Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERRARI

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la nikolaa »

Jules Bianchi moguce zamjena za Lucu Badoera koji zadnju sansu za dobar rezultat ima na VN Belgije...Zanimljivo!!!

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
FORZA FERRARI!!!
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

ja se nadam čudu :D da će Badoer proraditi.

Stvarno mi je žao tog čovjeka nakon desetljeća testiranja i življenja u nadi da će jednog dana ipak odvoziti koju trku za Ferrari, mogao bi nakraju jako neslavno ispasti, pa čak i potpuno nestati iz Maranella i kao test vozač. ;) Da su dozvoljena testiranja ove sezone, zasigurno se ovakva situacija s njim nebi dogodila. Lako za mlade vozače, oni voze niže kategorije tokom godine i prelazak u F1 im i nije toliki problem, vrlo brzo uče i postaju konkurentni. Ali voziti osobni automobil godinu dana, i nakon toga sjesti u trkaći auto direktno na utrci :) samoubojstvo

Badoer rules :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Senna je napisao/la:ja se nadam čudu :D da će Badoer proraditi.

Stvarno mi je žao tog čovjeka nakon desetljeća testiranja i življenja u nadi da će jednog dana ipak odvoziti koju trku za Ferrari, mogao bi nakraju jako neslavno ispasti, pa čak i potpuno nestati iz Maranella i kao test vozač. ;) Da su dozvoljena testiranja ove sezone, zasigurno se ovakva situacija s njim nebi dogodila. Lako za mlade vozače, oni voze niže kategorije tokom godine i prelazak u F1 im i nije toliki problem, vrlo brzo uče i postaju konkurentni. Ali voziti osobni automobil godinu dana, i nakon toga sjesti u trkaći auto direktno na utrci :) samoubojstvo

Badoer rules :D

Meni ga nije,ja ne gledam sentimentalno na njega,drugi čovjek na plaći im je Gene,em je puno bolji vozač em se redovno natječe u drugim kategorima autosporta,ali on nije prošao jer nije digić,e pa eto im sad,nadam se da umiru od srama nakon te odluke i di montezemolo i dominicelli
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ne navijam za Ferrari ali volim da su tu i da se bore ravnopravno s drugima ali stvarno prošle i ove sezone rade puno promašaja i grešaka. Dobro, Massa nije kriv što mu se to desilo (sredio ga je njegov zemljak - šala ;) ) di montezemolo i schumi slabo drže te konce i kao da nemaju previše iskustva za vodit momčad i sjedit na pit wall-u. Nekako mi se čini da oni u Ferrariu neznaju ni sami što žele, ni kojeg vozača za sljedeću sezonu, ni dali razvijat bolid pa čak ni kojeg vozača stavit trenutno kao zamjenu. Imam osjećaj da je kod njih čisti 'raspašoj'. (nisam expert za f1 pa moje mišljenje ne shvaćajte ozbiljno). Mislim da će nam više M. J. otkrit sljedećih dana
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ćale od Lewisa je napisao/la:ne navijam za Ferrari ali volim da su tu i da se bore ravnopravno s drugima ali stvarno prošle i ove sezone rade puno promašaja i grešaka. Dobro, Massa nije kriv što mu se to desilo (sredio ga je njegov zemljak - šala ;) ) di montezemolo i schumi slabo drže te konce i kao da nemaju previše iskustva za vodit momčad i sjedit na pit wall-u. Nekako mi se čini da oni u Ferrariu neznaju ni sami što žele, ni kojeg vozača za sljedeću sezonu, ni dali razvijat bolid pa čak ni kojeg vozača stavit trenutno kao zamjenu. Imam osjećaj da je kod njih čisti 'raspašoj'. (nisam expert za f1 pa moje mišljenje ne shvaćajte ozbiljno). Mislim da će nam više M. J. otkrit sljedećih dana
Sumnjam ;) da se radi o USF1 OK, ali ovako, sumnjam da nam ima sta otkriti.

A sto se tice cijele situacije u Ferrariju, prvenstveno fali covjek poput Todta, neko ko ce drzati sve konce u svojim rukama, ko ce znati rasporediti novac, ljude i sve ostalo.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Slažem se cisti raspašoj traže rezultat lošim bolidom ,nemaju zamjenu za massu,traže trece mjesto ekipno sa jednim vozacem i bolidom kojeg su prestali razvijati .
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Znaju oni sto zele..Zele Fernanda Alonsa za vozaca sljedece sezone.Zele naslov prvaka 2010 pa su se totalno fokusirali na bolid za sljedecu sezonu..Samo problem je sve to izvesti bez jedne snazne rukovodece ruke poput Todt-ove.

