Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Formula 1 team - Red Bull Racing

Post Postao/la Kenny »

Morgan Freeman je napisao/la:Je, ništa, diskvalifikacija onda. Pa imaju i to pomično prednje krilo i aktivni ovjes i još k tome nemaju kers. Samo za njih vrijede druga pravila. Pa, recimo jel gdje piše u nogometnim pravilima da ja ne smijem uzet lopatu na utakmicu te njom donijet loptu u golu dok me svi gledaju? I jel bi se to smatalo protuzakonitim ako ja to napravim a nije nigdje u pravilima zabranjeno?
Red Bull sigurno prolazi na testiranjima, da drugi znaju kako da to naprave već bi i oni imali.
Odakle ti informacija da imaju aktivni ovjes, a za KERS nije pravilo da ga se mora imat. Možda ga i ostali izbace nakon par trka
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nemam ja nist protiv njih al ono kad pogledas kako se ljudi tamo bahate pogotovo onaj horner i marko ili helmut kako god .. Kako su samo samouvjereni u bolid poželiš im da sljedece trke dimi motor
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Evo i još jedna slika za usporedbu:
http://desmond.yfrog.com/Himg640/scaled ... &ysize=640" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijevo krilo u vožnji, desno kad stoji
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Zanima me zašto svi vi o nekorištenju KERS-a ne pišete na stranicama Lotusa, Virgina? I molio bih nekog link na dogovor o korištenju KERS-a u 2011...
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Ako je netko gledao na RTL-u , poslje trke je bio kratki intervju sa nekim inžinjerom iz Red Bulla (neki stariji lik nisam zapatio kako se zove, Austrijanac) i pita ga ovaj da li je KERS uopće bio u bolidu? Ovaj se smješka i kaže: Das weiss ich uberhaupt nicht, ha ha ha!" Odnosno: To uopće ni ne znam, ha haha!" Dakle malo se drže prepotentno, pomalo "Uber" (iznad) ostalih i još se tako k..vinski podsmijavaju! Još je na kraju rekao da če ipak na nekim utrkama morati koristiti KERS jer če imati velikih problema na dugačkim pravcima kao što su Malezija i Kina, dakle u sljedećoj utrci bi trebalo to ipak malo drugačije izgledati!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
avetma
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la avetma »

Ako Red Bull nije u "duhu pravila", pitam ja vas zašto Ferrari/McLaren/bilo koja druga ekipa ne naprave ista rješenja koja nisu u duhu pravila? Mislite da to ne rade zato jer su poštenjačine koje žele samo u duhu pravila igrati? :lol:

A što se tiče ovog da se drže prepotentno, pa ljudi, oni su energetski napitak i ovo im je sedma sezona u formuli 1, a praše gigante poput Ferrarija/McLarena/Mercedesa za po 8 desetinki po krugu i ovi im ne mogu ništa. Na njima i jest da se ponašaju kao da su na krovu svijeta, isto kao što je na Ferrariju/Mclarenu da naprave brži bolid i spenkaju ih i spuste na zemlju. Naravno, ako znaju.
Neno Koš
Navijam za: Renault F1

Post Postao/la Neno Koš »

avetma je napisao/la:Ako Red Bull nije u "duhu pravila", pitam ja vas zašto Ferrari/McLaren/bilo koja druga ekipa ne naprave ista rješenja koja nisu u duhu pravila? Mislite da to ne rade zato jer su poštenjačine koje žele samo u duhu pravila igrati? :lol:

A što se tiče ovog da se drže prepotentno, pa ljudi, oni su energetski napitak i ovo im je sedma sezona u formuli 1, a praše gigante poput Ferrarija/McLarena/Mercedesa za po 8 desetinki po krugu i ovi im ne mogu ništa. Na njima i jest da se ponašaju kao da su na krovu svijeta, isto kao što je na Ferrariju/Mclarenu da naprave brži bolid i spenkaju ih i spuste na zemlju. Naravno, ako znaju.
nemos napravit ono što ne razumiješ točno. za sve je newey kriv :biggrin: da nema tog čovjeka gledali bi historic f1, ovako gledamo modernu f1 s energetskim pićem na čelu :D
avetma
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la avetma »

