ako žele ostat u borbi za treče mjesto u konstruktorima, smatram da trebaju angažirat nekog drugog, jer badoerova vožnja je očajna.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ozbiljno?Pa on nije normalan...gringo73 je napisao/la:A Baoder je svoj trkaći vikend završio sa stilom; zabio se u Sutilov bolid u parc fermé.
Kolega nemoj tako...mario-ferrari je napisao/la:Kimi bi bio balji da se sva paznja ne obraca massi!
tomidix je napisao/la:Kimijevi pehovi... Pa pehovi su opet rezultat njegove nezainteresiranosti i losih voznji od kojih nemozes pobjec...
E sad je stvar u ovome:ako odgode objavu zbog Felipea, nitko u Ferrariju ne može biti siguran da je Felipe sposoban da vozi, a u to će se uvjerit tek kad Felipe sjedne u bolid...Na testu...A svi znamo kakva su ovogodišnja testiranja..."Fernando will be a Ferrari driver in 2010. The deal has been signed. The only question is his team-mare and out of respect for Felipe, Ferrari will not make the announcement until they are sure whether he will be able to return."
Pa zato i ide na lijecnicke preglede.luka_kimi je napisao/la:E ovo j zanimljiva stvar...
LINK
Najvažnije:
E sad je stvar u ovome:ako odgode objavu zbog Felipea, nitko u Ferrariju ne može biti siguran da je Felipe sposoban da vozi, a u to će se uvjerit tek kad Felipe sjedne u bolid...Na testu...A svi znamo kakva su ovogodišnja testiranja..."Fernando will be a Ferrari driver in 2010. The deal has been signed. The only question is his team-mare and out of respect for Felipe, Ferrari will not make the announcement until they are sure whether he will be able to return."
Ma čisto sumnjam u nešto takvo.Ćale od Lewisa je napisao/la:Je li čuo ko od vas Ferrarista da bi mogo sjest Valnetino Rossi 2011. u vaš crveni bolid? još se nezna 100%, to sam nešto gledo jučer na talijanskom prog testiranja itd... i vidio sam da je testirao isti bolid s kojim se spremao Schumi za povratak u F1, znači onaj prošlogodišnji s slikovima. Ne razumijem baš previše talijanski ali koliko sam skužio špekulira se za 2011. da bi mogo doć al još nisu sigurni ni za 2010. ko će vozit, jer ako dođe alonso dobit će vjerojatno privremeni 1. godišnji ugovor kao i ako ostane Kimi ostat će na jednu godinu pa će se vidit što dalje ili Massa isto bi mogo ostat na samo 1. godišnjem ugovoru, pa me to sad zaintrigiralo ko bi mogo za 2. godine vozit Ferrari? šta ako sljedeće dođe alonso i bude bolji od kimi-a ili masse i na kraju dobije kolegu Rossia. Sve je moguće
Bernardinac je napisao/la:Gazzetta dello Sport: "Man kann Badoer vorerst nicht beurteilen. Es gibt aber bereits Spekulationen über mögliche Nachfolger: Fisichella und Hülkenberg. (ITA)
Mogući nasljednici: Fisichella i Hülkenberg. Naravno špekulacije, al gdje ima dima ima i vatre
Po meni može Trulli do kraja sezone.p@rtibrejker je napisao/la:Očito me niste shvatili. Barem neki
Mislio sam na Trullija kao zamjenu za Massu dok se ne oporavi.
Nije on toliko loš, a ističe mu ugovor sa Toyotom, Talijan je.
Da čovjek završi karijeru u Ferrariju
A koliko sam upućen, Ferrari nema nekih mladih snaga, čim su im test vozači Badoer i Gene...
Trulli je takodje odlicna opcija za zadnjih par utrka.Covjek zna voziti dobro,poznaje ovogodisnje bolide.Mislim da bi bio super prelazni izbor.Medjutim on se sada bori za produzenje ugovora sa Toyotom i ne vjerujem da ce se igrati sa tim da totalno unisti sanse za daljni angazman u F1.p@rtibrejker je napisao/la:Očito me niste shvatili. Barem neki
Mislio sam na Trullija kao zamjenu za Massu dok se ne oporavi.
Nije on toliko loš, a ističe mu ugovor sa Toyotom, Talijan je.
Da čovjek završi karijeru u Ferrariju
A koliko sam upućen, Ferrari nema nekih mladih snaga, čim su im test vozači Badoer i Gene...