Sergio Perez [#11]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Re: Sergio Perez

Post Postao/la pospani gad »

Toon je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:Ovaj Perez je truba.
Jednostavno nemam povjerenja u tog tipa. Nije ostavio nikakav trajni dojam kod mene.
Ništa posebno. Ishitrena odluka McLarena. Nema u njemu, nikakav killer instikt. Vrlo običan vozač.
Vrlo, vrlo ishitrena odluka McLarenove uprave.
nemam neko visoko mišljenje o Sergiu Perezu, kao vozaču.
Nadam se da će se McLarenova uprava urazumit' i dati, na vrijeme, pedalu Meksikancu,
...evo gade ovo sam izdvojio - tvoje mišljenje, konstruktivna kritika ili nazovimo to kako god želiš...a zašto se ja nadam? Ovaj znakić: :biggrin: nešto znači nekima ali nekima baš i ne...trebala je biti šala (očigledno neuspješna) na tvoje nepovjerenje prema Perezu...bez zamjerki molim!

Nedostaje još ovaj dio, mojih misli:

Vrlo, vrlo ishitrena odluka McLarenove uprave. Ovo je vozač, za tu i tamo, koji bljesak. Sve ostalo je blijeda slika jednog vozača koji plaća svoje mjesto.

Da, previdio sam zelenka. :biggrin: Pravdat' ću se, da sam stigao kući, i nisam baš bio sav svoj,...... paaaaa nisam skontao šalu. OK, NHF, niti sa jedne strane. Navijajmo za F1 i ove dobre poteze. A što će biti sa Meksikancem, da li će svojim postupcima, utjecati na moje mišljenje o njemu? Vidit' ćemo.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Sergio Pérez has had a troubled first four races of his season at McLaren, but he's all set for the European season. On his official website, he talks about his preparation up to Barcelona and being a member of McLaren.
After your strong performance in Bahrain, what are you up to now?
"After the first four flyaways, there's a bit of a natural break - like it's time for everyone to reset and start a new season in Europe. It always feels exciting returning to Europe - almost like the start of the season again - but it's also good that there's a three-weeks break between Bahrain and Barcelona. That's a good time to relax because there's been a lot of travel for the last 10 weeks. We spend huge amounts of time in airports, so it is nice to finally get some time to myself. I'll be training throughout the whole time, but I'll also be seeing friends and family. Hopefully, I can get to watch some football, too!

"I'll also be back to the MTC to prepare for the Spanish Grand Prix. We've got some routine engineering meetings before the race, and it'll be good to catch up with the team before we go racing again."

Are you looking forward to the European phase of the season?
"Absolutely! It's something I'm looking forward to because Europe is really the home of Formula 1; tracks like Monaco, Silverstone, Spa and Monza have a lot of history - they have been on the calendar since Formula 1 started in 1950. I think it's great that we still have those circuits that represent the sport and all its history. We can never lose them."

Are you enjoying racing for Vodafone McLaren Mercedes?
"It has been great getting to know the whole team - the experience has been all I thought it would be, and more. Everyone has treated me so well and I feel like I have settled in great. After a tough start to the season, we are all united to get this team back where it belongs at the front of the grid. Hopefully, we have turned the corner now.

"The MTC is such an amazing place to work. Every time I go in, I'm impressed by what I see - walking along the boulevard, I see all the great cars from history, and it reminds me what it means to be a McLaren driver: to follow in the footsteps of greats like Emerson, Ayrton and Alain Prost. It is an honour."

I would just like to take this opportunity to thank all of the team's loyal fans who give us such great support at all of the races. It really motivates me to do my very best every time I step into the car.

And finally... why the nickname 'Checo'?
"It's not really that complicated or interesting. In Mexico, where I come from, all Sergios are automatically given the nickname 'Checo'. Sorry, there's no story behind it!"

Copy/paste sa F1 Techincal.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

kralj obidje dva prvaka u dva kruga u monacu hahahahaha
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:kralj obidje dva prvaka u dva kruga u monacu hahahahaha
kao prvo Alonsa nije obišao i kao drugo uzivajte u ovako poklonjenoj poziciji. Sad ste face kad imate kante od bolida i gurate ostale sa staze
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Alonsa je obišao, bio je više od pola bolida ispred na boljoj putanji za zavoj, dakle zavoj je njegov, a to znači i pozicija
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Cuky je napisao/la:Alonsa je obišao, bio je više od pola bolida ispred na boljoj putanji za zavoj, dakle zavoj je njegov, a to znači i pozicija
Pa nisam siguran. Ubacio se usred zavoja njemu u putanju.
Li-la mi je to, ali Alonso stvarno nije imao šanse braniti poziciju od njega da ne izbaci obojicu iz utrke.
Ako gledaš pretjecanje Buttona, tamo je na početku zavoja već ušao ispred njega, a ovdje se ubacio doslovno u putanju na sredini zavoja.

Ali dobro... barem se nešto događa danas. :lol:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

prije skretanja su bili paralelno što znači da je zavoj Perezov

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:prije skretanja su bili paralelno što znači da je zavoj Perezov

Hmmmm... jesu li? :)
Zamrzni na 2. sekundi.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:
McLewis je napisao/la:kralj obidje dva prvaka u dva kruga u monacu hahahahaha
kao prvo Alonsa nije obišao i kao drugo uzivajte u ovako poklonjenoj poziciji. Sad ste face kad imate kante od bolida i gurate ostale sa staze
ahahhahahah i sutil ga je izgurao?? ;)

Scud: Tema je Perez
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Schumy.d je napisao/la:
Cuky je napisao/la:prije skretanja su bili paralelno što znači da je zavoj Perezov

Hmmmm... jesu li? :)
Zamrzni na 2. sekundi.

