Očito je da mu treba malo više vremena na navikavanje i mislim da će bit (u biti nadam se) sve bolji i bolji kako sezona bude dolazila svom kraju....
@SRV, potpuno se slažem s tobom, a ne bi bila loša ni neka pobjedica... Evo možda ovaj vikend...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ponajprije sam mislio na konstantnost tokom utrke,time kad povučemo pralelu zašto je onda i realno da pušta hamija je to kaj je heikki samo jednom završio na postolju i to na 3.mjestu dok Hami ima čak 4 pobjede jedno drugo i treće mjesto,tu bih izvukao tih reči ćemo pola sekunde,stvarno nisam računao ali kad treba po meni je otprilike toliko Hami brži trenutno,što nemora značit da će i dalje bit,ipak sad nije više neiskusan ko prošle godine,u prednosti je naspram Heikkija. Razlika u bodovima je čak 30 u ukupnom poretku a to nemože bit ako nije netko izvjesno brži.Ćale od Lewisa je napisao/la: http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html
pa i ne baš, mnogih imena nema ove godine među najbržima kao i mnogo hvaljenog mog favorita. E oni koji misle da McL sabotira bolid Kovalainena nek pogledaju listu pa se vidi da on izvlači više od Hamiltona iz bolida ali nema sreće ili mu fali ono 'nešto' da pobjeđuje. Stvarno neznam šta je s njim
Kova će doć ispred Lewisa samo ako Lewis neš zaj**e na samom startu... A ako se to dogodi nadam se da ga neće samo tako pustit... Volio bi vidjet malo borbe među njima...Ćale od Lewisa je napisao/la:Sutra iz prvih redova McL, baš me zanima hoće li Heiki probati napasti Lewisa na startu ili zatvarat i čuvat mu leđa dok se ne odvoje...
Neznam baš dali će imat izglede za napasti jer starta s prljave strane a osim tog znamo da Hamilton dobro starta i još bolje zatvara, ali bilo bi dobro ih vidjet da jedan uz drugog prođu zavojkeexx je napisao/la:Kova će doć ispred Lewisa samo ako Lewis neš zaj**e na samom startu... A ako se to dogodi nadam se da ga neće samo tako pustit... Volio bi vidjet malo borbe među njima...Ćale od Lewisa je napisao/la:Sutra iz prvih redova McL, baš me zanima hoće li Heiki probati napasti Lewisa na startu ili zatvarat i čuvat mu leđa dok se ne odvoje...
![]()
Imam neki feeling da će Kova sutra pobjedit i na taj način postat 100-ti vozač u povijesti F1 koji je pobjedio neku utrku...
EDIT: Heikki izjavio da će probat pobijedit Lewisa KLIK
keexx je napisao/la: Imam neki feeling da će Kova sutra pobjedit i na taj način postat 100-ti vozač u povijesti F1 koji je pobjedio neku utrku...
Ma sve je moguće ove sezone... Stvarno se nadam da će McLaren uzet obje titule nakon mnogo godina...King iCool je napisao/la:Evo nas na samo 11 bodova zaostatka za Ferrarijem u konstruktorima,još uvijek su obje titule moguce.....![]()
Ovo prvo rado prihvaćamo,ali za ovo drugo čemo se do kraja borit svim snagama (samo legalnim-da se ne bi krivo razumjeli)....edo je napisao/la:Od srca vam želim titulu u konstruktorima zbog onih zalizanih
žabara u Scuderiji,ali samo da Felipe uzme naslov!!!
Hoće. BMW je siguran na 3. mjestu konstruktora i oni su se izgleda okrenuli skroz na slijedeću sezonuKing iCool je napisao/la: A za Heikkija se nadam da ce uspjeti nekako ulovit BMW-e u ukupnom poretku vozaca
E da, izgleda da su ti finci ukleti s tim pehovima. Sjetimo se Mike, Kimia i sad Heikki...pa stvarno sve finci i svi u McLred_devil je napisao/la: Vjerojtano bi on bio ispred BMW-ovih vozača da nije bilo puno pehova dosad. Ovo mu je danas dobro došlo
ma pravi navijač nema štaedo je napisao/la:Od srca vam želim titulu u konstruktorima zbog onih zalizanih
žabara u Scuderiji,ali samo da Felipe uzme naslov!!!
upravo tako...pa nemos u istom autu od momcadskog kolege izgubit za 15 sec u 1 stintu samo, a niko te ne koci naprijed i onda rec da je zasluzena pobjedaAnte sexy je napisao/la:Realno gledajući bio je daleko iza prve dvojice tako da je ovo plod sreće i mislim da će ga hamilton i dalje gaziti ko i do sadaCaldor je napisao/la:Mislim da će nakon ove pobjede Heikki dobiti krila, i mislim da ćemo već na idućoj utrci gledati dominaciju Mcm-a i Heikkia.(Hami drugi naravno)
Ma ljudi. pa to mu je moralni boost. Pobjedil sam jedanput mogu još jednom.F1-Champ je napisao/la:upravo tako...pa nemos u istom autu od momcadskog kolege izgubit za 15 sec u 1 stintu samo, a niko te ne koci naprijed i onda rec da je zasluzena pobjedaAnte sexy je napisao/la:Realno gledajući bio je daleko iza prve dvojice tako da je ovo plod sreće i mislim da će ga hamilton i dalje gaziti ko i do sadaCaldor je napisao/la:Mislim da će nakon ove pobjede Heikki dobiti krila, i mislim da ćemo već na idućoj utrci gledati dominaciju Mcm-a i Heikkia.(Hami drugi naravno)