JesamScuderia je napisao/la:C-c-c, odmah ga stavi na transfer listu.luka_kimi je napisao/la: Ma smrad je to. Ja mu uvijek na FM-u sredim najbolji mogući ugovor, a on ni auto da mi kupi![]()
![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
JesamScuderia je napisao/la:C-c-c, odmah ga stavi na transfer listu.luka_kimi je napisao/la: Ma smrad je to. Ja mu uvijek na FM-u sredim najbolji mogući ugovor, a on ni auto da mi kupi![]()
![]()
Heh, da, ali dajem i "male ovlasti narodu " , tako da bas ne budem " diktator " haha.Toon je napisao/la:...pa ti si "šef" učini kako misliš da je najbolje...ja sve prihvaćam...
I, da li ima razlike?Scuderia je napisao/la: Vrag mi ne da mira, nabavim si PES 2013 demo, pokrenem ga, radi, doduse, malo mu treba duze za ucitati pocetak utakmice, ali radi bez stekanja.
instaliraj mozilluToon je napisao/la:Turn of hardware acceleration (desni gumb miša)
Imaš li posljednje verzije chroma i playera?
Instaliraj schokwawe to je mnogima riješilo problem.
Nemoj gledati u full screenu![]()
Ako ti ovo gore ne pomogne tražiti ćemo dalje!
A gdje je pečat?Toon je napisao/la:Eh da. Da li ti se to događa i sa kojim drugim preglednikom? Nije Schumy.d ni tako bedast ponekad!
Toon je napisao/la:Turn of hardware acceleration (desni gumb miša)
Ajd probaj još ovo:Scuderia je napisao/la:Toon je napisao/la:Turn of hardware acceleration (desni gumb miša)
Pokusao sam sve od navedenoga i ne pomaze. Ponovno ide usporeno.
Takodjer, imam i operu i na njoj ide kao pjesmica.
Izgleda da cu morati gledati onda takve neke stvari na operi. Ne vidim da ima rjesenja za taj hebeni problem.
Molim!Toon je napisao/la:Korak po korak: http://pcmadeeasy.tumblr.com/post/28946 ... gle-chrome" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar nije bilo jednostavnije to zalijepiti nego tipkati? I još mu sve vizualizirati! Pa nek proba!Schumy.d je napisao/la: Molim!![]()
A da sam znao za tu stranicu, onda nebi tipkao. Jednostavno!Toon je napisao/la: Zar nije bilo jednostavnije to zalijepiti nego tipkati? I još mu sve vizualizirati! Pa nek proba!