Pa da, za sve je Newey kriv. :) Dovoljno o tome govori i činjenica da ga Ferrari pokušava dovesti u svoje redove, ali mislim da Adrianu nije pitanje ima li milijun eura više ili manje, nego je pitanje filozofije, radi koje je otišao iz McL, i radi koje neće u Ferrari, a Red Bull mu je sponzorira. Mad scientist. :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

avetma je napisao/la:
A što se tiče ovog da se drže prepotentno, pa ljudi, oni su energetski napitak i ovo im je sedma sezona u formuli 1, a praše gigante poput Ferrarija/McLarena/Mercedesa za po 8 desetinki po krugu i ovi im ne mogu ništa..
Ovo im je 15 sezona u f1. Ne kao RBR-u ali kao ekipa natječu se od tada ( kao Stewart, Jaguar i na kraju RBR ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Sorry, al kao ekipa računaju se od 2005. kad je Red Bull krenuo. Ne broje im se rezultati Stewarta i Jaguara
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da ali kao ekipa inženjera rade zajedno tih 15 godina za razliku od Lotusa ili Toyote prije koji su krenuli iz početka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Ja ih kao ekipu računam od Veljače 2006 budući da se tad gospon Newey zaposlio u tvornici pića xD
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

avetma je napisao/la:Pa da, za sve je Newey kriv. :) Dovoljno o tome govori i činjenica da ga Ferrari pokušava dovesti u svoje redove, ali mislim da Adrianu nije pitanje ima li milijun eura više ili manje, nego je pitanje filozofije, radi koje je otišao iz McL, i radi koje neće u Ferrari, a Red Bull mu je sponzorira. Mad scientist. :)
Nije istina nego... gđa Newey ne želi da se seli iz Engleske. To je glavni razlog.
Avanti FER, Avanti!!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Dani je napisao/la:Da ali kao ekipa inženjera rade zajedno tih 15 godina za razliku od Lotusa ili Toyote prije koji su krenuli iz početka.
Kao ekipa inžinjera su bili bezveze dok nije došao Newey i onaj njegov pomočnik. Vjerovatno su doveli još nekoliko ljudi, ali ekipa koja je bila tu od prije nije bila ništa posebno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Pa i s Neweyem na čelu se nisu baš pomakli prema naprijed sve do 2009-e kad je došlo do velike promjene pravila pa je aerodinamika postala daleko najvažnija komponenta bolida gdje je Newey direktor svemira.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

pogledao sam bbcijev forum (super zabavan je bio) i nekako mi se pocela mjenjati slika rbra..

jest da nam je vecini iritantan zbog silovanja pravila i zbog toga sto su toliko brzi, sve to stoji.. al..
isti taj rbr nam je 2009 bio svjetla tocka kada su jedini mogli stat uz tada iritantnog brawn gpa i njihove dominacije..
jasno mi je da je to uvijek tako i tako ce i bit, al mislim da smo malo preostri prema rbru u smislu antipatija..

zasto to kazem.. pogledao sam i lani skoro pa sve forume nakon utrka i euforija nakon utrka se ne gubi u rbr taboru, a to je oke i to je ono iskreno.. cijeli tim partija nakon utrke, uvijek glazba, uvijek veselje.. predvodjeni vettlom koji je zvijezda samo takva, toliko se dobro nosi sa svime i sa svakim, rodjen je za f1..
nije samo tako stat na rep i zgazit ferrari i mcm.. nece dugo trajat ovakvo stanje i ljudi uzivaju u trenutcima.. mislim da cemo se za xx godina sjecat rbra kao pozitivne momcadi..

