Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mmilo42
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la mmilo42 »

Toplo se nadam da Alonso nece u Ferrari, imamo odlicnu postavu i bez njega.
Osobno mislim da je Kimi bolji vozac od Alonsa a ni Massa nije daleko,po mome to je najbolje ne minjati, a Alonso neka ide tamo di i Briatore.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la:Toplo se nadam da Alonso nece u Ferrari, imamo odlicnu postavu i bez njega.
Osobno mislim da je Kimi bolji vozac od Alonsa a ni Massa nije daleko,po mome to je najbolje ne minjati, a Alonso neka ide tamo di i Briatore.
E pa čuj... Ja smatram da je Alonso bolji i od Kimija i od Masse. ;)
A vjerujem da nisam jedini.

Uostalom, meni odgovara bilo tko u Ferrariju, samo neka donosi puno bodova za tim, a samim time će se i boriti za naslov. Naravno, ukoliko bolid bude dobar i omogućavao vozaču tu situaciju. A Ferrari je, mora bit dobar. :biggrin:
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Nisam ni ja jedini koji misli da je Kimi bolji od Alonsa. Meni u Ferrariju ne odgovara bili tko,
volim kad je u ekipi sklad i bez prljavština. A što se tice bodova Kimi i Massa su dokazali i sa lošim boldom su uvjek u bodovima , ako je bolid konkurentan onda naslov i borba za naslov do zadnje trke.
Ako Alonso dođe u Ferrari ja za takvu ekipu nemogu navijati sve dok on bude u njoj.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

mmilo42 je napisao/la:Nisam ni ja jedini koji misli da je Kimi bolji od Alonsa. Meni u Ferrariju ne odgovara bili tko,
volim kad je u ekipi sklad i bez prljavština. A što se tice bodova Kimi i Massa su dokazali i sa lošim boldom su uvjek u bodovima , ako je bolid konkurentan onda naslov i borba za naslov do zadnje trke.
Ako Alonso dođe u Ferrari ja za takvu ekipu nemogu navijati sve dok on bude u njoj.

Nisi jedini,ima vas par koji tako mislite :badgrin: .
U svim anketama stručnjaka pa i na ovom forumu u anketama 90 % se ljudi izjasnilo da je Alonso najbolji vozač današnjice

A što se tiče toga da ne možeš naviat za Ferrari ako Alonso dođe,pa tebi svejedno piše da navijaš za Kimia a ne za Ferrari
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 16 ruj 2009, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la:Nisam ni ja jedini koji misli da je Kimi bolji od Alonsa. Meni u Ferrariju ne odgovara bili tko,
A otkud ti znaš da će s Alonsom u ekipi vladati nesklad i prljavštine?? Šta bi bilo kad bi se Kimi i Massa borili za naslov? Jesi kad o tome razmišljao?? :roll:
Alonso je po meni najkompletniji vozač danas (vjerujem da će se većina složiti sa mnom) i ja svakako želim takvog vozača gledati u svom najdražem timu. Uostalom, tko nebi želio jednog takvog vozača? :)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Živi bili pa vidili. #-o
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Schumy.d je napisao/la:
A otkud ti znaš da će s Alonsom u ekipi vladati nesklad i prljavštine?? Šta bi bilo kad bi se Kimi i Massa borili za naslov? Jesi kad o tome razmišljao?? :roll:
Alonso je po meni najkompletniji vozač danas (vjerujem da će se većina složiti sa mnom) i ja svakako želim takvog vozača gledati u svom najdražem timu. Uostalom, tko nebi želio jednog takvog vozača? :)
Same here, isto tako nisam neki veliki ljubitelj Ferraria (drazi su mi recimo od McLarena), ali bi volio vidjeti Alonsa u najlegendarnijem i najboljem F1 timu, uostalom ako je netko to zasluzio onda je to on. Jednostavno mi je tesko gledati kako trune vec 2 godine u ruku na srce losem bolidu jer je Renault daleko od onog sto je bio prije 3-4 godine.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Kad je takav cudotvorac što ne popravi Renault zašto jadan truli. :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mmilo42 je napisao/la:Kad je takav cudotvorac što ne popravi Renault zašto jadan truli. :biggrin:
ne brinite kolega, popraviti će ferrari sljedeće godine....

