Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- LeoZGB
- Rezervni vozač
Pošto se naveliko počelo pričati o tome da se misli kako masse sljedece godine vise nece bit u ferrariju (i ja to zelim) zanima me sta cijenjeni kolege forumaši imaju za reć na tu temu. Odnosno koga bi željeli vidjet na tom mjestu a koga realno ocekujete?
Ja se nadam nekom dobrom vozacu koji je ipak slabiji od kimija kako mu nebi oduzimao bodove a ipak bi ih donosio ferariju recio button
A ocekujem ili Alonsa ili Vettela ako se dokaze u ovoj sezoni.
p.s. nisam htio otvarat novu temu za ovo da me nebi napali ali ako se pokaze interes mozemo molit moderatora da nam sve prebaci
Ja se nadam nekom dobrom vozacu koji je ipak slabiji od kimija kako mu nebi oduzimao bodove a ipak bi ih donosio ferariju recio button
A ocekujem ili Alonsa ili Vettela ako se dokaze u ovoj sezoni.
p.s. nisam htio otvarat novu temu za ovo da me nebi napali ali ako se pokaze interes mozemo molit moderatora da nam sve prebaci
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
fernando alonso
nije da ga želim u ferrariu ali...ima samo jednogodišnji ugovor s renaultom a i dvaput je osvajao prvenstvo
mislim da će ga ferrari dopeljati kad tad
nije da ga želim u ferrariu ali...ima samo jednogodišnji ugovor s renaultom a i dvaput je osvajao prvenstvo
mislim da će ga ferrari dopeljati kad tad
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Navijam za: Toyotu
Ja bi voljela kad bi stavili Sutila. Mislim da on ne može ugroziti Kimija , a dobro vozi. Uostalom , ne bi trunuo u Force India
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Schumy.d
- Legenda
- Schumy.d
- Legenda
Istina je da bi njemačka veza mogla presuditi zbog dobrog odnosa u timu, ali ako pogledamo s druge strane, dovođenjem Alonsa, Ferrari bi dobio još jednog odličnog vozača koji bi se borio (možda) za naslov i Ferrariju donosio vrijedne konstruktorske bodove!Lucky je napisao/la:
Več se o tome počelo pričati.
KLIK
Odnosi ako Alonso dođe u ferrari bit će jako napeti,iako je Kimi kuler pitanje je kako će se ponašati Alonso.Da li takva situacija treba Ferrariju ili dovesti Vettela?Mislim da će njemačka veza ipak tu odigrati važnu ulogu.
Ali opet, šta ako Vettel bude nešto kao Lewis???

U svakom slučaju, složena situacija!
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
mene zanima na koju to njemačku vezu mislite jer to više nije ni približno ono...nit ima nekog velikog utjecaja...nit ima ljudi koji bi pomogli na visokoj funkciji,nit ima ljudi koji bi imali direktnu korist.....tak da...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
A na kojeg to Njemca sumnjate?
Rosberg ili Vettel ili Sutil ili Heidfeld ili Glock?
Koji je bolji od kojeg?

Rosberg ili Vettel ili Sutil ili Heidfeld ili Glock?

Koji je bolji od kojeg?

Timo Glock
ten o clock!
ten o clock!

- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
Joj, pa naravno da je Schumi .
Pa nit bi ja voljela vidjet Alonsa u Ferrariju.
oni ne smiju imat ni jednog latino čovjeka jer je to jako opasno po njih.
Al je ipak zanimljivo vidjet koliko je njemaca u f1 i koliko su zapravo svi super vozači.
PS: oprostite na offtopicu s njemcima. ooops. opet ja.

Pa nit bi ja voljela vidjet Alonsa u Ferrariju.
oni ne smiju imat ni jednog latino čovjeka jer je to jako opasno po njih.
Al je ipak zanimljivo vidjet koliko je njemaca u f1 i koliko su zapravo svi super vozači.
PS: oprostite na offtopicu s njemcima. ooops. opet ja.

Zadnja izmjena: Toyota fan-girl, dana/u 24 ožu 2008, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Timo Glock
ten o clock!
ten o clock!

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
iskreno milsim da se schumi nema kaj petljat u dovođenje pojedinih vozača i to tim više što mu nije menađer pa nema ama baš nikakve koristi od toga,a pogotovo da bi ga dovodio samo zato jer je švabo. ne vjerujem u taj rasplet,logično mi jeda vettel dođe al ne preko schumija.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Početnik
- Schumy.d
- Legenda
Vjeruj da Schumi ima još itekako velikog utjecaja u Ferrariju!schuey je napisao/la:iskreno milsim da se schumi nema kaj petljat u dovođenje pojedinih vozača i to tim više što mu nije menađer pa nema ama baš nikakve koristi od toga,a pogotovo da bi ga dovodio samo zato jer je švabo. ne vjerujem u taj rasplet,logično mi jeda vettel dođe al ne preko schumija.

