Pa znaci nisu grizli?! Samo mi to reci jel ja citiram tvoju izjavu.dmarijon je napisao/la:najbolje da crtamo umjesto da pišemo.Adriana Lima fan je napisao/la:Sta 2005 i 2006 nisu grizli?dmarijon je napisao/la:ono što mi je posebno kod ferrarija, za razliku od drugih timova. Oni kad zagrizu i odluče biti prvi, to i naprave. Po meni, nije schumacherova era zbog schumachera. I u većoj mjeri je zbog samog tima. Znam da se mnogi neće složiti.
Mislim da će isto tako zagristi i sada, nakon ove prve trke...
2005. je bila katostrafolana sezona (fulali su od početka). nakon samo 12 mjeseci od toga su napravili valjda najbrži bolid i skoro osvoji prvenstvo 2006. Koji drugi tim tako nešto napravi?!?!
A sada, imaju (gotovo sigurno) već sada najbrži bolid, pa koliko će im trebati za pobjede?
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
evo da malo upotpunim kolekciju Hi. Res. slikica navijačima Ferraria, iako je to već fićo djelomično učinio...
nije utrka za pamćenje, ali uz Ferrari u dobru i zlu

>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<
nije utrka za pamćenje, ali uz Ferrari u dobru i zlu

>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<

-
- Legenda
u zadnjih deset godina, koliko ja znam, ferrari je poznat kao relativno nekvarljiv bolid... zadnje dve godine imaju mušica", istina. Koliko znam, mclaren je najpoznatiji po tome, šta ne. Do prije godinu i pol onda su se srediliDani je napisao/la:Ferrari je jako brz, samo se kvari. Tipično talijanski. Zato će mi biti još veći gušt kada Hamilton osvoji naslov prvaka.
- Dani
- Legenda
Tim Ferrarija u f1 je sve samo ne talijanski proizvod. Sjeti se kakvi su bili do dolaska Browna i Schumachera. Uveli su germansku disciplinu , a ostalo je povijest.dmarijon je napisao/la:u zadnjih deset godina, koliko ja znam, ferrari je poznat kao relativno nekvarljiv bolid... zadnje dve godine imaju mušica", istina. Koliko znam, mclaren je najpoznatiji po tome, šta ne. Do prije godinu i pol onda su se srediliDani je napisao/la:Ferrari je jako brz, samo se kvari. Tipično talijanski. Zato će mi biti još veći gušt kada Hamilton osvoji naslov prvaka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Vjerovatno je greška bila da su pospješili aerodinamiku na uštrb hlađenja. Preračunali se vjerovatno.
Mene najviše sekira ipak ono Bourdais-ovo odustajanje. Ako je i kod njega isti kvar ko i kod Ferrarija onda je to malo obeshrabrujuće za nas Ferrarijevce
Mene najviše sekira ipak ono Bourdais-ovo odustajanje. Ako je i kod njega isti kvar ko i kod Ferrarija onda je to malo obeshrabrujuće za nas Ferrarijevce

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Mislim da je ovim potvrđeno da Ferrari teško može odnit konstruktorski naslov.ploc je napisao/la:Ako Massa ovako nastavi nece biti ni broj 2 jer izgubit 8 bodova ovakvom greskom dok te nitko ne napada to je katastrofa ,jos jednom ovako i more lijepo ic vozit karet
Je da je super, ali nemože Kimi vozit za obojicu

With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ne brini Kimi bude osvajal utrke a Massa bude tak drugi treci uglavnom skupljal prasinu ko i do sad.Naslov nije upita samo je upitno njegovo vozacko mjesto slijedece godine jer sto je je nije on idealan za drugog vozaca ferraria.Ali bude on odradil ove godine posao kak treba a posao mu je stitonosa a onda bude pakiral kofere.vulshok je napisao/la:Mislim da je ovim potvrđeno da Ferrari teško može odnit konstruktorski naslov.ploc je napisao/la:Ako Massa ovako nastavi nece biti ni broj 2 jer izgubit 8 bodova ovakvom greskom dok te nitko ne napada to je katastrofa ,jos jednom ovako i more lijepo ic vozit karet
Je da je super, ali nemože Kimi vozit za obojicu
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Dani
- Legenda
Ne brini Kimi bude osvajal utrke a Massa bude tak drugi treci uglavnom skupljal prasinu ko i do sad.Naslov nije upita samo je upitno njegovo vozacko mjesto slijedece godine jer sto je je nije on idealan za drugog vozaca ferraria.Ali bude on odradil ove godine posao kak treba a posao mu je stitonosa a onda bude pakiral kofere.[/quote]
Strpi se malo. Nemoj se zaletavati. Prva pobjeda i već otvaraš šampanjac. Prošla sezona bi ti trebala biti poučak.
Strpi se malo. Nemoj se zaletavati. Prva pobjeda i već otvaraš šampanjac. Prošla sezona bi ti trebala biti poučak.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
Da baba ima onu stvar, bila bi djed. Da McLareni nisu bili bačeni 5 pozicija nazad, tko zna gdje bi završili...Walter je napisao/la:Tačno, da je Massa završio 2., danas bi Ferrari imao 19 bodova, a ne 11.dmarijon je napisao/la:lako što je massa izgubio svoje bodove. ali izgubio je čiste bodove ferrariju. to će biti veći problem

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ja sam samo htio da pokažem koliko će te Massine greške koštati Ferrari.Randall Flagg je napisao/la:Da baba ima onu stvar, bila bi djed. Da McLareni nisu bili bačeni 5 pozicija nazad, tko zna gdje bi završili...Walter je napisao/la:Tačno, da je Massa završio 2., danas bi Ferrari imao 19 bodova, a ne 11.dmarijon je napisao/la:lako što je massa izgubio svoje bodove. ali izgubio je čiste bodove ferrariju. to će biti veći problem
-
- Legenda
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Marlboro
- Početnik
Nebi bio deda nego baba s ku××××Randall Flagg je napisao/la:Da baba ima onu stvar, bila bi djed. Da McLareni nisu bili bačeni 5 pozicija nazad, tko zna gdje bi završili...Walter je napisao/la:Tačno, da je Massa završio 2., danas bi Ferrari imao 19 bodova, a ne 11.dmarijon je napisao/la:lako što je massa izgubio svoje bodove. ali izgubio je čiste bodove ferrariju. to će biti veći problem

Mala šala.
Istina je da Massa sada šteti ferrariju i mislim ako se ne popravi da ga najvjerovatnije nećemo gledati iduće sezone u Ferrariju. Ili se možda varam