Ja se nadam tom trecem mjestu,mada je realnije trece jer je McLaren u boljoj formi,mada je i McLaren poslije Valencije najavio veci fokus na bolid za sljedecu sezonu sto znaci da uskoro i oni stopiraju razvoj ovog bolida.
To je i normalno za ova 2 tima.Vidjeli su da su ovo maksimumi trenutnih bolida i jednostavno se okrenuli sljedecoj sezoni..
FORZA FERRARI!!!
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

počeli su mi neki navijači masse( a ujedno i fanovi alonsa u ferrariju 2010) na facebooku govoriti da Kimi opet ništa ne radi ni ove zadnje dvije trke jer bi "kao" Massa u obe trke bio završio ispred njega.... :roll:
evo jedan primjer:"kimi must leave ferrari bcz he is not welcomed,i am not scared of ferrari kicking out massa bcz they will not,and i can call myself a ferrari fan bcz i want the best for my team,and the best for my team is not kimi,i think that he is a mistake"
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

kimi#1 je napisao/la:počeli su mi neki navijači masse( a ujedno i fanovi alonsa u ferrariju 2010) na facebooku govoriti da Kimi opet ništa ne radi ni ove zadnje dvije trke jer bi "kao" Massa u obe trke bio završio ispred njega.... :roll:
evo jedan primjer:"kimi must leave ferrari bcz he is not welcomed,i am not scared of ferrari kicking out massa bcz they will not,and i can call myself a ferrari fan bcz i want the best for my team,and the best for my team is not kimi,i think that he is a mistake"
Ne vjreujem da bi Felipe završio ispred, zapravo siguran sam...Sad će me neki ljudi napast, kako to, nemam argumenata, ali jednostavno znam da ne bi...Mačlo sam se naživciro kad sam čuo da je Massa reko kad se probudio:ja bi pobjedio u Mađarskoj, iskreno jesam, zato što je kimi bio bolji od njega cijeli vikend, na sva tri treninga, u q1 i q2, zato mislim da ne bi...u valenciji je kimi izvukao apsolutni maximum i mislim da ni tamo ne bi bio ispred...a uostalom, bez obzira na massinu nesreću, pogledajmo postolja:kimi 3, massa 1.amen...a ovog seratora kojeg je kimi#1 citirao neću niti komentirat...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Kimi je kralj! kad očekuješ da će doć 10. on završi među prva 3 :) iskreno nadao sam se da će u valenciji se tamo negdje muvat oko 6. mjesta a on došo 3. kod njega nikad neznaš. Kad mu je bolid lagan i kad mu se zagriju gume i kad on to osjeti da može ić...kimi izvuče onu brzinu iz bolida što ni inženjeri nisu znali da može bolid tako ić i onda naniže par najbržih krugova. To je kimi
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

luka_kimi je napisao/la: Ne vjreujem da bi Felipe završio ispred, zapravo siguran sam...Sad će me neki ljudi napast, kako to, nemam argumenata, ali jednostavno znam da ne bi...Mačlo sam se naživciro kad sam čuo da je Massa reko kad se probudio:ja bi pobjedio u Mađarskoj, iskreno jesam, zato što je kimi bio bolji od njega cijeli vikend, na sva tri treninga, u q1 i q2, zato mislim da ne bi...u valenciji je kimi izvukao apsolutni maximum i mislim da ni tamo ne bi bio ispred...a uostalom, bez obzira na massinu nesreću, pogledajmo postolja:kimi 3, massa 1.amen...a ovog seratora kojeg je kimi#1 citirao neću niti komentirat...
Ovo ti bas ne stoji. Do nesrece su bili isti. 1-1
Nakon njegove nesrece, Kimi u Madjarskoj uzima postolje, isto tako u Valenciji. ;) Tko zna, kako bi se stvari razvijale da nije bilo te nesrece.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Kimi je kralj! kad očekuješ da će doć 10. on završi među prva 3 :) iskreno nadao sam se da će u valenciji se tamo negdje muvat oko 6. mjesta a on došo 3. kod njega nikad neznaš. Kad mu je bolid lagan i kad mu se zagriju gume i kad on to osjeti da može ić...kimi izvuče onu brzinu iz bolida što ni inženjeri nisu znali da može bolid tako ić i onda naniže par najbržih krugova. To je kimi