On im je kao dio momčadi!

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ima utjecaja samo ne vidim razlog zbog kojeg bi se on išao upuštat u to...Schumy.d je napisao/la:Vjeruj da Schumi ima još itekako velikog utjecaja u Ferrariju!schuey je napisao/la:iskreno milsim da se schumi nema kaj petljat u dovođenje pojedinih vozača i to tim više što mu nije menađer pa nema ama baš nikakve koristi od toga,a pogotovo da bi ga dovodio samo zato jer je švabo. ne vjerujem u taj rasplet,logično mi jeda vettel dođe al ne preko schumija.![]()
On im je kao dio momčadi!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Alonso u Ferrari - NIKAD.
Ali ova priča sa Vettelom mi se sviđa, momak izgleda dobar i već je na par trka pokazao da je talenat, bilo bi dobro da ga vidimo u Ferrariju.
Ali više bih volio da vidim Sutila.
Pošto vozi u Force Indiji sigurno ne može pokazati pravu snagu, ali u serijama prije F1 kažu da je bio dobar.
Ali ova priča sa Vettelom mi se sviđa, momak izgleda dobar i već je na par trka pokazao da je talenat, bilo bi dobro da ga vidimo u Ferrariju.
Ali više bih volio da vidim Sutila.
Pošto vozi u Force Indiji sigurno ne može pokazati pravu snagu, ali u serijama prije F1 kažu da je bio dobar.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Evo malo čitam ove komentare i ne bih se sa većinom složio. Rcimo kad bi Alonso došao u Ferrari, mislim da uopće ne bi bilo nesuglasica između njega i Raikkonena jer je i sam Kimi rekao kako bi volio imati Alonsa u momčadi. Znamo da su u dobrim odnosima ta dva vozača. Čak su bili momčadski kolege ako se ne varam još kao klinci u nekim serijama. I radili bi jedan za drugog u to sam uvjeren. Obojica su dovoljno odrasli i pametni da se ne ponovi opet Alonso - Hamilton slučaj. Pogotovo to Alonsu ne treba i sumnjam da bih on to ponovio. Ako Kimi bude imao veliku prednost ispred Fernanda normalno da će mu ovaj pomoći da osvoji naslov baš kao Massa u Brazilu. To je moje mišljenje iza kojeg čvrsto stojim.
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Evo nešto za sve Tifose...
Kao i prijašnjih godina, Shell & Ferrari dijele besplatne naljepnice. CLICK HERE!

Kao i prijašnjih godina, Shell & Ferrari dijele besplatne naljepnice. CLICK HERE!

