pogledao sam bbcijev forum (super zabavan je bio) i nekako mi se pocela mjenjati slika rbra..
jest da nam je vecini iritantan zbog silovanja pravila i zbog toga sto su toliko brzi, sve to stoji.. al..
isti taj rbr nam je 2009 bio svjetla tocka kada su jedini mogli stat uz tada iritantnog brawn gpa i njihove dominacije..
jasno mi je da je to uvijek tako i tako ce i bit, al mislim da smo malo preostri prema rbru u smislu antipatija..
zasto to kazem.. pogledao sam i lani skoro pa sve forume nakon utrka i euforija nakon utrka se ne gubi u rbr taboru, a to je oke i to je ono iskreno.. cijeli tim partija nakon utrke, uvijek glazba, uvijek veselje.. predvodjeni vettlom koji je zvijezda samo takva, toliko se dobro nosi sa svime i sa svakim, rodjen je za f1..
nije samo tako stat na rep i zgazit ferrari i mcm.. nece dugo trajat ovakvo stanje i ljudi uzivaju u trenutcima.. mislim da cemo se za xx godina sjecat rbra kao pozitivne momcadi..
coluthard navrsio 40., pozvali ga u rbr tabor da razreze tortu i vettel mu zabije komad u facu

natocili mu i sampanjac kojeg se nekako nije usudio gucnut, cijeli se malo zbunio drzeci mikrofon i casu
pita vettla da sto mu je prolazilo glavom tijekom utrke.. a ovaj : "well.. you were on my mind whole race, i was thinking.. sh#t i will be some day forty, i must enjoy time now"