Slazem se sa svime sto si napisao, ali bih jos dodao da isto tako Kimi zna uprskati dobru situaciju, sto je prosle godine bio slucaj u par utrka. Kad mu se vozi, vozi "do daske" , a kad mu se ne vozi....ma opet je brzi od Badoera :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator

Badoer cilja na prolazak u Q2
KLIK

Optimstican je. To je dobro.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

ma caba on cilja kad je na treniznima oko sekunde sporiji za 19
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Haha kako sam se nasmijao danas na p3. Veli mu njegov trkaći inženjer "ako skupiš sve sektore zajedno mogao bo biti 0.2 sec iza Kimija".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Dani je napisao/la:Haha kako sam se nasmijao danas na p3. Veli mu njegov trkaći inženjer "ako skupiš sve sektore zajedno mogao bo biti 0.2 sec iza Kimija".
Pa ono i jeste tu negdje.Pratio sam trening na livetiming-u bas zbog usporedbe vremena njih dvojice.Danas je Badoer u prvom sektoru tokom treninga radio skoro isto vrijeme sa Kimijem (mislim +0.1),u drugom sektoru je najvise gubio (+0.2-0.5),a treci sektor je vozio opet tu negdje kao Kimi(+0.1-0.2).Znaci nije puno daleko i na kraju treninga je bio za Kimijem +0.6 sec zaostatka.
E sad gotovo je sigurno da je Kimi bio na skroz drugacijem programu nego jucer,dok je Badoer vise trenirao ali opet nije bio totalno drugi program za njega u odnosu na Kimija.
Mozda nesto od Badoera i bude ovaj vikend,ali on je ionako na izlaznom putu uz sjedala F60.
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ovaj Badoer nije katastrofa za Ferrari...On je apokalipsa jučer, danas i sutra za Ferrari!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Domenicalli se i dalje bori da Ferrari u iducoj sezoni vozi s tri auta. U tom slucaju, dali bi priliku.... Michaelu. Jos nista nije sigurno, ceka se odluka FIA-e.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Scuderia je napisao/la:Domenicalli se i dalje bori da Ferrari u iducoj sezoni vozi s tri auta. U tom slucaju, dali bi priliku.... Michaelu. Jos nista nije sigurno, ceka se odluka FIA-e.
teško da bude prošlo...
MCM je isto to predlagao prije x godina, pa nisu uspijeli
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

luka_kimi je napisao/la:Ovaj Badoer nije katastrofa za Ferrari...On je apokalipsa jučer, danas i sutra za Ferrari!
A ako ništa od njega ne bude morat ćemo ga zamijeniti s Alexom Yoongom nema druge :!:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Scuderia je napisao/la:Domenicalli se i dalje bori da Ferrari u iducoj sezoni vozi s tri auta. U tom slucaju, dali bi priliku.... Michaelu. Jos nista nije sigurno, ceka se odluka FIA-e.
Moje mišljenje je da neće bit nishta od toga... Ta opcija sa 3 bolida se spominjala samo da se dogodi da bude premalo momčadi, pa da se popuni grid. A kako sljedeće godine dolaze josh 3 momčadi, bolida bi trebalo bit vishe nego dosta...
A tu se josh nameće pitanje, da li sve staze imaju dovoljan broj boxova za smjestit sve te momčadi? :D
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Trulli i Fisico si kupuju ulaznicu za Monzu u Ferrariju! :biggrin:
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:Trulli i Fisico si kupuju ulaznicu za Monzu u Ferrariju! :biggrin:
Izgleda da je tako..Prema kvalifikacijama mislim da je Fisico dobio direktnu ulaznicu u Ferrari.. :biggrin:
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

nikolaa je napisao/la: Izgleda da je tako..Prema kvalifikacijama mislim da je Fisico dobio direktnu ulaznicu u Ferrari.. :biggrin:
Treba ih još sutra vidjeti na djelu. :D
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
nikolaa je napisao/la: Izgleda da je tako..Prema kvalifikacijama mislim da je Fisico dobio direktnu ulaznicu u Ferrari.. :biggrin:
Treba ih još sutra vidjeti na djelu. :D
Ma Fisico je u Ferrari-ju.Ubacio lola NITRO u bolid(zajebo Vijay-a) i osvojio pole.Mislim da vec trci za Domenicalli-jem i pita ga :"Mogu li sada u Ferrari don Stefano?!?",a Domenicali ce na to:"Sincek moj,samo jos da ubacis gazda Vijay-u u pice tabletu za mrsavljenje i izbjeljivanje i sjedas u Ferrari..Al' cemo zajebati Vijay-a "... :lol: :lol: :lol:
FORZA FERRARI!!!
Odgovori