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- McLaren Mercedes
- Početnik
Ja se ne slažem u potpunost. Alonso je po pitanju toga zreo kao moj mlađi brat (10. god). ne bi on izržao u momčadi s vozačem koji je bolji od njega. Ili sličan."svi smo to vidili". Kimi, a taj čovjek je priča za sebe. on bi se sa njim dobro zapavljao (možda bi ga i propijo) ili on za njega ne bi postoja...Maestro je napisao/la:Evo malo čitam ove komentare i ne bih se sa većinom složio. Rcimo kad bi Alonso došao u Ferrari, mislim da uopće ne bi bilo nesuglasica između njega i Raikkonena jer je i sam Kimi rekao kako bi volio imati Alonsa u momčadi. Znamo da su u dobrim odnosima ta dva vozača. Čak su bili momčadski kolege ako se ne varam još kao klinci u nekim serijama. I radili bi jedan za drugog u to sam uvjeren. Obojica su dovoljno odrasli i pametni da se ne ponovi opet Alonso - Hamilton slučaj. Pogotovo to Alonsu ne treba i sumnjam da bih on to ponovio. Ako Kimi bude imao veliku prednost ispred Fernanda normalno da će mu ovaj pomoći da osvoji naslov baš kao Massa u Brazilu. To je moje mišljenje iza kojeg čvrsto stojim.
to da su prijatelji i da se dobro slažu... alonso je tako govorio i za Hamiltona do prve ili druge utrke... kada je zajedno s nekim u momčadi sve se mjenja (bar za Alonsa)
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- sepulctor
- Rezervni vozač
Mislim da je povijest pokazala da Alonso ne može funkcionirati u momčadi bez statusa prvog vozača, ako je drugi vozač jednako uspješan.
2003. bio je u Renaultu u izvrsnim odnosima s Trullijem, idila. Alonso je od Trullija bio bolji te godine.
2004. Trulli je do sredine sezone nanizao hrpu izvrsnih nastupa, pobjedio u Monacu i uglavnom bio bolji od Alonsa. Pa je misteriozno dobio otkaz pod krinkom gubljenja mjesta na podiju u Magny Coursu.
2006. Shanghai - promjena kišnih guma ga je učinila sporijim od Schumija i Fisichelle, pa je osuo drvlje i kamenje na cijelu momčad, potpuno nepotrebno i neargumentirano.
2007. mislim da je imao dovoljno razloga da bude ljut na McLaren, no on je to učinio tako netaktično i glupo, rezultat čega je izgubljen naslov, nekoliko godina natjecanja u slabijim bolidima, i nepovratno srušena reputacija.
On i Kimi u Ferrariju? Zvuči kao dream team. Ali samo na papiru...
2003. bio je u Renaultu u izvrsnim odnosima s Trullijem, idila. Alonso je od Trullija bio bolji te godine.
2004. Trulli je do sredine sezone nanizao hrpu izvrsnih nastupa, pobjedio u Monacu i uglavnom bio bolji od Alonsa. Pa je misteriozno dobio otkaz pod krinkom gubljenja mjesta na podiju u Magny Coursu.
2006. Shanghai - promjena kišnih guma ga je učinila sporijim od Schumija i Fisichelle, pa je osuo drvlje i kamenje na cijelu momčad, potpuno nepotrebno i neargumentirano.
2007. mislim da je imao dovoljno razloga da bude ljut na McLaren, no on je to učinio tako netaktično i glupo, rezultat čega je izgubljen naslov, nekoliko godina natjecanja u slabijim bolidima, i nepovratno srušena reputacija.
On i Kimi u Ferrariju? Zvuči kao dream team. Ali samo na papiru...
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
-
- Početnik
- Kontakt:
pa nemogu virovati da neki, nazovi fanovi formule, ferrarija, kimija pisu kako u ferrari treba dovesti dobrog vozaca koji bi lagano skupljao bodove i kad treba pustao kimija, i nebi mu pravio konkurenciju.
pa kakve su to gluposti. pa zar vi zadovoljni ako vas vozač osvoji utrku na način da ga netko pusti. to su gluposti i to nema veze sa sportom, pobjeđivati treba ko je najbrži i najbolji a ne ko ima poslušnoga kolegu. ja mislim da bi ferrari ako massa ode trebao dovesti najboljeg vozača što može(alonso npr.), i neka u ferrariju bude konkurencije,a koje bolji neka bude prvak. a tako ce i momčadi profitirati.
pa kakve su to gluposti. pa zar vi zadovoljni ako vas vozač osvoji utrku na način da ga netko pusti. to su gluposti i to nema veze sa sportom, pobjeđivati treba ko je najbrži i najbolji a ne ko ima poslušnoga kolegu. ja mislim da bi ferrari ako massa ode trebao dovesti najboljeg vozača što može(alonso npr.), i neka u ferrariju bude konkurencije,a koje bolji neka bude prvak. a tako ce i momčadi profitirati.
Zadnja izmjena: Andrinho_F1, dana/u 27 ožu 2008, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
BMW Sauber_F1 Team
- sepulctor
- Rezervni vozač
Kao što je profitirao McLaren prošle godine?Andrinho_F1 je napisao/la:pa nemogu virovati da neki, nazovi fanovi formule, ferrarija, kimija pisu kako u ferrari treba dovesti dobrog vozaca koji bi lagano skupljao bodove i kad treba pustao kimija kad mu treba, i nebi mu pravio konkurenciju.
pa kakve su to gluposti. pa zar vi zadovoljni ako vas vozač osvoji utrku na taj način. to su gluposti i to nema veze sa sportom, ja mislim da bi ferrari ako massa ode trebao dovesti najboljeg vozača što može(alonso npr.), i neka u ferrariju bude konkurencije,a koje brži neka bude prvak. momčad ce sigurno profitirat.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
-
- Početnik
- Kontakt:
točno tako. koji bi McLaren bio u konstruktorskom poretku da nije bilo afere u kojoj su oduzeti svi konstrukorski bodovi, tj da nije bilo rona dennis.sepulctor je napisao/la:Kao što je profitirao McLaren prošle godine?Andrinho_F1 je napisao/la:pa nemogu virovati da neki, nazovi fanovi formule, ferrarija, kimija pisu kako u ferrari treba dovesti dobrog vozaca koji bi lagano skupljao bodove i kad treba pustao kimija kad mu treba, i nebi mu pravio konkurenciju.
pa kakve su to gluposti. pa zar vi zadovoljni ako vas vozač osvoji utrku na taj način. to su gluposti i to nema veze sa sportom, ja mislim da bi ferrari ako massa ode trebao dovesti najboljeg vozača što može(alonso npr.), i neka u ferrariju bude konkurencije,a koje brži neka bude prvak. momčad ce sigurno profitirat.
BMW Sauber_F1 Team
-
- Početnik
- Kontakt:
uuu jesi me sad nategaSchumy.d je napisao/la:Drugi!!!Andrinho_F1 je napisao/la:
koji bi McLaren bio u konstruktorskom poretku da nije bilo afere u kojoj su oduzeti svi konstrukorski bodovi, tj da nije bilo rona dennis.

BMW Sauber_F1 Team