Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la pospani gad »

vidc je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:
Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
vidiš da i tebi šumijev povratak unosi malo zanimljivosti :biggrin: :biggrin:
Ah.... :biggrin: osjećam odbojnost prema njegovoj prepotentnosti i njegovim postupcima, no tu i tamo pobjegne mi nešto objektivnosti. Bio bih nerealan, kada ne bih priznao da on dobro vozi F1 bolide.

...... :off: .....Mislim,.....hm... u biti sam zasićen njegovom pojavom na stazi. Može biti da bi meni trebalo bar još tri godine njegove abzistencije od staza F1, pa da ga se zaželim nazad............ :off:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Da, ovo kaj smo gledali bez njega je bilo fantastično, špijunske afere, namještanje pobjeda, odlazak velikih proizvođača... :(
Vjerujem da je jedan dosta loš period za sport iza nas te se nadam da Schoo bude sa sobom dovukel i val "dobrih" vibracija u F1... old skul utrkivanje and stuff.. :nabrijan:
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

One and only je napisao/la:Čemu onda licemjerje tako. Kažeš da ne želiš da bude prvak čim se vrati, a dole kako je patvoren i umjetan. Zašto se jednostavno ne deklarišete da ga mrzite i tačka. Mislim nije zabranjeno mrziti nekoga, zabranjeno je diskriminirati i napadati tu osobu. Ovako samo dajete neke kao suvisle izjave iz kojih pršti čista mržnja na sve strane upakovana u neki lafo argument.
I zamolio bih te da objasniš pojam prepotentna vožnja.
Hvala.
Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.

Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.

Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
Ne bih se složio da nikoga ne pušta ispred sebe. Bar ja kao njegov navijač pamtim da su ga znali preticati oni koji su u tom trenutku bili brži na stazi od njega. Također pamtim da je često znao i pobjediti one koji su bili brži od njega na stazi.
Mislim da je on tipičan šampionski karakter u F1. Ne vidim da je išta beskompromisniji od Senne recimo. Jedina razlika što je Senna volio puno da priča o tome i da razvija neke teorije koje graniče s poezijom, a Schumacher je tipičan šutljivi Švabo. Kad obojicu staviš u kontekst mentaliteta države iz koje dolaze shvatiš da imaju potpuno isti karakter. I ne samo njih dvojica. Postoji tu još hrpa vozača. Spomenuo si Hamiltona kao beskompromisnog vozača. I jeste beskompromisan i hladan kao pravi Englez. Da nije takav ne bi postao svjetski prvak.
I mene zanima okršaj Schu-Ham. Bit će zanimljivo koji će od ta dva ogromna ega prvi popustiti, mada sam nekako uvjeren da će bilo koji od njih dvojice prije odabrati zid nego popuštanje :) .
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dodi_napalm je napisao/la:Da, ovo kaj smo gledali bez njega je bilo fantastično, špijunske afere, namještanje pobjeda, odlazak velikih proizvođača... :(
Vjerujem da je jedan dosta loš period za sport iza nas te se nadam da Schoo bude sa sobom dovukel i val "dobrih" vibracija u F1... old skul utrkivanje and stuff.. :nabrijan:
hahahaha

a šumaher je oličenje poštenja i ne namještanja rezultata :biggrin:
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

teške riječi... ufff
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sunseeker je napisao/la:
Dodi_napalm je napisao/la:Da, ovo kaj smo gledali bez njega je bilo fantastično, špijunske afere, namještanje pobjeda, odlazak velikih proizvođača... :(
hahahaha

e pa ruku na srce al ima više fair play poteza nego itijedan vozač na gridu danas,nije samo da je pokvarene poteze radio,malo previše ste zlopamtila svi :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

schuey je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
hahahaha

e pa ruku na srce al ima više fair play poteza nego itijedan vozač na gridu danas,nije samo da je pokvarene poteze radio,malo previše ste zlopamtila svi :roll:
potpisujem
šumi je imao prljavih poteza, nije svetac,
dajte mi nekog vozača koji u svojoj karijeri nije imao prljavih poteza?
Goldenboy je svetac? Alonso jadan nije imao pojma da mu je njegova ekipa namjestila pobjedu onim zabijanjem u zid? Da neidem dalje

Razumijem kritike na račun njegovih kontroverznih poteza, svatko ima pravo na mišljenje i kritiku. Većinu svoje karijere Michael se borio za naslove prvaka i razumljivo je da nije mogao podnositi veliki pritisak cijelo vrijeme.Michael je pobjedio na mnogo utrka, ali ljudi pamte one kontroverzne, što nije pravedno.

