Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Re: ON - fernando alonso
Alonso nije zaboravio voziti. 

- don_vicenzo
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Sumnjam da će se već sljedeće boriti za naslov, ali za dvije godine je sigurno svjetski prvak, tu uopće nema dileme.
I dajte više prestanite sa tim prepucavanjima tko je bolji, Alonso ili Hamilton, odlični su obojica i točka. Uživajmo svi zajedno u pobjedi
I dajte više prestanite sa tim prepucavanjima tko je bolji, Alonso ili Hamilton, odlični su obojica i točka. Uživajmo svi zajedno u pobjedi
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Od 40 mogučih bodova:
Alonso 30
Vettel 21
Kubica 17
Massa 15
Heidfeld 15
Hamilton 14
Heikki 8
Kimi 6
Mislim da razlika govori sve. Po meni su najbolji ove sezone baš Alonso Vettel i Kubica.
1 Michael Schumacher 91 wins
2 Alain Prost 51 wins
3 Ayrton Senna 41 wins
4 Nigel Mansell 31 wins
5 Jackie Stewart 27 wins
6 Jim Clark 25 wins
Niki Lauda 25 wins
8 Juan-Manuel Fangio 24 wins
9 Nelson Piquet 23 wins
10 Damon Hill 22 wins
11 Fernando Alonso 21 wins 2001, 2003-present
Alonso 30
Vettel 21
Kubica 17
Massa 15
Heidfeld 15
Hamilton 14
Heikki 8
Kimi 6
Mislim da razlika govori sve. Po meni su najbolji ove sezone baš Alonso Vettel i Kubica.

1 Michael Schumacher 91 wins
2 Alain Prost 51 wins
3 Ayrton Senna 41 wins
4 Nigel Mansell 31 wins
5 Jackie Stewart 27 wins
6 Jim Clark 25 wins
Niki Lauda 25 wins
8 Juan-Manuel Fangio 24 wins
9 Nelson Piquet 23 wins
10 Damon Hill 22 wins
11 Fernando Alonso 21 wins 2001, 2003-present
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Ima samo da kazem na danasnju pobjedu, čestitke navijacima Renaulta i Alonsa i Fantastica fernando Fantastica
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Pa on se već sada skoro može boriti za naslov. Pa pogledaj samo koliko je više bodova osvojio od Mclarenovih i Ferrarijevih vozača osvojio u zadnjih par utrka. Sljedeće sezone je Renault gotovo sigurno uz Mclaren i Ferrari po brzini jedino ako ih nova pravila opet ne zeznu.Sanel je napisao/la:Sumnjam da će se već sljedeće boriti za naslov, ali za dvije godine je sigurno svjetski prvak, tu uopće nema dileme.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
q. bi stvari bile kako su bile da ron lewisu ne kupuje bombone za rođendan........Adriana Lima fan je napisao/la: A ak mu je to zadovoljstvo onda neka mu je...... Ham je dosad u karijeri izborio svoje pobjede protiv Alonsa. Izbacio ga iz McLArena njemu veca satisfakcija.....
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Šta bi ova rečenica trebala značiti? Skoro?! Skoro se može borit za naslov i Kovalainen, a SKORO i Button!ALONSO RENAULT je napisao/la:Pa on se već sada skoro može boriti za naslov...

- Vettel fan
- Rezervni vozač
Bravo, jako dobar komentar, možda je mislio na VN Kine i VN Brazila, ako pobjedi na te dvije utrke, možda će mu pomnožiti bodove umjesto zbrojiti.gringo73 je napisao/la:Šta bi ova rečenica trebala značiti? Skoro se može borit za naslov i Kovalainen, a SKORO i Button!ALONSO RENAULT je napisao/la:Pa on se već sada skoro može boriti za naslov...
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Mislio sam da skoro ima iste uvjete za naslov kao i Hamilton, Kimi, Massa i Heikki, a ti znaš na šta se to odnosi.Mislio sam reći da je Renault skoro ko Mclaren i Ferrari.gringo73 je napisao/la:Šta bi ova rečenica trebala značiti? Skoro?! Skoro se može borit za naslov i Kovalainen, a SKORO i Button!ALONSO RENAULT je napisao/la:Pa on se već sada skoro može boriti za naslov...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ma mislim da je Renault još slabiji (ali uz BMW, ili čak i jači), ali ogromna im je stvar što imaju Alonsa za vozača. Misle li iduće godine išta napravit, ne smiju ga pustit!!!ALONSO RENAULT je napisao/la:Mislio sam da skoro ima iste uvjete za naslov kao i Hamilton, Kimi, Massa i Heikki, a ti znaš na šta se to odnosi.Mislio sam reći da je Renault skoro ko Mclaren i Ferrari.gringo73 je napisao/la:Šta bi ova rečenica trebala značiti? Skoro?! Skoro se može borit za naslov i Kovalainen, a SKORO i Button!ALONSO RENAULT je napisao/la:Pa on se već sada skoro može boriti za naslov...

