Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

p@rtibrejker je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja sam veliki navijač Ferrarija i nisam baš oduševljen dolaskom Alonsa u Ferrari, jer je on svašta pičao o Ferrariju, protiv Ferrarija i omalovažavao Ferrari. :?
Može jedno pitanje?
Da li si navijao za Schumachera? A za Kimija? Ustvari 2 pitanja :)

I neka mi neko objasni molim vas kakva je to nepravda učinjena Kimiju. Nisu mu platili? Ili što?
Naravno da sam navijao za Šumija =D> , vozača koji je najviše uradio za Ferrari, ali sam navijao i za vozače koji su vozili sa njim i radovao sam se i njihovim pobjedama. Navijao sam i za Kimija i veoma mi je drago što je svoj naslov prvaka osvojio u Ferrariju, i volio bih da je ostao još u Ferrariju ali sledeće sezone neću navijati za Kimija jer neće vozit Ferrari.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Ricxpa je napisao/la:
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:Alonso u Ferrariju :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),samo čekam neku novu aferu koja če izbit,i nekak imam predosječaj da če bit vezana za Ferrari,Alonsa nebi poželi ni najgorem neprijatelju,tak da mi je sad i pomalo žao Ferrarija heheheh
M'da, isto tako pismenost nije najbitnija stvar na svijetu, ha?

Možda čovjek nema "ć" na tipkovnici? Tko zna? :D
Mislim da neće biti afera. Pametan je Alonso i ne mislim da će se ovog puta zeznuti. Ljubav će biti obostrana i duga :)
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ne znam što toliko pojedinci kukaju oko dolaska Alonsa u Ferrari. Čovjek je definitivno najbolji vozački izbor koji se danas može naći u F1. Kimija jako cijenim kao vozača i kao osobu, ali za neki dugoročniji razvojni program i niz dobrih rezultata ne može parirati Alonsu. Da ih čovjek sjedne u bolid X koji je za njih napravio i uštimao neko treći Kimi bi bio brži, ali F1 nije takav sport. Kimiju hvala za sve i želim mu sve najbolje, ali mislim da je vozač koji je "bolesno" gladan za pobjedama i maksimalno fokusiran na izvlačenje najboljeg iz sebe i momčadi više zaslužio mjesto u najboljoj F1 momčadi, od onog vozača koji razmišlja o rally utrkama i hokeju za vrijeme GP vikenda. Da su ovo 70' Kimi bi bio bolji izbor, ali nisu.
Naravno sad će se naći pametnjakovići koji će nastojati da me popljuju, ali to je moje mišljenje.

p.s. Jel ovaj mmilo42 stvarno ima 42 godine il mu je to broj cipela? Prije da je ovo drugo, al red je da pitam...
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

One and only je napisao/la:Ne znam što toliko pojedinci kukaju oko dolaska Alonsa u Ferrari. Čovjek je definitivno najbolji vozački izbor koji se danas može naći u F1. Kimija jako cijenim kao vozača i kao osobu, ali za neki dugoročniji razvojni program i niz dobrih rezultata ne može parirati Alonsu. Da ih čovjek sjedne u bolid X koji je za njih napravio i uštimao neko treći Kimi bi bio brži, ali F1 nije takav sport. Kimiju hvala za sve i želim mu sve najbolje, ali mislim da je vozač koji je "bolesno" gladan za pobjedama i maksimalno fokusiran na izvlačenje najboljeg iz sebe i momčadi više zaslužio mjesto u najboljoj F1 momčadi, od onog vozača koji razmišlja o rally utrkama i hokeju za vrijeme GP vikenda. Da su ovo 70' Kimi bi bio bolji izbor, ali nisu.
Naravno sad će se naći pametnjakovići koji će nastojati da me popljuju, ali to je moje mišljenje.

p.s. Jel ovaj mmilo42 stvarno ima 42 godine il mu je to broj cipela? Prije da je ovo drugo, al red je da pitam...
Za mene Alonso nije najbolji izbor,možda Vettel, Kubica a nepravda je ucinjena Kimiju bez obzira što ih je ta glupost skupo koštala po pitanju love što su mu prekinuli ugovor ko zadnjem lopovu. [-X

P.S. nisu ni godine a ni broj cipela . [-X
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