Michael je veliki humanitarac, negdje sam pročitao da je donirao 5 milijuna dolara za žrtve tsunamija što je najveća pojedinačna donacija ikada uplaćena.

Pogledajte malo drugu stranu medalje.

Pa onda pišite postove tipa "a michael je oličenje poštenja" i slicno.. Naravno ima ljudi koji ga vole i koji ga nevole, ali i ti koji ga nevole mogli bi malo pogledat pa bi vidjeli da je on imao i puno drugih poteza osim onih koje oni stalno ističu.

Ljudski je griješiti, a i Michael je samo čovjek.
Michael is faster than you!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la: e pa ruku na srce al ima više fair play poteza nego itijedan vozač na gridu danas,nije samo da je pokvarene poteze radio,malo previše ste zlopamtila svi :roll:
čudno kako kad se spomene michael schumacher prva asocijacija nije fair play........
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

meni su fenomenalne vožnje prva asocijacija... ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sunseeker je napisao/la:
schuey je napisao/la: e pa ruku na srce al ima više fair play poteza nego itijedan vozač na gridu danas,nije samo da je pokvarene poteze radio,malo previše ste zlopamtila svi :roll:
čudno kako kad se spomene michael schumacher prva asocijacija nije fair play........

pa nisam reko da nije ali pretjerujete sa tim da je samo prgav i nikaj drugo,čovjek ima i dobrih strana koje nisu samo odlične vožnje,također ima i loših vožnji i grešaka u karijeri,samo konstatiram da se uhvatite uvijek jedno te istog i samo peglate po tome :roll:

dok 90%vas ne prizna da je Senna bio jednako ili više prgaviji,Hamilton,ALonso,Prost i ostali još stari9ji,hebote koda je Schumi izmislio "prljavu igru" i ako tebi il nekima nije to prva asocijacija meni je,brojka od 50 milijona danih u dobrotvorne svrhe samo je jedna off court pomisao, da je prgav,jeste,nema nijednog koji nije,ali i da je najprgaviji ikada,to nije istina također ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

One and only je napisao/la:Čemu onda licemjerje tako. Kažeš da ne želiš da bude prvak čim se vrati, a dole kako je patvoren i umjetan. Zašto se jednostavno ne deklarišete da ga mrzite i tačka. Mislim nije zabranjeno mrziti nekoga, zabranjeno je diskriminirati i napadati tu osobu. Ovako samo dajete neke kao suvisle izjave iz kojih pršti čista mržnja na sve strane upakovana u neki lafo argument.
I zamolio bih te da objasniš pojam prepotentna vožnja.
Hvala.
Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.

Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.

Evo ja navijam za Ferrari godinama.I Schumacher je vozio za tu momcad i ostavio neizbrisiv trag,a sada je u Ferrari-ju i Alonso.
Samo cu iskomentirati ovo sto sam boldao.I Alonso je prilicno "prepotentan" na stazi,kao Hamilton i Schumacher.Ja to sasvim realno kazem.Ali glupo je reci da je Schumacherova karijera obiljezena nesportskim potezima na stazi.Covjek je genijalac za voznju,za tehniku,fizicku pripremu,psihicku pripremu..20 godina vozi na najvisem nivou i to je nesto impresivno..
Pa i Senna je bio prepotentan na stazi,Lauda takodjer...Dakle,to je u neku ruku obiljezje velikana ovog sporta.
Titani Alonso,Schumacher i Hamilton ce uciniti ovu sezonu vjerojatno uzbudljivijom od posljednih 10-tak,jer se garantuje troboj u borbi za sampionat,a jos ako se pridruze i ostale momcadi koje su kapacitarne za to..Bice ovo jedna ludo zanimljiva sezona..
FORZA FERRARI!!!
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

@nikolaa
OK... poštivam.... ali ako zaboravimo Adelaide '94. i Jerez '97..... Monaco 2006.

