenu angažovao novog čovjeka koji će mjenjati Ileya ili ne. Da li je Rory Byrne još radi kao konsultant u Ferrariju, znam da su on i Tombazis prestavljali Ferrari, kada se raspravljalo o legalnosti dabldeker difuzora.
2. Dokle se stiglo sa bolidom za 2010 god., pročitao sam da je za njegov izgled potpisuje slavni arhitekt Renzo Piano, zna li ko o tome nešto više, Montezemolo je izjavio nedavno da je bolid za sledeću sezonu već na polovini testiranja.
3. Već se uveliko piše o tome da će Alonso dovesti 20 inženjera i mehaničara sa sobom, iako su sve to demantovali i Alonso i Domenikali. Ja mislim da će on sigurno u Ferari dovesti 2-3 nova čovjeka, šta vi mislite?
4. Ko će biti Alonsov trkaći inženjer, čisto sumnjam da će to biti dosadašnji Kimijev Andrea Stella. Da li će će to biti možda bivši Šumijev trkaći inženjer Chris Dyer, koji je zamijnio Lucu Baldisserri na mjestu menadžera tima na utrkama, ja mislim da će Alonso dovesti novog čovjeka da mu bude trkaći inženjer šta vi mislite?
5. Šta je sa Lucom Baldisserri, koji više ne ide sa ekipom na utrke, koji je vraćen u fabriku, pričalo se da će na kraju sezone otići u Brawn, ima li kakvih novosti po tom pitanju?
6. Gilles Simona koji je bio na čelu odjela za motore i elektoniku je zamjenjen, a umjesto njega doveden Marmorini iz Toyote, šta mislite je li to dobar ili loš potez? Ja mislim da je to loš potez, jedino da su vratili Martinelija iz Fiata to bi bilo OK, jer ne cijenim baš nešto puno Marmorinija kao vrsnog stručnjaka, a Ferrari ima velikih problema sa motorom i trebaće vremena da se on uhoda sa ekipom i da počne da rade a vremena je sve manje a i po mom mišljenju nije bolji stručnjak od Gilles Simona , ali vrijeme je pred nama pa ćemo vidjet da li je to bio dobar potez Ferrarija. Po mom mišljenju zašto Ferrari ima loš motor u odnosu na Mercedes je taj što je jedan broj inženjera koji su radili na razvoju motora prebačen da se bavi KERS-om, npr. Thierry Baritaud, iskusni inženjer u razvoju motora, koji je bio rukovodilac odjela za dinamiku fluida i performanse motora, dobio je zadatak da se bavi isključivo razvojem KERS sistema. Po nekim procjenama Ferarijev motor troši 15% više goriva od Mercedesa, mislim da je to pruveličano, šta mislite hoće li Ferrari uspjeti poboljšati kvalitet svoga motora, jer sledeće sezone to će biti veoma važan faktor, ako želite pobjediti na utrkama?
-
- Svjetski prvak
Marmorini imenovan novim direktorom Ferrarijevog motorskog odjela
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

- garx
- Početnik
F2004_the_best_ever je napisao/la:
jesu mozda otpustili Calatravu, a Foster projektira bolid za Mclaren s obzirom da je projektirao i Paragon

daj, molim te, di si to procitao??2. Dokle se stiglo sa bolidom za 2010 god., pročitao sam da je za njegov izgled potpisuje slavni arhitekt Renzo Piano, zna li ko o tome nešto više, Montezemolo je izjavio nedavno da je bolid za sledeću sezonu već na polovini testiranja.
jesu mozda otpustili Calatravu, a Foster projektira bolid za Mclaren s obzirom da je projektirao i Paragon