One and only je napisao/la:
kolega forumaš je već blizu penziji.....tako da su ove brojke već daleko iza njega.....
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ja sam veliki navijač Ferrarija i nisam baš oduševljen dolaskom Alonsa u Ferrari, jer je on svašta pičao o Ferrariju, protiv Ferrarija i omalovažavao Ferrari. :?
Ajd mi citiraj te tekstove gdje on to omalovazava?
Alonso: As long as the car is not red, I wish you the best
Pa to su takve uvrede da su ga trebali na kriz stavit.Ma nema sta nije govorio protiv Ferrarija :roll: Ali nema veze brzo ce ga Ferraristi zavolit :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
One and only je napisao/la:
kolega forumaš je već blizu penziji.....tako da su ove brojke već daleko iza njega.....
HA.HA godina je manje ne puno, a cipela više. A do penzije još dosta službe. (nažalost). =P~
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:Sorry,malo samo pdo dojmom poraza Milana od Zuricha u Ligi prvaka pa ono,evo od sad pazim na pravopis,jesi sad heppy ???????????
Bolje nemoj paziti :biggrin:

Vidim stalno se spominje nepravda prema Kimiju....koja?

Apsolutno se slazem sa izjavama da je Alonso najbolje rijesenje za Ferrari. Cak bolje od Vettela (trenutno, a dovoljno je pogledati ispod moga avatara i sve ce biti jasno :biggrin: )
A Kubica po meni nikada nije bio poseban vozac i drago mi je da se ne povezuje sa Ferrarijem. On je velika maza i misli da ako bolid ne valja, nema svrhe truditi se. Ne volim takve vozace
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:Alonso u Ferrariju :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))),samo čekam neku novu aferu koja če izbit,i nekak imam predosječaj da če bit vezana za Ferrari,Alonsa nebi poželi ni najgorem neprijatelju,tak da mi je sad i pomalo žao Ferrarija heheheh
vidjet ćemo jel će ti bit žao kad ponizi onog razmaženog tatinog sinčića
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

za sve one koji se pitaju ZAŠTO?

Q. What do you think you can give Ferrari that they don't have at the moment?

FA: "I don't know really, I don't know what we can do together. But for sure, we can work, probably in the same way as they are doing now.
I can make sure that I will put all my input and experience there and I will be 365 days working for Ferrari."

zato....
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ljudi moji, opce-poznata cinjenica je da Fernando Alonso RADI RADI i RADI. To je masu puta dokazao i Ferrariu treba takav vozac. Vec jednog imaju - mislim na Massu koji stvarno daje sve od sebe, uci i uvijek gura naprijed, ali jos kada Fernando dodje to ce biti savrsena kombinacija, kombinacija koja bi trebala Ferrari odvesti na vrh.

I ne vidim stvarno o kakvoj vi nepravdi tu pricate, nezainteresirani Raikkonen je dobio megalomanski iznos i isplacen je prema dogovoru i prema ugovoru, to sto u Ferrariju nije vise fora trpiti njegovu nezainteresiranost, vec je druga prica, ali nikakva nepravda nije.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

slika Scuderia Ferrari Marlboro Hi-Res Pictures Hungary slika

slika
slika

slika

Kod: Označi sve

http://rapidshare.com/files/286692623/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Hungary2009_upload_by_FICHO.rar
slika

Kod: Označi sve

F1-HR.FICHO
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

Ricxpa je napisao/la: I ne vidim stvarno o kakvoj vi nepravdi tu pricate, nezainteresirani Raikkonen je dobio megalomanski iznos i isplacen je prema dogovoru i prema ugovoru, to sto u Ferrariju nije vise fora trpiti njegovu nezainteresiranost, vec je druga prica, ali nikakva nepravda nije.
a otkud tebi da je on nezainteresiran???
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

I ne vidim stvarno o kakvoj vi nepravdi tu pricate, nezainteresirani Raikkonen je dobio megalomanski iznos i isplacen je prema dogovoru i prema ugovoru, to sto u Ferrariju nije vise fora trpiti njegovu nezainteresiranost, vec je druga prica, ali nikakva nepravda nije.
Tebi je stvarno do toga da se ljudi prepiro oko toga tko je nezainteresiran, a tko je spletkaroš!? Idete na živce i Bogu i vragu s tim nezainteresiranim. Hoće i Nando biti "nezainteresiran" ako ga kojim slučajem Massa krene pobjeđivati nagodinu? Ili će biti "politikant" i "spletkaroš" ako krene kukat novinarima kako je tim protiv njega!? Takve glupe izjave ne trebaju nikome, zato budi sretan jer je došao u tim protiv kojeg si navijao zadnjih sezona, a što će biti to će vrijeme pokazati.

