Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Dani »

A da mi vratimo Miku? :lol: :lol: Mi ne trebamo tražiti takvoga vozača kada imamo još uvijek aktualnog prvaka. :idea:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Mi ne trebamo tražiti takvoga vozača kada imamo još uvijek aktualnog prvaka. :idea:
Komentar ti uopće nije na mjestu! :roll: ;)
Ovo je iznimna situacija u kojoj se jedan vozač ozbiljno ozlijedio , a ne da ga se trebalo mijenjati!

P.S.
A stvarno velike koristi od tog tvojeg prvaka u ovoj sezoni! LUDILO! :zid:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Čekaj, tvojeg još nismo ni vidjeli na djelu. I btw McLaren ima pobjedu ove sezone zahvaljujući njemu, pogle di je Kovalainen završio. A kaj se tiče Mike to sam rekao radi Heikkijeve forme. Malo razumijevanja za šalu, barem bi ti to trebao znati ( uzimajući u obzir tvoje komentare ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
PunoIme
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la PunoIme »

Bez obzira na sve Šumi će se vratiti na stazu ( makar i jednu utrku) i to će definitivno biti najgledaniji prijenos formule u zadnjih 10 godina. Mislim da to sve govori o tome koliko je Šumi jako velika legenda.Većina današnjih vozača bljesnu jednu ili dvije sezone i nestanu u sivilu.Voze kao u autoškoli ( čast izuzecima).Baš mi je zato Šumi interesantan jer je i pomalo "pozitivno bezobrazan".
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Jel se samo meni to čini, ne znam, ali McLarenovi navijači su svi redom skočili kao opareni kad su saznali da se Schumi vraća. Doduše razumijem i zašto. Taj čovjek vam je stvarao toliko frustracija i kompleksa godinama. Iskreno i ja bi ga mrzio iz dna duše da sam na vašem mjestu.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

One and only je napisao/la:Jel se samo meni to čini, ne znam, ali McLarenovi navijači su svi redom skočili kao opareni kad su saznali da se Schumi vraća. Doduše razumijem i zašto. Taj čovjek vam je stvarao toliko frustracija i kompleksa godinama. Iskreno i ja bi ga mrzio iz dna duše da sam na vašem mjestu.
:biggrin: =D>

Ma cini ti se....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ja bi molio modere da odmah banaju sve ove koji ovako bezobrazno komentiraju lik i djelo shumija..
mislim.. ja to citam bas sa gadenjem..

kaze ovaj neki da dolazi vozit samo zbog novca.. lol.. jel ti sreco mozes uopce zamislit koliko taj covjek ima novca?

on je ostao dio ferrarija, tehnicki je savjetnik, dio je tima i za svaku je pohvalu sto ce uskocit i popravit sliku ferrarija odnosno f1 u ovakvim vremenima..

nista se bolje nije moglo dogodit za svijet f1, a ti i takvi pricate o nekim glupostima. ja neznam kojim..

i zato fof od ove teme i od bilo koje teme koja se tice ferrarija ili shumachera, pisite u svojim temama i tamo slobodno velicajte sve protivnika najveceg!
rFactor F1 HR server Info
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