coluthard navrsio 40., pozvali ga u rbr tabor da razreze tortu i vettel mu zabije komad u facu :) natocili mu i sampanjac kojeg se nekako nije usudio gucnut, cijeli se malo zbunio drzeci mikrofon i casu :)

pita vettla da sto mu je prolazilo glavom tijekom utrke.. a ovaj : "well.. you were on my mind whole race, i was thinking.. sh#t i will be some day forty, i must enjoy time now"
:)
rFactor F1 HR server Info
slika
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Slažem se s tobom Armanini. Vjerujem da je kod večine od nas prisutan jal jer baš nitko ovdje ne navija za njih i nemaju neku povijest. Recimo da je Wiiliams na vrhu iako ne navijam za njih bilo bi mi jako drago.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Morgan Freeman je napisao/la:Slažem se s tobom Armanini. Vjerujem da je kod večine od nas prisutan jal jer baš nitko ovdje ne navija za njih i nemaju neku povijest. Recimo da je Wiiliams na vrhu iako ne navijam za njih bilo bi mi jako drago.
ja navijam za njih, vidiš mogo bi to u profilu promijenit:)

samo ne znam jel to zbog vozača il nečeg drugog. recimo da nemam niš protiv nit vettela nit webbera.

ustvari, kad malo bolje promislim, ja navijam u f1 po sličnom principu kako glasujem u politici. znam za koga ne navijam, a ima više momčadi za koje mi nije mrsko da pobijede :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

padobranac je napisao/la:
Morgan Freeman je napisao/la:Slažem se s tobom Armanini. Vjerujem da je kod večine od nas prisutan jal jer baš nitko ovdje ne navija za njih i nemaju neku povijest. Recimo da je Wiiliams na vrhu iako ne navijam za njih bilo bi mi jako drago.

samo ne znam jel to zbog vozača il nečeg drugog. recimo da nemam niš protiv nit vettela nit webbera

sigurno navijas od prosle godine :lol: :lol:
Alonsista hasta la muerte..
padobranac
Početnik
Početnik

Alonso-champ je napisao/la:
padobranac je napisao/la:

samo ne znam jel to zbog vozača il nečeg drugog. recimo da nemam niš protiv nit vettela nit webbera

sigurno navijas od prosle godine :lol: :lol:
upravo tako. u čemu je problem. sljedeće godine, tko zna, tko mi se manje ne svidi. po meni je glupost cijeli život navijati za istu momčad. navijam za onoga tko mi se u tom trenutku čini ok, imao on povijest od 30 il 3 godine
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

onda se ne mozes zvati navijacem.. nhf, al to sto opisujes ne znaci bit navijac..
rFactor F1 HR server Info
slika
padobranac
Početnik
Početnik

Armanini je napisao/la:onda se ne mozes zvati navijacem.. nhf, al to sto opisujes ne znaci bit navijac..
pa niti nisam navijač, to je sigurno, samo u određenom trenutku preferiram pobjedu određene momčadi. dakle, navijač sigurno nisam, i ne vidim što je tako super kad si navijač.
IH!

Post Postao/la IH! »

Ma moramo svi priznati da smo ipak navikli,i da nam nedostaje,onaj dvoboj za titulu McM i Fer. :biggrin: To je vise od borbe,tradicija suparnistva pa recicu i sportskog prezira. I onda se ubaci tu,jako dominantno,ovi bikovim i s*jebu cijelu dugogodisnju atmosferu :D

Al' kada gledas sa druge strane ,nije bas ni lose da se razbije neka monotonija..samo se nadam da nece bas predugo trajari ova RB dominacija.
slika
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

RB moze imat odlicnu sezonu kad se samo sjetis prosle .. Rb je bio superioran auto al je bila malo losija pouzdanost.. Za ovu sezonu jos su uspili ubrzat bolid i jos su proradili na pouzdanosti tako da jako puno posla imaju Ferrari McM i ostatak a to mi se ne sviđa
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

http://www.youtube.com/watch?v=T2UDpeJwgKU

dajte mi recite,da li je ovo ilegalno??
Alonsista hasta la muerte..