Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sp33d
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la sp33d »

čestitke kimiju i timu za odlično obavljen posao danas. =D>

ako žele ostat u borbi za treče mjesto u konstruktorima, smatram da trebaju angažirat nekog drugog, jer badoerova vožnja je očajna.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Bravo kimi majstore !
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Badoer ce dobiti jos jednu priliku. Ako odvozi kao danas, bye,bye.
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sretan sam što dana nije padala kiša jer bi gladao Ferrari kako ga skupljaju po stazi kako bi ga naš testni vozac skršio. :D
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Svaka cast Badoer na utrci fenomenalno je odvozijo pogotovo kroz boxeve
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
mario-ferrari
Navijam za: kimi ferrari

Post Postao/la mario-ferrari »

Kimi bi bio balji da se sva paznja ne obraca massi!
Scuderia
Moderator
Moderator

:lol: :lol: ingore lista: ON
Citam, Davidson je izjavio da bi htio voziti Ferrari. :roll: :|
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

A Baoder je svoj trkaći vikend završio sa stilom; zabio se u Sutilov bolid u parc fermé. :lol:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

gringo73 je napisao/la:A Baoder je svoj trkaći vikend završio sa stilom; zabio se u Sutilov bolid u parc fermé. :lol:
Ozbiljno?Pa on nije normalan...
mario-ferrari je napisao/la:Kimi bi bio balji da se sva paznja ne obraca massi!
Kolega nemoj tako... [-X
I iskreno mislim da se Kimiju fućka koliko pažnje ima... 8)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

tomidix je napisao/la:Kimijevi pehovi... Pa pehovi su opet rezultat njegove nezainteresiranosti i losih voznji od kojih nemozes pobjec...

znači kad mu se lewis zabije u bolid u boxu, ili kad je kažnjen jer mu nisu sttavili gume na vrijeme ili kad mu stave kišne gume po suhoj stazi (ove godine doduše) ili kad popizdi signalizacija u boxu pa kad naprave sranje u boxu ili kad mu se odvoji auspuh ili štoveć - to su sve rezultati njegove nezainteresiranosti i loših vožnji od kojih nemožemo pobjeć

imao je lošiju sezonu, ali ne lošu. ako ste gledali preglede sezone on je izgubio više bodova od svih vodećih na PEHOVE i još nešto na riknuća motora o kojima se može raspravljat i nešto na svoje pogreške. čovjek je bio vodeći u prvenstvu dok nisu dobili neke nove djelove na bolid nakon kojih je massa postao brži no i o tome se može raspravljat. čovjek je ipak imao koliko 9 najbržih krugova u sezone (ili 7?) znači imao je brzinu za više od postignutih rezultata ali tehnički problemi i njegove greške koje možemo strpat u koš sa sa istima kod svih drugih vozača + dodatna količina PEHOVA su umanjile njegov konačni uspjeh i nikako ga se ne bi trebalo toliko ocrnjivati kao da je ne znam kako loše vozio. imali su i drugi vozači pehova, al on je imao više, kad bi se sve moglo svesti na zajednički nazivnik vjerujem da bi na kraju bio troboj za prvenstvo massa-kimi-lewis, ali o tome se da raspravljati

kimi u prvoj sezoni u ferarriju osvaja prvenstvo. (za bod, al već je jednom prije i izgubio prvenstvo za bod i bio bi jedini vozač koji bi u ferarijevom vrhuncu povijedio schumachera) ferarri nije bio u vrhuncu kad ga je alonso dobio, barem ne cijelu sezonu.
fernando u prvoj sezoni u mercedesu ne osvaja prvenstvo. ne treba izbacivati samo one usporedbe koje ti idu u prilog, a što se tiče masse, to što kažeš da u koliko godina u ferarriju ne osvaja naslov. pa u tih koliko 2 godine u "top" bolidu nije ni schumacher osvojio naslov pa je došao kimi pa izgubio za bod od lewisa. alonso je "svakako" imao jakog suvozača
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

E ovo j zanimljiva stvar...

LINK

Najvažnije:
"Fernando will be a Ferrari driver in 2010. The deal has been signed. The only question is his team-mare and out of respect for Felipe, Ferrari will not make the announcement until they are sure whether he will be able to return."
E sad je stvar u ovome:ako odgode objavu zbog Felipea, nitko u Ferrariju ne može biti siguran da je Felipe sposoban da vozi, a u to će se uvjerit tek kad Felipe sjedne u bolid...Na testu...A svi znamo kakva su ovogodišnja testiranja...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:E ovo j zanimljiva stvar...

LINK

Najvažnije:
"Fernando will be a Ferrari driver in 2010. The deal has been signed. The only question is his team-mare and out of respect for Felipe, Ferrari will not make the announcement until they are sure whether he will be able to return."
E sad je stvar u ovome:ako odgode objavu zbog Felipea, nitko u Ferrariju ne može biti siguran da je Felipe sposoban da vozi, a u to će se uvjerit tek kad Felipe sjedne u bolid...Na testu...A svi znamo kakva su ovogodišnja testiranja...
Pa zato i ide na lijecnicke preglede. ;)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 24 kol 2009, 16:10, ukupno mijenjano 3 puta.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Na kraju će još biti dvojac Alonso-Kubica! :D
Njih dvojica su odlični prijatelji, znači da bi to bilo dobro i za tim.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Je li čuo ko od vas Ferrarista da bi mogo sjest Valnetino Rossi 2011. u vaš crveni bolid? još se nezna 100%, to sam nešto gledo jučer na talijanskom prog testiranja itd... i vidio sam da je testirao isti bolid s kojim se spremao Schumi za povratak u F1, znači onaj prošlogodišnji s slikovima. Ne razumijem baš previše talijanski ali koliko sam skužio špekulira se za 2011. da bi mogo doć al još nisu sigurni ni za 2010. ko će vozit, jer ako dođe alonso dobit će vjerojatno privremeni 1. godišnji ugovor kao i ako ostane Kimi ostat će na jednu godinu pa će se vidit što dalje ili Massa isto bi mogo ostat na samo 1. godišnjem ugovoru, pa me to sad zaintrigiralo ko bi mogo za 2. godine vozit Ferrari? šta ako sljedeće dođe alonso i bude bolji od kimi-a ili masse i na kraju dobije kolegu Rossia. Sve je moguće
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:Je li čuo ko od vas Ferrarista da bi mogo sjest Valnetino Rossi 2011. u vaš crveni bolid? još se nezna 100%, to sam nešto gledo jučer na talijanskom prog testiranja itd... i vidio sam da je testirao isti bolid s kojim se spremao Schumi za povratak u F1, znači onaj prošlogodišnji s slikovima. Ne razumijem baš previše talijanski ali koliko sam skužio špekulira se za 2011. da bi mogo doć al još nisu sigurni ni za 2010. ko će vozit, jer ako dođe alonso dobit će vjerojatno privremeni 1. godišnji ugovor kao i ako ostane Kimi ostat će na jednu godinu pa će se vidit što dalje ili Massa isto bi mogo ostat na samo 1. godišnjem ugovoru, pa me to sad zaintrigiralo ko bi mogo za 2. godine vozit Ferrari? šta ako sljedeće dođe alonso i bude bolji od kimi-a ili masse i na kraju dobije kolegu Rossia. Sve je moguće
Ma čisto sumnjam u nešto takvo. ;)
Možda je takva solucija moguća ako se uvedu 3 vozača unutar tima. Ne vjerujem da bi Ferrari uzimao jednog "neiskusnog" vozača bolida kao drugog vozača za tim. Po meni bi prije onda pokušali vrbovati Vettela kojem tada ističe ugovor sa Red Bullom (ako se ne varam).
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ma dosta se prica o tom rosijevom mozebitnom dolasku u f1 i ferrari..
koliko znam prvotno je to bila solucija jedino ukoliko budu 3 bolida iste momcadi, slicno sto trkeljaju da bi u tom slucaju ponudili i shumiju bolid..