sada je on veliki Schumi,najveci,najbolji svih vremena koji se vraca i od njega svi ferrarijevi navijaci potajno ocekuju njihovu prvu pobjedu ove sezone ili bolji rezultat...i svaka njemu cast na 7 osvojenih titula,ne bitno sada ako se prisjetimo svih afera sto su okruzivale ferrari i fia-u tih godina i sto je skoro javno priznato da ferrari ima povlasteni polozaj kod FIA-e,to sada necemo raspravljati,covjek je osvojio 7 titula i svaka mu dala,postujem to..a sta ljudi moji u valenciji on ne dodje ni do bodova,ni do cega...ispadne blam goli...sta onda...onda ce te svi vikati pa to je normalno pa nije tako dugo vozio a ni ferrari nije u najboljoj formi bla bla bla bla...i meni je drago vidjeti schumachera na stazi kao i vama iako navijam za Mercedes,drago mi je ga vidjeti jer me vraca u neko bolje doba formule 1...98-99-00...schumacher vs hakkinen...nesto sto smo svi voleli da gledamo...ali de spustite loptu malo...ima tri sedmice do Valencije kad vidimo rezultat onda se hvalite ili placite od muke,sta god hocete...stvarno sam se radovao povratko schumachera na stazu ali zbog ovakvih Ferrarijevih "navijaca" pozelim da ga Lewis i ostali naguze da ne vidi ni prvih deset...zbog pojednih ljudi na forumu tacno zamrzis neke ljude vise nego bih trebao...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Pa ja ne očekujem pobjedu u Valenciji! Pa nije on Bog, ne može samo tako donijeti pobjedu. A auto nije baš nešto ekstra da bi mu i to omogućio odmah. Mene samo raduje sama njegova pojava da ga vidim ponovno za volanom. ;)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ja odavno o tome govorim,realnosti malo vise treba,ipak par utrka je tu i pa,pa,pa...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Niko ne ocekuje od njega da pobijedi, pogotovo ne u Valenciji, i pogotovo ne sa ovakvim bolidom. Jedino sto mi (navijaci Ferrarija) ocekujemo je da vidimo kralja ponovo u kokpitu, da nam srce zaigra kao sto je igralo prije.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma daj koji je vama ljudi?

aj nadjite 2 posta gdje neki ferrari fan govori o tome kako ce shumi pobjediti u valenciji?

sto pricate vi sada? da svaka cast shumiju i njegovim 7 naslova, al to ne govori nista o vozacu? daj okanite se malo te zavisti, pricate kao da je netko kupio boljeg action mana od vaseg pa se tjesite da ne valja jer je super extra prejak?

ko djeca ste..

znaci shumi nije jedan od najveci (po svemu - najveci!) vozac SVIH vremena?
svi znalci f1, utrkivanja i voznje nemaju mu pravo davati takve titule, vec ces ti od nikud stvoren, sa pogledanih par sezona formule i procitanih nekoliko izjava nedoje*anih krelaca koji su svugdje okolo vidjeli boga jer su mrzili schumahera zbog cega? jer je rasturao u toliko utrka i toliko godina?
vozio je prljavo? zato jer nije dao da ga netko pretekne? govnjari - to vam je bit utrkivanja, ne vozikat se po stazi gdje zapnes zapnes...

jos jednom - molit cu modere da ovakve debilne izjave kaznjavaju i udalje takve likove sa tema posvecenih ferrariju i shumiju..

nek si otvore temu pljuvanje po shumacheru i nek se tamo jadaju.. mi ostali necemo citat i svi zadovoljni..

kazes da zasutimo do utrke?

ne smijemo se radovati tom ogromnom danu i tom velicanstvenom dogadjaju?
ti ces nam branit da se u dobronamjernim prepucavanjima nadamo da ce shumi obletit sve na gridu? dragi ti - to su cari navijanja i navijaca.. za neke formula nije samo za vikend u kojem je utrka..

kazes sto ako on ne uzme ni boda? onda cemo zasutit?
sto ako se plasira ispred lewisa? onda cete vi zasutit? lol sry al si mamlaz prve klase..
slika
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

baš me zanima dal će Michael povesti cijelu obitelj na utrku...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Armanini je napisao/la:ma daj koji je vama ljudi?

aj nadjite 2 posta gdje neki ferrari fan govori o tome kako ce shumi pobjediti u valenciji?

sto pricate vi sada? da svaka cast shumiju i njegovim 7 naslova, al to ne govori nista o vozacu? daj okanite se malo te zavisti, pricate kao da je netko kupio boljeg action mana od vaseg pa se tjesite da ne valja jer je super extra prejak?

ko djeca ste..

