Foto kutak
- Biba
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- Frane
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
Biba je napisao/la:ma uopće niste fer... ja se tu trudim a meni nitko neće komentirati slike... ne kažem da su moje bolje ili ne znam šta ali nije fer.... više neću stavljati slike.... ljuta sam.
Ja bi isto želio da mi komentiraju slike, ali valjda se nikom neda.
p.s. Biba, meni su sve tvoje slike super.

- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Zar moji komentari toliko vrijede?
sory ljudi, al eto, na odmoru bio pa nisam neta vidio dugo!
Biba, šta da ti kažem, super su ti slike. A pošto tražiš kritiku, predlažem 'malo' manje potpise, i strpaj ih bliže kutu. odvlače pozornost. a što se tiče guštera, super mi je fotka, boje i sve, ali, malo pripazi kad slikaš macro, jer je dio fokusiranja (bnar po mom iskustvu) jako uzak, pa moraš paziti koji dio želiš u fokusu! u ovom slučaju, najviše fokusa pada na dio iza glave, a bilo bi bolje da je glava
dobro, sad cjepidlačim malo ali... morat ću ja još jednom te slike pogledat sve 
@ sjubić - sviđa mi se Full Speed, ali okvir je malo prenapadan

@ rosberg's biggest fan - drago mi je da si se zakačio na fotkanje, i samo postaj slike. za početak, savjet mali, pazi na nagib fotke
ja sam ti malo pedantna cjepidlaka, ali baš si postao panoramske slike gdje se primjeti nagib. panorama pariz mi se sviđa
ah, obožavam pariz, bar za fotkanje. bio sam na maturalcu, kad nicam imao pojma o fotkanju ni 10% što sad znam, ali sam okidao ko lud 
Ako trebaš savjete, potraži na netu. ja sam početnik i još učim, a 90% svega što sad znam ( a to nije puno) sam pokupio na netu.
p.s. sad sam vidio zalazak sunca, jako lijepo
imaš nekih točkica na objektivu ili senzoru možda, ali kompozicija je super! + možeš ju malo recnuti, maknuti doljnji dio gdje ti se vidi i odsjaj u objektivu!
@ red, manje slike prijatelju, tek sad shvaćam kolike probleme imaju ljudi bez dial upa
a i slika se može bolje vidjeti kad ne moraš skrolati vamo-tamo.
btw, 2 slike gore jako dobre
ah, nadam se da neću popušit batine u subotu

Biba, šta da ti kažem, super su ti slike. A pošto tražiš kritiku, predlažem 'malo' manje potpise, i strpaj ih bliže kutu. odvlače pozornost. a što se tiče guštera, super mi je fotka, boje i sve, ali, malo pripazi kad slikaš macro, jer je dio fokusiranja (bnar po mom iskustvu) jako uzak, pa moraš paziti koji dio želiš u fokusu! u ovom slučaju, najviše fokusa pada na dio iza glave, a bilo bi bolje da je glava

@ sjubić - sviđa mi se Full Speed, ali okvir je malo prenapadan

@ rosberg's biggest fan - drago mi je da si se zakačio na fotkanje, i samo postaj slike. za početak, savjet mali, pazi na nagib fotke

ja sam ti malo pedantna cjepidlaka, ali baš si postao panoramske slike gdje se primjeti nagib. panorama pariz mi se sviđa

Ako trebaš savjete, potraži na netu. ja sam početnik i još učim, a 90% svega što sad znam ( a to nije puno) sam pokupio na netu.
p.s. sad sam vidio zalazak sunca, jako lijepo

@ red, manje slike prijatelju, tek sad shvaćam kolike probleme imaju ljudi bez dial upa

btw, 2 slike gore jako dobre

ah, nadam se da neću popušit batine u subotu

- 47
- Moderator
- Kontakt:
e, sorry, ali napamet ovako ništa ne znam
strpi se do ponedjeljka... 
googlaj
evo ti za početak jedan 'rječnik stranih riječi' za fotografiju http://www.dpreview.com/learn/?/Glossary/
a ako te nešto zanima malo bolje, googlaj, najbolji način

googlaj

evo ti za početak jedan 'rječnik stranih riječi' za fotografiju http://www.dpreview.com/learn/?/Glossary/
a ako te nešto zanima malo bolje, googlaj, najbolji način

- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
napokon netko tko "pljuje" po mojim fotkama.... zadnja fotka je moj uradak u ps... i morala sam stavati ogroman potpis... zanima me ona slika sa fontanom.... i gušter je krivo okrenuta slika... zweki ju je krivo okrenuo... jer ona je macro i sve iza guštera je mutno... mislim ona trava neka tamo ali zweki ju je okrenuo vodoravno i ja nisam pogledal prije nego sam ju stavila na net...
- 47
- Moderator
- Kontakt:
da,da, sve svali na zwekija 
i ja ne pljujem, ja konstruktivno kritiziram, da ne bi ispalo još i da pametujem
budemo mi u subotu sjeli i razbrbljali se o čemu god hoćeš!
A Niku dobiješ u ruke, ne brini se. Naravno da ću pomoći u odluci da postanete Nikonovci.
Onda ćemo imati 2:1 protiv ALONSA i njegovog Canona, hehe

i ja ne pljujem, ja konstruktivno kritiziram, da ne bi ispalo još i da pametujem

budemo mi u subotu sjeli i razbrbljali se o čemu god hoćeš!
A Niku dobiješ u ruke, ne brini se. Naravno da ću pomoći u odluci da postanete Nikonovci.
Onda ćemo imati 2:1 protiv ALONSA i njegovog Canona, hehe
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ma ti si sonyjevac, ne zaboravi da imaš Sonyev senzor.
Ma mi i onak želimo Nikona, a možda čak i bude unutar idućih godinu dana.
47 kaj se ti isčuđavaš, mislim ti si ipak tu pojam za fotku (puno čitaš o fotkanju, a malo fotkaš)
joke

47 kaj se ti isčuđavaš, mislim ti si ipak tu pojam za fotku (puno čitaš o fotkanju, a malo fotkaš)

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Frane
- Profesionalni vozač
- Kontakt: