gle ti kao su se uzrujali mcLuzerčići, smirite se da ne dobijete povšen tlak ljudi moji..
jedan će pratit moju izjavu, što pozdravljam taj potez i jedva čekam samu utrku tj borbu mclaren-ferrari, a drugi mi izlistaje sve pobjede itd obje momčadi u posljednih 5god....
hmmm....stastistike ti ništa ne znače, tj barem ne meni ( to kažem za ovu sezonu), jer vidiš i sam da si McLarenovac, i vidiš i sam da si očajan na koji način McLujis upravlja srebrenom strijelom, i ti nagovještavaš sad neki podhvat McLarena?! ili si naivac ili glup, prije da si ono pod br.1, jer, ja ti odmah mogu šreć da će u prvom zavoju, Lujis preambiciozno nešto htjet i sjebat sebe i još barem dvojicu, pa mi onda dolazi s izjavama poput te, a ne znam točno kakva/e su ti izjave bile prije belgije?!
realno gledjaući, ovdje na forumu, njima 95% fali smisao za realnost ili objektivnost, tako i tebi McLujis fali ono nešto da bi konkretan bio ili čak da bi te netko shvatio doneklen ozbiljno glede tvojih izjava! nemoj se ljutit, ovo nije uvreda, samo pokušavam reć da u ovoj sezoni stastistika ne vrijedi nikome ili nizakoga osim za Red Bull, jer imaju dobar, konstantan-brz bolid, a za ostatak grupe, jednostavno stastistika nema smisla, zar ne?!
Budi eto realan i objektivan pa odgovori sa smislom nekim a ne sa stastistikom..