Nico je sretan da je timski kolega Schumyu... ako je on sretan, svi sretni..

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
U 11 sati (ujutro)Dodi_napalm je napisao/la:U kolko sati je današnje predstavljanje, ima ko kakav info?
Dodi_napalm je napisao/la:U kolko sati je današnje predstavljanje, ima ko kakav info?
nije bjeli, previše svijetla, po meni, pa izgleda ko da je bijeliSchumy.d je napisao/la:Bijela??
Aaaaaaaa, baš sam mislio da će ostati onako siv.
Sve u svemu, OK je bolid, ali malo mi je previše bijele boje.
Nešto veća fotka (jednako nejasna)Vleki je napisao/la:nije bjeli, previše svijetla, po meni, pa izgleda ko da je bijeliSchumy.d je napisao/la:Bijela??
Aaaaaaaa, baš sam mislio da će ostati onako siv.
Sve u svemu, OK je bolid, ali malo mi je previše bijele boje.
dodi, to je bolid iz 2009.Dodi_napalm je napisao/la:iskreno outfit od vozača mi je sterilan skroz.. ko da su doktori..
Istina, rasvjeta je bananako, sve blješti okolo.
a koje prednje krilo, puno malih spojlerusa, to mi ne izgleda baš dobro..
Bolje da je outfit ovakav nego da je neki kričavi, vozači su nisu klaunovi.Dodi_napalm je napisao/la:iskreno outfit od vozača mi je sterilan skroz.. ko da su doktori..
Istina, rasvjeta je bananako, sve blješti okolo.
a koje prednje krilo, puno malih spojlerusa, to mi ne izgleda baš dobro..
Bez da pomisli da zoomira a ne fokusira, jer vjerojatno i sa 4km je fokusirana na bolid ali nije zoomirana.gringo73 je napisao/la: Nešto veća fotka (jednako nejasna)
Ma da, rasvijeta je katatrofa. A kamera (prijenos na n-tv) snima s visine od 4 kilometra!Bez pomisli na ikakvu fokusiranje...UFFF!!!
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... 007/14.jpg ]
A nije predstavljen treći vozač...
Haha, je, je... vidiš kakvu šeprtljavu izjavu tvore nestručnost i nervoza.Zweki je napisao/la:[
Bez da pomisli da zoomira a ne fokusira, jer vjerojatno i sa 4km je fokusirana na bolid ali nije zoomirana.
A ja bih rekao da je sivi sa nijansama bijele kako bi sve zajedno tvorilo izgled kako struji zrak (dim) preko bolida.
Trebala bi biti službena pošto je stavljena slika od strane MGP.Igor18 je napisao/la:Jel ovo samo nagađanje ili?
Nije loša kad malo bolje pogledam... Dapače izgleda cool.
Ja mislim da je (pretežno) crvena boja na kacigi umrla zajedno sa njegovim prelaskom u Mercedes. Ali znat ćemo kad se službeno predstave kacige.Dodi_napalm je napisao/la:nop... to je iz one slike/zahebancije di schoo ganja ostale vozače sa onim staračkim guralom..
mogla bi ostati crvena...
http://www.mercedes-gp.com/newsread.asp ... %99k%5D%7D" onclick="window.open(this.href);return false;
ma da,sad proizrnu jošSchumy.d je napisao/la:A i bolje da ostane crvena da razbije malo monotonost bijelo-crnu.