Usput, evo što James Allen piše o atmosferi na Suzuki ovih dana i što govre Kimi i SD:

http://www.jamesallenonf1.com/2009/09/a ... rari-move/
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Prosle sezone je Kimi ruku na srce bio nezainetresovan,ali ove sezone kida ko nikad.Ide 110% ali eto nazalost dobio je otkaz.... jbga mozda mu i bude bolje u McLarenu,ko ce znati...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

kimi#1 je napisao/la: Sad još samo čekam da Massa opere Alonsa pa da vidimo ko je preplaćen,a ko ne.
Što je bio slučaj lani u Ferrariju. ;)

Drago mi je vidjeti jednog takvog vozača u Ferrariju. Samo želim da iduće sezone bolid bude kako treba pa da vratimo obje titule u Ferrari.
Nadam se da će se i Massa do kraja oporaviti i da će on i Alonso bit dobar tandem za Ferrari.

Kimiju sretno u Mclarenu, volio bih da bude bolji od Lewisa! :D
luka_kimi je napisao/la: Ferrari će izgubit jako puno navijača nakon ovoga.
Isto tako će dobiti puno navijača zbog Alonsa jer znamo koliko Alonso ima fanova. ;)
luka_kimi je napisao/la:I ja za tu ekipu navijam (čitaj Mclaren).
E sad kolega te uopće ne razumijem. Prije par dana si se kleo da si Ferrarijevac pravi i da ne možeš ne navijati za njih, a sad - NAVIJA ZA GLAVNOG KONKURENTA!? :shock:

WTF? Brzo se mišljenja mijenjaju šta se tiče timova...
Bitno da sam ja ispadao glup kad sam se prepirao s vama oko toga prije tjedan dana... :roll: :roll:
Na kraju ispada da sam imao pravo.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

racer@work je napisao/la:
Tebi je stvarno do toga da se ljudi prepiro oko toga tko je nezainteresiran, a tko je spletkaroš!? Idete na živce i Bogu i vragu s tim nezainteresiranim. Hoće i Nando biti "nezainteresiran" ako ga kojim slučajem Massa krene pobjeđivati nagodinu? Ili će biti "politikant" i "spletkaroš" ako krene kukat novinarima kako je tim protiv njega!? Takve glupe izjave ne trebaju nikome, zato budi sretan jer je došao u tim protiv kojeg si navijao zadnjih sezona, a što će biti to će vrijeme pokazati.

Usput, evo što James Allen piše o atmosferi na Suzuki ovih dana i što govre Kimi i SD:

http://www.jamesallenonf1.com/2009/09/a ... rari-move/
Ovo je moj odgovor na vase kukanje i zalopojke. Hoces mi ti zabraniti misljenje o Raikkonenu ili sta? Drago mi je da je dosao u Ferrari koji je njega htjeo za vozaca.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

luka_kimi je napisao/la: Ferrari će izgubit jako puno navijača nakon ovoga.
Ali evo ja znam jednog kojeg je dobio a nkad nije navijao za Ferrari(moju malenkost) :D
A ima ih takvih kao ja puno
...put u raj nije posut ružama...
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

Na koje se to "naše" kukanje osvrćeš? Ukoliko mene svrstavaš među one koji žale što Kimi ide iz Ferrarija, griješiš prijatelju. Neizmjerno mi je drago što je otišao iz te momčadi, i ne zbog stvari koje neki ovdje pišu nego zbog toga jer taj tim nisam nikad volio (a to je jedno 20 godina koliko gledam i pratim F1), a zadnje tri sezone sam ih samo podnosio.
Nitko tebi ne brani mišljenje o Kimiju, ali bi onda i ti trebao prihvatiti mišljenje nekih drugih o Alonsu da je spletkaroš, varalica i politikant. Niti jedno niti drugo nije, po mom mišljenju točno i zato mi je glupo da se bez ikakvih dokaza proglašava jednog "varalicom" a drugog "nezainteresiranim". S tim da se puno duže i naglašenije to čini s Kimijem, koji, ruku na srce, sigurno ima manje kontroverzi oko sebe negoli to ima Alonso.
I ne, ja tebi ništa neću zabraniti kao što ti ne možeš meni zabraniti da takve neargumentirane forumske upise smatram poprilično nepotrebnima jer samo dovode do beskrajnih prepucavanja tipa "moj tata je jači od tvog tate".
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