To nisam vidio, niti kod Laude, niti kod Senne, Alonsa, Hakkinena, Buttona, Mansella, Piqueta, Villeneuva, Hilla.... jedino kod Hamiltona i Schumachera.... pa će biti pravi spektakl u tim duealima........ ah .... kada će već taj vikend 12.-14. ožujka 2010.????????!!!!!!! #-o
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pospani gad je napisao/la:@nikolaa
OK... poštivam.... ali ako zaboravimo Adelaide '94. i Jerez '97..... Monaco 2006.

To nisam vidio, niti kod Laude, niti kod Senne, Alonsa, Hakkinena, Buttona, Mansella, Piqueta, Villeneuva, Hilla.... jedino kod Hamiltona i Schumachera.... pa će biti pravi spektakl u tim duealima........ ah .... kada će već taj vikend 12.-14. ožujka 2010.????????!!!!!!! #-o
ne razumijemštonisividiokodSenne npr od tog svega :S
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

schuey je napisao/la:

monaco 2006.,vjerujem da misli na to
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:
schuey je napisao/la:

monaco 2006.,vjerujem da misli na to
Monaco 85. ako se ne varam. Senna prvi odvozio brzi krug i onda se vozikao po stazi ometajući ostale vozače. Naravno odbio je sve optužbe za to, kao i Schumacher 21 godinu kasnije. Ono što je meni zanimljivo je kako npr. Jergović Schumachera brani u ovoj situaciji vjerovatno što je Senna imao isti grijeh, ako ne i gori.
slika

pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

One and only je napisao/la: Ne bih se složio da nikoga ne pušta ispred sebe. Bar ja kao njegov navijač pamtim da su ga znali preticati oni koji su u tom trenutku bili brži na stazi od njega. Također pamtim da je često znao i pobjediti one koji su bili brži od njega na stazi.
Mislim da je on tipičan šampionski karakter u F1. Ne vidim da je išta beskompromisniji od Senne recimo. Jedina razlika što je Senna volio puno da priča o tome i da razvija neke teorije koje graniče s poezijom, a Schumacher je tipičan šutljivi Švabo. Kad obojicu staviš u kontekst mentaliteta države iz koje dolaze shvatiš da imaju potpuno isti karakter. I ne samo njih dvojica. Postoji tu još hrpa vozača. Spomenuo si Hamiltona kao beskompromisnog vozača. I jeste beskompromisan i hladan kao pravi Englez. Da nije takav ne bi postao svjetski prvak.
I mene zanima okršaj Schu-Ham. Bit će zanimljivo koji će od ta dva ogromna ega prvi popustiti, mada sam nekako uvjeren da će bilo koji od njih dvojice prije odabrati zid nego popuštanje :) .
Bez ikakvoga cinizma i sarkazma, niti branjena Senne, ovo boldano i podcrtano mi je simpatično i smiješno ( prije svega mi je drago da možemo argumentirano raspravljati ). Da, Senna je poprilično znao filozofirati ( iliti pričati poeziju ). Za razliku od Michaela - koji ima dar govora, ali drugačije pristup i prezentiranje istoag ). Ali ne bi se sada o tim njihovim razlikama. Budem pokušao ovako objasniti svoje razmišljanje i razliku između Michaelovih ( Lewisovih ) postupaka i ostalih. Pazite ovo:

Prost 1989. na Suzuki udara Sennu. Poslije ( na toj utrci ) ili slijedećoj, uglavnom netom nakon toga događaja, otvoreno kaže da je namjerno zatvorio Sennu i onemogućio mu prolaz.

Senna 1990. na Suzuki, još uvijek vrlo tvrde i usijane glave ( i ne razmišljajući da je osveta samo Božja ) daje izjavu prije starta utrke ( oko za oko, zub za zub, i razuvjerite me ako griješim da je to tako bilo što se tiče Ayrtonove izjave ),.... dakle daje izjavu da će Prosta namjerno udariti, ako se nađe ispred njega u vrlo prvom zavoju. I tako je bilo.

Schumacher 1997. na Jerezu. udara Jacquesa u vrlo poznatom incidentu. Oduzeti su mu bodovi u prvenstvu.... i daje izjave nakon toga tipa; kako je "spašavao" Villeneuva da ne izleti ( kako bi nazvali te izjave - istinom ili laži ).... i tako nakon par godina priznaje da je namjerno udario Jacquesa na Jerezu 1997. Kako vama izgleda kada vas netko gleda u oči i laže? I kasnije saznate pravu istinu? A stalo vam je do te osobe. Što mislite o takvoj osobi?