znaci shumi nije jedan od najveci (po svemu - najveci!) vozac SVIH vremena?
svi znalci f1, utrkivanja i voznje nemaju mu pravo davati takve titule, vec ces ti od nikud stvoren, sa pogledanih par sezona formule i procitanih nekoliko izjava nedoje*anih krelaca koji su svugdje okolo vidjeli boga jer su mrzili schumahera zbog cega? jer je rasturao u toliko utrka i toliko godina?
vozio je prljavo? zato jer nije dao da ga netko pretekne? govnjari - to vam je bit utrkivanja, ne vozikat se po stazi gdje zapnes zapnes...

jos jednom - molit cu modere da ovakve debilne izjave kaznjavaju i udalje takve likove sa tema posvecenih ferrariju i shumiju..

nek si otvore temu pljuvanje po shumacheru i nek se tamo jadaju.. mi ostali necemo citat i svi zadovoljni..

kazes da zasutimo do utrke?

ne smijemo se radovati tom ogromnom danu i tom velicanstvenom dogadjaju?
ti ces nam branit da se u dobronamjernim prepucavanjima nadamo da ce shumi obletit sve na gridu? dragi ti - to su cari navijanja i navijaca.. za neke formula nije samo za vikend u kojem je utrka..

kazes sto ako on ne uzme ni boda? onda cemo zasutit?
sto ako se plasira ispred lewisa? onda cete vi zasutit? lol sry al si mamlaz prve klase..
I ti se svega naprica,a nista konkretno!!! #-o
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

? moze malo objasnjenje tvog posta?
il je samo cisti bezvezni spam?

to je moj dojam na ove seratore koji konstantno melju gluposti bez pardona..
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ignore mode ON...
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

edo je napisao/la:Ignore mode ON...
slazem se...neki ljudi ocito nemaju ni osnovnu kulturu ponasanja...jadno
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Bas... a kaj ces, nemaju kulturu al zato imaju zelju da se svadaju s nekim, vrijedaju... Btw, Ferrariju i Schumiju sve najbolje u utrkama koje im slijede... Volio bi da se Alonsu ukine kazna i nekim cudom zavrsi ispred MS, a on nek zavrsi ispred LH... Al bit ce obrnut poredak :D
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Evo konačno da i ja dam neki odgovor na sve ove stvari o kojima vi pišete u ovoj temi i u temi MS.Dakle ljudi moji da vam nešto kažem, a usto vas i pitam:pa dobro kako možete biti tako subjektivni?Dajte mi samo to molim vas objasnite.Jednostavno mi ne ide u glavu nebuloze koje vi tu pričate, a ova je samo posljednja u nizu...Kolega nije da te vrijeđam dapače, samo me zanima ta stvar.U redu je biti subjektivan do određene mjesre, i ja sam također subjektivan kad se radi o Kimiju preko svake mjere, ali govoriti da je Michael Schumacher, sedmerostruki prvak u Formuli 1, bio toliko puta prvak, toliko puta najbolji, toliko puta najbrži samo zahvaljujući svome bolidu je stvarno subjektivna nebuloza...Gledam malo po forumu, i mogu vam reći da se vidi tko prati uistinu Formulu 1 i vidi njenu srž, a to se vidi kad na primjer navijač McLarena kaže da mu je drago da se najbolji vratio...Koliko god da ti se gadio, koliko god da ga ne voliš, moraš imati poštovanja prema čovjeku koji je izvukao Ferrari iz pepela...Pa zar ne govori dovoljno činjenica o njemu da je iz trofejnog Benettona došao u tada nokautirani Ferrari u kojem ništa nije valjalo, i iz toga je Ferrarija napravio najbolji auto i najbolju organizaciju u Formuli 1 kakvu danas poznajemo...Schumacher je sigurno najuspješniji vozač u povjesti Formule 1, a sad da li je najbolji, to ostaje na vama i vašoj objektivnoj/subjektivnoj procjeni...A ako ćemo iskreno, po meni postoje dva vozača koja mogu ugroziti njegove rekorde ukoliko budu imali bolide koje zaslužuju-Lewis Hamilton i Nelson Piquet Jr.( :smijeh: šala mala), Sebastian Vettel
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo

Mislis da Roger Federer nije smio izgubiti ni jedan set, mislis da Valentino Rossi (ili Giaccomo Agostini) nije smio biti preteknut ili porazen, mislis da Lance Armstrong nije smio izgubiti ni jednu etapu, mislis da....ma ne znam sta mislis....