racer@work je napisao/la:Na koje se to "naše" kukanje osvrćeš? Ukoliko mene svrstavaš među one koji žale što Kimi ide iz Ferrarija, griješiš prijatelju. Neizmjerno mi je drago što je otišao iz te momčadi, i ne zbog stvari koje neki ovdje pišu nego zbog toga jer taj tim nisam nikad volio (a to je jedno 20 godina koliko gledam i pratim F1), a zadnje tri sezone sam ih samo podnosio.
Nitko tebi ne brani mišljenje o Kimiju, ali bi onda i ti trebao prihvatiti mišljenje nekih drugih o Alonsu da je spletkaroš, varalica i politikant. Niti jedno niti drugo nije, po mom mišljenju točno i zato mi je glupo da se bez ikakvih dokaza proglašava jednog "varalicom" a drugog "nezainteresiranim". S tim da se puno duže i naglašenije to čini s Kimijem, koji, ruku na srce, sigurno ima manje kontroverzi oko sebe negoli to ima Alonso.
I ne, ja tebi ništa neću zabraniti kao što ti ne možeš meni zabraniti da takve neargumentirane forumske upise smatram poprilično nepotrebnima jer samo dovode do beskrajnih prepucavanja tipa "moj tata je jači od tvog tate".
Svaka cast. =D>
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

da dam svoj glas..

vise je besmisleno piskarat o tome sto bi bilo kad bi bilo pa tako pozdravljam alonsa u crvenima..

smjesni su mi svi oni koji promjenom vozaca mjenjaju i navijacke zastave, ali to pripisujem jednostavno "novim" generacijama i nacinu na koji se projiciraju zvijezde danas.. osjecaj "pripadnosti" nekom timu je nesto drugo.. nesto sto se ne mijenja i nesto sto je izgradjeno kroz neku povijest..

dobri vozaci dodju i odu, a niti jedan vozac danasnjice za sada jos nije stvorio ime snazno toliko da bi on donio prevagu.. osim mozda rubinjota :)

zato - navijat "srcem" za crvene 2/3 sezone i onda navijat za konkurentni mcm je po meni neshvatljivo..
meni je kimi jako drag vozac, drazi i bolji od masse, ali sljedece sezone nadat cu se boljim uspjesima masse u svakoj trci.. a za kimija cu navijat svaki put kad bude ispred lewisa :)
rFactor F1 HR server Info
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

racer@work je napisao/la:Na koje se to "naše" kukanje osvrćeš? Ukoliko mene svrstavaš među one koji žale što Kimi ide iz Ferrarija, griješiš prijatelju. Neizmjerno mi je drago što je otišao iz te momčadi, i ne zbog stvari koje neki ovdje pišu nego zbog toga jer taj tim nisam nikad volio (a to je jedno 20 godina koliko gledam i pratim F1), a zadnje tri sezone sam ih samo podnosio.
Svaka čast kolega, r.e.s.p.e.c.t
Na otoku Rabu te čeka pola gajbe piva.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Ja sad baš gledam i vidim da nisu svi baš oduševljeni dolaskom Fernanda u Ferrari. Ja ne znam u čemu je tu problem, a vidim da i veliki navijači Ferrarija nisu oduševljeni ovime. Pa meni je drago da je Ferrari dobio novog vozača, dvostrukog svjetskog prvaka, zar to nije dobro? Neka je prije pričao gluposti o Ferrariju, ali meni to i nije sad jako bitno, treba samo vidjet kako će se odvijati stvari sljedeće godine i baš me zanima tko će biti bolji: Felipe ili Fernando :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Scuderia je napisao/la:Alonso i Massa će imati jednake statuse

Zivi bili, pa vidjeli.
E sad, ako to bude bilo tako kako je Dominicali rekao, bit će zanimljivo u Ferrariju :D
Odgovori