Hamilton 2009. u Melbourne-u nakon utrke izjavljuje da nije namjerno usporio ispred Jarna ( navodno od McLaren managemnta upućen da tako izjavi ) pod Safety car-om. Nakon par tjedana, priznaje da je pogriješio. Znači, nije bio iskren na prvu loptu. Htio je profitirati i zeznuti sitnu i krupnu raju u F1 svijetu.

Eto. Schumacher i Hamilton bi rado pobjedili ( bili ispred drugih ) i bez fair play-a ( sunseeker hvala na ideji ), dok je Senna fightao na stazi do krajnjih granica.
One and only je napisao/la: Monaco 85. ako se ne varam. Senna prvi odvozio brzi krug i onda se vozikao po stazi ometajući ostale vozače. Naravno odbio je sve optužbe za to, kao i Schumacher 21 godinu kasnije. Ono što je meni zanimljivo je kako npr. Jergović Schumachera brani u ovoj situaciji vjerovatno što je Senna imao isti grijeh, ako ne i gori.
To 1985. nisam uživo gledao. Gledao sam par isječaka na You Tube i čitao sam o tome. To bi trebala biti prva Sennina pobjeda. I to bi trebalo biti u Portugalu. Vozio je jako brzo, po kiši i opasnim uvjetima. Neki su to smatrali opasnim, drugi su to uzeli za junaštvo. Znam da se poslije utrke čuo sa svojom majkom i da ga je ona zabrinuta pitala zašto je vozio tako brzo, na što je on odgovorio: Da sam vozio sporije, sudario bih se.....

Ayrton je svakako bio humanitarno aktivan, i poslije njegove smrti to egzistira, ali čemu to sve?

Čujte. Ja ću držati da je Ayrton bolji i pošteniji, vi ekipa podržavati će Michaela. Tako bi mogli u nedogled. Dakle, možemo raspravljati, ali nema potrebe jedne druge uvjeravati i razuvjeravati u svojim vlastitim afinitetima i dojmovima.

Za vas je Michael bolji. Za mene Ayrton. I to je to.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Nikad mi nebi palo na pamet ih uspoređivat.. svaka čast Ayrtonu i da bi se mogle zajedničke paralele povući između njih, mogle bi itekako.. =D>
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@sleepy bastard: U MC-u 85. nije bila Sennina prva pobjeda. Odustao je iz utrke. Znam samo da je u kvalama uradio baš onako kako sam opisao.
Za Jerez ni ne znam koja je Michaelova izjava prava nakon utrke bila, ali vjerovatno je rekao nešto glupo, jer se ništa pametno na onaj incident nije moglo dodati s njegove strane.
Hamilton na VN Australije je više bio žrtva gluposti svoje momčadi nego da je on neku zavjeru smislio. Da ne ispadne da ga branim sad, niti imam potrebe, dečko mi je antipatičan pravo. Ali mislim da ga ne možeš porediti s Schumacherovim ponašanjem u Jerezu. Schu se borio za naslov, išao na to da se sudari s Villeneuveom i to je to. Hamilton se s druge strane zadesio u situaciji i nakon utrke je imao izbor da kaže šta je bilo. Momčad mu savjetuje da laže, kao što i jeste lagao i na kraju platio cijenu.

E sad malo OnTopic:
Zašto je došlo do izmjene brojeva u MGP-u? Mislim da je to malo nefer prema Nici Rosbergu. Možda mu Brawn želi da mu na taj način pokaže gdje mu je mjesto za narednu sezonu, al svejedno nije u redu ovako spuštati vozača.
slika

vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

One and only je napisao/la:@sleepy bastard: U MC-u 85. nije bila Sennina prva pobjeda. Odustao je iz utrke. Znam samo da je u kvalama uradio baš onako kako sam opisao.
Za Jerez ni ne znam koja je Michaelova izjava prava nakon utrke bila, ali vjerovatno je rekao nešto glupo, jer se ništa pametno na onaj incident nije moglo dodati s njegove strane.
Hamilton na VN Australije je više bio žrtva gluposti svoje momčadi nego da je on neku zavjeru smislio. Da ne ispadne da ga branim sad, niti imam potrebe, dečko mi je antipatičan pravo. Ali mislim da ga ne možeš porediti s Schumacherovim ponašanjem u Jerezu. Schu se borio za naslov, išao na to da se sudari s Villeneuveom i to je to. Hamilton se s druge strane zadesio u situaciji i nakon utrke je imao izbor da kaže šta je bilo. Momčad mu savjetuje da laže, kao što i jeste lagao i na kraju platio cijenu.