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Marmorini nije bio u igri kada su se radili V12 motori, nakon doktorata (sa 29 godina) i provedenih 2 godine u Ferrariju dobiva poziciju vođe odjela za analizu.Kimi the best je napisao/la:Luca Marmorini zamenjuje Gillesa Simona coveka koji je zaduzen za motore, mislim da je ovo jako bitna odluka, kao prvo Luca se bas nesto nije proslavio poslednjih 10 godina u Toyoti, on je bio poznat po jakom ferrarijevom V12 motoru iz sredine 90tih, a zatim je za Toyotu razvijao V12 motor a onda su presli svi na V10 motore, tako da je taj Toyotin V12 motor postao muzejski eksponat.
Više je radio na V10 motorima 0d 1995 do 1999 kad odlazi u Toyotu.
Naravno, u Toyoti odmah nije imao f-ciju kakvu ima danas, do nje je došao radom i iskustvom. A da su Toyotini motori drastično loši... a ne znam baš. S njima se kao posvađao radi KERS-a i od siječnja više nije zaposlenik.
Po meni je nekako najvažniji čovjek dizajner motora, kao Simon koji je bio Martinelliju prva violina. njih dvojica su radili strašan posao, a navodno je i Marmolini imao jako velik utjecaj i jako je blisko surađivao na Ferrarijevim V10-kama od 1995 - 1999.
1. Nicolas Tombaszis mi se zasad čini kao trajno rješenje. Nisam nigdje naišao na informaciju da će angažirati nekog novog u tom pogledu.F2004_the_best_ever je napisao/la:Svi mi ovdje komentrišemo najeksponiranije ljude tj. vozače, ali ja bih htijo znati šta je sa ljudima koji rade u sjeni tj. sa inženjerima, dizajnerima, mehaničarima, kakva je trenutno tamo situacija, naravno mene kao navijača Ferrarija zanima Ferrarijev tim. Molio bih kolege koje su upućenije u ta dešavanja kao recimo kolega Nikolaa, da mi odgovore na sledeća pitanja:
2. Renzo Piano, makar je dizajnirao zračni tunel za Ferrari, ne vjerujem da je radio na bolidu

3. Koliko će on OSOBNO dovesti ne znam, možda 1 ili 2. Čitali smo da je dao neke naputke što bi volio. Bez obzira na to, velika reorganizacija se već događa u Ferrariju.
4. Da moram odgovoriti na ovo pitanje rekao bih Rod Nelson (da, znam, ali u Williamsu mu izgleda ne cvjetaju roses) ili Simon Rennie
5. Ne znam za novosti, ali mislim da se neće vraćati na stazu, barem ne za Crvene
6. Na ovo pitanje ću odgovoriti takvim long shot odgovorom da će to biti nevjerovatno.

Realno govoreći, mislim da se ne može reći koliko ustvari vrijedi Marmolini kao inženjer, ali čini mi se da je Toyotina pogonska jedinica ništa manje loša od vrhunskih u F1. Ono što je možda bitno, sam motor uz ova ograničenja ne može sam mnogo napraviti, a Toyota izgleda nikad nije imala paket koji bi se primjetio. Ono što je sigurno bitno, je drastična promjena pravila, gdje će se od motora tražiti maksimalna štedljivost i tu bi Marmolinni mogao dovesti nove ideje ako se recimo Simon istrošio intelektualno i slično.
Uglavnom, naginje mi više ka dobrom potezu nego ka lošem.
Ono što nisi spomenuo, a bitna je stvar, je univerzalan ECU koji je nedavno uveden. da li je možda slaba implementacija tog sistema sa Ferrarijevim motorom dovela do otvaranja vrata Marmoliniju? Tj, kakve performanse uopće ima Toyotin motor, treba to tako gledati.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Moja greškagarx je napisao/la:F2004_the_best_ever je napisao/la:daj, molim te, di si to procitao??2. Dokle se stiglo sa bolidom za 2010 god., pročitao sam da je za njegov izgled potpisuje slavni arhitekt Renzo Piano, zna li ko o tome nešto više, Montezemolo je izjavio nedavno da je bolid za sledeću sezonu već na polovini testiranja.
jesu mozda otpustili Calatravu, a Foster projektira bolid za Mclaren s obzirom da je projektirao i Paragon![]()

Tako to biva kada tekst ne pročitaš do kraja.