ja ne vjerujem (i nadam se) da ce rossi stupiti u f1, zato jer on pripada moto svijetu i samo moto svijetu, a mogao bi ostati jos barem 2 sezone ukoliko misli loviti rekord pobjeda koji mu je jedini ostao i za koji mu treba jos oko 20 pobjeda, tako da ajde barem 3 sezone za to.. mislim da mu nema smisla odlaziti u ovom trenutku..

a i sigurno ce htjet uzeti 10-ti naslov, jer 9 je puno, al 10 je 10 :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Gazzetta dello Sport: "Man kann Badoer vorerst nicht beurteilen. Es gibt aber bereits Spekulationen über mögliche Nachfolger: Fisichella und Hülkenberg. (ITA)

Mogući nasljednici: Fisichella i Hülkenberg. Naravno špekulacije, al gdje ima dima ima i vatre
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Bernardinac je napisao/la:Gazzetta dello Sport: "Man kann Badoer vorerst nicht beurteilen. Es gibt aber bereits Spekulationen über mögliche Nachfolger: Fisichella und Hülkenberg. (ITA)

Mogući nasljednici: Fisichella i Hülkenberg. Naravno špekulacije, al gdje ima dima ima i vatre

što se tiče Fisica tu nema vatre,spominje ga se samo jer je talijan,te također nema šanse da ostavi siguran posao radi jedne ili dvije trke zamjene vozača :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

A što kažete na Trullija?
Navodno se prekida ugovor između njega i Toyote na kraju godine, bila bi po njega to odlična prilika, a i za Ferrari. Taman da odvozi koliko treba i penzija.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Da Trulli vozi u Ferrariju, bože sačuvaj.
Ferrariju ne trebaju isluženi veterani već mlađi vozači.
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Očito me niste shvatili. Barem neki :)
Mislio sam na Trullija kao zamjenu za Massu dok se ne oporavi.
Nije on toliko loš, a ističe mu ugovor sa Toyotom, Talijan je.
Da čovjek završi karijeru u Ferrariju :)
A koliko sam upućen, Ferrari nema nekih mladih snaga, čim su im test vozači Badoer i Gene...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Schumy.d
Legenda
Legenda

p@rtibrejker je napisao/la:Očito me niste shvatili. Barem neki :)
A koliko sam upućen, Ferrari nema nekih mladih snaga, čim su im test vozači Badoer i Gene...
Po meni može Trulli do kraja sezone. ;)
Talijan je, a nije za baciti po svojoj vožnji. Da vidimo da li bi onda bio Trulli vlakić sa Ferrarijem. :lol:
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

p@rtibrejker je napisao/la:Očito me niste shvatili. Barem neki :)
Trulli je takodje odlicna opcija za zadnjih par utrka.Covjek zna voziti dobro,poznaje ovogodisnje bolide.Mislim da bi bio super prelazni izbor.Medjutim on se sada bori za produzenje ugovora sa Toyotom i ne vjerujem da ce se igrati sa tim da totalno unisti sanse za daljni angazman u F1.

Sto se tice Alonsa,ja osjecam da ce on voziti sljedece godine Ferrari.To je 100%.A tko ce mu biti momcadski kolega to stvarno ne znam.Kimi ove sezone cupa sve iz F60 i zaista se trudi na stazi(kao da mu je odjedanput zdimilo nesto u glavu).Ferrariju ce biti jako tesko odluciti se koga staviti pokraj Alonsa.Mada sve ce se rijesiti kad Massa obavi testove i kada se sve u Maranellu stavi na sto i odluci.
FORZA FERRARI!!!
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

ferrari stao sa razvoje bolida za ovu godinu:

Kimi:

“With the points we gained, we are still ahead of McLaren in the constructors’ championship,” continued the Finn. “This is our goal as a team, but it’s very difficult to reach, considering that we have stopped developing this car, and are instead concentrating on the one for the upcoming season.”

izvor (formula1.com)
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

to je i logicno..

digli su ruke od ove sezone u potpunosti.. mislim da ih ni to 3. mjesto ne ferma previse..
rFactor F1 HR server Info
slika
Odgovori