kad finac to ne može mora doći netko sposobniji
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Kad je takav cudotvorac što ne popravi Renault zašto jadan truli. :biggrin:

Pitanje je moj kolega dali ce gos.Alonso uopce biti u f1 sljedece godine, dali ce biti u Ferriju, i gdje ce biti Finac.
Jer moje je mišljenje da Alonso sad kad nema njegovog profesora, mentora i životnog uzora gos. Briatorea
više nikad nece biti prvak.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

mmilo42 je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:

Pitanje je moj kolega dali ce gos.Alonso uopce biti u f1 sljedece godine, dali ce biti u Ferriju, i gdje ce biti Finac.
Jer moje je mišljenje da Alonso sad kad nema njegovog profesora, mentora i životnog uzora gos. Briatorea
više nikad nece biti prvak.
Hahahahaha... dobra dobra... Njegov novi mentor postat ce gos. Montezemolo, kao sto je i sam najavio a to znaci da ce Fernando ipak biti prvak, prema tome... ovakvi niski komentari uopce nisu potrebni...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Komentirajuci poteze ekipe Renault povodom krađe utrke nemožeš ici niže od tog poteza. #-o
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mmilo42 je napisao/la:Komentirajuci poteze ekipe Renault povodom krađe utrke nemožeš ici niže od tog poteza. #-o
varate se kolega ili naprosto imate oslabjelo pamćenje, što je obzirom na vaše godine razumljivo, stoga vas upućujem na sljedeći podforum gdje imate priliku podsjetiti ostarjele neurone

http://forum.f1-hr.com/viewforum.php?f=4
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Komentirajuci poteze ekipe Renault povodom krađe utrke nemožeš ici niže od tog poteza. #-o
varate se kolega ili naprosto imate oslabjelo pamćenje, što je obzirom na vaše godine razumljivo, stoga vas upućujem na sljedeći podforum gdje imate priliku podsjetiti ostarjele neurone

http://forum.f1-hr.com/viewforum.php?f=4
Puno hvala mladi kolega, uvijek se ljepo prisjetiti vremena kad je f1 bila viteški sport.
Kad za pobjedu nisi natjeravao mladog kolegu da se zabija u zid i kad su se stariji slušali. =P~
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Ma nek Ferrari stavi 3 bolida, Massu, Alonsa i Raikkonena, pa nek se vidi ko je najbrzi... A ovako sto bi bilo kad bi bilo je mlacenje prazne slame... Izmedu Kimija i Alonsa, kad je Kimi raspolozen su minimalne razlike, obadva imaju prednosti i mane, treba se i puno toga poklopit i puno srece da vise izadu prednosti na vidjelo nego mane...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sto su podivljali ovi navijaci Alonsa.Malo se spustite na zemlju.Nista jos nije potvrdjeno da ce on doci u Ferrari...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Nives_esdm »

tomidix je napisao/la: Hahahahaha... dobra dobra... Njegov novi mentor postat ce gos. Montezemolo, kao sto je i sam najavio a to znaci da ce Fernando ipak biti prvak, prema tome... ovakvi niski komentari uopce nisu potrebni...
Pa sam je Alonso rekao da se ne miće iz F1 dok ne osvoji treći naslov...ja bi najraže vidila Kima i Alonsa u Ferrariju, led i vatra... :lol:
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Bilo bi lipo viditi Kimija i Alonsa u istom bolidu, iako mislim da je to nemoguce,Kimi kakav je njemu je sve jedno
s kim vozi ali sumnjam da bi Alonso pristao jer on je naucio biti glavni, a sa Kimijem u formi to nije lako.
Nije Kimi - Piquet. :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Nives_esdm je napisao/la: Pa sam je Alonso rekao da se ne miće iz F1 dok ne osvoji treći naslov...ja bi najraže vidila Kima i Alonsa u Ferrariju, led i vatra... :lol:
pa da sam ja šef ferrarija napravio bi upravo to, bio bi to marketinški overkill kada bi se dobro plasirao, samo korporacijski umovi to nikada ne bi dopustili