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Pa jasno da je još ipak malo slabiji ali jako malo.gringo73 je napisao/la:Ma mislim da je Renault još slabiji (ali uz BMW, ili čak i jači), ali ogromna im je stvar što imaju Alonsa za vozača. Misle li iduće godine išta napravit, ne smiju ga pustit!!!ALONSO RENAULT je napisao/la:Mislio sam da skoro ima iste uvjete za naslov kao i Hamilton, Kimi, Massa i Heikki, a ti znaš na šta se to odnosi.Mislio sam reći da je Renault skoro ko Mclaren i Ferrari.gringo73 je napisao/la: Šta bi ova rečenica trebala značiti? Skoro?! Skoro se može borit za naslov i Kovalainen, a SKORO i Button!

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Nakon ove dvije pobjede Alonsov ostanak u Renaultu je mnogo sigurniji nego prije mjesec dana.Trebalo bi da traži veću platu.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
A jest stvarno, stvarno je siromasan i malo ga placaju (mislim da je najplaceniji - dobiva vise neg u McM-u)... Pa zna da renault ima mali budget, di ce ih jos vise opeljesit!?Walter je napisao/la:Nakon ove dvije pobjede Alonsov ostanak u Renaultu je mnogo sigurniji nego prije mjesec dana.Trebalo bi da traži veću platu.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Molly je napisao/la:Bravo za Alonsa....nakon toliko razočaranja ove sezone, dvije pobjede za redom.
Na samom startu je imao puno sreće jer se među prvom trojicom dogodilo to što se dogodilo. Odlično je reagirao u toj situaciji i odlepršao naprijed. Strategija je bila odlična, manje goriva od Kubice ali zato izlazak ispred njega nakon prvog boksa. Uspješno je napravio taman dovoljnu razliku da i nakon drugog pit stopa bude vodeći. Briljantno odvezeno, strpljivo i bez ikakve greške na zadovoljstvo svojih fanova.
Stvarno nas veseli zadnja dva vikenda
hehe, vjerovali ili ne, cijeli dan (skoro) čitam vaše postove, a da ja nisam ni na jedan odgovorio. Pa evo da i ja napišem jedan...
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO majstore. Kralju, caru, bože, kingu, legendo, najbolji vozaču na svijetu. Kakav Hamilton, Kimi, Massa i ostali mulci, ti si najbolji... hehe. A jooj kako me je razveselio. Čak sam utrku ponovno pogledao sada. Pa ne mogu vjerovati kako čovjek vozi onaj Renault koji definitivno više nije onaj isti s početka sezone. Sada je tik uz McLaren i Ferrari, možda ne, ali je jako, jako blizu. Fer kaže četiri desetinke, pola sekunde... Hm, i ja mislim tako. Ovo je super. Bravo Piquet možda te i ostave sada u ING Renault F1 Teamu!!!!

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 12 lis 2008, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
kakav potpis staviti???
-
- Legenda
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ma nije Renault još kao Ferrari i McLaren, sad je negdje kao BMW koji je ipak daleko od prve dvojke da bi se realno borio za naslov. Zato i kažem, sljedeće godine češće na postolju, za dvije siguran vrh.
Ove dvije pobjede kolko god je Alonso briljantno odvozio nebi se desile da nije bilo spleta okolnosti, zatoova brzopotezna euforija oko Renaulta kako je uz bok vodećem dvojcu baš i ne drži vodu.
Neka završi ova sezona u ovom stilu, a sljedeća će sigurno biti kudikamo bolja i za Fernanda i za Renault, s time i za njihove navijače u koje i ja spadam
Ove dvije pobjede kolko god je Alonso briljantno odvozio nebi se desile da nije bilo spleta okolnosti, zatoova brzopotezna euforija oko Renaulta kako je uz bok vodećem dvojcu baš i ne drži vodu.
Neka završi ova sezona u ovom stilu, a sljedeća će sigurno biti kudikamo bolja i za Fernanda i za Renault, s time i za njihove navijače u koje i ja spadam