E sad malo OnTopic:
Zašto je došlo do izmjene brojeva u MGP-u? Mislim da je to malo nefer prema Nici Rosbergu. Možda mu Brawn želi da mu na taj način pokaže gdje mu je mjesto za narednu sezonu, al svejedno nije u redu ovako spuštati vozača.
schumacher tražio da vozi s neparnim brojem,uvijek je vozio s neparnim,osim prvu utrku u f1 s jordanom.uostalom,statistike kažu da je u zadnjih 10 godina broj 4 na bolidu pobijedio samo 4 puta.poprilično glupo,al eto,možda je to samo to što kažeš,da se zna tko je broj 1
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

One and only je napisao/la:@sleepy bastard: U MC-u 85. nije bila Sennina prva pobjeda. Odustao je iz utrke. Znam samo da je u kvalama uradio baš onako kako sam opisao.

E sad malo OnTopic:
Senna je trku završio na trećem mjestu na GP Monaca 1985. I to vrlo čisto i uredno. Nije odustao:

http://www.youtube.com/watch?v=xgYRkP6Z ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Na kvalifikacijama nije napravio ništa loše:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4023004062#" onclick="window.open(this.href);return false;
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

E sad malo OnTopic:
Senna je trku završio na trećem mjestu na GP Monaca 1985. I to vrlo čisto i uredno. Nije odustao:

http://www.youtube.com/watch?v=xgYRkP6Z ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Na kvalifikacijama nije napravio ništa loše:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4023004062#" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad ko je polupo lončiće ovde :) :
http://www.formula1.com/results/season/1985/298/

Nisam ni ja gledao tu utrku jer sam imao 3 godine tada, ali sjećam se da je jednom Mladen Jergović to opisao bio. Sjećam se da je sigurno bila 1985.
slika

pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

One and only je napisao/la:
E sad ko je polupo lončiće ovde :) :
http://www.formula1.com/results/season/1985/298/

Nisam ni ja gledao tu utrku jer sam imao 3 godine tada, ali sjećam se da je jednom Mladen Jergović to opisao bio. Sjećam se da je sigurno bila 1985.
Ah.... ja sam polupao lončiće..... :oops: .....ispričavam se i bilježim se sa štovanjem....... :|

Nisam ni ja gledao tu utrku..... ako i jesam ne sjećam se :biggrin: .....

Ali bi me zanimalo, što je Ayrton zaista tada napravio,... tada na kvalifikacijama. Slušao sam i Murray Walker i ono na You Tube ( Michele Alboretovo objašnjenje događaja na utrci – zanimljiva utrka ).... ali nisam našao zapis što je Ayrton točno uradio.... i da ne bude OFF topic.... neka mi netko pošalje link na PP. OK?
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mađarska 2007. i Belgija 2007. kada smo već kod toga.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:

Mađarska 2007. i Belgija 2007. kada smo već kod toga.
svi veliki vozači imaju karakteristiku sebičnosti i prgavosti, lewis nije ništa manje sebičan ili prgav od alonsa, dapače, kad već spominješ mađarsku - tamo je upravo svemu kumovao lewis........upravo zbog navedenih atributa.....

ali jedno je biti prgav ili sebičan, a drugo je namjerno se u nekoga zabiti....

ovdje na forumu smo svi ismijali nelsona juniora, ali po čemu je zapravo on drugačiji od senne, schumachera ili prosta? ovaj je bar ciljao zid, a ne drugog vozača.......
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

One and only je napisao/la: Zašto je došlo do izmjene brojeva u MGP-u? Mislim da je to malo nefer prema Nici Rosbergu. Možda mu Brawn želi da mu na taj način pokaže gdje mu je mjesto za narednu sezonu, al svejedno nije u redu ovako spuštati vozača.
Da u potpunosti se slažem,ovo nije nimalo fer prema Rosbergu,odmah su mu dali do znanja šta može očekivati.(novi Barichello :biggrin: )
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori