Heikki Kovalainen

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Meni je drago da ostaje...
Očito je da mu treba malo više vremena na navikavanje i mislim da će bit (u biti nadam se) sve bolji i bolji kako sezona bude dolazila svom kraju....
@SRV, potpuno se slažem s tobom, a ne bi bila loša ni neka pobjedica... Evo možda ovaj vikend... [-o<
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ćale od Lewisa je napisao/la: http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html
pa i ne baš, mnogih imena nema ove godine među najbržima kao i mnogo hvaljenog mog favorita :D . E oni koji misle da McL sabotira bolid Kovalainena nek pogledaju listu pa se vidi da on izvlači više od Hamiltona iz bolida ali nema sreće ili mu fali ono 'nešto' da pobjeđuje. Stvarno neznam šta je s njim :(
ponajprije sam mislio na konstantnost tokom utrke,time kad povučemo pralelu zašto je onda i realno da pušta hamija je to kaj je heikki samo jednom završio na postolju i to na 3.mjestu dok Hami ima čak 4 pobjede jedno drugo i treće mjesto,tu bih izvukao tih reči ćemo pola sekunde,stvarno nisam računao ali kad treba po meni je otprilike toliko Hami brži trenutno,što nemora značit da će i dalje bit,ipak sad nije više neiskusan ko prošle godine,u prednosti je naspram Heikkija. Razlika u bodovima je čak 30 u ukupnom poretku a to nemože bit ako nije netko izvjesno brži.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Sutra iz prvih redova McL :D , baš me zanima hoće li Heiki probati napasti Lewisa na startu ili zatvarat i čuvat mu leđa dok se ne odvoje...
slika
Damper
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Damper »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Sutra iz prvih redova McL :D , baš me zanima hoće li Heiki probati napasti Lewisa na startu ili zatvarat i čuvat mu leđa dok se ne odvoje...
Haha, nema timskih odredbi u McLarenu (ko je tu lud)!

:D :D :D
šumi, šumi javore...
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Sutra iz prvih redova McL :D , baš me zanima hoće li Heiki probati napasti Lewisa na startu ili zatvarat i čuvat mu leđa dok se ne odvoje...
Kova će doć ispred Lewisa samo ako Lewis neš zaj**e na samom startu... A ako se to dogodi nadam se da ga neće samo tako pustit... Volio bi vidjet malo borbe među njima... ;)
Imam neki feeling da će Kova sutra pobjedit i na taj način postat 100-ti vozač u povijesti F1 koji je pobjedio neku utrku... :D

EDIT: Heikki izjavio da će probat pobijedit Lewisa KLIK
slika slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

keexx je napisao/la:
Kova će doć ispred Lewisa samo ako Lewis neš zaj**e na samom startu... A ako se to dogodi nadam se da ga neće samo tako pustit... Volio bi vidjet malo borbe među njima... ;)
Imam neki feeling da će Kova sutra pobjedit i na taj način postat 100-ti vozač u povijesti F1 koji je pobjedio neku utrku... :D

EDIT: Heikki izjavio da će probat pobijedit Lewisa KLIK
Neznam baš dali će imat izglede za napasti jer starta s prljave strane a osim tog znamo da Hamilton dobro starta i još bolje zatvara, ali bilo bi dobro ih vidjet da jedan uz drugog prođu zavoj :D
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Prljava je Heikkijeva strana, ja se samo nadam da ce zadrzati drugo mjesto.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Evo nas na samo 11 bodova zaostatka za Ferrarijem u konstruktorima,još uvijek su obje titule moguce..... :D
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Evo da se citiram...:D
keexx je napisao/la: Imam neki feeling da će Kova sutra pobjedit i na taj način postat 100-ti vozač u povijesti F1 koji je pobjedio neku utrku... :D

