LOL Cuky priznaj da si nam namjerno bacio ovu kost

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ma ča briješ ti?vidc je napisao/la:to je ilegalan bolid,ima fleksibilna krila.gotovo.točka.ČINJENICA! tko god da osvoji naslov od njih dvojice ne zaslužuje ga jer je mercedes ilegalan bolid i ja to ne priznajem i nitko to na svijet ne treba priznavat...
Nabili ste mu komplekse zadnje 4 godine, sad mora on negdje da piše iste te stvariF1NAC je napisao/la:ma ča briješ ti?vidc je napisao/la:to je ilegalan bolid,ima fleksibilna krila.gotovo.točka.ČINJENICA! tko god da osvoji naslov od njih dvojice ne zaslužuje ga jer je mercedes ilegalan bolid i ja to ne priznajem i nitko to na svijet ne treba priznavat...
vidc je napisao/la:to je ilegalan bolid,ima fleksibilna krila.gotovo.točka.ČINJENICA! tko god da osvoji naslov od njih dvojice ne zaslužuje ga jer je mercedes ilegalan bolid i ja to ne priznajem i nitko to na svijet ne treba priznavat...
Logicno da je, kak bi bilo između svakog ko se bori za noslovIgor18 je napisao/la:iz dana u dan sve hladniji odnosi između 2 Mercedesova vozača
U situaciji kada se njih dvojica jedino bore za naslov prvaka svijeta logicno je da nema tu nekog prijateljstva. Nakon sezone mogu opet biti prijatelji ali dok sezona normalno je da su odnosi hladni. Da se za titulu bore i Alonso, Fetel, Kimi onda bi to bilo dosta drugacije ovako jako tesko. Nego ko zna mozda RB uspije da sustigne Mercedes pa da makar pocne da razdvaja vozace Merca na trci ako nista drugo.McLewis je napisao/la:Zasto mora bit hladan odnos medju njima??? Svaki nek vozi za sebe i ko bolji taj neka bude naprijed...
Jesi jadan... Evo bas bi volio da se raspadnu pa da se aspadne i tvoj pulen skupa s njima... Bilo bi super opet malo gledat vettela naprijed, bas fali jelde??? Koji biser...Dani je napisao/la:Dao Bog da se raspadnu tokom sezone. Drugo nisu ni zaslužili.
Mislim da nije...oboje su navodno imali problema sa MGU-K (što je i razlog problema sa kočnicama kod Hamiltona jer inače zadnje kočnice služe samo da pomognu usporiti ako MGU-K ne uspjeva koliko treba)...a MGU-K je taj koji skupljenu energiju pretvara u 160KS koji idu na kotače.F1NAC je napisao/la:ja se nadam da je bio lapsuz kad je Ted rekao da su pol trke vozili bez 160 konja