To bi bilo najboljeF1NAC je napisao/la:Navodno Hamiltona mjenjaju za Wehrleina. Hamilton ce ic u manor za Monte Carlo

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To bi bilo najboljeF1NAC je napisao/la:Navodno Hamiltona mjenjaju za Wehrleina. Hamilton ce ic u manor za Monte Carlo
Ne ne, ružno je izvjavljivat PR pussy izjave koje Toto Wolf naravno prezentira.King iCool je napisao/la:Jer je jasno vidljivo da je 50/50. Trkaci incident u prvom krugu. A svi ostali iz mercedesa vele da je 50/50. Mislim da je ružno tako uperit prst u samo jednog svog vozača nakon ovakve situacije
Zašto bi ga bilo sramota? Ovaj čovjek je iskren, direktan i najmjerodavniji za situacije na stazi poput ove od jučer. Niki Lauda je stari panj, ali je čistokrvni trkač - racer, i razumije se od svakog od nas, nekoliko puta više o ovome incidentu, bez obzira koliko si mi mislili, da kužimo F1 stvari.King iCool je napisao/la:Ok, taj sudar i sve to zajedno je bilo jako ružno za njih, ali po meni najveću sramotu je napravio Lauda koji je odma nakon sudara u prvom tv intetvjuu okrivio Lojzeka za sve. Jebena sramota laude!
Dali je 100% sigurno da je prva slika iz Rosbergovog kokpita? Na prvu sam mislio da je prvas lika Hamiltonova jer on nema ništa na volanuCuky je napisao/la:šalabahteri u kokpitu i na volanu
Da, istina, sad sam skužioCuky je napisao/la:Ako pogledaš ovu gdje je volan dolje desno vidiš ovu plavo-crvenu naljepnicu u kokpitu i pored nje skroz na rubu fotke komadić bijelog papira