Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Komentar ti uopće nije na mjestu!Dani je napisao/la:Mi ne trebamo tražiti takvoga vozača kada imamo još uvijek aktualnog prvaka.
One and only je napisao/la:Jel se samo meni to čini, ne znam, ali McLarenovi navijači su svi redom skočili kao opareni kad su saznali da se Schumi vraća. Doduše razumijem i zašto. Taj čovjek vam je stvarao toliko frustracija i kompleksa godinama. Iskreno i ja bi ga mrzio iz dna duše da sam na vašem mjestu.
I ti se svega naprica,a nista konkretno!!!Armanini je napisao/la:ma daj koji je vama ljudi?
aj nadjite 2 posta gdje neki ferrari fan govori o tome kako ce shumi pobjediti u valenciji?
sto pricate vi sada? da svaka cast shumiju i njegovim 7 naslova, al to ne govori nista o vozacu? daj okanite se malo te zavisti, pricate kao da je netko kupio boljeg action mana od vaseg pa se tjesite da ne valja jer je super extra prejak?
ko djeca ste..
znaci shumi nije jedan od najveci (po svemu - najveci!) vozac SVIH vremena?
svi znalci f1, utrkivanja i voznje nemaju mu pravo davati takve titule, vec ces ti od nikud stvoren, sa pogledanih par sezona formule i procitanih nekoliko izjava nedoje*anih krelaca koji su svugdje okolo vidjeli boga jer su mrzili schumahera zbog cega? jer je rasturao u toliko utrka i toliko godina?
vozio je prljavo? zato jer nije dao da ga netko pretekne? govnjari - to vam je bit utrkivanja, ne vozikat se po stazi gdje zapnes zapnes...
jos jednom - molit cu modere da ovakve debilne izjave kaznjavaju i udalje takve likove sa tema posvecenih ferrariju i shumiju..
nek si otvore temu pljuvanje po shumacheru i nek se tamo jadaju.. mi ostali necemo citat i svi zadovoljni..
kazes da zasutimo do utrke?
ne smijemo se radovati tom ogromnom danu i tom velicanstvenom dogadjaju?
ti ces nam branit da se u dobronamjernim prepucavanjima nadamo da ce shumi obletit sve na gridu? dragi ti - to su cari navijanja i navijaca.. za neke formula nije samo za vikend u kojem je utrka..
kazes sto ako on ne uzme ni boda? onda cemo zasutit?
sto ako se plasira ispred lewisa? onda cete vi zasutit? lol sry al si mamlaz prve klase..
slazem se...neki ljudi ocito nemaju ni osnovnu kulturu ponasanja...jadnoedo je napisao/la:Ignore mode ON...
Evo konačno da i ja dam neki odgovor na sve ove stvari o kojima vi pišete u ovoj temi i u temi MS.Dakle ljudi moji da vam nešto kažem, a usto vas i pitam:pa dobro kako možete biti tako subjektivni?Dajte mi samo to molim vas objasnite.Jednostavno mi ne ide u glavu nebuloze koje vi tu pričate, a ova je samo posljednja u nizu...Kolega nije da te vrijeđam dapače, samo me zanima ta stvar.U redu je biti subjektivan do određene mjesre, i ja sam također subjektivan kad se radi o Kimiju preko svake mjere, ali govoriti da je Michael Schumacher, sedmerostruki prvak u Formuli 1, bio toliko puta prvak, toliko puta najbolji, toliko puta najbrži samo zahvaljujući svome bolidu je stvarno subjektivna nebuloza...Gledam malo po forumu, i mogu vam reći da se vidi tko prati uistinu Formulu 1 i vidi njenu srž, a to se vidi kad na primjer navijač McLarena kaže da mu je drago da se najbolji vratio...Koliko god da ti se gadio, koliko god da ga ne voliš, moraš imati poštovanja prema čovjeku koji je izvukao Ferrari iz pepela...Pa zar ne govori dovoljno činjenica o njemu da je iz trofejnog Benettona došao u tada nokautirani Ferrari u kojem ništa nije valjalo, i iz toga je Ferrarija napravio najbolji auto i najbolju organizaciju u Formuli 1 kakvu danas poznajemo...Schumacher je sigurno najuspješniji vozač u povjesti Formule 1, a sad da li je najbolji, to ostaje na vama i vašoj objektivnoj/subjektivnoj procjeni...A ako ćemo iskreno, po meni postoje dva vozača koja mogu ugroziti njegove rekorde ukoliko budu imali bolide koje zaslužuju-Lewis Hamilton i Nelson Piquet Jr.(LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Jesi siguran da se možeš sjetiti belgije 2000? ili si to gledao na youtubeu? napisao si hrpu gluposti, još si i nepismen... najprije nauči pravopis pa onda liječi svoje frustracijeLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Potpisujemindy500 je napisao/la:Jesi siguran da se možeš sjetiti belgije 2000? ili si to gledao na youtubeu? napisao si hrpu gluposti, još si i nepismen... najprije nauči pravopis pa onda liječi svoje frustracijeLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Da ono ja sam frustriran kad kažem svoje mišljenje,a ti se tu nekaj živciraš zbog toga,a kad ste vi vrijeđali Hailtona kad je osvoji naslov da je crnjo i budala i tatin sinek ,onda je to ok,daj molim te.GT-R je napisao/la:Potpisujemindy500 je napisao/la:Jesi siguran da se možeš sjetiti belgije 2000? ili si to gledao na youtubeu? napisao si hrpu gluposti, još si i nepismen... najprije nauči pravopis pa onda liječi svoje frustracijeLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Tu klinci dolaze pa daju svoje neke glupe izjave, neznajući ni šta govore.
Ajde onda reci, ako je imao 5 godina svemirski bolid, zašto Barichello nije tada bio najbolji, a imao je isti bolid ko i Schumi?? Neradi se samo o bolidu, radi se i o vještini za volanom.
I da, Hamilton je prošle godine potpuno nezasluženo uzeo titulu svjetskog prvaka, za samo jedan bod, a Massa je imao pobjedu više od njega u 2008 sezoni. Svarno jadna titula. Spusti se na zemlju i razmisli o onome što pričaš.