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
- M Power
- Početnik
Čestitke Alonsu na pobjedi. U zadnje dvije utrke je pokazao zašto je dvostruki svjetski prvak. Pokazao je neupitnu vozačku klasu. Svaka čast!
There is no power, like M Power.
- s.j.f1
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
slažem se puno je toga napravio sa onakvim renaultom na početku i zaslužio je pobijedu, ma baš mi je drago zbog njega.M Power je napisao/la:Čestitke Alonsu na pobjedi. U zadnje dvije utrke je pokazao zašto je dvostruki svjetski prvak. Pokazao je neupitnu vozačku klasu. Svaka čast!
Alonso & F1 forever !!!!!!!!!!

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Zaboravio sam čestitat Alonsu na potpuno zasluženoj pobijedi, ako je ona u Singapuru i bila više plod sreće, ova je definitivno zaslužena...
Nadam se da će bolid u kojem će vozit sljedeće godine bit jako konkurentan i da ćemo moć češće uživat u borbama Alonsa za pobijede i postolja...
Nadam se da će bolid u kojem će vozit sljedeće godine bit jako konkurentan i da ćemo moć češće uživat u borbama Alonsa za pobijede i postolja...

-
- Kontakt:
slažem se potpuno keexx
a i kad sam govorio kako alonso nebi trebao ići u ferrari, nego da treba ostati u renolu i da može pobjediti s njima, onda su me neki napali (mislim sunseeker), a evo očito da sam bio u pravu
a i kad sam govorio kako alonso nebi trebao ići u ferrari, nego da treba ostati u renolu i da može pobjediti s njima, onda su me neki napali (mislim sunseeker), a evo očito da sam bio u pravu
- sunseeker
- Profesionalni vozač
iskreno, nisam optimističan glede renaulta ( iako bi ja najradije da renault ponovo postane ono što je bio '05. i '06. ) ovi rezultati daju za vjerovati da će ipak nešto biti ali kako su se srozali nakon '06........ne znam, nisam baš siguran....bez obzira na ove dvije pobjede i sve....iako bi to stvarno želio, ne vjerujem u toDago je napisao/la:slažem se potpuno keexx
alonso svakako po prirodi stvari najbolje paše uz renault tako da je za mene to idealna kombinacija, ali ako ima priliku otići u ferrari - apsolutno bi trebao
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
i dobit će je u svakom slučaju. uostalom , zaslužio je . sviđa mi se što je lani kad je hamilton gostovao u top gear-u rekao ipak kako je alonso fascinantan vozačWalter je napisao/la:Nakon ove dvije pobjede Alonsov ostanak u Renaultu je mnogo sigurniji nego prije mjesec dana.Trebalo bi da traži veću platu.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- sunseeker
- Profesionalni vozač
hamilton i alonso su trenutno najjači vozači, možda nemaju brzinu u jednom krugu kao kimi, ali su definitivno kompletniji od njega, tu odmah blizu su kubica i massa, s time da je massa prilično napredovao i sada definitivno spada u top 5, vettel pokazuje da ima talenta i polako će početi kucati na vrataToyota fan-girl je napisao/la:i dobit će je u svakom slučaju. uostalom , zaslužio je . sviđa mi se što je lani kad je hamilton gostovao u top gear-u rekao ipak kako je alonso fascinantan vozačWalter je napisao/la:Nakon ove dvije pobjede Alonsov ostanak u Renaultu je mnogo sigurniji nego prije mjesec dana.Trebalo bi da traži veću platu.
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Postovi u kojima se raspravljalo o zamrzivanju razvoja motora i špijunskim aferama su obrisani. Molim vas, držite se teme (a to je Fernando Alonso), a sve rasprave tehničke prirode preusmjerite u podforum Tehnologija.
$@Ł€: Tražite prije postanja