Po tebi je vjerovatno Hamilton najbolji vozac, pa vjerovatno ni njega nije pretekao Neslon Piquet Jr. (po mnogima najslabiji na gridu) nego se to samo nama ucinili....ili ni pokojnog Sennu niko nije pretekao....kakve li si ti utrke gledao....
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

eto upravo tako..

smijesno je i nezrelo osporavati tolike uspjehe, osporavati nesto sto svi ljudi iz samog svijeta f1 tvrde, a to je da je schumaher vrh, najbolji vozac je stvar osobnog ukusa, ok je najuspjesniji nesto drugo..

zasto je ferrari bio "svemirski bolid"?
zato jer kako kazu ljudi koji su bili u ferrariju u to vrijeme - nikad nisu imali vozaca koji je toliko vremena provodio sa inzinjerima, toliko bio posvecen unapredjivanju bolida i podredjivanju svega njegovoj voznji, i zato je taj bolid bio toliko brz - jer su ga strucnjaci razvijali i modificirali zajedno sa njime..

i to je jedan razlog zasto nam je toliko drago sto ce shumi sjest u bolid, jer ja vjerujem da ce se vec nakon prvih testiranja vidjet pomaci u bolidu i da ce ferrari bit brz bolid za nadolazeci spa..

a ovi opetovano trkeljaju gluposti o schumaheru, ovdje u temi ferrari, pricaju o velicanstvenom lewisu sto nikako nije tema..

bezobrazni ste do bola..
slika
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Jesi siguran da se možeš sjetiti belgije 2000? ili si to gledao na youtubeu? napisao si hrpu gluposti, još si i nepismen... najprije nauči pravopis pa onda liječi svoje frustracije
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

indy500 je napisao/la:
Jesi siguran da se možeš sjetiti belgije 2000? ili si to gledao na youtubeu? napisao si hrpu gluposti, još si i nepismen... najprije nauči pravopis pa onda liječi svoje frustracije
Potpisujem

Tu klinci dolaze pa daju svoje neke glupe izjave, neznajući ni šta govore.
Ajde onda reci, ako je imao 5 godina svemirski bolid, zašto Barichello nije tada bio najbolji, a imao je isti bolid ko i Schumi?? Neradi se samo o bolidu, radi se i o vještini za volanom.
I da, Hamilton je prošle godine potpuno nezasluženo uzeo titulu svjetskog prvaka, za samo jedan bod, a Massa je imao pobjedu više od njega u 2008 sezoni. Svarno jadna titula. Spusti se na zemlju i razmisli o onome što pričaš.
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

GT-R je napisao/la:
indy500 je napisao/la:
Potpisujem

Tu klinci dolaze pa daju svoje neke glupe izjave, neznajući ni šta govore.
Ajde onda reci, ako je imao 5 godina svemirski bolid, zašto Barichello nije tada bio najbolji, a imao je isti bolid ko i Schumi?? Neradi se samo o bolidu, radi se i o vještini za volanom.
I da, Hamilton je prošle godine potpuno nezasluženo uzeo titulu svjetskog prvaka, za samo jedan bod, a Massa je imao pobjedu više od njega u 2008 sezoni. Svarno jadna titula. Spusti se na zemlju i razmisli o onome što pričaš.
Da ono ja sam frustriran kad kažem svoje mišljenje,a ti se tu nekaj živciraš zbog toga,a kad ste vi vrijeđali Hailtona kad je osvoji naslov da je crnjo i budala i tatin sinek ,onda je to ok,daj molim te.
A ako je Hamiltonova titula nezaslužena kaj je onda ona od Raikkonena??? I da to nije vrijeđanje Kimija ko čovjeka nego samo kažem pod kakvim je okolnostima njegova titula osvojena,da se nebi opet neki rekli da vrijeđam
Odgovori