Kao što rekoh, bili su paralelno, u najgorem slučaju po Pereza bio je do polovice Alonsovog bolida. Opet njegov zavoj, opet uredno odrađeno

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la: Kao što rekoh, bili su paralelno, u najgorem slučaju po Pereza bio je do polovice Alonsovog bolida. Opet njegov zavoj, opet uredno odrađeno
Ja se ne slažem. Alonso je čak prije skretanja bio ispred i na trkaćoj putanji.
On jednostavno nije imao prostora da se obrani.

Po meni ovo pretjecanje pali, ali ga se mora prije izvesti. Nakon tunela moraš biti na repu i napasti na kočenju. Ovo mi je malo previše na silu upadanje u putanju.

Kažem, jedino mi smeta kažnjavanje pokušaja branjenja. Neka pretiče Perez, barem je živo, ali ako se ideš braniti, ispadaš iz utrke. To mi je bezveze.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa u Monaku bi se trebalo braniti na način da ne dozvoliš ovome iza da ti dođe tako na unutrašnju jer onda nemaš kamo nego ga pustit.

slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Cuky je napisao/la:pa u Monaku bi se trebalo braniti na način da ne dozvoliš ovome iza da ti dođe tako na unutrašnju jer onda nemaš kamo nego ga pustit.
potpisujem, istog sam misljenja, malo prije se treba razmisljat o obrani....

evo kako kimi brani unutarnju stranu...
Zadnja izmjena: McLewis, dana/u 26 svi 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
McLaren u <3
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: potpisujem, istog sam misljenja, malo prije se treba razmisljat o obrani....
Da, pogotovo u Monacu i u tom zavoju... :roll:
Najbolje da se voziš po lijevoj strani kad izađeš iz tunela.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: potpisujem, istog sam misljenja, malo prije se treba razmisljat o obrani....
Da, pogotovo u Monacu i u tom zavoju... :roll:
Najbolje da se voziš po lijevoj strani kad izađeš iz tunela.
kimi je to upravo napravio i nista mu nije bilo osim sta je poziciju sacuvao?
McLaren u <3
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: kimi je to upravo napravio i nista mu nije bilo osim sta je poziciju sacuvao?
Mogao je to napraviti i prije 10 krugova i adio bodovi!
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

sorry ali mislim da to nije način na koji bi jedan moderator trebao pisati na forumu, pa makar i njegov favorit ispao greškom drugog vozača. Neki drugi bi dobili ban ili upozorenje za takav post

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

luka_kimi je napisao/la:Jedna stvar je biti agresivan, a druga stvar je biti retardiran. Ovom majmunu (isprika majmunima) treba staviti da se sam vozi okolo dok se ne nauči pretjecati.
Zaboravljas da je tvoj Kimi u dvije utrke na tom istom kočenju izbacio dvojicu vozača tako što se im je zaletio u difuzor?

Pretjerao je Perez, ali pretpostavljam da nije očekivao da Kimi ide ovako usko. Sve u svemu šteta za odustajanje.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dobar je Perez, dobar...još uvijek sirov i bez previše "taktičkog mozga" no ima u njemu materijala...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Caldor je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Jedna stvar je biti agresivan, a druga stvar je biti retardiran. Ovom majmunu (isprika majmunima) treba staviti da se sam vozi okolo dok se ne nauči pretjecati.
Zaboravljas da je tvoj Kimi u dvije utrke na tom istom kočenju izbacio dvojicu vozača tako što se im je zaletio u difuzor?

Pretjerao je Perez, ali pretpostavljam da nije očekivao da Kimi ide ovako usko. Sve u svemu šteta za odustajanje.
steta za obojicu...
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sve ono dobro što je napravio je na kraju zeznuo. Ipak je malo pre agresivan,šteta za bodove ali lijepa prestizanja protiv Alonsa i Buttona..
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Možda će me neki od vas napasti, ali meni je drago što je Perez odustao jer je pravio nepromišljene poteze koji su mogli završiti žešćom havarijom, kao ovo što je imao sa Raikonenom.
Malo je pretjerao.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Walter je napisao/la:Možda će me neki od vas napasti, ali meni je drago što je Perez odustao jer je pravio nepromišljene poteze koji su mogli završiti žešćom havarijom, kao ovo što je imao sa Raikonenom.
Malo je pretjerao.
Aha, ti si od onih kojima su oduševljeni pretjecanjima sa KERS-om i DRS-om...ovo što čovjek doživljava od većine tzv. navijača ponekad graniči sa XXXXXXXXXXX.
A da je na kraju pretjerao s Raikkonenom - to stoji bio je preoptimistican...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Toon je napisao/la:
Walter je napisao/la:Možda će me neki od vas napasti, ali meni je drago što je Perez odustao jer je pravio nepromišljene poteze koji su mogli završiti žešćom havarijom, kao ovo što je imao sa Raikonenom.
Malo je pretjerao.
Aha, ti si od onih kojima su oduševljeni pretjecanjima sa KERS-om i DRS-om...ovo što čovjek doživljava od većine tzv. navijača ponekad graniči sa XXXXXXXXXXX.
Cjelo vrjeme je bio preoptimističan svaki put je vozače izbacio sa staze, a jednina razlika između prestizanja Alonsa i Raikkonena je ta da je Perez udario u ogradu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
Toon je napisao/la:
Malo je pretjerao.
Cjelo vrjeme je bio preoptimističan svaki put je vozače izbacio sa staze, a jednina razlika između prestizanja Alonsa i Raikkonena je ta da je Perez udario u ogradu
Preoptimistican?? Jedino sa kimijem... Butona je tak lijepo i cisto prosao... A teb ak se gleda kak se vrte gledaj indycar...
McLaren u <3
Odgovori