Ma bravo Heikki... Bash mi je jako drago zbog njega... Vratilo mu se sad za sve pehove koje je imao...
King iCool je napisao/la:Evo nas na samo 11 bodova zaostatka za Ferrarijem u konstruktorima,još uvijek su obje titule moguce..... :D
Ma sve je moguće ove sezone... Stvarno se nadam da će McLaren uzet obje titule nakon mnogo godina...
slika slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Od srca vam želim titulu u konstruktorima zbog onih zalizanih
žabara u Scuderiji,ali samo da Felipe uzme naslov!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

edo je napisao/la:Od srca vam želim titulu u konstruktorima zbog onih zalizanih
Ovo prvo rado prihvaćamo,ali za ovo drugo čemo se do kraja borit svim snagama (samo legalnim-da se ne bi krivo razumjeli)....
A za Heikkija se nadam da ce uspjeti nekako ulovit BMW-e u ukupnom poretku vozaca
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

King iCool je napisao/la: A za Heikkija se nadam da ce uspjeti nekako ulovit BMW-e u ukupnom poretku vozaca
Hoće. BMW je siguran na 3. mjestu konstruktora i oni su se izgleda okrenuli skroz na slijedeću sezonu ;) Vjerojtano bi on bio ispred BMW-ovih vozača da nije bilo puno pehova dosad. Ovo mu je danas dobro došlo ;)
.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

red_devil je napisao/la: Vjerojtano bi on bio ispred BMW-ovih vozača da nije bilo puno pehova dosad. Ovo mu je danas dobro došlo ;)
E da, izgleda da su ti finci ukleti s tim pehovima. Sjetimo se Mike, Kimia i sad Heikki...pa stvarno sve finci i svi u McL :( . Mika je plakao koliko je pehova doživio u McL vjerojatno bi i Kimi da mu lice nije zaleđeno :)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ma pravi navijač nema šta
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Neka te bude sram kako to možeš reći za ferrari a navijaš za Massu!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Mislim da će nakon ove pobjede Heikki dobiti krila, i mislim da ćemo već na idućoj utrci gledati dominaciju Mcm-a i Heikkia.(Hami drugi naravno)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Caldor je napisao/la:Mislim da će nakon ove pobjede Heikki dobiti krila, i mislim da ćemo već na idućoj utrci gledati dominaciju Mcm-a i Heikkia.(Hami drugi naravno)
Realno gledajući bio je daleko iza prve dvojice tako da je ovo plod sreće i mislim da će ga hamilton i dalje gaziti ko i do sada
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Ante sexy je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Mislim da će nakon ove pobjede Heikki dobiti krila, i mislim da ćemo već na idućoj utrci gledati dominaciju Mcm-a i Heikkia.(Hami drugi naravno)
Realno gledajući bio je daleko iza prve dvojice tako da je ovo plod sreće i mislim da će ga hamilton i dalje gaziti ko i do sada
upravo tako...pa nemos u istom autu od momcadskog kolege izgubit za 15 sec u 1 stintu samo, a niko te ne koci naprijed i onda rec da je zasluzena pobjeda :roll:
slikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Sad možete pisat što god hoćete,Heikki je bil prvi postao je 100. F1 gp pobjednik i to su činjenice.A to da je bilo ovako ili onako ne postoji u sportu...Ako se gleda cijela sezona do sad ja mislim je Heikki zaslužio pobjedu jer je imao toliko peha da je to već bilo za plakati.
Istina da je Massa bio brži od njeda,ali jbg ako hoćeš pobjedit onda ti auto mora izdržat do kraja....Kimi to zna možda ga može utješit. 8)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Bravo Heikki =D> čestitke :driver:
... Forza Massa ...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

F1-Champ je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
upravo tako...pa nemos u istom autu od momcadskog kolege izgubit za 15 sec u 1 stintu samo, a niko te ne koci naprijed i onda rec da je zasluzena pobjeda :roll:
Ma ljudi. pa to mu je moralni boost. Pobjedil sam jedanput mogu još jednom.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Zna netko zašto je Heikki ispao u zadnjem krugu? Samo su ga na kratko pokazali.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:Zna netko zašto je Heikki ispao u zadnjem krugu? Samo su ga na kratko pokazali.
Vjerojatno neki kvar, ali nemam pojma koji jer se vidjelo da se parkirao van staze...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Lose je startao, pa se kasnije probudio, pa onda onaj sudar s ( mislim da je Webberom) pa ona kazna...... i na kraju odustajanje... Nije ni dobro, nije ni lose
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Heikkiju otkazao mjenjač, u zadnjem krugu. :(
Odgovori