ali u nekim drugim vremenima bio bi to pravi bullseye, odmah bi doveo par alokholnih sponzora, kimi bi na svakoj trećoj pressic bio pijan ko deva, a alonsa bi pustio s lanca..........

e sad, dali bi to bio pravi put, od ferrarija napraviti dekadenti pijedestal svim ovim bogatunčićima koji se drpaju u svojim californiama i nalijevaju monopolowu u bjeloočnice..............

ne, ali bilo bi fora
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ja ne razumijem otkud vama to da Alonso mora biti šef da bi momčad funkcionirala. Od Fisichelle je jednostavno bio brži i momčad ga je gurala u lovu na titulu. S Hamiltonom nije imao nikakvih problema nego s Dennisom koji je očito Alonsu obećao nešto što nije kasnije želio ispuniti. S Piquetom ne znam da je imao ikakav odnos, a po svemu sudeći i ja bi bio brži od Piqueta. A opet Piquet nije pljuvao po Alonsu nego Briatoreu.
Alonso po svemu sudeći voli imati na čistac odnos sa momčadi. A šta će raditi drugi vozač, pogotovo Kimijevog kalibra, ne vjerujem da ga baš previše zanima. Osim aku mu Domenicali ili di Montezemolo obećaju drugačije.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

može jedno pitanje za vas tzv. Ferariste(Alonsovce):zašto Alonso uvijek želi Kimijevo mjesto?

i nisam u ove tri godine vidio nikakav nedostatak u postavi Massa-Kimi,prvu se sezonu jedan borio,iducu drugi,a u trecoj nijedan zbog bolida,i gdje je tu problem?nisu imali medusobnih konflikta,pomagali su jedan drugome kad je trebalo u zavrsnicama,i to je to....
Zadnja izmjena: kimi#1, dana/u 16 ruj 2009, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

kimi#1 je napisao/la:može jedno pitanje za vas tzv. Ferariste(Alonsovce):zašto Alonso uvijek želi Kimijevo mjesto?
Potpis na ovo, zar mu ne bi bilo lakše voziti sa Kimijem kao čovjekom koji se ne buni protvi ničega?
Ili je to strah od Kimija kao Alonsovog suvozača?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

luka_kimi je napisao/la:
kimi#1 je napisao/la:može jedno pitanje za vas tzv. Ferariste(Alonsovce):zašto Alonso uvijek želi Kimijevo mjesto?
Potpis na ovo, zar mu ne bi bilo lakše voziti sa Kimijem kao čovjekom koji se ne buni protvi ničega?
Gdje piše da Alonso "uvijek" ili "sada" želi Kimijevo mjesto??? :doubt:
kakav potpis staviti???
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Maestro je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
To pišete vi-Alonsovi navijači...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Maestro je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
I mene ovo zanima. Ko kaže da Alonso puca na Kimijevo mjesto? Otprije znam da Alonso želi u Ferrari kako je i sam izjavio. A na čije mjesto želi sjesti ne sjećam se da je ikad rekao.
I nisam Alonsovac da se razumijemo, nego Ferrarijevac. Za svoju momčad želim najbolje vozače a to bi u ovom trenutku bili Vettel i Alonso (po mom mišljenju). Mada je i ova postava Ferrarija veoma jaka. Ustvari kad gledamo parove vozača Ferrari trenutno ima najjači par u F1 (do Mađarske naravno).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Odgovori